ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Coliente
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Saat 50 Dakika önce
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
1 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Betta Akvaryum Kurulumu Hk.
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Yıllar sonra tekrardan bu hobiye başlama niyetindeyim. Bir arkadaşımdan aldığım betta balığım var, şu an fanusta duruyor. Çok kısa süre içinde akvaryum kurulumu yapmak istiyorum.
Merakım ve destek istediğim konular şunlardır;
-Ne kadar büyüklükte bir akvaryum almalıyım? (Daha sonra tür değişikliğine gidebilirim, belli bir ölçünün üstünde olmasında fayda var.)
-Daha önce hiç bitkili tecrübem olmadı? Bitki işine girmeli miyim? Girersem de bakımı en kolay türlerden tavsiye gerekiyor.
-Isıtıcı, filtre olarak ne kullanmalıyım?
-Kum olarak ne kullanmalıyım?
İş yoğunluğumdan dolayı şu an odaklanabileceğim vakit kısıtlı. Bir yere yaptırmaktansa, hazır dilediğim şekilde bir set varsa onu almayı tercih ederim. Ledli bir akvaryum ve yanında filtre vs. ekipmanların olması iyi olur.
Sorularıma cevap verip, alışveriş yapabileceğim bir yer veyahut şu marka alabilirsin önerilerinde bulunursanız memnun olurum.
Herkese iyi forumlar.
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Yıllar sonra tekrardan bu hobiye başlama niyetindeyim. Bir arkadaşımdan aldığım betta balığım var, şu an fanusta duruyor. Çok kısa süre içinde akvaryum kurulumu yapmak istiyorum.
Merakım ve destek istediğim konular şunlardır;
-Ne kadar büyüklükte bir akvaryum almalıyım? (Daha sonra tür değişikliğine gidebilirim, belli bir ölçünün üstünde olmasında fayda var.)
-Daha önce hiç bitkili tecrübem olmadı? Bitki işine girmeli miyim? Girersem de bakımı en kolay türlerden tavsiye gerekiyor.
-Isıtıcı, filtre olarak ne kullanmalıyım?
-Kum olarak ne kullanmalıyım?
İş yoğunluğumdan dolayı şu an odaklanabileceğim vakit kısıtlı. Bir yere yaptırmaktansa, hazır dilediğim şekilde bir set varsa onu almayı tercih ederim. Ledli bir akvaryum ve yanında filtre vs. ekipmanların olması iyi olur.
Sorularıma cevap verip, alışveriş yapabileceğim bir yer veyahut şu marka alabilirsin önerilerinde bulunursanız memnun olurum.
Herkese iyi forumlar.
200 Litre Tek Yırtıcı Balık
200 litre akvaryumum var, 100 cm civarı uzunluğu. İçinde astronot, pacu besliyorum fakat onlara küçük geliyor akvaryum. Bu yüzden onları elimden çıkartmak istiyorum. Canlı doğuran beslemek hoşuma gitmiyor artık bu yüzden yırtıcı etçil balıklar beslemek istiyorum. Bu hacime hangi balığı besleyebilirim. Tek başına yaşayanda olur sürüde olur hiç farketmez.
200 litre akvaryumum var, 100 cm civarı uzunluğu. İçinde astronot, pacu besliyorum fakat onlara küçük geliyor akvaryum. Bu yüzden onları elimden çıkartmak istiyorum. Canlı doğuran beslemek hoşuma gitmiyor artık bu yüzden yırtıcı etçil balıklar beslemek istiyorum. Bu hacime hangi balığı besleyebilirim. Tek başına yaşayanda olur sürüde olur hiç farketmez.
Jack Dempsey
200 litre akvaryumuma bir çift Jack Dempsey koymayı düşünüyorum, amacım yavru almak. Fakat bu balığı daha önce hiç beslemedim önerileriniz ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Her yerde farklı şeyler okuyorum kafam karışıyor. Üremeleri nasıl olur, bitkili akvaryumda bakılırlar mı, beslenmeleri nasıldır, en fazla büyüdükleri boy ne kadardır vb. soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
200 litre akvaryumuma bir çift Jack Dempsey koymayı düşünüyorum, amacım yavru almak. Fakat bu balığı daha önce hiç beslemedim önerileriniz ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Her yerde farklı şeyler okuyorum kafam karışıyor. Üremeleri nasıl olur, bitkili akvaryumda bakılırlar mı, beslenmeleri nasıldır, en fazla büyüdükleri boy ne kadardır vb. soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
Cüce Cichlid Önerileri
Ramirezi düşünüyorum, bu tür hakkında yorumlar neler? Araştırma yaptım fakat bir de burda fikir almak istedim.
Ramirezi düşünüyorum, bu tür hakkında yorumlar neler? Araştırma yaptım fakat bir de burda fikir almak istedim.
Cüce Cichlid Önerileri
200 litre akvaryuma sahibim. Cüce cichlid önerebilir misiniz? Kolay yavru alabileceğim bir tür olursa sevinirim.
200 litre akvaryuma sahibim. Cüce cichlid önerebilir misiniz? Kolay yavru alabileceğim bir tür olursa sevinirim.
Astronot ve Pacu
Evet arkadaşlar balıklarımı hacim yetersizliğinden dolayı satacağım. Sizden fiyat konusunda yardım almak istedim. 1 tane tiger astronot, 1 tane red astronot, 3 tane pacu ve 2 tane ters yüzen çöpçü satacağım. Astronot ve pacular 18 cm'e ters yüzen çöpçülerde 10 cm'e yakın boylarda. Akvaryumculara ne kadara satabilirim?Coliente 2014-03-15 17:24:32
Evet arkadaşlar balıklarımı hacim yetersizliğinden dolayı satacağım. Sizden fiyat konusunda yardım almak istedim. 1 tane tiger astronot, 1 tane red astronot, 3 tane pacu ve 2 tane ters yüzen çöpçü satacağım. Astronot ve pacular 18 cm'e ters yüzen çöpçülerde 10 cm'e yakın boylarda. Akvaryumculara ne kadara satabilirim?
200 litreye Amerikan
Henüz kararımı vermedim sizce jack dempseyi karma akvaryumdamı besleyeyim yoksa tek tür mü? Makav, Jack Dempsey ve bir tür daha düşünüyorum ben.
Henüz kararımı vermedim sizce jack dempseyi karma akvaryumdamı besleyeyim yoksa tek tür mü? Makav, Jack Dempsey ve bir tür daha düşünüyorum ben.
200 litreye Amerikan
Önerileriniz için sağol, canlı doğurana pek kanım ısınamadı nedense. Amerikan türleri daha çok ilgimi çekiyor. Şu an 200 litre akvaryumumda astronot ve pacu besliyorum fakat malum hacim sıkıntısından dolayı elimden çıkartacağım bu balıkları. Yeni bir akvarum kuracağım. Ben Jack Dempsey düşünüyorum fakat yinede görüşlerinizi alayım dedim, daha fazla yorum gelirse çok sevinirim arkadaşlar.
Önerileriniz için sağol, canlı doğurana pek kanım ısınamadı nedense. Amerikan türleri daha çok ilgimi çekiyor. Şu an 200 litre akvaryumumda astronot ve pacu besliyorum fakat malum hacim sıkıntısından dolayı elimden çıkartacağım bu balıkları. Yeni bir akvarum kuracağım. Ben Jack Dempsey düşünüyorum fakat yinede görüşlerinizi alayım dedim, daha fazla yorum gelirse çok sevinirim arkadaşlar.
200 litreye Amerikan
200 litrelik bir akvaryumum var. Amerikan balıkları beslemek istiyorum. Bu akvaryuma hangi tür veya türler iyi gider? Hangi balıklardan oluşan bir akvaryum kurabilirim? Bitki koyulabilir mi, hangi kum türü vb. tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.
200 litrelik bir akvaryumum var. Amerikan balıkları beslemek istiyorum. Bu akvaryuma hangi tür veya türler iyi gider? Hangi balıklardan oluşan bir akvaryum kurabilirim? Bitki koyulabilir mi, hangi kum türü vb. tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.
Jack Dempsey hakkında
Ben astronot ve pacu balıklarını besliyorum fakat hacim yetersizliğinden tür değişikliği yapmayı düşünüyorum. Akvaryum 200 litreden biraz daha fazla ve balıkları uzun süredir besliyorum ama yavaş yavaş büyümeyi bırakıyorlar gibi hissediyorum. Şimdide Electric Blue Jack Dempsey türüne merak sardım. Görünüşleri gözüme harika geldi. Ama Sakarya'daki akvaryumcuları gezdiğimde bu türü bulamadım. Bir kaç yerde normal Jack Dempsey bulabildim. Jack Dempsey besleyenler bu balık hakkındaki düşüncelerini yazabilirler mi? Kaç litre hacim isterler, nasıl beslenirler, karma akvaryumlarda mı bakılmalıdırlar, hangi balıklarla yaşarlar, üreme yavru olayları nasıldır, kaç tane beslemeliyim vb. soruları cevaplarsanız söylerim. Ve de bu türün EBJD ile farkı var mıdır? Son olarakta Sakarya veya çevre illerde EBJD bulabileceğim yer var mı? EBJD bulamazsam Jack Dempsey'e yönelmeyi düşünüyorum.
Ben astronot ve pacu balıklarını besliyorum fakat hacim yetersizliğinden tür değişikliği yapmayı düşünüyorum. Akvaryum 200 litreden biraz daha fazla ve balıkları uzun süredir besliyorum ama yavaş yavaş büyümeyi bırakıyorlar gibi hissediyorum. Şimdide Electric Blue Jack Dempsey türüne merak sardım. Görünüşleri gözüme harika geldi. Ama Sakarya'daki akvaryumcuları gezdiğimde bu türü bulamadım. Bir kaç yerde normal Jack Dempsey bulabildim. Jack Dempsey besleyenler bu balık hakkındaki düşüncelerini yazabilirler mi? Kaç litre hacim isterler, nasıl beslenirler, karma akvaryumlarda mı bakılmalıdırlar, hangi balıklarla yaşarlar, üreme yavru olayları nasıldır, kaç tane beslemeliyim vb. soruları cevaplarsanız söylerim. Ve de bu türün EBJD ile farkı var mıdır? Son olarakta Sakarya veya çevre illerde EBJD bulabileceğim yer var mı? EBJD bulamazsam Jack Dempsey'e yönelmeyi düşünüyorum.
SON MESAJLAR
- Ölen Balık Ve Renk Kaybı egemenc, 06:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Albino Full White Platinum Guppy Kuyruk Erimesi egemenc, 06:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Prenses Cinsiyet Yardımı? Amatör balıkçı, 02:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus harpet, 02:06
Akvaryum Tanıtımı - Fluval 407 Yorumlarınız Srknatmn, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - Uyumlu Türler Amatör balıkçı, 01:53
Yeni Üye Forumu - Zemine Moss Ekimi Cyber_Scout, 01:38
Bitki Türleri ve Bakımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 01:36
Canlı Doğuranlar - Tetra Aps 100 Tetra Aps 150 Hoppala, 01:22
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Kullanımı? Cyber_Scout, 01:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Modül Led İle Bitki Yetiştime Kaangzkr, 01:11
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 01:01
Labirentliler - Askı Dış Filtre Cyber_Scout, 00:40
Filtreleme Seçenekleri - Betta Macrostoma Cyber_Scout, 00:23
Labirentliler Tanıtımı - Lepistes Amatör balıkçı, 23:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Yetersiz Fatih_hakankaan, 23:24
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Karides Kurulumu Hakkında mustafayurdakul, 23:15
Omurgasızlar - 60x40x40 Bitkili Akvaryum modukon, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 22:37
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Başlangıcı EmiirKaan, 22:16
Yeni Üye Forumu - 60*40*40 Kaç Adet Zebra Danio harpet, 20:23
Sazansıgiller - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Zaid, 17:52
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Mobidic Akvaryum Mehmet Asaf, 16:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Litre Betta Akvaryumum Hsyncandd, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 13:38
Akvaryum Tanıtımı - Killifish Serüvenim teksas_tombiks, 13:14
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İçin Sıvı Gübre Önerisi Anselmo458, 13:05
Bitki Akvaryumları Genel - 75lt Tank İçin Isıtıcı Önerisi Zaid, 12:40
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - G. Amerika Biyotop Kurulumu - Guapore Nehri sametyildiz, 10:21
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Oguzca, 10:11
Yeni Üye Forumu - Yine Yeniden Flower Horn Street Parrot, 08:55
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Co2 Sistem Kurulumu secreteriat, 00:53
Yeni Üye Forumu - Jbl Sansibar White Mı Snow Mu? enginkara, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Betamın Alt Gövde Kısmı Yan Duruyor Hsyncandd, 23:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Japonlarımdan Birinde Darbe Gibi Kırmızı İzler Var N.E.M.O, 23:46
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum CoryCory, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - Bluedragonribbon Ne Zmn Doğurur Ve Ribbon Hakkında Adamın dibi, 23:27
Canlı Doğuranlar - Sıfırdan Kurulum HKuzgun35, 23:23
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Akvaryum Bitki Önerisi peaXeee, 23:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Endler Ve Kiraz Karides Akvaryumu Endlerci, 23:12
Yeni Üye Forumu - Bitkili Canlı Doğuran Ve Yavru Akvaryumum Endlerci, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Yerli Toprak (hezer Soil Turk) İle Tank Kurulumu Tuffi, 22:34
Akvaryum Tanıtımı - 40-50l Civarında Akvaryum Balık Önerisi FerhatDumann, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtech Walstad Akvaryum FerhatDumann, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - Eheim Compact On 1000 Mehmetbrk, 21:20
Şikayet Var! - Beta Balığı Akvaryuma Geçiş JujuSeri, 19:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aldım Ama Hiç Bişey Bilmiyorum KaanE, 18:52
Yeni Üye Forumu - 3d Baskı Şelale Aparatı KaanE, 18:50
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bitkili Akvaryumda Bulanıklık(sümüksü Beyazlık) KaanE, 18:41
Bitki Akvaryumları Genel
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 04:55
- Melek Yavruları Canerkartal 01:30
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 01:23
- Periuvan Altum Melek Kaliteli Renk Kturan06 01:23
- Bitkili Akvaryum Tam Takım Satılık Gemlik 00:51
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:39
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:39
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:39
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:39
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:39
- L144,lda16, Süperred Çift Ve Yavrular rebelde 23:24
- Tropica Aktif Soil Powder 9 Lt DEPP 23:12
- Aquel Fzn Pro 400 FurkanTezcan 22:52
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 22:45
- Canlı Yemler. Lotus88 22:45
- Kenyi - Sarı - Beyaz - Yunus - Auratus - Venüstüs Malawi market 22:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:00
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:00
- 2.67 Tüp Furcifer 21:51
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:51
- Creaqua Nano Elit Furcifer 21:51
- 24 Adet Erkek Kitumba DenizUlucutsoy 20:28
- Lepistes 5 Adet 3 Erkek 2 Dişi kasim12 19:45
- 7 Adet Hayalet Melek Balığı hakanycl 19:30
- Satılık-takas Malzeme demasonici 18:55
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 18:49
- Apistogramma Şahinöztürk 18:21
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 17:46
- Afrika Cichlidleri devito 17:42
- Amazon Hançerleri kerem1135 17:37
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 17:06
- Sunsun Hw-603b Mehari 17:06
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 16:27
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 16:27
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 16:27
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 16:14
- Corydoras Sterbai nikon_ 16:14
- Beyaz Ve Mikro Kurt Kültürleri nikon_ 16:14
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 15:30
- 30x30x30 Full Clear Akvaryum Wolkan 15:14
- 50x30x30 Sumplı Akvaryumlar Wolkan 15:14
- Blodyy Mary Wolkan 15:14
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 14:57
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 14:42
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 14:04
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 14:04
- Java Fer Türleri Balikcidede 14:04
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 14:04
- Karides Türleri karidesrehberi 13:43
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 13:43
KULLANICILAR
- 39 Online Kullanıcı, 22 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.