ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
NaMaNSiFEAR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Nisan 2012 17:28
Son Ziyaret:
14 Mayıs 2014 17:56
Toplam Mesaj:
45 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doguş kaya
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

M.Doguş kaya
Bir ölür bin dogarız.....
hoppa namansi style ( macera bitti )

SON 10 MESAJI

Namansi Ve Moliro Alev Toplarım (son Foto Sf:46)
Bu balık ile feci bir telepatim var, :) öyle ki mimiklerinden piskolojilerini anlıyorum yıllarca besleyen be hala besleyen daha kopamayan biri olarak namansi çok özel bir tür kıymetini bilin balıklarınız çok mutlu en zor hasta olan tür hastalık yaşayacagınızı sanmam ırk konusunda 3 yıldır araştırmak tayım güzel bir ırk sahip lenmişsiniz namansi çok karışık gelmekte piyasada namansi bulunamamkta bulunsada orjinal bulunmamakta çok zorlanılıyor ben kendiden biliyorum uzun soluklu olur bu sevdanız umarım konuyu bastan okumadım deyatlı bilmiyorum balıklar f0 degil yavrudan yetişme galiba en güzelini yapmışsınız bence... :)

Mutlu saglıklı ve iyi hobiler diliyorum.. 
F0 BULOMBORA BESLEMEK İSTEYENLER OKUSUN.
[QUOTE=ensar1903]Doğuş bey açık ve net söylemek gerekirse ben ne anlatmak istediğinizi pek çözemedim.Ama sanırım benim düşücelerime katılmıyorsunuz ve galiba hastalık kapma oranlarından bahsetmişsiniz.Ben bu konuda bulomboraların hassasiyetinden çok,kavgacı durumlarından bahsettim.Siz hassasiyeti morrii grubuyla kıyaslamışsınız.Birde sizin balıklarnız F0 mı merak ettim.Çünki ben F0 Brichardiler için bu yorumları yaptım bilginize.[/QUOTE]

Kısmi yerlerde katılmadım sadece.. Ben hiç f1 balık beslemedim havuz üretimi f0 lardan da beslemedim..
Gölden çıkma solucan gibi parazit atan hayvanları edindim hep.. çok nadirdir ithalatçıdan aldıgım.. Elimdeki namansi DİAMOND akvaryumdan f0 olarak gelmekte.. 

Kavgacılıga gelirsek balıkların beklentileri var bu beklentileri karşılamassak hepsi kavga eder, petro. besledigimde buhar camı dayanmıyordu kırıyorlardı kavgadan akvaryum 1 ton altı olmamalı ve oran çok iyi ayarlanmalı tropheuslardada aynısı geçerli.. 
F0 BULOMBORA BESLEMEK İSTEYENLER OKUSUN.
Maalesef size katılmıyorum bazı yerlerde..  Brichardi türlerini yıllardır beslemekteyim araştırmak tayım dogal ortamdaki ve akvaryumda davranışlarını iyi biliyorum Türkiyede ilk bu türlerle tanısanlardan biri olmakta mutluluk vermekte.. 


Moori ler gibi anlaşılmakta hastalık kapma durumları gibi anlaşılmış bu yanlış uygun bakımda sp. lerden daha saglam dayanıklı türlerdir diyer türlerden daha sakin bir tabiyatı var mümkün oldukça ellemeyin akvaryum geniş degilse kavga olur akvaryum doğasında 2 baskın erkek çıkar sag bölge ve sol bölge bunlar ile irdeleşmeyin ortaya da bir kaçak ypaı kurmayın izle yem at istersen 3 haftada bir su değiştir.. 

Örnek :  şu andaki namansi damızlıklarımı ayda 1 su değişimi yapıyorum günde 1 kere yemliyorum direk çeşme suyu basıyorum  ayda 100- 150 yavru alıyorum ( doğal yolla ) bu sizce malawiden ayırıyormu bakımı.. ? 


Tropheus Brichardi Namansi Yeni Fotoğraflar 3. Sf
Murat abi ,beyaz kum ve mavi- beyaz ısık ver, balıklar rengini belli etsinler .Böyle ilangiden farkı kalmamış.Gerçek renklerini göstersinler.. MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER.Çağdaş ÖZDOĞAN2013-07-20 18:26:15
balik önerir misiniz?
Balık deneyım lerınıze göre tür önerilmelidir.. ÖRNEK :red raınbow en ufak şeyde dropsy bload oldugu için profesyonel kişiler bile beslemiyor deneyimlere göre yönelin.. ;)
Tropheus Brichardi Namansi Fiery Fry ,video 3. sayfada
Fatih kardeşim konuyu güncelle yeni resimleri at nasıl olmuş canavarlar bakalım... :)
Tac Mahal Akvaryum Köşem - 2
Mehmet abi balıgın olmak isterdim.. :D devlet memurundan iyi valla.. :D

f0 balıklar hakkında.
Makale doğru şayet her tür için geçerli değil. Ve bölge için de geçerli değil .Congo' da bulunana iç savaş yüzünden denetlemeyi geçin göle giden yok.Bir çok tür zaman içerisinde bozulmakta, üretim olmuş olsa bu bozulmalar görülmez görülse de uzun vadeli olur.Balıkların ağız yapısı gerçek f0 larda farklı.F0 diye gelip satılan çiftlik balıkları var yok değil,bunlarda bariz belli.Çağdaş ÖZDOĞAN2013-04-10 12:37:07
Petrochromis gören var mı?
Besledim çok sert bir balık ve büyük litreler istiyor..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.