ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mikail Alp
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
8 Saat 57 Dakika önce
Toplam Mesaj:
3 [0.38 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mikail alp
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mikail alp

SON 3 MESAJI

Beyaz Yunus
[QUOTE=koraykbl]
Güzel kafa yapma mevzusu tamamen gen ve soğuk su olayıyla ilgili hocam ya. Yani beyaz bulunur ama eğer gende toksa kafa olayı biraz zor. Zaten geni güzel balığı olan adamda albino yunusu 1000liraya vereceğini sanmam en kötü 1 dişiye 3k ister gibime geliyor.[/QUOTE]
Hali hazırda kafa yaptırdığım mavi yunuslarım var şu sabit 21 derece fan kullanıyorum yemleri de protein ağırlıklı bitkisel veriyorum yanlarına mavilere yakın ayarda boy farketmez kafalı olması yeterli beyaz eklemeyi düşünüyorum bakalım
Beyaz Yunus
[QUOTE=koraykbl]
Facebook guruplarında bulabilirsiniz. Calicosunu aramıştım ben buldum ama biraz pahalı gelmişti zamanında.[/QUOTE]
Teşekkür ederim cevabiniz için.Gruplarda görüyorum bazen ama bu forumda konusu açılan balıklar gibi değil geneli beyaz prenses gibi Formu düzgün kafa yapmış üreten ya da bilen çıkar belki
Beyaz Yunus
Merhaba forumda arattım ancak çok eski konu var kafalı beyaz yunus hakkında. Üretimini yapıp satan veya temin edebilecegim bildiğiniz yerler varmı [:?]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.