ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Malavi Cenneti
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Mayıs 2011 12:14
Son Ziyaret:
09 Mart 2016 09:25
Toplam Mesaj:
340 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İbrahim DÜZGÜN
Doğum Tarihi:
08 Mart 1991
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Orman Endüstrisi Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İbrahim DÜZGÜN

SON 10 MESAJI

Balıklara ticari yaklaşım
Arkadaşlar geriye dönüp bakacak olursak bu hobi uğruna çok paralar harcadığımızı göreceğimiz kesin. Her ay merakla ve heyecanla beklediğimiz elektrik faturalarıda cabası. Hobicideki ticari kaygı, en azından elektrik faturasına destek olsun. Ancak evinde ufak çaplıda olsa üretimhane kuran arkadaşlarımız mevcut ki bunlardan biriside benim. Ek gelir olması manasında hem balıklarımla ilgileniyorum hemde hobicilerin uygun fiyatlarla balık beslemelerine yardımcı oluyorum. Neden uygun fiyatlı diye soracaksınızki benim masrafım tek akvaryumdada aynı 10 akvaryumdada aynı. Bazı arkadaşlarımız petshoplarla rekabete girer gibi ürettiği balığı daha pahalı fiyatlarla piyasaya sürüyorlar. Nerde kaldı yardım, nerde kaldı hobicilik.
Gaziantepde Akvaryum İmalatı Yapan Yer Var mı?
Bayazhanın arada sadece akvaryum imalatı yapan atölye mevcut. Garantili şekilde istenilen ölçüde yapıyorlar.
Adana akvaryum yapan
Mesut bey bende araştırma içerisindeyim. Adana'ya güzel bir hobihane kurmayı düşünüyorum. 100 cm'e kadar olan akvaryumu birçok camcı yapabiliyor ancak boyut büyüdükçe risk artıyor. Sanırım bende Kayseri'de yaptırıp nakliye aracıyla getirticem. Ancak Adana içerisinde bulabilirsem eğer sizinle irtibata geçer bilgi veririm.
Sorun çözüldü teşekkürler
http://www.facebook.com/muhcil     Şahsın facebook adresi belki yardımcı olur. 
Askerde Mahkeme
Arkadaşlar 10 gün sonra askere gideceğim inşallah. Benimle birlikte bir arkadaşımda asker olacak. Ancak arkadaşım hakkında açılmış 5-6 adet dava mevcut ve tutuklama kararı çıkabilir. Avukata danıştık ne olacağı belli olmaz dedi. Bizim merak ettiğimiz konu askerdeyken bu davalar ne olur ? İfadesi alınacak olursa nasıl olur ?
Köpeğimi ne zaman çiftleştire bilirim?
Dişi köpeklerde yılda 2 defa kızgınlık dönemi mevcuttur. Bu dönem yaklaşık olarak 21 gün sürmektedir. Köpeğinizin kızgınlık dönemine girdiğini popo kısmından kanla karışık bir sıvı geldiği zaman anlarsınız. Sürekli kontrol etmenize gerek yok bariz bir şekilde görülmektedir ve sürekli olarak temizlemelisiniz. Bu 21 günlük süreç içerisinde 15. günden sonra dişi erkek köpeği yanına kabul eder ve birbirlerine alışmaları gerekmektedir. 3 günlük alışma süreci dahilinde 18. günden sonra çiftleşme meydana gelir. Ancak bazen dişi erkek köpeği kabul etmeyerek çiftleşmez ve kızgın dönemini kapatır. O günden sonra diğer kızgınlık sürecine kadar çiftleşme gerçekleşmez. Yavru sayısına gelicek olursak bu dişi ve erkek köpeğe bağlıdır. Benim goldenlarımın 14 adet yavrusu olmuştu ancak bu normal bir sayı değil malesef. Anneyi kaybetme riskiyle karşı karşıyaydık ama yavrularda annede çok sağlıklı oldular maşallah.
Yaşanılacak yer
Köksal kardeşim önünde daha uzun yıllar var. Ozamana kadar canım Türkiye'miz ne hallerde olur kim bilir. Yaş ilerledikçe ve üniversitedeki heyecanla zaten birçok şehiri gezecek ve göreceksin. Bu nedenle böyle durumları zamana bırak. 20 gün sonra bende askerim ve döndükten sonra muhtemelen İzmir Urla'da yaşamayı planlıyorum. Birde unutmadan çalışmadan ev geçinmez. Yapacağın işe uygun bir şehir seçmelisin.
Vatozhanem Bırakıyorum
Eline koluna sağlık üstad. Çok güzel biryer yaratmışsın kendine. 25 gün sonra asker olmasam hiç durmam böyle biryer yaparım ama geldikten sonra artık. İnsan izlediği zaman içi kıpır kıpır heyecan doluyor. Maşallah diyorum valla.
Araba Kazası Sonrası Açılan Dava
Bana davayı komşum açıyor. Hem aracın hasar tutarını hemde değer kaybını istiyor. Sigorta zaten kazayı şaibeli bulduğu için ödeme yapmadı.
Sahte ilan dikkat
Arkadaşlar şahısla telefonda görüştüm. Kilis'de tanıdıklarım aracılığı ile balıkları görmek istedim. Sağolsun beni kırmadılar ve bu arkadaşın evine kadar gittiler. Söylenildiği gibi balıkların orjinal fotoğrafları değil. Evde bir videosunu çekerek bana gönderdiler. Balıkların boyları 9-10 cm. Balık mevcut ancak resimdeki balıklar değildir. Zaten fiyattan da bir sıkıntı olduğu anlaşılmaktadır. Tüm hobici arkadaşlarımın dikkatine.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.