ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cnrkrglu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Şubat 2012 19:10
Son Ziyaret:
10 Şubat 2012 22:40
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Caner Köroğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Caner Köroğlu

SON 6 MESAJI

Bu yavrular kimin?
Vallahi lafı ağzımızdan aldınız. Bizde öyle düşünüyoruz. Çünkü ilk gördüğümüzde 7-8 taneydi ve beyazlı siyahlı 2 ayrı gruptular. Fakat daha sonrasında 2 tane beyaz kaldı..

Malavi Akvaryumu (:
[QUOTE=boskov]Bu kadar kalabalık yapmak yerine acizane tavsiyem orta seviyede yüzen  cinsler ile üst seviyede yüzen cinslerden iki koloni oluşturmanız.Hem tankınız rahatlar hem göz zevkinizi alırsınız.[/QUOTE]

Mesela hangi türrleri tavsiye edersiniz?

Birde neredeyse her yemi kullanıyoruz.. Kan kurdu karides normal yem bitkisel yem.. her türlü yem veriliyor ve vitaminlerini falanda veriyoruz. Ek olarak vermemiz gereken yem var mıdır?
Bu yavrular kimin?
Akvaryumda 2 tane yavrum var fakat kimin yavruları bilmiyorum.. Daha önce akvaryumun resimlerini koymuştum aşağıda fotoğraflar var fakat kimin yavrusu olduğunu daha iyi anlamanız için önceki konununda linkini veriyorum akvaryumdaki balıkları oradan görebilirsiniz.. 
Önceki Akvaryum Fotoğraflarının bulunduğu konu


Malavi Akvaryumu (:
Balıklar az olduğunda önceki mesajda belirttiğim gibi görünüm sıkıntısı oluyordu. Şimdi baya hareketlendi akvaryum bu yüzden o kadar kalabalık tuttuk. Biz yavru almak vs istemiyoruz göze hoş gelsin yeter diye düşünüyoruz. Akvaryumun bu halde olması bir sıkıntı yaratır mı?
Malavi Akvaryumu (:
Balıkların genel olarak boyutları ufak zaten.. Ve akvaryumda oldukça fazla bölge yaptık saklanabilecekleri. Yükseklik 80 cm genişlik 80 cm en 30 cm.. Yükseklik fazla olunca az balık olduğunda balıklar yukarılara çıkmıyorlardı sürekli dipte yüzüyorlardı ve akvaryumda boş bir görüntü oluyordu.. O yüzden balık sayısını artırdık.. Aşağıda fotoğraflarda görebilirsiniz.. Bilmiyorum doğrumu yaptık 

Malavi Akvaryumu (:
Merhaba, yaklaşık 5 ay önce yeni bir akvaryum kurduk. 192 litre akvaryumda 25 e yakın balık var. 2 tane papağan, 2 tane büyük yunus, 3 tane sarı prenses 1 i büyük, 4 tane küçük iceman, 1 tane büyük 1 tane küçük albino prenses, 2 tane portakal mı deniyor ne deniyor tam bilmediğim balık, vs vs .. Çok uzatıp başınızı ağrıtmayayım. 2 tane yavrumuz var akvaryumda ama kimden belli değil. Doğduklarında siyah ve beyaz olarak 7-8 tane vardı şimdi 2 tane küçük beyaz yavru kaldı. Benim bazı sorularım olacak..

Alttaki resimlerde gördüğünüz yunusların cinsi nedir acaba?
Bu aralar yunuslar baya gergin nedeni ne olabilir?
Yavrular kimden olabilir? siyah ve beyaz aynı anda hangi balıktan olabilir ki ?
2 tane çöpçümüz var birisi kayadan hiç çıkmıyor diğeride kayanın etrafında fakat yavrular onlara hiç benzemiyor sanki Mbina cinslerine benziyor. 
Birde balıklarıma Malawi lerden hariç hangi balıkları ekleyebilirim veya bitki koyabilir miyim?

Sorularıma cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim (:
İyi günler herkese (:



SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.