ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
halfmoon
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Şubat 2016 22:41
Son Ziyaret:
23 Şubat 2018 15:30
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Özlem Karacan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Özlem Karacan

SON 10 MESAJI

Beta Göz Şişmesi
Gözüne terramycin pomad, suyuna bactopur lazım. Bu şekilde bırakırsanız bir süre sonra gözü kaybedersiniz büyük ihtimalle balığınız da ölür.
Nano Betta Tank
Eğer bulamama durumunuz olursa Facebook'ta betta gruplarına bakın. Bu konuda size yardımcı olabilecek güvenilir gruplar var.
Nano Betta Tank
Soner Bey, göze son derece hitap eden bir tasarım olmuş. Ben çok beğendim, eminim seçeceğiniz betta da bu yaşam alanından çok hoşlanacak.
Betta Akvaryumumdakı Şelale Filtre.
Sizinki şelaleden çok tepe filtre gibi duruyor, evet halfmoonlarda sorun yaratabilir. Sunsun hbl301 şelale filtreye bakın, pek akıntı yapan br şelale filtre değildir ben tüm tanklarda bunu kullanıyorum.
1500tl Harcadım Ama Başarısızım Zemin Bitkisi [:((
Diğer cevaplara ek, bitkileri nereden kimden tedarik ettiğiniz çok önemli. Evvelki hafta bir kaç farklı yerden bitki siparişi verdik arkadaşım için, sadece tek bir yerden gelen Cuba sağlıklı ve dikilebilir cinstendi. Diğerleri maalesef tutmayacak baştan belli...
Çin Malı Cuba Denemesi
Merhaba, ben de bu tohumlardan sipariş vermiştim bu gün elime ulaştı. Halihazırda zaten tabanı Cuba kaplı bir akvaryumum var ben de başka bir akvaryumda deneme amaçlı sipariş vermiştim. Konuyu takipteyim. Paludaryum gibi kütük+orkideli falan bir tasarım yapıp tabanı bu bitkiyle kaplamayı düşünüyorum ama bakalım.
Geceleri De Co2 Vermeli Miyim?
[QUOTE=Balikhafiza] hava motorum yok ama dış filtremin çıkışını az da olsa yüzeyde dalga yapacak şekilde ayarlayacağım.. Işıklandırma konusundaki uyaınızı da hemen dikkate alacağım..[:)] teşekkür ederim cevabınız için [/QUOTE]

Rica ederim, iyi forumlar...
Nano Işıklandırması Ve Co2
Merhaba,

linkini verdiğiniz ürün Samsung Marka Smd leddir, bu ürünü tercih etmeniz halinde akvaryumu yeni baştan kurmanıza sebep olan sorunlarla yeniden karşılaşmanız olası. Modül oldukları için soğuk beyaz-kırmızı-mavi renkleri kendi aralarında kaynaştıramayacağınız için hareli bir görüntü oluşacaktır.

Maalesef Tornado tasarruflu ampuller tek başına kullanıldıklarında aynı biçimde younlanma sorunu ile karşılaşılabiliyor.

Eğer power led kullanacaksanız litrede 0.3 sizin için uygundur bu da 30 litre tank için 9w ye denk gelir ancak ben 12 w power led ile dimmerlenebilir power led sürücü kullanarak ışık şiddetini ihtiyacınıza göre ayarlayabileceğiniz bir sistem yapmanızı tavsiye ederim.

Işıklandırmayı da 5 saat ile başlayıp yavaş yavaş 10 saate kadar çıkartırsanız bence yeterli gübreleme ve co2 ile istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Bitkilide Led Oluyormus Demekki !
Smd led kullanmadım bu yüzden yorum yapamayacağım ama power led bu konuda gerçekten başarılı. Uygun bir dizilim ile çok başarılı sonuçlar alınabiliyor üstelik gayet ekonomik.
Geceleri De Co2 Vermeli Miyim?
Merhaba,

geceleri c02 kapatmanız ph dalgalanmasına sebep olacaktır, arkadaşlar bu yüzden ölçüm kiti kullanmanızı söylediler. Ben geceleri c02 kapatmıyorum bunun yerine canlı doğuranların bulunduğu akvaryumdaki filtrenin çıkış bölümünü su üstünde dalgalanma yapacak biçimde yukarı çeviriyorum, eğer elinizde mevcutsa hava motoru da kullanılabilir bu şekilde ph dalgalanmasının önüne geçilmiş oluyor... Bu arada ışıklandırmayı kademeli olarak arttırın. Sahip olduğunuz zemin bitkisi için 7 saat kısa bir süre.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.