ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Cemba-ba
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Ağustos 2018 16:05
Son Ziyaret:
25 Şubat 2024 13:02
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cem
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Zonguldak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Cem

SON 6 MESAJI

Tetra İle Karides Yaşarmı
Güzel bir akvaryum olacak gibi görünüyor. Karideslerin sayısını biraz fazla tutarsanız yosun yiyici balığa ihtiyaç kalmayabilir ama yine de yetmez derseniz bence cüce vatozlar olabilir. Şahsi düşüncem sadece neon ve karides olsun. Camlarda yosun oluşursa vatoz eklerim sizin yerinizde olsam.
Mücevher Mi Paslı Mi?
Hiçbir balık mücevherin yavrularına yaklaşamaz. Bence siz mücevher yavruları için değil, mücevherler yumurtladığında akvaryumdaki diğer balıklar için endişelenmelisiniz. Bende 1 çift vardı. Aynı akvaryumdaki 2 katı büyüklükteki flowerhornu maymuna çevirmişlerdi
Gurami Ürkeklik,saklanma
Merak etmeyin. İlk gün ürkek oluyorlar ama sonra yem verirken yukarı doğru gelmeye başlıyorlar. Bende de inci gurami var. Aldığım gün yaşadıklarınızın aynılarını yaşadım ama şu an akvaryumun sahibi gibi rahat geziyorlar. Çekingenliklerini attılar. Beni görünce yem bekliyorlar. Kendi haline bırakın çok üstlerine gitmeyin, geçer.
Zebra Ciklet Mi?mücevher Ciklet Mi?
Her iki tür de dayanıklı, kolay yavru alınabilen ve bu yüzden çok çabuk çoğalan balıklar. Mücevher beslemiştim. Çok keyifli balıklar bence ama eş tutup yavrulamaya bir başladımı yavruları verecek yer bulamayabilirsiniz. Akvaryumunuz 70 litre ise bu akvaryum size yetmeyebilir. Eğer yavru alıp büyütmenin keyfini sürecekseniz mücevher de zebra da hayallerinizi gerçekleştirir. Şahsi fikrim renklerinin güzelliğinden dolayı mücevherden yana olurdu. Tabi ki zevk sizin. Eğlenceli hobiler dilerim
Diskus Farmasi
Kumun su değerlerine bir etkisi var mı? Temizlik açısından zor olacağı söyleniyor. Kumsuz akvaryum da bana çok boş geliyor. Yaz aylarında bir discus akvaryumu kurmayı planlıyorum. Hayalimde az da olsa bitkili bir tank var. Şu an araştırıyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Mücevher Balıği
Mücevherler lepistesleri anında yerler.Bence mücevherleri yalnız tutun veya başka chicled türleriyle beraber besleyin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.