ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dermet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Aralık 2011 18:58
Son Ziyaret:
29 Eylül 2013 14:02
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Derya Akarsu
Doğum Tarihi:
07 Ekim 1985
Yaş:
38
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 9 MESAJI

bahçemizdeki örümcek
[QUOTE=CastieL]Türkiye'nin hemen her bölgesinde bulunur,renk varyetesi bakımından zengindir,ağlarını yüksek otlara veya ağaç aralarına yapmayı severler(böyle avlanırlar),ağları motif gibi dokurlar..[/QUOTE]

çok tesekkur ederim.
bahçemizdeki örümcek
Çok teşekkür ederim. Peki özellikleri hakkında bir bilginiz var mı?
bahçemizdeki örümcek
arkadaşlar merhaba,

bugün otururken bahçemizdeki bir örümcek ve ağı dikkatimizi çekti. muhteşem bir görüntü vardı karşımızda ve eşim hemen fotoğrafladı. ancak bu gördüğümüz tür bahçemizde daha önce karşılaştığımız türlere pek benzemiyor. bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.



Böcük ile Gocuk sahiplendirme
Arkadaşlar,

İlgilenenler için Ankara'ya da getirme şansım var. 
Böcük ile Gocuk sahiplendirme
Arkadaşlar,

Kaplumbağalarımla birlikte kullandığım malzemeleri de vereceğim. Sadece iyi bakılmalarını ve güvende olmalarını istiyorum. İlgilenen arkadaşlar ile detaylı görüşebiliriz.
Böcük ile Gocuk sahiplendirme
Haziran ayında evlenip yurt dışına çıkıyorum ve kaplumbağalarımı da yanımda götürmek istiyorum. Ancak uçakla evcil hayvan taşıma konusunda özellikle kaplumbağalarda biraz sıkıntı var gibi görünüyor. Yaptığım araştırmalarda sadece birkaç firma kaplumbağa kabul ettiğini belirtmiş ancak gideceğim yere uçuşları yok. Bu konuda daha derin bir araştırma yapacağım. Bu arada da her ihtimali göz önüne almak zorundayım. Onları yanımda götürememe durumunu. Bu konuda en az benim kadar iyi bakabilecek bir hayvansevere ihtiyacım var. 

Dediğim gibi yaklaşık bir buçuk yaşında olan kaplumbağalarım yaklaşık 7,5 8,5 cm civarındalar. Son derece sağlıklılar. Sahiplenecek kişi ile sürekli irtibat halinde olmak istiyorum. Facebook olabilir, telefon olabilir. Özellikle kaplumbağa beslemiş ya da besliyor olması benim için çok önemli. 

İstanbul ve İzmir'e, Uşak çevresindeki bir ile elden teslim edebilirim. 
Akvaryum silikonu kullanımı
Merhaba,

4mm kalınlığında camı olan akvaryumumun alt camı çatlamıştı. Camcı akvaryumun içine 4mm daha kalınlığında bir taban koymuş. 3 gün oldu tam ancak hala biraz daha koku var. Okuduğuma göre her mm için 1 gün beklemek gerekiyormuş. Aklıma takıldı ama kaç gün daha beklemem gerek? Cam 8mm oluyor eklenen ile. Bu arada akvaryumcu mad wolf marka akvaryum silikonu kullandı. Kaplumbağalarım minicik akvaryumdalar. Bir an önce kurmak istiyorum ama tedirginim. Ne yapmamı önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.
Mango Kökü
Merhaba,

Akvaryumum için aldığım mango kökü hakkında çelişkiye düştüm. Bir forumda bu kökün mango kökü olmadığı yazıldı. Ancak petshop ısrarla kökün mango kökü olduğunu söylüyor. Arada kaldım. Yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.


Uploaded with ImageShack.us
kaplumbağamın hastalığı ne acaba?
Merhabalar,

Bir süredir kaplumbağa besliyorum. Daha çok küçükler. Bir tanesinin boyun kısmında bir süredir beyaz nokta şeklinde kabarık birşey var. Siteyi biraz inceledim. Mantar olabilir gibi geldi bana. Sonrasında tuzlu suda beklettim ve kuru bir alana aldım. Sizce yaptığım doğru mu? Başka birşeyler yapabilir miyim? Yardımcı olursanız çok seviniri. Şimdiden teşekkürler.


dermet2011-12-30 01:44:26

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.