ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
EmirBasmaci2
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Nisan 2016 10:08
Son Ziyaret:
10 Mayıs 2016 22:35
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emir Basmaci
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emir Basmaci

SON 9 MESAJI

Denizden Çıkardığım Çakıl Taşları Zararlımı
Merhaba arkadaşlar çakıl taşları ile ilgili bir sorum olacak. Daha önceden denizden çıkardığım 1 parmak büyüklüğünde çakıl taşlarımı 70 litrelik Japon akvaryumum da kullanıyorum . Yaklaşık 1 ay oldu bir sıkıntı olmadı ama ileride olabilir mi haberim yok daha çok var elimde ve hava taşımın etrafını süslemek istiyorum. Daha önce sıkıntı yaşayan oldu mu yani bir zararı olur mu ? Şimdiden teşekkür ediyorum Saygılarımla :)
Kaya Tuzu Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
Herkese çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için , iyi akşamlar :)
Kaya Tuzu Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
Anladım peki miktarı nasıl ayarlayacağım ?
Kaya Tuzu Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
Ama sofra tuzunda iyot varmış ve zararlıymış balıklar için daha önce okumuştum emin misiniz ?
Kaya Tuzu Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
Merhaba arkadaşlar kaya tuzu hakkında bilgiye ihtiyacım var. 70 litrelik bir akvaryumum var.İçinde küçük ve orta boylarda 8 tane Japon balığı besliyorum. Akvaryumum da
iç filtre ve hava motoru mevcuttur.Ama maalesef son günlerde 2 balığımın kuyruk kısmın da küçük beyaz benekler ortaya çıktı.Genel olarak balıklarım iyi gözüküyor yem yiyorlar taşlarla oynuyorlar elimi yüzeye getirdiğimde yukarı yüzüyorlar.Ama ileride kötü olabileceğini düşünüyorum.Bu hastalık için kaya tuzu iyi geliyormuş ve bir çok faydası varmış.Perşembeden perşembeye su değişimi yapıyorum %30 luk ama tam olarak kaya tuzunun nasıl kullanılacağını bilmiyorum.Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan kesin bilgiye ihtiyacım var. Henüz 2 aydır balık besliyorum.Şimdiden çok teşekkür ediyorum Saygılarımla :)
Teleskop Balıklarımın Beslenme Sorunu
İlginiz için hepinize teşekkür ederim hepsi yararlı bilgi oldu benim için :)
Teleskop Balıklarımın Beslenme Sorunu
Merhaba arkadaşlar.70 litre bir akvaryumda Japon balıkları besliyorum.Hepsi yavru ve orta boyutlarda ve 2 adet teleskobum var.Toplamda 8 balığım var. Teleskoplarım dipten yiyorlar orta suda beslenmiyorlar.Ama diğer japonlarım onlara yem bırakmıyorlar.2 günde bir bezelye veriyorum dibe hemen çöküyor diye ama bazen yine yetişemiyorlar.Diğer yemleri çok küçük taneli hemen dibe çökmeyen mamalar.Tavsiyesi olan var mı bu konu hakkında yemleri direk dibe yerleştiriceğim bir şey var mı ya da farklı bir yönteminiz? Acil yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim :)
Japon Balıkları Besleme Problemim
Çok teşekkür ediyorum dediklerinizi uygulayacağım [:)]
Japon Balıkları Besleme Problemim
Merhaba arkadaşlar 70 litrelik akvaryumda 3 adet Japon besliyorum.1 tanesi kırmızı tam olarak cinsini bilmiyorum diğer 2 si siyah renkliler,bu hobi de henüz çok yeniyim.Sorum balıklarım sürekli taşlarla oynuyorlar alıp alıp tükürüyorlar bu onların doğasında var benim bildiğim ama normal yeme gelince sadece kırmızı yiyor,diğer siyahlar bakmıyorlar bile süreklik taş alıp tükürüyorlar.. 3 gün oldu balıkları alalı akvaryumcu abim 2 gün geçtikten sonra yem verebilirsin dedi.Günde 1 kere vermeyi düşünüyorum ama siyahlar hariç sadece kırmızı yiyor siyahların tek derdi taşlar gibi.Akvaryumda bitki yok bu arada. Acaba bilmediğim başka bir şeyi mi yiyorlar eskimiş dipte kalan mamalar la mı besleniyorlar yoksa stresliler mi bilemedim.Acil bilgiye muhtacım şimdiden teşekkürler :)(Balıklarım 3 gündür bendeler ve yavrular çok büyük değiller)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.