ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sibumix
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Mayıs 2016 23:48
Son Ziyaret:
28 Eylül 2016 07:46
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
adil altintas
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Siirt
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

adil altintas

SON 7 MESAJI

Ada Marka Dıs Filtre Sorunu
Markası Ada saatte 2200 lt su devir daimi oldugu yazıyor uzerinde. Benim sorunum su 150-60-60 akvaryumda dıs filtre olarak kullanayım diye bunu aldım. cihazı kullanarak deneme suyunu tahliye edeyim dedim. Cihaz ortalama 3-5 dk calısıp sonra durmakta. Ama durması soyle cihaz sanki su ememiyor gibi sanki hava var gibi. Cihazın icini su ile doldurdum. Ayarlarını yaptım. Bu sorun neden olur acaba. Suyu emip dısarı tahliye edeyim dedim neler cektirdi neler. pompa ile cekerken gidiyor su ama cihazda sorun var. Bi yardım edin gozunuzu seveyim.[EDIT]sibumix,2016-05-19 21:20:59[/EDIT]
Bu Balıkların Türü Nedir
Usta balık sarı prenses kırmasına benziyor baya. Ama sarımsı olmalı soluk sarı tarzı. Bu konuda çok bilgim yok, ama bunlar Malawi ciklet turu.
Malawi Den Önce Lepistes.
Siirt merkezdeyim. cogu olanaga ulasma sansım mevcut degil. Acıkcası su noktada pekte sansım yok gibi. Salyangoz işine girmeyi hiç dusunmedim esim mahveder beni. Acıklayamam ona da. Galiba yine en iyisi lepistes olacak. İlk 1 hafta zaten olası ölümleri bekliyorum. en azından lepistes olsun diyorum. Bazı noktalarda yapacak pek birsey olmuyor.
Malawi Den Önce Lepistes.
150-50-50 akvarum dun akşam geldi. Bugün silikonlarini sokup yeniden silikonlayacam. Silis kum var onlari da temizledim kurumaya aldım. Bu hafta sonu akvaryumu doldurup sızma testi yapıcam. Pazar günü de akvaryumu boşaltıp yeniden doldurucam. İçinde bakteri oluşumu için 10 kadar lepistes 2 çöpçü 2 vatoz atayim diyorum ne dersiniz normalde akvaryum sarı prenses akvaryumu olacak. Silikonun kuruması için 1.5 gün yeter mi ? Bu akşam yapıcam cumartesi öğlene kadar süre. 1 günde su içinde beklicek. Sonra da yerine koyup tekrar su doldurup filtreler calistiricam sonrada pazar günü lepistes çöpçü ve vatoz atıp iç sistemi hafiften başlatayim diyorum ne dersiniz eksiğimiz hatali yaptığım bisi var mı ?
Hayırlı Akşamlar Yeni Başladım
Toplamda sadece50 yavru koyayim diyorum akvaryuma. 35 sarı prenses yavrusu 15 yunus yavrusu. İlerleyen zamanda erkekleri ayırıp sarı prenses ten 2 koloni 1 koloni de yunus olsun içerde 3 dışı 1 erkek şeklinde desek totalde 12 balık için uygun mudur. Birde bu akvaryumu silikonladiktan sonra ne kadar sure beklemem lazım. İçine suyu koyduktan sonra ne kadar sure suyu bekletmem lazım. Ve o suyu tekrar tahliye etmem lazım mı ?
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Hayırlı aksamlar arkadaslar 120-50-50 tankımla aranıza katıldım. Farklı bir konu baslıgı ile birkaçşey sordum yardımlarınızı bekliyorum.
Hayırlı Akşamlar Yeni Başladım
Daha önceden uzun süre malawi türlerinde balık beslediğim halde son 6 yıldır bırakmıstım. Bu aksam bir arkadastan aldıgım 120-50-50 akvaryum ile yeniden akvaryum sistemine dönüyorum.

Su anda birkac sorum var.

Akvaryumla birlikte 20 -25 kilo silis kumu 8-9 kaya 1 dış filtre 1 buyuk boy iç filtre hava motoru geldi.

Silis kumu tuzla yıkadım dinlenmeye aldım yarın sabah kurutucam.

Akvaryumun silikonu sakat gibi yarın söktürüp camcıya yeni silikon yaptırıcam.

haftaya kum döküp suyu da akvaryuma ilave ederek dinlenmeye alıcam.

Burda sorum baslıyor. bana dekorasyon önerisi verirmisiniz ?
Malawi sarı prenses ve yunus beslicem

Sizlerin önerileriniz nedir ( Kac erkek kac dişi ? ) birde bu tank a 50 adet yavru dökeyim buyudukce erkekleri cıkartırım diyorum ne dersiniz ?

bu akvaryum için baska bir balık türü öneriniz var mı ( Hafif ticari dusuncem var maddi destek amaclı ?

eksiklerim varsa uyarın yada bilgilendirin ona göre hareket edeyim. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.