ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BenEmirhan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Saat 18 Dakika önce
Toplam Mesaj:
6 [1.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emirhan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Erzincan
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emirhannnnn

SON 6 MESAJI

Beta Balığı Kuyruk Erimesi
[QUOTE=Samnastrp]
Petshoptan almayın.Pazarlığı sıkı yapın siz bi 2.elden etrafınızı yoklayın yarı fiyatına getirirsiniz.Eğer 2. El yoksa camcıya gidip yaptırın.Fiyatı hiç bilmiyorum.Kayıt kuşak yaptırmayın.Almayın.[/QUOTE] tamamdır sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın [:3] son olarak fanusun içerisindeki yapay bitki ve seramik evi çıkarttım doğru yapmış mıyım biraz afalladı ama doğru mu yaptım yanlış mı?
[QUOTE=Samnastrp]
75 litre 5000 e yakın tuttu internette duyduğunuza inanmayın.Babanızın dediği gibi 30 30 30 akvaryum alın.Odanızda mı olacak?Odanızdaysa pipo filtre değilse şelale filtre alın marka önerisi ben bilmiyorum başkaları söyler.1500 tl yeter.
[/QUOTE] evet odamda bakacağım zaten onu izlemek vs. çok hoşuma gidiyor (onunda bana alıştığını düşünüyorum) internette duyup gördüğünüze inanmayın dediniz ya peki acaba sadece akvaryum fiyatı (30x30x30) ne kadardır petshoplarda falan ona göre babama söyleyip en azından fiyattaki düşüşü bildireceğim o da biraz rahatlar zaten küçükken o da bu hobiyle ilgilenmiş yardımcı olacağına inanıyorum [:)][EDIT]BenEmirhan,2025-11-25 19:42:32[/EDIT]
[QUOTE=Samnastrp]
Eğer bütçe varsa önerecektim zaten eğer fazla masrafı duyup vazgeçerse o beta petshopdaki bardakta yaşıyacak o bi bütçesini söylesin sonra konuşuruz birde tecrübe diyelim küçük masrafla ailesini ikna edip oldu bittiye getirirse olur (ben öyle yaptım)[:cool:][/QUOTE] yanıtınız için teşekkür ederim :)) bütçem maalesefki cok fazla yok 1000-1500-2000 tl civarı. Birde araştırma yaptım ama örneğin 15 litre bir akvaryum 5000 tl diyor [:'(] (internette) bu açıkçası biraz fazla geldi. Saklama kapları evet ucuz fakat hem plastik olmasından biraz şüpheliyim ve görünüş olarak kötü gözüküyor (simdi demeyin bütçesi düşük kurulum beğenmiyor diye) fakat eğerki en kötü saklama kabında da bakılırsa öyle yaparım artık. Son olarak babam 30x30x30 bir akvaryum alırız dedi işe yarar mı sizce?[EDIT]BenEmirhan,2025-11-25 19:33:11[/EDIT]
[QUOTE=fishhyy]Bence balığın adına mucize diyin. Fanusta hayatta kalabilmesi zor koşullara adaptasyon yeteneği ile alakalı ama içindeki boyalı kimyasal içerikli dekorlar komple zehir. Cam akvaryum alma şansınız yoksa daha ucuz malzemeden saklama kaplarıyla minimum 10 litre olacak şekilde ucuz bir kurulum yapabilirsiniz. Su şartları ve beslenme kalitesi düzelince balığınız iyileşecek. Eğer söylediklerimi dinleyip uygulayacaksanız size yardımcı olabilirim çünkü benim de yaşım küçük ben de aynı durumlardan geçtim.[/QUOTE] öncelikle teşekkürler ucuz bir kurulum ve en az 10 litre akvaryum derken kastınız nelerdir? Bu tür akvaryumların fiyatları nasıldır ve nereden temin edebilirim? Kısacası toplam ne kadara mal olur? (birikim yapacağım)
[QUOTE=Samnastrp]Merhaba evet balığın srunu belli boyalı yapay malzeme ve fanus kullanılmamalı.Eğer hobiye başlamak isterseniz yardımcı olurum.[/QUOTE] evet yardımcı olmak isterseniz biraz bilgi verirmisiniz daha 14 yaşındayım lütfen yardımcı olun :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/270361/231120251900021.jpg[/IMG]
Merhabalar ben Emirhan daha 14 yaşındayım ve 1 yıl önce aldığım beta balığımın kuyruğunda siyahlıklar meydana geldi daha sonra aradan yaklaşık 6-7 ay geçti ve kuyruğunda az da olsa erime-yırtılma tarzında birşey olduğunu düşünüyorum. Aldığım adam da birşey demedi maalesef ki fanusta bakıyorum. Ne yapmam gerekir birisi bana açıklayabilir mi o da bir can sonuçta...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.