ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Salih83
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Mart 2014 12:04
Son Ziyaret:
26 Temmuz 2016 18:06
Toplam Mesaj:
64 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Salih PİRE
Doğum Tarihi:
13 Şubat 1983
Yaş:
41
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Salih PİRE
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç , odundur.

SON 10 MESAJI

L 144 Erkek Mantar Mi ?
İlginiz için teşekkürler akvaryum 50*40*35 h 1e2d l 143 longfin mevcut haftalık su değişimlerini ihmal etmiyorum . Disi lerde bir sıkıntım yok fakat erkek te bu sıkıntı baş gösterdi . Mikrofish edinip tedaviye basliycam teşekkürler.
L 144 Erkek Mantar Mi ?
Selam arkadaşlar erkek L 144 vatozumun kafa arkası solungac sonrasında ve yuzgecin vücuda bir lestigi yerlerde yeşil renkli tuylenme şeklinde oluşumlar belirdi. Mantar olduğunu düşünmekteyim su değişimi dışında herhangi bir tedavi uygulamadim . Teşhis ve tedavi konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.



[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/159655/IMAG0486.jpg[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/159655/IMAG0489.jpg[/IMG]
Yeni Site (Hataları Rapor Ediniz)
Eski hali ni ozliycez gibi , bende yeni formatı pek beyenmedim.
aleminyum kapak imalatı
Herhangi resim upload sitesimden yada pc de hazır yüklü fotoyu mesaj panelindeki fotoğraf makinası ikonlarına tıklayarak yükleye bilirsiniz. 1. ikon upload ettiğiniz linki kopyalamak için 2. ikon pc den upload için.

Sorunuza gelirsek besliyeceğiniz bitkilere uygun aydınlatma seçmeniz daha sağlıklı olur. 2x18 watt da işinizi görür 24x3 watta işinizi görür. 
24x3 watt 2 grolüx , 1 aqustar yada daylight ile uygun gübreleme ve co2 ile akvaryumda besliyemiyeceğiniz bitki olmaz .
BU CANLI NEDİR? AKVARYUMA NASIL GELİR?
Emers bitki üretimi arttı değişik canlılarda akvaryumlarda ürer oldu. Bakalım daha neler görücez . Aldığınız bitkileri dezenfekte etmeden akvaryuma sokmayın. 
Bence akvaryumda tasarımla ilgili değişiklik yapmıycayaksanız , komple tankı temizlemektense balıkları geçici ayırmak daha sağlıklı olur. Bakır sülfat oldukça tehlikeli olabilir kaş yapıcam derken akvaryumda canlı hiç bir şey kalmaya bilir.
Kolay gelsin.
Blanket Uygulaması Akvaryumu Halı Saha Gibi Yapmak
1-2 hafta emers yetiştirerek çok basarili sonuclar alanlar var denene bilir.
Bursa' da Akvaryumcu tabusunu yıkan akvaryumcu Destan Akvaryum
Bende şahsi fikrimi belirtmek isterim ,
Destan akvaryumdan 2 yildir farklı zaman araliklarinda canli ve malzeme alimlarinda bulundum . Her alis verisimde sag olsun memnun oldum. Sattigi malzeme ve canlinin ne oldugunu bilen , hala hobici ruhunu koruyan , spesyal canli ve malzemenin adresi olmus bir mekani karalamadan once dusunmek gerekli.
Emege saygi gosterelim lutfen arkadaslar.
Uretimhane için fikirler
Emirhan bey gayet güzel dusunmussunuz. Yetiştirmek istediğiniz bitkiler için bence co2 ve litre basina 1 watt aydinlatma elzem değil , moss türleri için heleki aydınlatma fazla tank basina tasarruf ampulu ile bile çok basarili üretimler yapılabilir. Karides tanklarıyla moss türleri ayni tanklarda yetiştirildiğin de aydinlatmadan ciddi tasarruflar elde edebilirsiniz.
Cüce vatoz ve nadir lepistes tanklarına tabanda kum kullanmaya bence gerek yok temizlik ve müdahalede çok ciddi rahatlik sunar buda masraflarinizi azalticaktir.
Filitrasyonda tanklar ayri olucaksa pipo filitre yeterli olucaktir + olarak hamburg sistemi düşünülebilir. Fakat dis filitre bu hacimde heleki 1200 lt/ saat kullanmaniz çok çok fazla ve gereksiz olur.
Aklima gelenler simdilik bunlar , Allah kolaylik versin.
Bursa'da akvaryum yapımı
Arkadaşlar konuyu hortlatalim. Bende yeni is yeni ortam için mobilyali sumplu bir tank düşünüyorum. Bursa için mobilyali akvaryum hala sikinti gibi duruyor. Şehir dişina yonelmeden güncel bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
Rüzgar Akvaryum Bursa 16.07.2014 Güncel Durum
Uzun zamandır paylasim olmamis ithalat gerçekleştimi ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 18 Online Kullanıcı, 10 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.