ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fahrenheit
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Eylül 2007 22:18
Son Ziyaret:
02 Aralık 2007 21:17
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
efe güler
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 2 MESAJI

Kapluş Osman
Mehmet bey ve Pınar hanım cevaplarınız için çok teşşekkür ediyorum.
Osmanı artık,  söylediğiniz gibi sebze ağırlıklı besliyeceğim umarım çabuk alışır, şu anda elimdeki marula değilde elime nişan alıyor:) Ama zamanla alışıcak bence. Küçük bir kaplumbağadan da vazgeçtim öyleyse. Osmanın kabuk boyunu ölçtüm bugün 11 cm kadar:) Bu arada açılmayan resmin üzerine tklanıldığında açılıyor, videoda çalışıyor, herzaman videodaki gibi acı çektirmiyorum :) Söyleyeyim dedim . Tekrar teşekkürler.
ezgixxxxx2007-12-03 01:13:29
Kapluş Osman
Selamlar
Kapluşum osmanı tanıştırayım sizlere:) Uzun süredir benimle birlikte yaklaşık 4 5 senedir, elimden geldiğince iyi ve özenle bakmaya çalışıyor ve rahat ettirmeye çalışıyorum osmanı. Siteyi kapluşa daha iyi bakmak için internette araştırırken buldum ve çok fazla şey öğrendim, bunun içinde sizlere teşekkür ediyorum.
Osmanın pek bir şikayeti yok gibi şu aralar, gözlerinde bir beyazlık vardı ve gözlerini açamıyordu ama bir kaç günde geçti. Benim bir kaç sorum olucak;
Osman çok aç :) her dakka yemek istiyor ve beni gördüğü an, suda çırpınıyor ve heryere su saçıyor. Uzun süredir böyle, 2 günde bir pişmiş tavuk eti, karides ve diğer kaplumbağa yemleri ile bir öğün hazırlayıp veriyorum. Pek doymak bilmiyor . Ve bu üç çeşit yemekten başka birşey yemiyor. Sebze hiç yemiyor acaba bu normal mi ? Hiç denemedim ama pişmiş tavuk parçasını marulla sarıp vermeyi düşünüyorum zaten bütün olarak yutuyor bu işe yarar mı acaba, vede osman ete karşı koyamıyor bu kadar çok istemesi normal mi vermeli miyim ? Vede hangi çeşit eti vermeliyim ? Bugün akvaryumunu temizlerken çatlattım malesef geçici olarak plastik kaba koydum ama ileride çok daha büyük bir akvaryum projem var yaza kadar idare etmesi gerekiyor küçük akvaryumlarla osmanın.
Birde göründüğü gibi osman tek aslında birde dişi bir kapluşumuz vardı ancak onu arkadaşım besliyor. Osman uzun süredir tek başına acaba yanına küçük bir kapluş alsam anlaşabilirler mi? Yemek konusunda osmanı ayrı yerde beslerim ancak normal yüzerken küçük kaplumbağaya zarar vermesinden korkuyorum. Osman temizlenirkende çok huysuz sürekli ağzı açık bekliyor saldırgan biraz yani... Fotoğrafları ;
 
 
 
 
 
birde videosu var ancak youtube this video is unavailable diyor. neden bilmiyorum
 Teşekkürler. Yorum sizin :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.