ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
guvencuzun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Kasım 2010 08:01
Son Ziyaret:
19 Ekim 2015 01:22
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
güvenç uzun
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Güvenç Uzun

SON 10 MESAJI

efes premix co2 tüp
[QUOTE=mustafayıldırım]      Eğer yakınsa regülatör için Eyüp Demirkapı da imalatcılar var .[/QUOTE]
ya bu işin ustası deilim o sebeple güvendiğim bir pet shop var oradan alıyorum soruyorum anlatıyolar falan filan ama açık bir adresi varsa gidip konuşurum uygunsa alabilirim
 


Bu araada birşey daha sormak istiyorum uygun fiyata kaya ve kütük nereden bulurum ? çekme köyde bitane taş market buldum ağaç fosili filanda satıyo ama gidemedim daha bilen arkadaşlar benimle paylaşırsa çok sevinirim
teşekkürler
efes premix co2 tüp
[QUOTE=ogulcan13] Forumda bir çok arkadaş kullanıyordu o tip CO2 tüplerini. Üzerinde emniyet ventili olması lazım.  Gazı her gün elle açıp kapatırım diyorsanız sadece reğülatör ve ince ayar vanası yeterlidir ama otomatik istiyorsanız selenoid valf da kullanırsınız.[/QUOTE] 
 
cevabınız için çok teşekkürler emniyet ventili ne bilmiyorum ama bütçeme göre ay basında akvaryumcuya gidip gerekli aparatları alıcam
efes premix co2 tüp
Merhaba arkadaşlar, 200 litre bitkili kurmaktayım tüplü co2 sistem kullanmayı planlıyorum ve bir sorum var efes premix co2 tüpleri akvaryumda kullanılabilirmi? eger kullanılabilirse benim regülatörden başka neye ihtiyacım olur ? tüpü bir abimden edindim ve evde duruyor eğer kullanılabilirse bu ay sonu gidip gerekli malzemeleri alıp kuracağım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. .
protein skimmer sız fish only tank olurmu ?
[QUOTE=mmoner]
 Maliyet düşecek ama uğraşınız artacak, işin doğrusu düşük destekli sistemlerde hobicilerin sabrı, ilgisi ve ayırabildikleri zaman ön plana çıkıyor. Uzun bir tatilde tuzlu suyu hazırlayıp değişim yapabilecek, elyaf değiştirecek, balık yemleyecek komşu kolay bulunmuyor.
 
 Bunları da göz önünde bulundurun :) Çoğu amatör daha sonradan sıkılıp sistemi otomatikleştirmek için araştırma geliştirme çalışmalarına geçiyor. Genellikle iyi ekipman daha sonradan ön plana çıkıyor. Tabi bu da maliyet demek. Ama canlılarınızın sağlıklı ve uzun yaşamaları daha önemli. Ölen her canlı denizlerden tekrar toplanıyor, hepimizin bu duyarlılığa sahip olması gerekir diye düşünüyorum.
 
 Dış filtrede partikül tutucu elyafı 2 günde bir değiştirmeniz gerekebilir, hele balık yüklü bir tankta. Bioball güncel sistemlerde yine tercih edilmiyor.
 
 LA Fish guy' ı bilyorum, eski tip "berlin stili"(eurostyle) filtrelerde elyaf ve bioballar kullanılmaktadır. Daha güncel sistemleri incelemenizi öneririm.
 
 Örneğin bu forumda skimmersız çok başarılı bir tank var.
 
 
 Tekrar hoşgeldiniz.
 
 
[/QUOTE]

Yolladığınız bu akvaryum baya başarılı tebrik ediyorum kendisini, diğer sistemleride inceliycem mutlaka

teşekkürler
protein skimmer sız fish only tank olurmu ?
Çok iyiymiş maliyet birden nasıl düştü :D peki ya güçlü bir dış filtre alıp içini bioball la doldursak suyun ilk giriş bölmesinede artık süngermi elyafmı neyse gözle görünen parçaları tutması için koysak olurmu ? eğer olursa tatlı suyla ilgilenen birisi kolayca tuzlu suya kolayca geçiş yapabilir elindeki malzemelerle tabi reef felan arzulamıyosa dimi ?

cevap için teşekkürler


Aslında ben youtube dan la fish guys diye bi adamı takip etmeye başladım adam custom tank kuruyo ve evlere servise gidiyo gittiği bir evin akvaryumunda sadece birtane sump içinde bioball lar okadar başka hiçbirşey yoktu gördüğüm kadarıyla dedim arkasında belki bişeyler vardır o yüzden sordum açıkcası. ayrıca bu adamın çok güzel videoları var izlemenizi tavsiye ederim. 


protein skimmer sız fish only tank olurmu ?
Merhaba arkadaşlar sadece merakten soruyorum, sadece balık, cansız kaya ve kum olan bir tank da protein skimmer kullanmadan sump sistemiyle (mesela wet dry trickle filter die bişey gördüm o olabilir) tuzlu su balıkları beslenebilirmi ? Cevaplarınızı merakla bekliyorum 

teşekkürler... 

Tetratec 1200 Dış filitre aldım.?
Yeni dış filtreniz hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. bişey sorcam hani oring conta felan eksik deniliyordu teratec lerde onu siz ekledinizmi yada açıp baktınızmı yenilerinde varmı yokmu diye?

teşekkürler

Fluval 305 İnceleme
Bence evi su basmasından sa filtrenin olduğu doladın içine strafor koymak daha akıllıca ve eziyetsiz fluval diyorum  

saygılar
Fluval 305 Hakkında ?
Demekki burdan ne çıkıyo herkezin duyuları farklı işliyo ben youtube tan bi adamın fluval 405 videosunu izledim ve adama sordum sesi nasıl die ve adam bana sessiz olduğunu aynı odada uyuyabildiğini söyledi linki aşşağıda. Bu filtrenin sessiz olduğunuda sesli olduğunuda savunan birsürü insan var en iyisi deneyerek öğrenmek. akvaryumcuyla anlaşılabilir temiz suda bir iki gün çalıştırıp denemek için. Bir kişiye güzel gelen diğerine çirkin geliyo.
Tetratec Su Kaçağına Çözüm-Net Fotoğraflar 13.Sayfada
Youtube ta bi adam 405 videosu koymuş sessizlik nasıl die sordum sessiz dedi aynı odada uyuyabiliyormuş alta linki atıyorum hemen girerseniz onun hemen altında benim comment ve adamın cevabı var okuyabilirsiniz benim gibi araştıran arkadaşlara duyrulur


SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.