ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaanca09
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Kasım 2013 23:44
Son Ziyaret:
26 Kasım 2016 13:11
Toplam Mesaj:
186 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kaan kahraman
Doğum Tarihi:
03 Ağustos 1983
Yaş:
40
İl:
Aydin
Meslek:
otomotiv
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

K@@N K@HR@M@N
^^^_Takvim düzeni herkes için aynı olsa da, zaman herkesin içinde farklı ilerler...!

SON 10 MESAJI

Akvaryumu Temizlemek
Kaya tuzu+sirke+sıcak su+kullanılmamış bulaşık süngeri güzelce yıkayın bol suyla durulayın 1-2 gün güneş görmücek bir yerde üstü açık havalandırın daha sonra tekrar bol suyla yıkayın duruluyan yani kuruduktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Üretimhanelerdeki Balık Üretimi
O yüzden büyük üretimhanelerden balık almak iyi birşey değildir. En sağlıklısı hobici balıklarıdır.
Beyaz Prenses Cinsiyet ( resimli )
Bence bu balık erkek çünkü vent anüs den büyükse dişidir bu resimde de görüldüğü üzere tam ters yani anüs büyük yani erkektir.
Türkiyede üretilen yemler
2 senedir akvaryumla ugraşıyorum baya da bir araştırp bilgi sahibi oldum diyebilirim 10 çeşit yem kullanıyorum ama ana yem olarak ahm marin etçil-otçul kovadan açık olarak alıyorum baya da bi hesaplı. Bunun yanında yavru yemi olarak da rotifish artemia katkılısını kullanıyorum . Gemma da 2-3 günde bir öğün veriyorum buğüne kadar ne bi ölen balığım olduğu ne hastalanan ne de blot parazite yakalanan. Ama bence bunlar % 100 yeterli diyemem bunun yanında dainıchı ve new lıfe spectrum çeşitli yemlerinden 3-4 günde bir öğün olarak veriyorum. Balıklarım 5 paslı,5 sp,5 ıceman,4 yunus, 4 tane de yavru demosonim var. (100 civarı da yavru mevcut.) Her balığım türünün tüm özelliklerini gösteriyor renk açısından olsun kafa açısından olsun hepsinin maşallahı var.
Sarı prenses Ve İceman Yemi
5 ıceman 5 sarıprenses 5 paslı 4 yunus var ana takımda. Yem programı olarak kendin bir düzen yapabilirsin mesela ben nls ana yem olarak kullanıyorum. 2 günde 1-2 ögün digerlerinden veriyorum. bu şekilde 2 senedir de hiç bir sorunlar karşılaşmadım.
Sarı prenses Ve İceman Yemi
Akvaryem ceylan abi çok iyidir bi okadar da bilgili ve dürüsttür. Benim kullandığım ve akvaryemden açık olarak aldığım yemlerden birkaç söyleyebilirim alırsın ayrıca haftalık yem programı diye birsey yoktur sadece biraz dikkat etmelisin öğünlerini ve tür özelliklerine göre yemlemeyi mesela sarıprenses etçil-otçuldur ıceman ise otçul agırlıklıdır o yüzden dengeyi iyi kurman lazım yani birkaç yemi karıştırıp vermen bence gayet saglıklı olur. kullandığım birkaç yem şunlar

Dainichi Cichlid Color Supreme

Dainichi Cichlid Color Fx

New Life Spectrum Cichlid Formula

Gemma Cichlid Granül Green

Tropical Cichlid Gran

Tetra Pro Vegetable 

Tür tavsiyesi edermisiniz.
3-4 tane lepistes uygun olabilir. Hem yavru bakımından zengin ve basit bir türdür.
Su Değişimi
Büyük 2 tane 50 lik damacana alıp çeşme suyuyla hortumla doldurup dinlendirdiğiniz de bi de  kafa motoruyla bu sorunu çözebilirsiniz illa 3/1 olucak diye bi şart yok imkanınızca bu işlemi düzenli yaparsanız hiçbir problem teşkil etmez çevrem bu şekilde akvaryumu olan çok arkadasım var buğüne kadar problem yaşamadılar. Akvaryum gayet berrak ve koku sorunu da yok. 
.
[QUOTE=Akvarist Görkem][QUOTE=muratzngn] İnsanlar bile istemedeği, anlaşamadığı, sevmediği + hırsızıyla, kapkaççısıyla, teröristiyle vb. türlerde yaşıyoruz ki. Ama yaşıyoruz. Bu da onun gibi bence.  [/QUOTE]

Bakış açınız yanlış. Melek ile yunusun aynı akvaryumda olmaması gerektiğini savunmak, yaşam ortamları, su değerleri, üreme şekilleri vb. şeyler ile alakalı. Hırsız yunus, huysuz melek olması değil.

Ona keza, sizin bakış açınızla da bakacak olursak Afrika'da birçok kabile ile her ne kadar onlar da bizim gibi insan olsalarda sizin veya benim yaşamımızı sürdürmemiz mümkün değil.  

[QUOTE=kaanca09]Olmaz diye birsey yok bu türkiye de insanoğlu hersey istedikten sonra yapar ama doğru birsey değildir.[/QUOTE]

Doğru olmayacağını bildiğimiz birşeyi yapmamak mantıklı olan değil mi ?
[/QUOTE]

Sanırım yanlış anlaşıldı tabi ki mantıklı olan bu.
.
Olmaz diye birsey yok bu türkiye de insanoğlu hersey istedikten sonra yapar ama doğru birsey değildir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.