ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
beta07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ocak 2020 17:36
Son Ziyaret:
31 Temmuz 2020 21:26
Toplam Mesaj:
27 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Beta 07
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Beta 07

SON 10 MESAJI

Akvaryum Yapanlar Bana Ulaşabilirmi?
Kumlucada yaşıyorum ve gerçekten tecrübesizler 60x40x40 akvaryuma patlar dedi daha küçük yapalım dedi camcı çok büyük bir akvaryum istediğimide sanmıyorum.
Akvaryum Yapanlar Bana Ulaşabilirmi?
Bulunduğum yerdeki camcılar akvaryum konusunda tecrübesiz kargoyla akvaryum yapan veya akvaryum yapan yerler varsa bana söylermisiniz acil lütfen.
Akvaryumu İnternet Üzerinden Nere Yaptırabilirim?
İyi günler yaşadığım yerdeki camcıya 60x40x40 akvaryum istediğimde bana bu ölçüler patlar biraz daha küçük yapalım dedi ben şaşırdım (sonuçta çok büyük bir akvaryum da istemiyorum köşbant fln çekmekte gerektiren bir akvaryum değil) bende camcıya çok normal ölçülerde bir akvaryum istiyorum dedim camcıda bana ben hergün akvaryum yapıyorum deyip biraz bana işimi öğretme dercesine konuştu bende yaşadığımoz bölgede bu işle uğraşan camcı olmadığı için ve çok uçuk fiyatlar söyledikleri için 93lt akvaryuma 1000tl gibi bir rakam söyledikleri için bu işin ehli olan kişilerden yardım almak istedim forumu kullanmaya yeni alışıyorum o yüzden forumda veya facebook gibi sitelerde akvaryum yapıp kargolayan kişiler varmı varsa link atabilirmisiniz?
İnternetten Balık Alıcağım Yerler Varmı?
İyi günler ilk başlarda neon tetra akvaryumu kurmak istiyordum fakat şimdi lepistes akvaryumj kurmak istiyorum malum ülkemizin içinde bulunduğu durumu düşünürsek internetten güvenle balık alacağım yerler varmı ve ya üreticiden kargoyla alabileceğim yerler varmı antalyada oturanlar ve bu işle uğraşan kişiler varsa onlarıda söyleyebilirsiniz. Canlıpetshop adlı siteye msj yazdığımda şuanda min 150 tl sipariş verebilirsiniz ısıtıcı strafor köpük maliyetleri ve ayrıcada korgo ücreti size ait kargoyla gönderilen durumlarda %70 canlılık oranı veriyoruz ve ölü gelen balıklar bizim sorumluluğumuzda değil dediler yani pek fazla güven vermediler beta gibi bir balık alsam olabilirdi ama lepistes daha hassas bir balık diye biliyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum yazım yanlışlarım için üzgünüm.
Akvaryum Ekipmanları
Askı filtresi olarak ne önerirsiniz mümkünse şelale şeklinde olmasın ve kaliteli bir markanın olsun 93 lt akvaryum için
93 Lt Akvaryumda Balık Sayısı Kaç Olmalı
60x40x40 bir akvaryum yaptıtacağım 93 lt civarı geliyor bu akvaryumda

6 adet neon tetra
3 adet siyah moli
3 adet çöpçü balığı
1 adet leopar vatoz beslemeyi düşünüyorum Hacim idealmi?
Siyah Moli,neon Tetra Ve Çöpçü Balığı İçin Bitki
Siyah moli,neon tetra ve çöpçü balığı için 90 lt bir akvaryum almayo düşünüyorum akvaryumu tamamen bitkiyle doldurmak istemiyorum ot cinsi bitkilerde istemiyorum bunun haricinde bakımı kolay olan bitkiler ve su ve ışık haricinde başka ek ilaç vs. ihtiyaç duymayan dayanıklı bitki çeşitlerini yazarsanız sevinirim .
Akvaryum Ekipmanları
Teşekkür ederim 😂
Akvaryum Ekipmanları
60x40x40 bir akvaryum yaptıracağım 93lt civarı geliyor kaliteli bir ısıtıcı ve kaliteli bir iç filtre önerilerinizi bekliyorum akvaryumda 8 tane neon tetra 3 siyah moli ve 4 çöpcü balığına bakacağım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.