ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ibektas
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Eylül 2010 02:53
Son Ziyaret:
24 Haziran 2016 20:39
Toplam Mesaj:
346 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ismail bektaş
Doğum Tarihi:
23 Temmuz 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Eheim 100 Hava Motoru Yedek Parça
Elinde aynı model bozuk kırık hava motoru mevcut olan yokmu arkadaşlar bana sadece lastiği lazım. Güncel [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/98858/240620161839071.jpg[IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/98858/240620161839531.jpg[IMG][EDIT]ibektas,2016-06-24 20:40:46[/EDIT]
Eheim 100 Hava Motoru Yedek Parça
Selamlar akvaryumum yatağımın baş ucunda eski eheim 100 marka motorumu kullanıyordum çok sessiz çalıştığı için, fakat hava hortumuna çekvalf taktığımda havayı tam basamıyordu. İçerisini temizlemek istedim baya ızun zamandır kullanılmamıştı fakat içerisindeki pompalama yapan lastiği yırtmış bulundum nerden bulabilirim baya araştırdım ama nette bulamadım. Elinde bu model bozuk olan yada bulabileceğim bir yer önerecek biri varmı bir lastik ten dolayı 90 tlye yeni bir motor almak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
3600 Lt - Bitkili Diskus Akvaryumu Kurulumu
Şimdiye kadar gördüğüm en etkili ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir akvaryum gerçekten şahane. Tebrikler

Fakat bir konuyu çok merak ettim yerden ısıtma ile akvayumu entegre etmişsiniz discuslar ısıya bi hayli hassas sıcak günlerdede olsa ısıtma ihtiyacı oluyor komple odayı mı ısıtmak zorunda kalıyorsunuz?

Birde zemin biraz eksik kalmış dip temizliği önemli kesinlikle ama ben şöyle birşey düşünüyorum uzun zamandır yapmaya fırsatım olmadı belki sizin için mantıklı olabilir siyah silikonla zemini komple ince bir tabaka halinde kaplayarak kullanacağınız kumu içerisine döküp sadece bir kat kumun silikona yapışmasını sağlamak böylece zemin temizlenir ve kumda hiç bir yere gitmez bilmem ne kadar işinizi görür.
Jako Hakkında Tecrübeli Arkadaşlar
Bir süre ayrı kaldım evden ama pek sorun olmuyordu. Onun dışında bir değişiklik yok

[QUOTE=Karakan1903]Valla jakodan pek anlamam ama çok kus besledim.Bi refklesle kuşu atmanız tabi biraz üzücü.Bence kuşu o an çıkardığınızda sizi biseyden,birinden kiskanmis olabilir.Aklıma ilk gelen bu oldu acikcasi.[/QUOTE]


Kuştan kastımız kerpeten gibi direk eti kesen bir gagaya sahip kuştan bahsediyoruz pençelerinin açtığı delikleri saymıyorum bile :))

Kıskanma inkanı yok kimse yoktu evde
Jako Hakkında Tecrübeli Arkadaşlar
Selamlar bir tanıdığımdan aldığım jako papağanı ile sorun yaşıyorum yaklaşık 5 senedir bende 25 yıl civarıda aldığım arkadaş bakmıştı.

Son zamanlarda çok tedirgin herhangi bir değişiklik yok yıllardır olduğu gibi herşey ne kafesi ne durduğu oda hiçbir şey değişmedi. Fakat ilk defa bugün elimde kafese koyarken elimi ciddi şekilde ısırdı pençelerini de sağlam bir şekilde elime geçirdi normalde sinirli olsa anlarım durduk yere hiç alakasız bir anda yaptı.

Çok canım sıkıldı 5 yıllık sevgilimden ayrılsam bu kadar üzülmezdim. Beraber yorganın altına girer uyuruz duş alırız o derece alışık.

Merak ettiğim yaşının ilerlemesinden dolayı mı güvensiz ona uygun bir eş bulamadık uzun süredir bu Etki edermi. 2. Jakom jakodan da anlarım nerde ne yapar hissederim ama hiç beklenmedik bir anda ısırdı refleks olarak elimden fırlattım duvara çarpıp düştü yani sebep nedir ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum 5 yıl sorun olmadı şimdi olunca işin içinden çıkamadım şimdiden teşekkürler.
Tavsiyeniz ne olur
Öncelikle benim düşüncem akvaryum görsel bir olaydır tv ile alt alta olduğunda olabildiğince sade renkler ve geç kirletecek balıklar kullanılmalıdır. En sevdiğiniz maçı izlerken dişi frontoza yumurtaları tükürdü mü yoksa? demek ya da discus yan yan mı yüzüyor deyip stres sahibi olmakdansa daha küçük balıklar tercih edin hem hijyen açısından da daha uzun ömürlü olur kolay kirlenmez. Kumu çok iyi yıkamalıydınız dış filtre zamanla temizleyecektir ama süreci hızlandırmak adına bir kaç gün %30 su değişimi yapabilirsin (kumu dalgalandırmadan). ibektas2014-09-25 15:53:16
İlk deneyimim olacak.. Frontosa düşünüyorum..
Bence o hacimde akvaryuma zebra sp koymak mantıklı değil cesaretini tebrik ederim frontoza al ama zaire ye girme kesinlikle burundi ile başla. Çünkü frontoza ilk başlayanlar için çok durgun balık çok çabuk vazgeçilir.
180/60/60 yeni kurulum
Selamlar. Bu ebatta bir akvaryumun tabanına kayıt atmamışsınız. Üstte kuşak yok kayıtlarda dışarıda. Bantları çıkartmadıgınızı gözlemledim kaç gün kurumaya bıraktınız? Şuan riskiniz çok fazla dipten destekleri atmadan okey demeyin bence. Hele kayıtlara kuşak atmadan aman diyeyim bir kaç gününüzü daha ayırın, sonradan aylarınıza mal olmasın.
Ebubekir ATAR2014-07-01 01:16:58
Ufak Akvaryumda Büyümek ( Bitki Eklendi syf.3 )
Akvaryumun çok güzel bence uzun bir süre burada tecrübe edin kayalarda çpk hpş çokartma dursunlar derim. Ama bitki olayına şuan girme çok zorlu bir kulvar daha erken bence zamanla daha güzel şeyler yaparsın diye düşünüyorum sevgili kardeşim sakaryalımısın?
kaç cm cam kullanılmalı ?
Bu tarz akvaryumlar normal daire hayatında imkansız malikaneniz varsa bir araba parası verip profesyonellere yaptırın patladığında olacak olanları düşünemiyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.