ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MUGİ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Kasım 2012 12:21
Son Ziyaret:
26 Nisan 2013 13:59
Toplam Mesaj:
58 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat FİDAN
Doğum Tarihi:
02 Ağustos 1989
Yaş:
34
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat FİDAN

SON 10 MESAJI

balık ne zaman yavrular
Bu balık hiç hamile gibi durmuyor:S
Hangi tür salyangoz beslemeliyim?
Selamlar, Nerite zebra da koysanız Malawiler bir şekilde kabuğunu kırabilir. Bir keresinde ittirip sürekli cama vurduğuna şahit oldum bence o akvaryuma salyangoz koymayınız :(
Platim hamilemi
Selamlar, eğer karnı yemlemeden hemen sonra şişiyor ve geri iniyorsa hamile değildir fakat gün içinde karnı hep bu boyuttaysa balığınız büyük ihtimal hamile:) Platiler yaklaşık 25 günde doğurur. Yavruluk sakıncalı değil ama durum buysa doğuma daha var iyice şişmesi lazım balık orada strese girebilir bence şimdilik çıkartın;) sağlıklı balıklar.
Plati Çeşitliliği
Ellerine sağlık kardeşim yine çok güzel bir araştırma ;)
Çöpçü,Japon,Vatoz
Selamlar, japon dekoru nasıl olur bilmem ama çöpçüler tek yaşamayı pek sevmez stres söz konusu olabilir kesinlikle bir adet daha çöpçü ekleyiniz derim, sağlıklı balıklar.
Yem Sırası Nasıl Olacak?
Bitkisel olarak ne tavsiye edersiniz?
Sarı Molim takla atıyor...
İç parazit de genelde moliler hareketsiz durmayı ve dipte saklanmayı tercih ederler. Solungaç paraziti olursa iç parazite ek olarak solungaç kızarması ve sürtünme olur. Takla atmayı ilk defa duyuyorum sürtünme eğilimi var mı bence gözlemleyiniz lütfen başka gözlemleri de yazabilir misiniz varsa inşallah düzelir, sağlıklı balıklar dilerim.
Yem Sırası Nasıl Olacak?
Merhabalar arkadaşlar, 70 litre bitkili bir akvaryumum var. İçinde 3 moli, 7 neon, 3 çöpçü ve 1 elma salyangozu var. Yemlerim Sera Vipagran, Sera Vipan, Tetra Min ve Tetra Min Granül olarak mevcut. Bir de elma için tablet yem kullanıyorum. Tetra Mini attıktan sonra yemelerini bekleyip öyle granülü atıyorum, sizce doğru mu? Yem sıralamasını nasıl yapmalıyım ve markaları ne sırada kullanmalıyım yardım ederseniz sevinirim, saygılar.
Moli Yavrularımla sorunum var :)
Doğum yaptıktan sonra ısıyı 26' ya sabitle bence en ideal ısıdır ;) ama kademeli olarak aşağı çek 27 fln da olur ama 28 i geçmesin kesinlikle sağlıklı balıklar dilerim ;)
Moli Yavrularımla sorunum var :)
Spirulina bitkisel demek zaten elinde var ;) Hayırlı olsun sağlıklı büyürler inşallah ekstra yarın hemen sera vipan baby yemi ya da yavru yemi edinirsen sorun kalmaz ;) yemi alana kadar spirulinayı iyice ufala ver.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.