ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mehmet Ferhat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Şubat 2013 16:11
Son Ziyaret:
10 Şubat 2014 20:54
Toplam Mesaj:
951 [0.23 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Ferhat ÖZTÜRK
Doğum Tarihi:
01 Temmuz 1997
Yaş:
26
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Ferhat ÖZTÜRK
70 Litre Bitkili Canlı Doğuran Akvaryumu


SON 10 MESAJI

akvaryumda çatlak çok önemli
Çatlağın olduğu yerden biraz daha az su koy şimdilik orayı güzelce temizle yeniden silikon çek diycem ama silikon kururmu bilmem buharda?
Bu Akvaryuma Hangi Tür Eklemeliyim ? (RESİMLİ)
[QUOTE=tuncyanik]bende demasoni düsünüyordum aslında ama bilemiyorum bir türlü erkek disi oranı yakalayamadım eskisehirde cesit yok erkek disi oranı yakalanmıo bir akvaryumcuda 10 erkek varsa 2 disi oluyor erkekleri disi diye satmaya calısıyorlar sarı prenses bollugu var ama bilmiyorum .. Ufaktan 20 ser tane alıp kendim ayrım yapayım diye düsünüyorum[/QUOTE]

İşte tam bu konuda forum üyelerinden alcaksın gidipte akvaryumculara para verme zamanla alırsın sabret dediğim oran akvaryumun için uygun 2--6 fakat senin dekarasyon pek uygun değil o taşlar yerine yuvarlak beyaz taşlar var onları üst üste koyun bi yaşam alanı olşturabilirsin destiyi çıkar derim doğallığı bozuyor keşke kum biraz daha kapalı olsaydı fazla beyaz balığı strese sokar yinede başlangıç için iyi.
Strafor kullanımı
[QUOTE=Cem Budak][QUOTE=Mehmet Ferhat]Bence 2 sinide yap hem straforu camın altına ve camın üstüne koy strafor şu köpük olanlardan sert olandan değil beyaz olsun öyle pembe mavi sarı kesinlikle salınım yapar.[/QUOTE]

Mehmet Bey, haddim olmayarak müdahale ediyorum, ancak pembe ve mavi straforların da hiçbir zararı yok ve asla salınım yapmıyorlar. Benim yıllardır denediğim, kullandığım ve gözlemlediğim malzemelerdir. Hiçbir şekilde salınım yapmaz ve güvenlikle kullanılabilir. Bu konuda yazılan bazı yorumlar var, ancak birçoğu maalesef şehir efsanesi. O yüzden araya girip duruma biraz daha açıklık getireyim istedim.
[/QUOTE]

Bende zaten yanlış konuşmuşum kesinlikle değil tabiki genellikle salınım yapanlar çıkıyor straforu genelde evlerin içi dışını kaplamakta kullanıyorlarki bizim akvaryum için kullanıabilecek bir malzemme değil yani adamlar straforu boyalı olarak yaparken akarmı akmazmı ? antibakteriyelmi değilmi? düşünmüyorlar düşünmekte zorunda değiller zaten akvaryum için kullanılabilecek bir malzeme değil.

ic filtre borulari disarda durur dimi
biri hava ortumu diğeri kablo kardeşim 2side dışarıda olacak.
Bu Akvaryuma Hangi Tür Eklemeliyim ? (RESİMLİ)
2e6d sarıprenses 2e6d demosoni olabilir. Mehmet Ferhat2013-11-24 20:26:10
Japon
Ne varki büyümede senide bi küçük odaya kapatsak sanada ekmeğini suyunu versek sende büyürsün ama nasıl büyürsün bi düşün bakalım.
???
ic filtre borulari disarda durur dimi
Pek açıklayıcı soru olmadı hangi boru???
Cüce Vatoz Dişi Erkek Ayrımı?
Bilgisayarın usb yeri bozuk 3 gün sonra yaptırcam atarım o zaman resim biraz yakalamam zor olcak resimlerini bitkilerin arkasından çıkmıyolar :D

6cm de yavrulayabiliyorlarmı?
Oda Ne?
Merhaba Arkadaşlar;
70 Litrelik akvaryumum var İçinde canlı doğuran besliyorum. Bu gün balıklarımı gözlemlerken çöpçüm kumu deşeledi ve içinden demir parçası çıktı nerden geldi bilmiyorum iğne kadar bi şey, küflenmişti su değişimi yaptım %30 civarında demir parçasını çıkardım. ama yinede içimde bi korku var balıklarıma hastalık bulaşır mı? ne yapmam gerekir
Yorumlarınızı Bekliyorum.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Arkadaşlar ben 2 dişi 1 de yavru plati var yavrunun sağlığı yerinde 2 dişi malesef ölmek üzereler bunları alabilecek varmı? ayrı konu açıp kirlilik oluşturmak istemedim. :( lütfen yardım Akvaryumcular almıyor 2 akvaryumcu var yakınımda dışarıdan balık almıyolar tanıdığım çok fakat balık besleyen hiç yok.
Mehmet Ferhat2013-11-24 16:32:59
Yeni akvaryum ve bulanıklık sorunu
Kardeşim pişman olmak istemiyorsan biraz sabır 1 hafta daha bekle su oturacaktır. biraz içine balık yemi at biyolojik denge oturmasında yararı olcaktır içinde balık varmış gibi ısıtıcı çalışsın motor çalışsın.
saygılarımla.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.