ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
fikret06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Haziran 2024 16:52
Toplam Mesaj:
250 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Fikret Mert
Doğum Tarihi:
03 Nisan 1986
İl:
Ankara
Meslek:
Matbaa
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Fikret Mert
Discus
Frontoza
Yunus
Discus
Frontoza
Yunus
SON 10 MESAJI
Özelyem.com
Özelyem Alperen Abimin sitede kendi üyeliği olmadığı için ben bu tip her olayda yazıyorum buyrun olayın aslı.
- Olaya bi açıklık getirelim sisteme sipariş 13-03-2023 saat 15:55 de düşüyor haliyle kargo saati geçtiği için 14-03-2023 de ürün kargolanıyor ve hemen ertesi gün 15-03-2023 de sabah saat 11:01 de müşteriye teslim ediliyor.
Ürün o sürekli alışveriş yaptığı ayrıca Atakan petshop da olmadığı için değil atakanpetshop da 514.00 tl ve Peşin fiyatına 3 taksit olduğu için çünkü aynı ürünü benden 500 tl ye ve peşin fiyatına 9 taksite kadar alabiliyor tüm müşteriler.
Telefonda da benimle konuştunuz. Güven vermedi dediniz bir satıcı güven vermek için ne yapmalı mesela söz verdiği gibi aynı gün ürünü kargolamalı diyorsanız kargoladık. Resimde olan orjinal ürünü yollayacak diyorsanız onuda yaptık. 24 saat geçmeden ürünü sağlam şekilde siparişinizi adresine teslim edilmiş. Hatta bunun ötesinde bir telefon ile direk firmanın sahibinede ulaşmışşınız daha ne olması lazım söyleyinde bizde kendimizi geliştirelim.
Şimdi almam aldırmam demişsiniz bu sözünüzün arkasında durup bir daha bizden lütfen alışveriş yapmayın.
Bu arada unutmadan teknolojimiz IŞINLANMAYI bulduğunda sizlere çok daha hızlı kargo gönderimi yapacağız inşallah.
Forumdaki tüm müşterilerime ve dostlarıma yıllardır yanımızda olan tüm hobicilere teşekkür ederim. Hepiniz ve bu forum en eskileri bilir 2007 yılından beri ben sizin aranızdayım 2013 den beri Ticari olarak aranızdayım. Allah a şükür bana güvenen hiçbir hobiciyi müşterimi ve dostumu hiçbir yerde yarı yolda bırakmadım bu saatten sonrada bırakmayı Allah bize nasip etmesin. Hepinize mutlu hobiler diler herhangi bir yerde hakkımızda kafanıza takılan bir sorun yada sorun olduğunda mutlaka çekinmeden 05446299020 cep numaramdan bana ulaşıp olayı her zaman avcıdan değil birde aslan dan dinleyin.
Alperen ÖZEL
[EDIT]fikret06,2023-03-28 10:36:53[/EDIT]
Özelyem Alperen Abimin sitede kendi üyeliği olmadığı için ben bu tip her olayda yazıyorum buyrun olayın aslı.
- Olaya bi açıklık getirelim sisteme sipariş 13-03-2023 saat 15:55 de düşüyor haliyle kargo saati geçtiği için 14-03-2023 de ürün kargolanıyor ve hemen ertesi gün 15-03-2023 de sabah saat 11:01 de müşteriye teslim ediliyor.
Ürün o sürekli alışveriş yaptığı ayrıca Atakan petshop da olmadığı için değil atakanpetshop da 514.00 tl ve Peşin fiyatına 3 taksit olduğu için çünkü aynı ürünü benden 500 tl ye ve peşin fiyatına 9 taksite kadar alabiliyor tüm müşteriler.
Telefonda da benimle konuştunuz. Güven vermedi dediniz bir satıcı güven vermek için ne yapmalı mesela söz verdiği gibi aynı gün ürünü kargolamalı diyorsanız kargoladık. Resimde olan orjinal ürünü yollayacak diyorsanız onuda yaptık. 24 saat geçmeden ürünü sağlam şekilde siparişinizi adresine teslim edilmiş. Hatta bunun ötesinde bir telefon ile direk firmanın sahibinede ulaşmışşınız daha ne olması lazım söyleyinde bizde kendimizi geliştirelim.
Şimdi almam aldırmam demişsiniz bu sözünüzün arkasında durup bir daha bizden lütfen alışveriş yapmayın.
Bu arada unutmadan teknolojimiz IŞINLANMAYI bulduğunda sizlere çok daha hızlı kargo gönderimi yapacağız inşallah.
Forumdaki tüm müşterilerime ve dostlarıma yıllardır yanımızda olan tüm hobicilere teşekkür ederim. Hepiniz ve bu forum en eskileri bilir 2007 yılından beri ben sizin aranızdayım 2013 den beri Ticari olarak aranızdayım. Allah a şükür bana güvenen hiçbir hobiciyi müşterimi ve dostumu hiçbir yerde yarı yolda bırakmadım bu saatten sonrada bırakmayı Allah bize nasip etmesin. Hepinize mutlu hobiler diler herhangi bir yerde hakkımızda kafanıza takılan bir sorun yada sorun olduğunda mutlaka çekinmeden 05446299020 cep numaramdan bana ulaşıp olayı her zaman avcıdan değil birde aslan dan dinleyin.
Alperen ÖZEL
[EDIT]fikret06,2023-03-28 10:36:53[/EDIT]
Özelyem Hakkında
[QUOTE=Panzerfaust]
Siz ne hakla bana yalancı diyorsunuz ki?. 4447548 numaralı müşteri destek hattını aradım. Çanakkale'de şubemiz yok bugün için birşey demiyorlar haftaya pazartesi veya Çarşamba dağıtım olur dendi. 22 Şubat salı saat sana 05.59dan bu yana transfer sürecinde bu kargo. Yalan nerede?
Hangi kargo şubesiyle konuştunuz firmanın Çanakkale'de şubesi yok.
Masalları seviyorsunuz sanirim[:D][/QUOTE]
1- 1 haftayı geçiyor dediniz bugün 3. gün 1 hafta 7 gün yapar.
2- Şube yok dediniz evet şubeleri hiçbir yerde yok her bir bölgenin kendi dağıtım birimi var Mesala sizinki BARBAROS DN dağıtım merkezi.
3- Kaldı ki haftaya pazartesi bile teslim olsa yine 1 hafta yani 7 gün yapmıyor.
4- Dediklerinizin doğru olması için haftaya Salı size teslim edilmez ise Çarşamba günü şikayet yazar o zaman 1 hafta 1 gün yani (7+1 gün ) ediyor o zaman yazarsınız bir haftayı gecti teslim olmadı diye. :)
5- Aradan geçen süre bugün 3 her günü 2 gün saysanız bile daha 6 gün olmuş. [EDIT]fikret06,2022-02-25 10:38:33[/EDIT]
[QUOTE=Panzerfaust]
Siz ne hakla bana yalancı diyorsunuz ki?. 4447548 numaralı müşteri destek hattını aradım. Çanakkale'de şubemiz yok bugün için birşey demiyorlar haftaya pazartesi veya Çarşamba dağıtım olur dendi. 22 Şubat salı saat sana 05.59dan bu yana transfer sürecinde bu kargo. Yalan nerede?
Hangi kargo şubesiyle konuştunuz firmanın Çanakkale'de şubesi yok.
Masalları seviyorsunuz sanirim[:D][/QUOTE]
1- 1 haftayı geçiyor dediniz bugün 3. gün 1 hafta 7 gün yapar.
2- Şube yok dediniz evet şubeleri hiçbir yerde yok her bir bölgenin kendi dağıtım birimi var Mesala sizinki BARBAROS DN dağıtım merkezi.
3- Kaldı ki haftaya pazartesi bile teslim olsa yine 1 hafta yani 7 gün yapmıyor.
4- Dediklerinizin doğru olması için haftaya Salı size teslim edilmez ise Çarşamba günü şikayet yazar o zaman 1 hafta 1 gün yani (7+1 gün ) ediyor o zaman yazarsınız bir haftayı gecti teslim olmadı diye. :)
5- Aradan geçen süre bugün 3 her günü 2 gün saysanız bile daha 6 gün olmuş. [EDIT]fikret06,2022-02-25 10:38:33[/EDIT]
Özelyem Hakkında
[QUOTE=Panzerfaust]Arkadaşlar merhaba. Özelyem bir süredir sendeo isimli yeni kurulmuş bir kargo şirketi ile çalışıyor. Sendeonun da çoğu yerde şubesi yok. Siparişleriniz in gelmesi bir haftayı geçiyor. Benim gibi aceleniz varsa mağdur olmamanız için haber vermek istedim. Bilginiz olsun.[/QUOTE]
Buraya tamamen hem abim hem arkadaşım hem de yıllardır alışveriş yapıp forumdaki binlerce üye gibi hiçbir sorun yaşamadığım buna satış sonrası da dahil www.ozelyem.com hakkında yazdığınız yalanı belirtmek için kendisinin ağzından müsadesi ile yazıyorum. Siparişinizi 22-02-2022 - 00:28 de vermişsiniz. Aynı gün 22-02-2022 de saat 14:30 da ürününüz kargolanmış. Çanakkale - Bayramiç ilçesinden Ankara - Çanakkale Merkez teslim süresi zaten 48 saattir. Kaldıki sizinki zaten ilçe. 1 hafta oldu diye yalan yazmanız hiç hoş değil. Evet kargonuz bugün teslim edilmez ise 1 gün gecikmiş olacak buda gayet doğal bir durum. Belki kayboldu belki hasar aldı belki başına bişey geldi ki buda kargolarda çok sık yaşanan bir durum. Ayrıca kargo subesi ile görüşülmüş bugün teslim edileceği bilgisi verilmiş. [EDIT]fikret06,2022-02-25 10:24:19[/EDIT]
[QUOTE=Panzerfaust]Arkadaşlar merhaba. Özelyem bir süredir sendeo isimli yeni kurulmuş bir kargo şirketi ile çalışıyor. Sendeonun da çoğu yerde şubesi yok. Siparişleriniz in gelmesi bir haftayı geçiyor. Benim gibi aceleniz varsa mağdur olmamanız için haber vermek istedim. Bilginiz olsun.[/QUOTE]
Buraya tamamen hem abim hem arkadaşım hem de yıllardır alışveriş yapıp forumdaki binlerce üye gibi hiçbir sorun yaşamadığım buna satış sonrası da dahil www.ozelyem.com hakkında yazdığınız yalanı belirtmek için kendisinin ağzından müsadesi ile yazıyorum. Siparişinizi 22-02-2022 - 00:28 de vermişsiniz. Aynı gün 22-02-2022 de saat 14:30 da ürününüz kargolanmış. Çanakkale - Bayramiç ilçesinden Ankara - Çanakkale Merkez teslim süresi zaten 48 saattir. Kaldıki sizinki zaten ilçe. 1 hafta oldu diye yalan yazmanız hiç hoş değil. Evet kargonuz bugün teslim edilmez ise 1 gün gecikmiş olacak buda gayet doğal bir durum. Belki kayboldu belki hasar aldı belki başına bişey geldi ki buda kargolarda çok sık yaşanan bir durum. Ayrıca kargo subesi ile görüşülmüş bugün teslim edileceği bilgisi verilmiş. [EDIT]fikret06,2022-02-25 10:24:19[/EDIT]
Happy Fish Yem Kullananlar?
Merhaba ben kullandım yavru olanını. Gayet memnunun ama internette sadece www.ozelyem.com da var sanırım fiyat fix.
Merhaba ben kullandım yavru olanını. Gayet memnunun ama internette sadece www.ozelyem.com da var sanırım fiyat fix.
İkininkaresi.com Güvenilir Mi
Gayet güvenilir bir firma arkasında çok büyük bir holding var. Tavsiye ederim bende alışveriş yaptım artık gg ve hepsiburada daki azgın fiyatlardan sıkılmıştım. Aynı satıcılar burada daha ucuza veriyorlar.
Gayet güvenilir bir firma arkasında çok büyük bir holding var. Tavsiye ederim bende alışveriş yaptım artık gg ve hepsiburada daki azgın fiyatlardan sıkılmıştım. Aynı satıcılar burada daha ucuza veriyorlar.
Anadolu Pet!
Haklarımızı bilelim bilmeyenlere de bildirelim. Hiçbir şekilde gönderim ücreti talep edilemez.
Servis istasyonlarının sorumlulukları
MADDE 10 – (1) T[K]üketicinin bulunduğu yerde yetkili servis istasyonunun olmaması halinde satış sonrası hizmetlerin verilmesinden, tüketiciye en yakın yerdeki yetkili servis istasyonu sorumludur.
[B]
(2) Tüketiciye en yakın yerdeki yetkili servis istasyonunda satış sonrası hizmet verilmesinin mümkün olmaması durumunda; malın firma merkezine ya da diğer bir yetkili servis istasyonuna ulaştırılması ve geri gönderilmesi ile ilgili olarak tüketiciden nakliye, posta, kargo veya benzeri herhangi bir ulaşım gideri talep edilemez.[/K][B][/B][/B]
(3) Servis istasyonlarının, bu Yönetmeliğin 11 inci maddesinde belirtilen hususları içeren belgeleri düzenlemesi ve bunların birer nüshasını tüketicilere vermesi zorunludur.
(4) Kullanım ömrü süresince malın yetkili servis istasyonlarındaki bakım ve onarım süresi azami tamir süresini geçemez. Bu süre, garanti süresi içerisinde mala ilişkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya bildirimi tarihinde, garanti süresi dışında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren başlar. Tüketici arıza bildirimini; telefon, faks, e-posta, iadeli taahhütlü mektup ve benzeri bir yolla yapabilir. Uyuşmazlık halinde bildirime ilişkin ispat yükümlülüğü tüketiciye aittir.
(5) Malın tamirinin tamamlandığı tarih tüketiciye telefon, kısa mesaj, faks, e-posta, iadeli taahhütlü mektup ve benzeri bir yolla bildirilir. Uyuşmazlık halinde bildirime ilişkin ispat yükümlülüğü yetkili servis istasyonuna aittir.
(6) Malın garanti süresi dışında, servis istasyonları tarafından verilen montaj, bakım ve onarım hizmetiyle ilgili olarak, bir yıl içerisinde aynı arızanın tekrarı halinde tüketiciden herhangi bir isim altında ücret istenemez. Tüketicinin malı kullanım kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanmasından kaynaklanan arızalar bu fıkra kapsamı dışındadır.
(7) Malın garanti süresi dışında, garanti belgesi ile satılması zorunlu olmayan bir parçasının servis istasyonu tarafından değiştirilmesi veya satılması durumunda, değişen veya satılan parça için altı aydan aşağı olmamak üzere bir garanti süresi verilir.
Haklarımızı bilelim bilmeyenlere de bildirelim. Hiçbir şekilde gönderim ücreti talep edilemez.
Servis istasyonlarının sorumlulukları
MADDE 10 – (1) T[K]üketicinin bulunduğu yerde yetkili servis istasyonunun olmaması halinde satış sonrası hizmetlerin verilmesinden, tüketiciye en yakın yerdeki yetkili servis istasyonu sorumludur.
[B]
(2) Tüketiciye en yakın yerdeki yetkili servis istasyonunda satış sonrası hizmet verilmesinin mümkün olmaması durumunda; malın firma merkezine ya da diğer bir yetkili servis istasyonuna ulaştırılması ve geri gönderilmesi ile ilgili olarak tüketiciden nakliye, posta, kargo veya benzeri herhangi bir ulaşım gideri talep edilemez.[/K][B][/B][/B]
(3) Servis istasyonlarının, bu Yönetmeliğin 11 inci maddesinde belirtilen hususları içeren belgeleri düzenlemesi ve bunların birer nüshasını tüketicilere vermesi zorunludur.
(4) Kullanım ömrü süresince malın yetkili servis istasyonlarındaki bakım ve onarım süresi azami tamir süresini geçemez. Bu süre, garanti süresi içerisinde mala ilişkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya bildirimi tarihinde, garanti süresi dışında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren başlar. Tüketici arıza bildirimini; telefon, faks, e-posta, iadeli taahhütlü mektup ve benzeri bir yolla yapabilir. Uyuşmazlık halinde bildirime ilişkin ispat yükümlülüğü tüketiciye aittir.
(5) Malın tamirinin tamamlandığı tarih tüketiciye telefon, kısa mesaj, faks, e-posta, iadeli taahhütlü mektup ve benzeri bir yolla bildirilir. Uyuşmazlık halinde bildirime ilişkin ispat yükümlülüğü yetkili servis istasyonuna aittir.
(6) Malın garanti süresi dışında, servis istasyonları tarafından verilen montaj, bakım ve onarım hizmetiyle ilgili olarak, bir yıl içerisinde aynı arızanın tekrarı halinde tüketiciden herhangi bir isim altında ücret istenemez. Tüketicinin malı kullanım kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanmasından kaynaklanan arızalar bu fıkra kapsamı dışındadır.
(7) Malın garanti süresi dışında, garanti belgesi ile satılması zorunlu olmayan bir parçasının servis istasyonu tarafından değiştirilmesi veya satılması durumunda, değişen veya satılan parça için altı aydan aşağı olmamak üzere bir garanti süresi verilir.
Dragon Stone Kaya
Merhaba www.ozelyem.com da satıyor. Adres : şefkat mah erdoğan sok no:51/c keçiören[:?]
Merhaba www.ozelyem.com da satıyor. Adres : şefkat mah erdoğan sok no:51/c keçiören[:?]
Artemia
Merhaba bende sürekli özelyem den alırım artemiaları ve satarkende diyor zaten bu rus artemiası açılımı daha az zaten ondan ucuz diye üründede yazıyor zaten salt lake artemia diye salt lake tuz gölü demek siz sanırım great salt lake ile karıştırdınız onun açılımıda %95 yazmasına rağmen o değerlerde AÇILMADIĞI için sürekli dünyanın bende en iyi artemia markası olan INVE yi satıyor kendisi yakında yeniden getirecek zaten siz o satıcıya bu açılmadı derseniz muhtemelen size hediye edecektir. Bana fikrimi sorarsanız biraz bekleyin ve INVE marka artemia stoklara girdiğinde ondan siparis verin.
Merhaba bende sürekli özelyem den alırım artemiaları ve satarkende diyor zaten bu rus artemiası açılımı daha az zaten ondan ucuz diye üründede yazıyor zaten salt lake artemia diye salt lake tuz gölü demek siz sanırım great salt lake ile karıştırdınız onun açılımıda %95 yazmasına rağmen o değerlerde AÇILMADIĞI için sürekli dünyanın bende en iyi artemia markası olan INVE yi satıyor kendisi yakında yeniden getirecek zaten siz o satıcıya bu açılmadı derseniz muhtemelen size hediye edecektir. Bana fikrimi sorarsanız biraz bekleyin ve INVE marka artemia stoklara girdiğinde ondan siparis verin.
Www.ozelyem.com Kargo Bedava Kampanyası
Değerli hobici arkadaşlar bugün facebookta gördüm www.ozelyem.com sitesinde sitede tüm ürünlerde kargo ücretsiz. Sadece reeflowers marka herhangi bir ürünü sepete eklediğinizde kargo ücreti yansımıyor.[:)))] Tutar ne olursa olsun
Değerli hobici arkadaşlar bugün facebookta gördüm www.ozelyem.com sitesinde sitede tüm ürünlerde kargo ücretsiz. Sadece reeflowers marka herhangi bir ürünü sepete eklediğinizde kargo ücreti yansımıyor.[:)))] Tutar ne olursa olsun
Ücretsiz Kargo
Değerli hobiciler www.ozelyem.com da tüm reeflowers ürünlerinde ücretsiz kargo imkanı var arkadaşlar duymayan kalmasın[:)))]
Değerli hobiciler www.ozelyem.com da tüm reeflowers ürünlerinde ücretsiz kargo imkanı var arkadaşlar duymayan kalmasın[:)))]
SON MESAJLAR
- Axolotl Akvaryumu Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var cmoakcay, 11:24
Yeni Üye Forumu - Lepistes Hidro Dinamik, 11:12
Canlı Doğuranlar - Co2 Set Tavsiyesi emrahyilmaz82, 10:49
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Aydınlatma Hangi Marka Ve Model: Orion Vs Armatürk Hidro Dinamik, 08:35
Yeni Üye Forumu - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus İnci Kefali, 08:21
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Filtre Sorunu koraykbl, 06:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Üstünde Bulanıklık Hobimus, 05:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Canli Doguran Karma Akvaryumum Episode13, 02:48
Akvaryum Tanıtımı - 🐟 Balığım Hamile Mi? | Soru - Cevap schillaci17, 02:47
Canlı Doğuranlar - 🕌 Hayırlı Ramazanlar Akvaryum Ailesi Xarpet, 02:43
Forum ve Site Hakkında - Yavrular Buyumuyor Episode13, 02:43
Yeni Üye Forumu - Lepistes Ozgurr, 02:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Renk Kalitesi Nasıl Arttırılır ? GhostKoi, 00:43
Canlı Doğuranlar - Tecrübe Ve Tavsiyelerinize İhtiyacım Var. koraykbl, 00:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kribensis Akvaryumu Kaya Tuzu Kullanımı fishhyy, 23:12
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri - Ne Kadar Kum Almalıyım? fishhyy, 23:09
Yeni Üye Forumu - 30l Bitkili Betta Öneri Ve Eleştrileri Bekliyorum fishhyy, 23:06
Akvaryum Tanıtımı - Nano Tank İçin Sistem Kurma fishhyy, 23:05
Filtreleme Seçenekleri - Kerevit Tüy Problem. Balıkmen, 22:49
Yeni Üye Forumu - Isıtıcı Bozuk Mu? Amatör balıkçı, 22:26
Malzemeler ve Yemler Forumu - Sarı Prenses Dişi Mi Erkek Mi? ozhantektas, 22:16
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Sajica Eş Seçimi Problemi Hakanyldr, 21:50
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Bitki Akvaryumu Furkan kam, 21:36
Akvaryum Tanıtımı - Bolivian Ram Yavruları jaloreef, 21:27
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Süpriz Corydoras Yumurtası Amatör balıkçı, 19:25
Kedi Balıkları Forumu - Orandalarımda Kanlanma Ve Kayıp Oktaykra, 19:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Sehpa Akvaryumu Taşır Mı Utkan Eren, 18:44
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Snowcarol, 18:40
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Dış Filtre Tercihi ( Oase , Aquael ) Hüdai, 17:26
Filtreleme Seçenekleri - Karma Ciklet Akvaryumu Ciklet Önerisi Lazım BirkanKaya, 17:24
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 200 Litre Akvaryumda Beşinci Japon Balığı GhostKoi, 17:22
Sazansıgiller - İlk Kez Akvaryum Kurucam Filtre Tavsiyesi Lazim GhostKoi, 16:57
Yeni Üye Forumu - Challenger Köpek Balığı kalsedon, 16:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Baligi kalsedon, 16:49
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Cam Kalınlığı Ve Büyüteç Etkisi pianoƒish, 16:34
Yeni Üye Forumu - Yeni Üye , Yeni Akvaryum ( 60x40 Bitkili ) Cyber_Scout, 16:26
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumum assuwa, 15:06
Akvaryum Tanıtımı - Sessiflora Yaprak Erimesi ternapi, 14:05
Bitki Akvaryumları Genel - Balon Molly Cinsiyet Ve Doğum bkflmn, 13:26
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sunsun 603b Su Damlatması Fatih_hakankaan, 12:40
Filtreleme Seçenekleri - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 11:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Led Önerisi darkaura, 10:23
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beyaz Lekeler Cyber_Scout, 06:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Balık Önerisi Cyber_Scout, 05:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dip Temizlik Ve Filitre Fikiri Toprak Demirel, 04:54
Yeni Üye Forumu - Taban Filtresi İşe Yarıyor Mu? Toprak Demirel, 04:08
Filtreleme Seçenekleri - Su Berraklığı Cyber_Scout, 01:33
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımdaki Şişlik GhostKoi, 00:59
Yeni Üye Forumu - Tür Değişikliği Cyber_Scout, 00:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yellow Panchax Meczupp, 23:47
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 10:44
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 10:31
- Katil Saly. & Kiraz & Sarı Ateş & Ramshorn scorpion26 10:31
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 10:20
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 10:14
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 10:14
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 10:14
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:04
- Damızlık Corydoras Sterbai nikon_ 10:04
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 10:04
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:49
- Yati Kökü- Lily Pipe - Co2 İnce Ayar Vanası - Co2 Mehari 09:46
- Sunsun Hw-603b 15 Günlük Mehari 09:46
- Apistogramma İnka Candidi Hongsloi AtlasPoyraz 09:43
- Akvaryum Ve Dolap AtlasPoyraz 09:43
- Hobiciden 2-3cm Cüce Vatoz Yavruları HLLDNLYC 09:38
- 60x50x40 Mobilyalı, Dış Filtreli Komple Akvaryum Aplot 09:27
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 09:08
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 09:08
- Oscar 3 Adet 1 Albino 2 Duz Astronot Oscar Kurama 08:15
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:17
- Satılık Malzeme demasonici 06:58
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 06:45
- Bitki Çeşitleri emreemin 06:45
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 06:45
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 06:45
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 06:45
- Cüce Vatoz Kolonisi (17 Adet) AreS 04:44
- Çeşitli Hindistan Cevizi Kabukları Faruk57 03:01
- Lepistes Türleri Ve Kırmızı Fantom Plati Faruk57 03:01
- Mangrow Kökleri Sinan. 01:49
- Flame Wood Ağaç Tasarımı Sinan. 01:49
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 01:29
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 01:29
- German Blue Ramirezi Yeni Erişkin Çiftler koyu 00:55
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 00:36
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 00:36
- İthal Üst Düzey Oranda AkvaryumAdam 22:51
- ***f0 Fdragon Puffer-pao Palembangensis*** artgy 22:40
- Japon Türleri İçin Yem HLLDNLYC 22:40
- Tam Set Satılık HLLDNLYC 22:40
- 2 Aylık Eheim Compact On600 UgurCoban 22:07
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:25
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:25
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 21:25
- Flame Wood Kökler hll_aquascaping 21:25
- Kusursuz Anubiaslar/jungle Stars ballantines 21:05
- Ucuza Rotala Çeşitleri ballantines 21:05
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 20:47
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:47
KULLANICILAR
- 70 Online Kullanıcı, 38 Üye
Online Kullanıcılar
mirat,
TayfunSylkn,
gk13,
can0101,
TSevil,
Suprabranchial,
cmoakcay,
EKAR,
osmandbnl,
rupee,
Angelguy,
HaydarGul,
ankaryum,
bkflmn,
Nickim10Harf,
MiSoSiKiaN,
hasancn,
sina cen,
Murat. Yalçın.,
Mertemre87,
JujuSeri,
hayalet002,
MCY4,
Veronicax,
Dalgicc,
tuncaysargin,
Goldfish2000,
leon_ur,
rmzn007,
Ayberk1634,
FurkanTezcan,
yusufflower,
delir,
Maverickse,
mehmetbt,
Hidro Dinamik,
AtlasPoyraz,
muhammetcann,
_bburak,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.