ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
özge123
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Kasım 2014 10:14
Toplam Mesaj:
57 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
özge duygun
Doğum Tarihi:
15 Eylül 1993
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
özge duygun
110 litre japon
110 litre japon
SON 10 MESAJI
110 litre japon
Teşekkür ederim bitkiler çürümez de tutarsa daha çok ekebilirim elimde bolca var benim canavarlar sürekli söküyorlar diğer önerileri de halledicem. Benim asıl derdim teleskobun gözü. Gözü içinde ne yapabilceğime dair bir yorum alabilirsem süper olur :Dözge123 2014-06-12 15:02:09
Teşekkür ederim bitkiler çürümez de tutarsa daha çok ekebilirim elimde bolca var benim canavarlar sürekli söküyorlar diğer önerileri de halledicem. Benim asıl derdim teleskobun gözü. Gözü içinde ne yapabilceğime dair bir yorum alabilirsem süper olur :D
bitkilerin ne olduklarını bende bilmiyorum ama suda inanılmaz hızlı büyüyorlar annem ekicek yer bulamıyor. bende akvaryumda denemeye karar verdim kök verene kadar sürekli söküyorlar sonra bir problem olmuyor, daha öncede böyle oldu. bitkiler iki gündür dikili bir çürüme olmadı bekliyorum bende .
110 litre japon
Fotoğraf:
Boyut (cm):80
Kapasite (litre):114
Canlılar:7 japon
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:haftada bir 20 litre su değişimi
Kullanılan Yemler: jbl + açık yem bir öğün/yiyebildikleri meyveler,ıspanak, bezelye,nohut,salatalık kısaca yiyebildikleri her şey diğer bir öğün
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yoközge123 2014-06-12 14:50:16
Fotoğraf:
Boyut (cm):80
Kapasite (litre):114
Canlılar:7 japon
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:haftada bir 20 litre su değişimi
Kullanılan Yemler: jbl + açık yem bir öğün/yiyebildikleri meyveler,ıspanak, bezelye,nohut,salatalık kısaca yiyebildikleri her şey diğer bir öğün
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
3 senedir akvaryum kurulu düzen oturduktan sonra hiç balık kaybetmedim yanlız son dönemde üniversitede olduğumdan ailem ilgilendi o yüzden balıklar formlarından düşmüş ve bazı sorunlar olmuş. Fotoğraflar çok net değil ama kuyruk yırtıklarını görebilirsiniz yavaş yavaş müdahele ediyorum onlara ilk olarak filitre malzemelerini yeniledim ikinci olarak kendi bitkilerim ölmüştü geldiğimde bende annemin bitkilerinden diktim bakalım suda büyüyecekler mi ? Son olarak teleskopun tek gözünde sorun var biri şişti ve buğulandı diğeri normal fotoğraf ekledim ama çok net değil
yorumlarınızı bekliyorum 

birde videoyu birtürlü beceremedim izlemek için buraya linki veriyorum
Teleskop Bakım
Tamam bekleyelim biraz daha herhangi bir ilaç müdahelesi yapmadım. Yem olarak açık yem ve jbl' nin yemi var artı yiyebildikleri tüm meyvelerden veriyorum kavuna bayılıyorlar ıspanak ,bezelye nohut, salatalık vs haşlayıp veriyorum artık annemde alıştı her yaptığında ayırıyor balıklar için, bir öğün yem verirsem bir öğün bu artılardan veriyorum. Sivri kesici delici hiç birşey yok akvaryumda sadece vatozun saklanabileceği bir küp var. Bitkilerimin hepsi ölmüş onları çıkardım akvaryum genel olarak boş kaldı. Benimde ilk balığım teleskop o yüzden çok kıymetli kurduğumdan beri var. Yarın resim ekleyebilirim o zaman daha detaylı yorumlayabilirsiniz.
Tamam bekleyelim biraz daha herhangi bir ilaç müdahelesi yapmadım. Yem olarak açık yem ve jbl' nin yemi var artı yiyebildikleri tüm meyvelerden veriyorum kavuna bayılıyorlar ıspanak ,bezelye nohut, salatalık vs haşlayıp veriyorum artık annemde alıştı her yaptığında ayırıyor balıklar için, bir öğün yem verirsem bir öğün bu artılardan veriyorum. Sivri kesici delici hiç birşey yok akvaryumda sadece vatozun saklanabileceği bir küp var. Bitkilerimin hepsi ölmüş onları çıkardım akvaryum genel olarak boş kaldı. Benimde ilk balığım teleskop o yüzden çok kıymetli kurduğumdan beri var. Yarın resim ekleyebilirim o zaman daha detaylı yorumlayabilirsiniz.
Teleskop Bakım
Şu an muz verdim balıklara hepsi onlarla boğuşuyorlar. Değişimini filan hallettikten sonra tam tanıtım eklerim tabi ki.
M.Tuna 2014-06-10 19:33:05
Şu an muz verdim balıklara hepsi onlarla boğuşuyorlar. Değişimini filan hallettikten sonra tam tanıtım eklerim tabi ki.
Göze gelirsek mantar gibi değil buğulanmış gibi duruyor;hafifte şişmiş o göz, b vitamini elimde serum olarak yok ama hapları ezip yemlerine karıştırsam aynı etkiyi verir mi ? İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Teleskop Bakım
Yaklaşık 3 senedir burdan edindiğim bilgilerle güzel bir akvaryum kurdum su düzenini vs oturttuktan sonra hiç balık kaybetmeden bu günlere geldim küçücük aldığım balıklar ele avuca gelicek büyüklüğe ulaştı. Şimdi asıl konu ben üniversiteye gittiğim için son dönem ailem ilgilendi akvaryumla dün eve geldim görünce çok üzüldüm balıklarım biraz formdan düşmüş teleskobumda da kuyruk yırtılması olmuş hafifte tek gözünde şişme ve beyazlaşma olmuş düzeltmek için neler yapabilirimözge123 2014-06-09 23:03:18
Yaklaşık 3 senedir burdan edindiğim bilgilerle güzel bir akvaryum kurdum su düzenini vs oturttuktan sonra hiç balık kaybetmeden bu günlere geldim küçücük aldığım balıklar ele avuca gelicek büyüklüğe ulaştı. Şimdi asıl konu ben üniversiteye gittiğim için son dönem ailem ilgilendi akvaryumla dün eve geldim görünce çok üzüldüm balıklarım biraz formdan düşmüş teleskobumda da kuyruk yırtılması olmuş hafifte tek gözünde şişme ve beyazlaşma olmuş düzeltmek için neler yapabilirim
akvaryum 110 litre 7 adet japon balığım var
Japon ve Lepistes
Vatoz alabilirsiniz bende bir tane var çok da güzeller yosun olayını da çözüyorlar eğer düşünürseniz içine girip saklanabileceği bir seramikte koyarsanız değmeyin keyfine güzel balıklar
Vatoz alabilirsiniz bende bir tane var çok da güzeller yosun olayını da çözüyorlar eğer düşünürseniz içine girip saklanabileceği bir seramikte koyarsanız değmeyin keyfine güzel balıklar
Japon ve Lepistes
Hiç tavsiye etmiyorum tamam görsellik olarak hoş duruyorlar ama lepistesler japonlara zarar veriyor .Havalar soğuduğundan beri tek ısıtıcım olduğundan akvaryumları birleştirdim hep japonlarımın kuyruklarını yırttılar bende ayırdım tekrar. Olmuyor yani zorlamaya gerek yok hiç tavsiye etmem japonunuz çok güzel bir boya gelmiş yazık olur.Yapmayın bu eziyeti japonunuza.İlk bir hafta sorun çıkarmazlar ama nasıl ki alıştıklarında japonlara zarar vericeklerdir
Hiç tavsiye etmiyorum tamam görsellik olarak hoş duruyorlar ama lepistesler japonlara zarar veriyor .Havalar soğuduğundan beri tek ısıtıcım olduğundan akvaryumları birleştirdim hep japonlarımın kuyruklarını yırttılar bende ayırdım tekrar. Olmuyor yani zorlamaya gerek yok hiç tavsiye etmem japonunuz çok güzel bir boya gelmiş yazık olur.Yapmayın bu eziyeti japonunuza.İlk bir hafta sorun çıkarmazlar ama nasıl ki alıştıklarında japonlara zarar vericeklerdir
su sararması
Teşekkür ederim bir seneden fazladır benimleler. Su sararması filtre malzemelerinin eskimesinden dolayı olmuş içindeki süngerden. malzemeleri yenileyince sorun çözüldü cam gibi oldu tekrar su ilgililere tekrar teşekkür ederim .
Teşekkür ederim bir seneden fazladır benimleler. Su sararması filtre malzemelerinin eskimesinden dolayı olmuş içindeki süngerden. malzemeleri yenileyince sorun çözüldü cam gibi oldu tekrar su ilgililere tekrar teşekkür ederim .
Olurmu olmazmı ?
Şimdi turuncusu benekli olan erkek diğeri dişi anladığım kadarıyla karın yapılarına bakarsan düz turuncu olan nasıl göbek yapmış o dişi diğerinin karnı düz o erkek ama küçükler daha üremek için bunları dert etme hemde o akvaryumda imkansız gibi bir şey hadi ürediler diyelim hepten eziyet olur hayvanlara .En yakın zamanda aileni ikna çalışmalarına başla 30-40 litrelik bir şey ikisine yeter.Ben sana güveniyorum biraz uzun sürer ama ikna edersin sonunda hiç birimiz ilk başladığımızda mükemmel değildik ben 25 litrede başladım sonradan büyüttüm sende yaparsın
Şimdi turuncusu benekli olan erkek diğeri dişi anladığım kadarıyla karın yapılarına bakarsan düz turuncu olan nasıl göbek yapmış o dişi diğerinin karnı düz o erkek ama küçükler daha üremek için bunları dert etme hemde o akvaryumda imkansız gibi bir şey hadi ürediler diyelim hepten eziyet olur hayvanlara .En yakın zamanda aileni ikna çalışmalarına başla 30-40 litrelik bir şey ikisine yeter.Ben sana güveniyorum biraz uzun sürer ama ikna edersin sonunda hiç birimiz ilk başladığımızda mükemmel değildik ben 25 litrede başladım sonradan büyüttüm sende yaparsın
Olurmu olmazmı ?
Ahmet anüsünü göremediğin muhtemelen erkektir.Diğeri küçükse belli olmayabilir tabi net fotoğraflarla daha iyi bir tahminde bulunabilirim .Forumda usta abilerimiz var istersen onlardan birine de danışabilirsin.
Ahmet anüsünü göremediğin muhtemelen erkektir.Diğeri küçükse belli olmayabilir tabi net fotoğraflarla daha iyi bir tahminde bulunabilirim .Forumda usta abilerimiz var istersen onlardan birine de danışabilirsin.
SON MESAJLAR
- Betam Stressiz Ama Yem Yemiyor harpet, 17:44
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Bitkili Akvaryum Akvarist1923, 17:38
Akvaryum Tanıtımı - 150 Litre Akvaryum Bitki Gelişim Problemi ballantines, 17:19
Yeni Üye Forumu - Doğal Işıklı Lowtech 72lt. Kapalı Balkon Tankım Cyber_Scout, 17:06
Akvaryum Tanıtımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? GalaxyAquatics, 16:52
Canlı Doğuranlar - İlk Akvaryumum Zozik lepistes, 16:45
Akvaryum Tanıtımı - Beta Geçici Tank xiaovbn, 16:31
Hastalıklar ve İlaçlar - 80x45x45 Karma Bitkili Ve Karma Balık Türleri Cyber_Scout, 15:58
Akvaryum Tanıtımı - Kendi Türüm: Hamam Moli Zozik lepistes, 15:31
Yeni Üye Forumu - Deniz Akvaryumu Hk Notfound, 14:42
Deniz Akvaryumları Yeni Başlayanlar Forumu - Yerli Gobilerimiz(kafkas Cüce Gobisi) Zozik lepistes, 14:16
Akvaryum Tanıtımı - Çeşme Suyu 8.5 Ph scorpion26, 14:10
Bitki Akvaryumları Genel - Alt Yapraklar Çürüyor altankanat, 11:38
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Suyum Bulanık CikletSevdalısı, 11:20
Yeni Üye Forumu - Shallow Blackwater 😎 AtlasPoyraz, 10:02
Akvaryum Tanıtımı - Filtresiz Boş Akvaryumda Isıtıcı Çalışır Mı rupee, 08:44
Filtreleme Seçenekleri - Portakal Cikletlerimin Bakımı Nasıl Olmalı? K0L0Ni, 07:34
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 02:51
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 02:30
Labirentliler - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 02:28
Akvaryum Tanıtımı - Indostomus Paradoxus Cyber_Scout, 02:26
Akvaryum Tanıtımı - Betta Macrostoma Cyber_Scout, 02:24
Labirentliler Tanıtımı - Türlerini Bilmediğim İki Kara Bitkisi? Fatih_hakankaan, 02:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Dişi Endlerin Yan Kısmındaki Kırmızı Leke Endlerci, 01:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Yem Planı Amatör balıkçı, 01:20
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yunus Ciklet Gelişimi Amatör balıkçı, 01:16
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Sump Çıkış Aparatı secreteriat, 00:20
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Elazığ'lı Akvaristler harpet, 00:06
İstanbullu Akvaristler - bitkili akvaryum harpet, 23:59
Akvaryum Tanıtımı - Otomatik Yemleme Makinesi Srknatmn, 22:35
Malzemeler ve Yemler Forumu - 300 Litre Akvaryum Kurulumu:) Taha⚡, 22:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Melek Balığı Eş Tutma GhostKoi, 22:16
Yeni Üye Forumu - Yan Sump Mu Dış Filtre Mi? K0L0Ni, 21:56
Filtreleme Seçenekleri - High Tech Bitki Düzeni Ve Öneri Talebi :) Montesque, 21:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 21:09
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 Bitkili Akvaryum modukon, 20:35
Akvaryum Tanıtımı - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 20:32
Akvaryum Tanıtımı - Fotoğraf Galerim sinor, 20:31
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 40x30x20 Blackwater Tank M.Murat Yavuz, 20:20
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Kararması Hakkında, Klesvikss, 19:56
Yeni Üye Forumu - Betta Satıcıları Praetorr, 19:38
Yeni Üye Forumu - Japon Balığının Kuyruk Dibinde Siyah Ve Uzun Şey ₩€€₩, 19:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Ölen Balık Ve Renk Kaybı Brnhobi, 19:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Yan Dönen Teleskop Teleskop balığı, 18:57
Yeni Üye Forumu - Killifish Serüvenim Defne Kayaa, 18:38
Yeni Üye Forumu - Teleskop Akvaryumu! Hatsunepuffer, 18:21
Sazansıgiller - Epistylis Cyber_Scout, 16:29
Hastalıklar ve İlaçlar - L 144 Vatoz Yavru Besleme Cyber_Scout, 16:17
Yeni Üye Forumu - Lepistes EmiirKaan, 16:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl İçin Bilgi mericer4577, 12:43
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 17:47
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 17:31
- Mickey Mouse Plati,albino Vatoz,aymoly,lepistes EKAR 17:30
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 17:25
- Akvaryum 30*30 metsi 17:25
- Yapay Dekor Kütük ÖĞRÜNÇ 17:20
- Mavi Elma Salyangozu Brdk64 17:18
- Pigme Corydoras Brdk64 17:18
- 105x55x60h Mobilyalı Veya Mobilyasız Serhat.Kaymak 17:18
- Fluval Fx4 Dolu Serhat.Kaymak 17:18
- Sobo İç Filtre Yanında Canlı Yem Hediye Zaid 17:07
- Toplu Malzeme Test,yem,gübre,yaprak PilotBey 17:05
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-05/01/26 osmandbnl 16:56
- Mdf Akvaryum Dolabı osmandbnl 16:56
- Lowtech İçin Sıvı Gübre Arıyorum. osmandbnl 16:56
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 16:49
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 16:49
- 3 Tür Java Fern egedin 16:49
- Karides Türleri egehamit 15:58
- Cüce Vatoz egehamit 15:58
- Çift Brichardi Yigiiit_can 14:43
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 14:12
- Su Piresi 200 - 300 Adet 80 Tl CevdetSERBEST 14:12
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 14:12
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 13:55
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:34
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 13:34
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 13:34
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:34
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 13:34
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 13:34
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 13:23
- Tavşan Salyangoz _rammstein_ 12:59
- Sarı Ateş Karides _rammstein_ 12:59
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:38
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 12:38
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 12:04
- Java Fer Türleri Balikcidede 12:04
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 12:03
- Katil Salyangoz Esakvarist 11:01
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:42
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:33
- Corydoras Sterbai nikon_ 10:33
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 10:33
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 10:29
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 10:29
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 10:26
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn scorpion26 10:26
- Leleupi scorpion26 10:26
- Her Türden Cüce Vatoz Dişileri scorpion26 10:26
KULLANICILAR
- 142 Online Kullanıcı, 77 Üye
Online Kullanıcılar
nadas06,
urzais,
capodicapii,
DenizOlsam,
Yusmur,
hytgcr,
vedat79,
darkelf,
Balikcidede,
kaleliii,
thelostjedi,
kambortam,
SametTUNA,
Mutaok,
kerimkoz,
fikret43,
Cyber_Scout,
sinor,
muhammedatmaca,
sdurmaz1965,
melektrikci,
Koksal Gurkan,
eackgzz,
yns325,
Patriot Ayhan,
HaydarGul,
scorpion26,
karavezir,
Akvarist1923,
Yasin034,
serhatankara,
Bertoow,
Emre39,
Diplomert,
osmandbnl,
Redrainbow,
eminbayburt,
MiSoSiKiaN,
EKAR,
Amatör balıkçı,
Bysam,
hasancn,
ebaran22,
YavuzHan,
Zaid,
ciways,
ternapi,
sevkiyldrm,
ssener,
ShermanWaink,
Ehtiyar,
metsi,
aslanturk,
MCY4,
Taha⚡,
tunaytaskinsu,
akinsinan,
thercan,
Deniztopcu9,
ALP85,
İsmail YILDIRIM,
ÖĞRÜNÇ,
Oquanus,
JujuSeri,
Ali Altın,
ballantines,
ost7979,
K3r3m,
Serhat.Kaymak,
Brdk64,
Mehari,
cheavy,
ThanatoZek,
GalaxyAquatics,
paxal,
Hoppala,
H.polat,
Erhan5459,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.