ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
oguzay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Eylül 2011 11:31
Son Ziyaret:
28 Şubat 2021 22:46
Toplam Mesaj:
639 [0.14 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Oğuzhan AY
Doğum Tarihi:
04 Ocak 1993
Yaş:
31
İl:
Kütahya
Meslek:
İç Mimar
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Oğuz AY Mobil giriş yaptığım için sohbet sistemini çoğu zaman kullanamıyorum. . Bilkent University - Çankaya University Interrıor Architechture

SON 10 MESAJI

Sıvı Gübre Son Kullanma Tarihi
Merhabalar. Yıllar önce (yaklaşık 8-9) sene öncesinden kalma sıvı akvaryum gübrelerim mevcut. Yeniden hobici damarım tuttu ve yeni bitkili tankımı kurdum. Fakat bu gübreleri kullanmalı mıyım bilemedim. Konu hakkında fikri olan birisi beni bilgilendirebilir mi? Bu gübreleri kullanabilir miyim?
Moly
Cinsiyetini alt kısmına bakarak anlayabilirsin. Erkeklerde altta bir çıkıntı bulunur dişilerde mevcut değildir. Karnının şişkinliğine bakarak ta hamilelik sürecinden çıkarım yapabilirsin. Hamile olup olmadığı kesin şekilde anlaşılabilir fakat süresi kesin olarak tahmin edilemez.
Kribensis yavrular geliyor...
Onur kardeşim bir kribensis sahibi görmekten mutlu oldğumu önce belirteyim onun dışında küçük bir önerim olacak. Kribensis ne kadar yavrularına sahip çıkarsa çıksın tül zebralar kribensisten daha hareketlidir ve ilerde ebeveyn kribensisleri yorarak yavruları temizleyebilir. Tül zebranın olduğu tanklarda genelde yavru beslemek çok zordur.
Cinsiyet ve doğum
Molilerin erkek olanlarının altında çıkıntı bulunur oradan anlarsın erkek mi dişi mi olduğunu. Aynı çıkıntı erkek kılıçlarda da bulunur bakarsan görürsün. Üreme boyutları renklenip olgun boyuta ulaştığından (yavru yiyebilir bu dediğin zaman büyümüştür) itibaren başlar büyüdükçe verdiği yavru artar.
sizce görüntü nasıl olur
Ozan kardeş yavruluğu su çizgisinden asağıya alırsan mercimekler su yüzeyinde dolaşırlar onun için yavruluğu su çizgisinin üzerine tut ki mercimekler dışarı çıkmasın. Yavruluğu tül kullanırsan daha iyi olur nitrat verimi açısından.
hamilemi
Balık yavrulayacak gibi görünüyor ama görünen o ki hemen değil en az 5 6 günü var 
lepistes yem yememe
Suyun değerlerini kontrol ettiniz mi ?
Kribensis Aşılaması ( Yeni Video Eklendi)
Yorumunuz için teşekkür ederim Levent Bey, tavsiyenizi dikkate alacağım ve yavruları ayırdıktan sonra yeni dişiyi ekleyeceğim. cros_caos2013-11-16 17:47:41
En Fazla Beğendiğiniz Özlü Söz
Ben sustuğumda insanlar hep neyin var diye sorarlar,sanki sustuğumda kötü olmak zorundaymışım gibi. Sanki hep susanlar mutsuzmuş gibi.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.