ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
spidey999
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Aralık 2006 15:04
Son Ziyaret:
03 Temmuz 2010 07:20
Toplam Mesaj:
74 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Osman Nuri Güler
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Osman Nuri Güler

SON 10 MESAJI

Kaplumbağam su üzerinde duramıyor batıyor..
Arkadaşlar sanırım Onur beyinde dediği gibi alışma problemiydi.. Şimdi pekte bi sorun kalmadı gayet yüzüyor su üzerinde duruyor yemeğini de büyük bir iştahla yiyior =) tek eksik kuru bölge kaldı küçüklere bir kuru bölge yapmam lazım..

İlgilenen herkese Çok Teşekkürler...
Kaplumbağam su üzerinde duramıyor batıyor..
İlk Resimde alttaki...







Buda Akvaryumum Göründüğü Gibi 3 Büyük Kaplumbağam ve 2 tane küçük kaplumbağam var. Arada ayırıcı cam bölme var çünkü bşıma kötü şeyler gelmişti artık yanyana tutamıyorum...


spidey9992007-11-11 20:38:05
Kaplumbağam su üzerinde duramıyor batıyor..
kaplumbağamın bütün gereksinimleri yerinde.. ısıtıcı yemleri.. gayt sağlıklıda gözüküyor resmini koyabilirim...
Kaplumbağam su üzerinde duramıyor batıyor..
Arkadaşlar 2 tane sarı yanaklı kaplumbağam var daha çok yavru 2 buçk santm falan.. Biri gayet güzel normal normal yüzüyor su üzernde falan duruyor fakat diğeri çırpınıyo çırpınıyo su üzrne çıkmak içn kendini yırtıo fakat bi bıraktımmı hemen batıyor.. ve hep kaçış içinde camlara flan vuruo kaçmak istiyo.. hiç durmuo her dkka bi telaş içinde.. noluyo acaba?
Farklı Türde Kaplumbağalar Arıyorum
farklı bir tür almak istiyorsanız sarı yanaklı su kağlumbağasını tavsiye ederim.. bakırköyde "Çağlar Pet shop" ta sarı yanaklı kaplumbağalar satıştadır.. Bunlar su kaplumbağasıdır kırmızı yanaklılarla nereeyse aynı özellikleri taşır.. Çok sevimli hayvanlar.. Eğer ilgilenirsen açık aders yazarım..
Yeni Akvaryumum (resimli)
arkadaşlar kuru bölgemde bi sorun çıkmıştı şimdi tekrar kargoya verildi gelince kurulu halini koyucam buraya.

ayrıca konuyu açtığımdan beri 25 gün geçmiş ve su hala cam gibi. Filtrenin bu kdr temiz tutacağı aklıma glememişti. Aktif karbonda işe yarıyo belki..
Kaplumbağa Akvaryumum
Yapıcağn şey kuru bölgeye rampa eklemek.. 45 derecelik bir açıyla camdan aşağı doğru inen bir rampaya ihtiyacı varki kaplumbağalar çıkabilsin.. Hayvanların camın üzerinde kaymaması içinde bez gibi bişe yada süngerin yeşil kısmıyla kaplaman lazım...
Kuyruğunu yemişler =(
Hasan bey inanın çok güzel bir yazı yazmışsınız.

Doğrudur siz beni uyardınız çok teşekkür ederim asla gücenmecede yok düşünmeyin öyle birşey.

Ama insanları kaplumbağa almamaya ikna etmek yerine "Eğer gerekli koşullarda bakabilecekseniz alın" ' a ikna etmeliyiz. Çünkü inanın pethoplarda 30 tane yavru bi karış suda duruyor içim acıyor.

Sarı yanaklı kaplumbağam ölünce gerçkten çok üzüldüm. Ama bugün gittm ve baktım 20 25 tane sarı yanaklı duruyo üstüste altalta bi karış suda. Bi keresinde benim dikkatsizliğim yüzünden öldü bari burda ölmesin diye birtane daha alıcam. Ama deminki mesajımdada belirttiğim gibi akvaryumumu kesinlikle bölücem. 2 yavru oraya diğer büyüklerde bir tarafa.

Çok duyarlısınız bu konuda size tekrar teşekkür ederim. Böyle bir hata yaptığım için gerçekten üzgünüm.. Ama bir daha olmıcak merak etmeyin =)

Akvaryumumu inanılmaz bir hevesle aldım emek harcadım. Ve farklı bir tür almak benim gerçekten çok istediğim bişeydi hep arıyodum ilk defa buldm onuda kaybetmek istemiyorum o yüzden inşallah yeni yavru sağlıklı büyür.


ısıtıcı
Suyu ısıtmak için dışınn sıcak olmsı şart kaplumbağalara bir zarar vermez merak etmeyin.
Kuyruğunu yemişler =(
Sağolun hepiniz arkadaşlar.. Bari diğer küçüğümü kurtarim diye ayırmak farz oldu artık. Başka akvaryuma alamıyacağıma göre sineklik teli ile ayırmaya karar verdim. Teli aldım çerçevesini neyden yapacağıma dair bi fikrm yok henüz. Ama en azından büyüyene kadar şart.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.