ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Ayberk1634
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
320
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Şubat 2026 19:55
Toplam Mesaj:
379 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
25 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ayberk ozdede
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1999
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[img]//www.akvaryum.com/Forum/imzalar/179691.jpg[/img]
40x30x35 CRS SHRİMP BABASI
SON 10 MESAJI
İlk Akvaryumum
İlk kurulum mu ??
Tebrik ederim gerçekten araştırıp gerçekten güzel bir hazırlık yapmışsınız umarım bir çok kişiye ve yolu bu foruma düşen bir çok arkadaşa örnek olursunuz.
Tür olarak ne düşünüyoruz peki karar vermişmiydiniz
İlk kurulum mu ??
Tebrik ederim gerçekten araştırıp gerçekten güzel bir hazırlık yapmışsınız umarım bir çok kişiye ve yolu bu foruma düşen bir çok arkadaşa örnek olursunuz.
Tür olarak ne düşünüyoruz peki karar vermişmiydiniz
Tuzlu Su Kurulumu
Aynı ölçülerde kurma düşüncem var sırf maliyet beni korkuttuğumdan giremiyorum. Denizde maliyetden kısınca uzun vadede üzülüyorsunuz ne yazık ki merakla takipdeyim iler ki süreçler için[EDIT]Ayberk1634,2026-01-03 13:20:19[/EDIT]
Aynı ölçülerde kurma düşüncem var sırf maliyet beni korkuttuğumdan giremiyorum. Denizde maliyetden kısınca uzun vadede üzülüyorsunuz ne yazık ki merakla takipdeyim iler ki süreçler için[EDIT]Ayberk1634,2026-01-03 13:20:19[/EDIT]
Değerlendirme Ve Öneri
[QUOTE=Mrtozmen]Ölçüler:65x45x40
Canlı Türleri:channa stewartii
Bitki Türleri:amazon hançeri, anubias
Tankın Yaşı:1
Filtrasyon ve Işıklandırma:3 pin led dalgıç lamba
Tasarım ve Dekorasyon:[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238932/071220250841051.jpg[/IMG]
Merhabalar kurulumunuz hayırlı olsun bu hacimde bu canlı bakılabiliyor mu yoksa ilerde bir hedefiniz var mı
Merhabalar öncelikle tankım hakkında görüş ve öneri almak için burdayım bütün görüş ve önerilere açığım teşekkürler şimdiden.
Ayrıca 35x25x15 ebadında ufak bir tankım var boşta duruyor gdeğerlendirmek istiyorum. Beta ve karides karides hariç ney sahiplenebilirim öneri alabilirmiyim
Teşekkür ederim keyifli hobiler cümleten. [/QUOTE][EDIT]Ayberk1634,2026-01-03 07:15:47[/EDIT]
[QUOTE=Mrtozmen]Ölçüler:65x45x40
Canlı Türleri:channa stewartii
Bitki Türleri:amazon hançeri, anubias
Tankın Yaşı:1
Filtrasyon ve Işıklandırma:3 pin led dalgıç lamba
Tasarım ve Dekorasyon:[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238932/071220250841051.jpg[/IMG]
Merhabalar kurulumunuz hayırlı olsun bu hacimde bu canlı bakılabiliyor mu yoksa ilerde bir hedefiniz var mı
Merhabalar öncelikle tankım hakkında görüş ve öneri almak için burdayım bütün görüş ve önerilere açığım teşekkürler şimdiden.
Ayrıca 35x25x15 ebadında ufak bir tankım var boşta duruyor gdeğerlendirmek istiyorum. Beta ve karides karides hariç ney sahiplenebilirim öneri alabilirmiyim
Teşekkür ederim keyifli hobiler cümleten. [/QUOTE][EDIT]Ayberk1634,2026-01-03 07:15:47[/EDIT]
Beta Akvaryumum
[QUOTE=HydroLeaf]
Kurulum da balık da ayrı harika.. Akvaryum kaç litre ve nasıl bu kadar güzel bir beta balığınız var? (Maşallah)
[/QUOTE][QUOTE=Sadel]Akvaryum kaç litre acaba, bettanız ışıktan kaçma refleksi gösteriyor mu, bana çok aydınlık geldi. Ayrıca kullandığınız kum nedir? Maşallah bettanız çok güzel [:3][/QUOTE]
Merhabalar;
Bu akvaryumun hikayesi şöyle nişanlıma hobi yavaştan aşılamak için hobiye akvaryumcuda gezerken şans eseri denk geldik ve tüm kurulumu aslında bu kerata için hemen orda planladık balığı geçici bir süre kendi akvaryuma aşıladım sonrasında bu akvaryum biraz daha oturunca buna aktardık akvaryum ortalama 10-12 litre civarı kum karides akvaryumumdan fazla kalan a[QUOTE=Sadel]Akvaryum kaç litre acaba, bettanız ışıktan kaçma refleksi gösteriyor mu, bana çok aydınlık geldi. Ayrıca kullandığınız kum nedir? Maşallah bettanız çok güzel [:3][/QUOTE][QUOTE=HydroLeaf]
Kurulum da balık da ayrı harika.. Akvaryum kaç litre ve nasıl bu kadar güzel bir beta balığınız var? (Maşallah)
[/QUOTE]
Kurulum bu balık için gerçekleşti nişanlıma hobiyi aşılamak için gezerken gördük bu fırlamayı direk orda planlayıp kurulumunu geçici bir yere aldıktan sonra kendi evine yerleşti şuan. Hacim olarak ortalama 10-12 litre civarı şu zamana kadar hiç ışıktan kaçma felan görmedim sadece ara ara uyucağı yerler seçiyor aşırı meraklı aşırı kabadayı bana bile gider yapıyor. Toprak olarak crs karides tankımdan artan amazonia serili.
[QUOTE=HydroLeaf]
[/QUOTE][QUOTE=Sadel]Akvaryum kaç litre acaba, bettanız ışıktan kaçma refleksi gösteriyor mu, bana çok aydınlık geldi. Ayrıca kullandığınız kum nedir? Maşallah bettanız çok güzel [:3][/QUOTE]
Merhabalar;
Bu akvaryumun hikayesi şöyle nişanlıma hobi yavaştan aşılamak için hobiye akvaryumcuda gezerken şans eseri denk geldik ve tüm kurulumu aslında bu kerata için hemen orda planladık balığı geçici bir süre kendi akvaryuma aşıladım sonrasında bu akvaryum biraz daha oturunca buna aktardık akvaryum ortalama 10-12 litre civarı kum karides akvaryumumdan fazla kalan a[QUOTE=Sadel]Akvaryum kaç litre acaba, bettanız ışıktan kaçma refleksi gösteriyor mu, bana çok aydınlık geldi. Ayrıca kullandığınız kum nedir? Maşallah bettanız çok güzel [:3][/QUOTE][QUOTE=HydroLeaf]
[/QUOTE]
Kurulum bu balık için gerçekleşti nişanlıma hobiyi aşılamak için gezerken gördük bu fırlamayı direk orda planlayıp kurulumunu geçici bir yere aldıktan sonra kendi evine yerleşti şuan. Hacim olarak ortalama 10-12 litre civarı şu zamana kadar hiç ışıktan kaçma felan görmedim sadece ara ara uyucağı yerler seçiyor aşırı meraklı aşırı kabadayı bana bile gider yapıyor. Toprak olarak crs karides tankımdan artan amazonia serili.
Beta Akvaryumum
[QUOTE=Bettagram]Maşallah bizim fırıldağa çok benziyor.[:)))][/QUOTE]
Cidden baya bir benziyor bir akvaryumunuzu kontrol edin belki orda değildir :))
Daha öncede bir kaç kere beta baktım ama bunun gerçekten üstünde bir haylazlık var elimi sokunca bana bile efeleniyor karakteri var çok belli
[QUOTE=Bettagram]Maşallah bizim fırıldağa çok benziyor.[:)))][/QUOTE]
Cidden baya bir benziyor bir akvaryumunuzu kontrol edin belki orda değildir :))
Daha öncede bir kaç kere beta baktım ama bunun gerçekten üstünde bir haylazlık var elimi sokunca bana bile efeleniyor karakteri var çok belli
Beta Akvaryumum
[QUOTE=lepistes5994]Çok güzel gözüküyor maşallah ancak ben çok özür dileyerek taş düşmanıyım biraz itici geliyor bana he belki beta akvaryumu için önemli ve olması gereklidir ona birşey diyemem ama taşı çıkarsam efsane bir düzen tekrar elinize sağlık sağlıkla yaşasın [:nazar:][/QUOTE]
Zevkler ve renkler tartışılmaz Hüseyin bey estağfurallah , amacım taşı yosunlandırmak taş ile ilgili başka planlarım var bir de ara ara taşın arasına girip uymayı tercih ediyor. O yüzden şimdilik karışmıyorum ama ileride çıkarma gibi fikrim var çok teşekkürler naçizane fikriniz için
[QUOTE=lepistes5994]Çok güzel gözüküyor maşallah ancak ben çok özür dileyerek taş düşmanıyım biraz itici geliyor bana he belki beta akvaryumu için önemli ve olması gereklidir ona birşey diyemem ama taşı çıkarsam efsane bir düzen tekrar elinize sağlık sağlıkla yaşasın [:nazar:][/QUOTE]
Zevkler ve renkler tartışılmaz Hüseyin bey estağfurallah , amacım taşı yosunlandırmak taş ile ilgili başka planlarım var bir de ara ara taşın arasına girip uymayı tercih ediyor. O yüzden şimdilik karışmıyorum ama ileride çıkarma gibi fikrim var çok teşekkürler naçizane fikriniz için
Beta Akvaryumum
[QUOTE=uyutmadinbe]Maşallah efendim akvaryumunuz çok güzel
[:nazar:][/QUOTE]
Teşekkür ederim daha iyileri gönlünüzce sizin olur inşAllah
[QUOTE=uyutmadinbe]Maşallah efendim akvaryumunuz çok güzel
[:nazar:][/QUOTE]
Teşekkür ederim daha iyileri gönlünüzce sizin olur inşAllah
Caridina Akvaryumu
[QUOTE=AbdullahKurcaduz]
Yazılarınızı keyifle okuyorum, elinize sağlık. Ben de yaklaşık 4 ay önce acı bir tecrübe yaşadım, o yüzden şu aralar daha çok bilgi toplamaya çalışıyorum. Yakında ben de bir konu açıp kendi kurulum sürecimi paylaşmayı planlıyorum.
Merak ettiğim bir şey var: Tankı hiç bakteri kültürü eklemeden başlatmak mümkün mü? Döngünün oturması için birkaç balık eklemeyi düşünüyorum ama ne kadar sağlıklı olur emin değilim. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.[/QUOTE]
Ben hiç bir kurulumumda eklemedim vaktiniz ve sabrınız varsa 1 aylık süreçde akvaryum oturmaya başlıyor ara ara boş akvaryumu yemliyordum genelde de neritelerle giriş sağlıyordum canlı olarak sonrasında zaten tank kendini belli ediyor akvaryumda oluşan bazı etkenler geçtikten sonra canlı girişi sağlayabilirsiniz
[QUOTE=AbdullahKurcaduz]
Yazılarınızı keyifle okuyorum, elinize sağlık. Ben de yaklaşık 4 ay önce acı bir tecrübe yaşadım, o yüzden şu aralar daha çok bilgi toplamaya çalışıyorum. Yakında ben de bir konu açıp kendi kurulum sürecimi paylaşmayı planlıyorum.
Merak ettiğim bir şey var: Tankı hiç bakteri kültürü eklemeden başlatmak mümkün mü? Döngünün oturması için birkaç balık eklemeyi düşünüyorum ama ne kadar sağlıklı olur emin değilim. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.[/QUOTE]
Ben hiç bir kurulumumda eklemedim vaktiniz ve sabrınız varsa 1 aylık süreçde akvaryum oturmaya başlıyor ara ara boş akvaryumu yemliyordum genelde de neritelerle giriş sağlıyordum canlı olarak sonrasında zaten tank kendini belli ediyor akvaryumda oluşan bazı etkenler geçtikten sonra canlı girişi sağlayabilirsiniz
Caridina Akvaryumu
[QUOTE=Miyabi]
Ben yabancı kaynaklardan prl için gerekenlere baktım o kadar extreme birşey göremedim, tabii siz daha iyisini bilirsiniz. Biraz göreceli.[/QUOTE]
Hocam bu tartışmanın en güzel halini ben sizler için deneyip öğrendim crs karidesleri hiç bir ekipman olmadan sadece aktif toprakla büyütüp çoğaltma denemem oldu aktif konularımda mevcut gidip göz atabilirsiniz an ve an gelişmeler orada mevcut fakat kısaca özetlemem gerekirse crs ve prl nispeteden diğer caridina türlerine göre daha dayanıklı o aşikar fakat ekipman olmadığı zaman gerçekten profesyonellik istiyor bunun yanında bolca da emek önceleri çeşme suyu ile başladım fakat aktif toprak sıkıntıya girmeye başladı bende piyasada ki en yumuşak içme suyu ile devam ettim fakat bununla da bitmiyor zamanla aktif toprağı kademe kademe değiştirmek gerekiyor ki emin olun büyük karın ağrısı o iş.
Yavru büyütmek daha da zorlaşıyor ama bir avantajı çıkan yavrular ilk anaçlara göre daha toleranslı oluyor 2. Ve 3. Batımdan sonra ki yavrular çok daha sıkı oluyor ama su dengesinde ufacık bir bozulma ocak söndürür hobi bıraktırır işin o stresini de hesaba katmak lazım 26,27 yaşım da kel kalmamak için işin sonunda tüm karidesleri kıramacağım birine sahiplendirip daha chill olucak şekilde koi lepisteslere geçtim tadını çıkarttım ve işin sonunda bunu başardım diyebildim 11 lik koloniyi 35,40 adetlere kadar büyütebildim benim için bir başarı öyküsü oldu fakat kimseye önermiyorum böyle bir topa girmesini büyük emek ve günlük gözlemler istiyor biraz da işi bilmek gerek başladığımda inanılmadı olmaz dediler oldu fakat nasıl oldu bir de onu bana sorun
Sizin beslediğiniz türlere gelirsek emin olun çok basic kurulumlarda hiç bir şey yapmadan çok hızlı bir şekilde önünü bile almaya fırsat kalmadan üretebiliyorsunuz.
Ama bu tarz türlere girdiğiniz zaman madem ticaret konuşuyoruz hakkıyla yapıp düzgün bir seleksiyonla çok kısa bir sürede tankın parasını çıkartıp size güzel bir mobilyalı akvaryum parasınıda cebinize koyar.
[EDIT]Ayberk1634,2025-10-20 21:04:01[/EDIT]
[QUOTE=Miyabi]
Ben yabancı kaynaklardan prl için gerekenlere baktım o kadar extreme birşey göremedim, tabii siz daha iyisini bilirsiniz. Biraz göreceli.[/QUOTE]
Hocam bu tartışmanın en güzel halini ben sizler için deneyip öğrendim crs karidesleri hiç bir ekipman olmadan sadece aktif toprakla büyütüp çoğaltma denemem oldu aktif konularımda mevcut gidip göz atabilirsiniz an ve an gelişmeler orada mevcut fakat kısaca özetlemem gerekirse crs ve prl nispeteden diğer caridina türlerine göre daha dayanıklı o aşikar fakat ekipman olmadığı zaman gerçekten profesyonellik istiyor bunun yanında bolca da emek önceleri çeşme suyu ile başladım fakat aktif toprak sıkıntıya girmeye başladı bende piyasada ki en yumuşak içme suyu ile devam ettim fakat bununla da bitmiyor zamanla aktif toprağı kademe kademe değiştirmek gerekiyor ki emin olun büyük karın ağrısı o iş.
Yavru büyütmek daha da zorlaşıyor ama bir avantajı çıkan yavrular ilk anaçlara göre daha toleranslı oluyor 2. Ve 3. Batımdan sonra ki yavrular çok daha sıkı oluyor ama su dengesinde ufacık bir bozulma ocak söndürür hobi bıraktırır işin o stresini de hesaba katmak lazım 26,27 yaşım da kel kalmamak için işin sonunda tüm karidesleri kıramacağım birine sahiplendirip daha chill olucak şekilde koi lepisteslere geçtim tadını çıkarttım ve işin sonunda bunu başardım diyebildim 11 lik koloniyi 35,40 adetlere kadar büyütebildim benim için bir başarı öyküsü oldu fakat kimseye önermiyorum böyle bir topa girmesini büyük emek ve günlük gözlemler istiyor biraz da işi bilmek gerek başladığımda inanılmadı olmaz dediler oldu fakat nasıl oldu bir de onu bana sorun
Sizin beslediğiniz türlere gelirsek emin olun çok basic kurulumlarda hiç bir şey yapmadan çok hızlı bir şekilde önünü bile almaya fırsat kalmadan üretebiliyorsunuz.
Ama bu tarz türlere girdiğiniz zaman madem ticaret konuşuyoruz hakkıyla yapıp düzgün bir seleksiyonla çok kısa bir sürede tankın parasını çıkartıp size güzel bir mobilyalı akvaryum parasınıda cebinize koyar.
[EDIT]Ayberk1634,2025-10-20 21:04:01[/EDIT]
60x35x60 Tasarım Değişimi
Yumurta döküyorlar evet ama gözükmüyor bile yumurtalar hızlı kayboluyor siz mutlu iseniz sorun yok ama merak ettiğim bir şey var arka tarafa dikilen bitliler direk en önden mi filiz verdi
Yumurta döküyorlar evet ama gözükmüyor bile yumurtalar hızlı kayboluyor siz mutlu iseniz sorun yok ama merak ettiğim bir şey var arka tarafa dikilen bitliler direk en önden mi filiz verdi
SON MESAJLAR
- Teraryum / Paludaryum Konusunda Chatgpt Dökümüm KaanE, 19:17
Akvaryum Bilimi - Akvaryuma Bakteri Kültürü Ve Kum Nasıl Eklenir. NautilusLordu, 19:10
Yeni Üye Forumu - Malawi Çiklet İçin Dış Filtre Önerisi 250 Litre TropheusTRe, 19:08
Filtreleme Seçenekleri - Cüce Puffer Dışkı Jemaisvu, 18:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Su Mercimeği Ne Zaman Çoğalır Nurcell, 18:47
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Hardscape KaanE, 18:29
Akvaryum Tanıtımı - Beyaz Benek / 68 Litre / Yavru Vatozlu mustafakrml, 18:19
Hastalıklar ve İlaçlar - 31w Powerled / Gün Simülasyonlu Armatür - Dıy darkaura, 18:00
Aydınlatma - İlk Karides Akvaryumu İçin Fikir Erkay0, 17:59
Yeni Üye Forumu - Rotifish Artemia Mix İlk Deneme Başarısızlık Cyber_Scout, 17:45
Omurgasızlar - 40lt Akvaryum İçin Öneri capuchera, 17:42
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Masa / Sehpa Ve Aydınlatma Önerisi Lazım BirkanKaya, 17:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30x30x30 Dutch Style tunahanarikan, 16:43
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin platinium, 15:57
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Karides Yanına Eklenebilecek Balıklar? rupee, 14:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyu Çamur Gibi GhostKoi, 14:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 20 Galonda 1 Tane Japon Balığı GhostKoi, 14:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Muhammed demir, 13:40
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Balık Kitapları GhostKoi, 13:07
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Hiç Saklanmıyor rupee, 13:07
Kedi Balıkları Forumu - Bitki İsmi Hk. ternapi, 13:07
Yeni Üye Forumu - Balığın Karnı Şiş Gibi? egemenc, 13:01
Hastalıklar ve İlaçlar - İsiklandirma egemenc, 12:59
Bitki Akvaryumları Genel - Balığın Anusunde Çıkan Bulanık Görüntü atakanaydin, 12:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Adi Salyangoz Cihankuzu34, 12:21
Omurgasızlar - Yeniden Yüksek Destekli Bitkili Akvaryuma Dönüş😊 ErenBugra, 11:58
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumla Bütünleşmiş Arka Fon Kabusu dtceko, 11:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yakamoz Petshop Sitesi Güvenilir Mi? Yakamoz2, 11:29
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Japon Balığı Karnında Beyaz Şişlik Var Dodo26, 10:42
Yeni Üye Forumu - Rasbora Üstünde Leke Kaya Özyurt, 09:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Ani Ölümler MasterChiefHakan, 06:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Bitkilerin Yaprakları Yosun Oluyor Umut t., 00:27
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryumda Beyaz Yosunlar Var Tortuga7, 00:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettam Tanktan Atlamış ternapi, 00:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Tabanı Çatlak Hobiye Başlangıç, 23:56
Fiyat Forumu - Şelale Filtre Önerisi rupee, 23:40
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Tank İçin Raspberry Pi Tabanlı Otomasyon paratutmaz, 23:20
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre imuhendisi61, 23:11
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum ₩€€₩, 22:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En Basit Bitkili Karides Akvaryumu koray ulusoy, 22:50
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığı Hastalık Adasil, 22:42
Hastalıklar ve İlaçlar - 65x35x25 Akvaryum İçin Tür Önerisi Tata, 21:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yosundan Nasıl Kurtulurum 24med11, 21:21
Yosun - Eurostar Hbl 802 Detaylı Deneyimlerim Aguamentist, 21:13
Filtreleme Seçenekleri - İlk Bitkili Kurulum Ve Bloory Mary Karides rupee, 21:11
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Bir Japon Denemesi Aguamentist, 21:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 21:08
Akvaryum Dünyasından Haberler - Karides Akvaryumu Temizliği Ve Uyumlu Türler rupee, 20:59
Omurgasızlar - Blackwater Tür Önerisi Cyber_Scout, 20:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30cm Küp Betta Akvaryumu (yenilikler) Mirza Adar, 20:31
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ista Co2 Tüpler Ve Led Armatür davyjones7 19:17
- Kaliteli Malzemeler Ve Yati Kökleri MurathanM 19:06
- Geophagus Arıyorum MurathanM 19:06
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 18:40
- Yati Kökü Ve Driftwood Kökleri ozan_1903 18:40
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 18:21
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 18:21
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 18:21
- Hongsloi Süper Red Çift Fiyatı AtlasPoyraz 18:20
- Moss -pelia Moss - mightymurat 17:34
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 17:34
- L333 - L397 Pleco Dişi Arıyorum mightymurat 17:34
- Siyah Molly mightymurat 17:34
- Apistogramma Şahinöztürk 17:27
- 17mm Cam Zambak Lily Pipe Emiş (skimmer) Ve Basış kastaniga 17:27
- Satılık Malzeme demasonici 16:50
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 16:49
- Mangrov Kökü blenny 16:49
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 16:11
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 16:11
- Micra & Rotala buraktanatar 15:55
- Mikrokurt buraktanatar 15:55
- Bitki Armatürü buraktanatar 15:55
- Bitki Armatürü buraktanatar 15:55
- Gold Yellow Tuxedo Lepistes buraktanatar 15:55
- Akvaryum Çeşitli Malzemeler kilgarrah 15:48
- Tam Damızlık Boy Melek Çifti. _rammstein_ 15:47
- Sarı Ateş Karides _rammstein_ 15:46
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 15:42
- Akvaryum 30*30 metsi 15:42
- Diminitus Cüce Kereviti wallece 15:37
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 14:20
- Su Piresi & Infusoria Amati340 14:20
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 14:20
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 14:20
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 14:20
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 14:20
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 13:28
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 13:28
- Apistogramma Ortegai F1 & Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 13:03
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:55
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 12:55
- German Blue Ramirezi Yeni Erişkin Çiftler koyu 12:26
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 12:23
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 12:23
- Kribensis Damızlıklar ErenBugra 11:59
- Bitki Çeşitleri ErenBugra 11:57
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 11:25
- Fluval Fx4 Dolu Serhat.Kaymak 11:22
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 10:53
KULLANICILAR
- 152 Online Kullanıcı, 83 Üye
Online Kullanıcılar
aktugsedat,
Oguzhan0735,
senely,
capodicapii,
emresycn,
NautilusLordu,
MiSoSiKiaN,
KaanE,
akinoncul,
kopruluonur,
nadas06,
sina cen,
CoryCory,
batu811,
dogankultur,
Koksal Gurkan,
mightymurat,
Kaya Özyurt,
Ferhat Özarslan,
Balikcidede,
paratutmaz,
ternapi,
osmandbnl,
urzais,
MurathanM,
sıtkı,
egecinar,
iakyol,
İbrahimY,
Hoper,
tosyalı,
davyjones7,
bkflmn,
Feyzaakin,
TuRKeR,
kambortam,
Stafwing,
LosTurcos,
efsane07,
kadirayas3,
dimbeleth,
rupee,
abunil,
Tortuga7,
TropheusTRe,
Ömer Kantarcı,
SuperSport,
bendeniztayfun,
35cemal35,
gambler,
kilgarrah,
ilker aydın,
mustafakrml,
Aquarist101,
Hakanyldr,
alihancim,
simsela,
Alper07,
icee35,
Predatorr,
msurucu,
kuman,
AC-72,
the__legend,
TSevil,
Hoppala,
MBurakA,
Nurcell,
Manguday,
Maverickse,
Ozzgur,
Gurit,
Kaan Demirci,
Seçkin,
Akvarist1923,
enesunal,
crazy0611,
capuchera,
Kemalk41,
Ehtiyar,
Veronicax,
bearse22,
AtlasPoyraz,
FurkanTezcan,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.