ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ekorem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Eylül 2006 15:24
Son Ziyaret:
09 Aralık 2012 02:25
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ekrem CAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ekrem can

SON 6 MESAJI

zebra mı midas mı ayırt edemeden yavrular çıktı =)
 Merhaba arkadaşlar. Eniştemin akvaryumundaki yunusları rahatsız ettiği için eniştem bana 1erkek 1 dişi balık verdi. Zavallı kör oscar astronotum da 2 yıl körlük çekip ölünce, akvaryumum boş kalmadan hemen beslemeye başladım. Bir hafta geçmeden erkek dişiyi öldürdü Ouch. Erkek yalnız kalmasın diye, erkeğin de türünü bilmediğimden akvaryumcudan dişi bir zebra aldım ( aceleye geldi) Embarrassed. Erkeğin ne olduğunu hala bilmiyorum ama bir hafta içinde dişi yumurtladı, şimdi 5-6 günlük yavrularım akvaryumun heryerini paşa paşa dolaşıyor. Yavruları ne zaman ayırmalıyım, ayırmazsam yerler mi? Tecrübelerine güveniyorum, teşekkürler.  
astronotum kör oldu :(

Peki bu kör astronotumun yanına bir tane daha astronot alsam , kör astronotu rahatsız eder mi? İlginiz için tekrar teşekkürler.

astronot

Ben de tek tür beslemenizden yanayım.Tek tür olduklarında akvaryumu daha çok benimseyip daha rahat edebliyorlar kanımca. Zaten astronotlar oldukça asil ve bir o kadar da sevimli canlılar..

Bir de soru sormak istiyorum, 3 yıldır astronot besliyorum ve akvaryumda sadece 1 astronotum oldu her zaman, böyle olunca daha özel geliyor bana. Bir önceki 7 ay kadar önce öldü. Şu anda ikinciyi besliyorum,zavallı kör oldu, ölücek gibi duruyor  Buna birşey olursa tekrar astronot beslemeyi düşünüyorum ama bu balığımı da yalnız beslemem onu rahatsız eder mi? bir çift alırsam daha huzurlu mu olurlar sizce?

Daha önce beslediğim iki astronotum da son derece huzurluydular, daha neşeli olurlar derseniz iki tane almayı düşünüyorum..

astronotum kör oldu :(
Balığım daha 6-7 aylık , yaşlılıktan olacağını düşünmüyorum ama akvaryuma keskin deniz kabukları koymuştum onlardan zarar görmüş olabilir.. Zavallı çok huzursuz , onu öyle görünce benim de neşem kaçıyor.. umarım iyileşir
astronotum kör oldu :(

selamlar, yaklaşık 10 cm büyüklüğünde bir astronotum var.. gayet sağlıklıydı , herşey normaldi ama 2 gün önce göremediğini farkettim , artık yüzerken sağa sola çarpıyor, dün gözleri beyaz buğulu gibiydi, şimdi rengi normal ama hala göremiyor, bu konuda bi bilgisi olan var mı? ne yapmam gerekir? teşekkürler...

Lütfen imla kurallarına özen gösterelim.Sürekli küçük harf kullanmayalım.Saygılar,

tazz2006-9-29 1:11:9

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.