ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Handeli
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 14:51
Toplam Mesaj:
7 [0.64 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Hande Solmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Hnd
SON 6 MESAJI
Lepisteslerim Ölüyor :(
[QUOTE=Cem Altay]Bu tank 120 litre mi?
Ölçüleri nedir?[/QUOTE]
62x37,5x53 ölçüleri
[QUOTE=Cem Altay]Bu tank 120 litre mi?
Ölçüleri nedir?[/QUOTE]
62x37,5x53 ölçüleri
[QUOTE=MasterChief]Sık ve bol su değişimleri ile suyu normale döndürebilirsiniz. Plastik bitkiler denildiği gibi zehirli boya salınımı yapabilir, tedbiren onları da çıkarın derim. Daha fazla canlı bitki temin edip akvaryuma eklemenizde fayda var. İnternetten de satın alabilirsiniz. Aydınlatmanız filtre nedeniyle yeterli olmayabilir, o nedenle kolay bitkiler alın. Lepistes otu gibi. Ürün kullanmayan biri olarak bu aşamada size de hiçbir ürün kullanmamayı öneririm. Sera nitrivec gibi bakteri kültürü kullanmanızda sakınca yok, faydası olur. Sizdeki bacteria feeder ürününü Sera nitrivec ile birlikte kullanabilirsiniz.
Filtreniz sadece elyaf ile suyu temizliyor. Elyaf çabuk kirlenir, sık yıkamanız gerek, en geç haftalık yıkayıp tekrar kullanabilirsiniz. Faydalı bakteri kolonisi oluşturmak için elyaf yetersizdir. Filtreniz su içerisinde kalan bir yerde biyolojik sünger veya filtre malzemesi kullanmıyorsa uzun vadede azot döngüsü tam olamayacaktır.[/QUOTE]
Evet benim de tedirgin olduğum bu filtre. Evet su hep temiz görünüyor ama bakteriyel üreme için ne kullanmalıyım? Ek pipo filtre mi eklemek mantıklı olur?
[QUOTE=MasterChief]Sık ve bol su değişimleri ile suyu normale döndürebilirsiniz. Plastik bitkiler denildiği gibi zehirli boya salınımı yapabilir, tedbiren onları da çıkarın derim. Daha fazla canlı bitki temin edip akvaryuma eklemenizde fayda var. İnternetten de satın alabilirsiniz. Aydınlatmanız filtre nedeniyle yeterli olmayabilir, o nedenle kolay bitkiler alın. Lepistes otu gibi. Ürün kullanmayan biri olarak bu aşamada size de hiçbir ürün kullanmamayı öneririm. Sera nitrivec gibi bakteri kültürü kullanmanızda sakınca yok, faydası olur. Sizdeki bacteria feeder ürününü Sera nitrivec ile birlikte kullanabilirsiniz.
Filtreniz sadece elyaf ile suyu temizliyor. Elyaf çabuk kirlenir, sık yıkamanız gerek, en geç haftalık yıkayıp tekrar kullanabilirsiniz. Faydalı bakteri kolonisi oluşturmak için elyaf yetersizdir. Filtreniz su içerisinde kalan bir yerde biyolojik sünger veya filtre malzemesi kullanmıyorsa uzun vadede azot döngüsü tam olamayacaktır.[/QUOTE]
Evet benim de tedirgin olduğum bu filtre. Evet su hep temiz görünüyor ama bakteriyel üreme için ne kullanmalıyım? Ek pipo filtre mi eklemek mantıklı olur?
[QUOTE=Babakızakvarist]Geçmiş olsun yapay bitki varmı bitkilerin arasında[/QUOTE]
Evet var ilk başta aldığım sağdaki ve soldakiler yapay
[QUOTE=Babakızakvarist]Geçmiş olsun yapay bitki varmı bitkilerin arasında[/QUOTE]
Evet var ilk başta aldığım sağdaki ve soldakiler yapay
[QUOTE=MasterChief]Filtrenizin oksijen takviyesine daha fazla katkı yapmasını istiyorsanız, mümkünse su yüzeyine yakın konumlandırın ve su çıkışı ile yüzeyde olabildiğince çok dalgalanma yapsın. Şelale filtrenin altındaki siyah motoru iç filtreye benzettim önce. Sonradan dış filtrenin motoru olarak algıladım. Filtrenin ayrıca akvaryum içerisinde iç filtre gibi su çıkışının olması. oraya hava hortumu bağlanabilmesi ve içerisinde filtre malzemesi olması iyiymiş. Filtrenizin üst kısmının görseli yok fotoğraflarda, nasıl bir filtre olduğunu merak ettim, marka ve modeli nedir acaba?[/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120242311581.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120242312011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120242312031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120242312071.jpg[/IMG]
Oblong marka akvaryumun içinden çıktı bu. Markası yazıyor ama işini iyi mi yapıyor kötü mü bilemiyorum. Genel anlamda su berrak oluyor
Spoteks al dedi balıklarla ilgilenen bir arkadaş, akvaryumu aldığım petshoptaki de nitrazon kullan dedi. Sizce sadece su temizliği ile atlatabilir miyim yoksa bir ilaç eklemeli miyim?
[QUOTE=MasterChief]Filtrenizin oksijen takviyesine daha fazla katkı yapmasını istiyorsanız, mümkünse su yüzeyine yakın konumlandırın ve su çıkışı ile yüzeyde olabildiğince çok dalgalanma yapsın. Şelale filtrenin altındaki siyah motoru iç filtreye benzettim önce. Sonradan dış filtrenin motoru olarak algıladım. Filtrenin ayrıca akvaryum içerisinde iç filtre gibi su çıkışının olması. oraya hava hortumu bağlanabilmesi ve içerisinde filtre malzemesi olması iyiymiş. Filtrenizin üst kısmının görseli yok fotoğraflarda, nasıl bir filtre olduğunu merak ettim, marka ve modeli nedir acaba?[/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120242311581.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120242312011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120242312031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120242312071.jpg[/IMG]
Oblong marka akvaryumun içinden çıktı bu. Markası yazıyor ama işini iyi mi yapıyor kötü mü bilemiyorum. Genel anlamda su berrak oluyor
Spoteks al dedi balıklarla ilgilenen bir arkadaş, akvaryumu aldığım petshoptaki de nitrazon kullan dedi. Sizce sadece su temizliği ile atlatabilir miyim yoksa bir ilaç eklemeli miyim?
Şelale filtrede kahverengi top top bişeyler ve üzerinde de elyaf filtre var. Onu başlarda çeşme suyuyla bile temizledim sonra öğrendim ki kültür ondaymış :) o süreçte bir ölüm olmadı. Son 1 aydır da sadece kabasını alıyorum çeşme suyu ile temas etmiyor. Su değişimimi dinlenmiş içme suyuyla 30 litre kadar yaptım. Kum kalkmadı gibi bişey çok az kum da çekildi tabi hiç olmadı diyemem. Ölümler başladı diye dün(ilkinden 1 hafta sonra) tekrar dip temizliği yaptım ve çeşme suyundan alınmış, 1 gün ağzı açık dinlenmiş ve conditionerdan uygun dozajda eklenmiş su ekledim. Isıyı da ana tanka yaklaştırmak için çok çok az kaynar su ekledim akvaryuma koymadan önce. Kalanlar biraz daha canlı gibi. Amonyak ya da nitrit ile ilgili bir problem olmuş olabilir ama kuyruklarında da erime oldu mikrobiyal de olabilir. Şelale filtre 120 lt akvaryuma uygun mu bilemedim. Forumda hep dış filtreden bahsedilmiş. Resmini de ekliyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120241026211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120241026241.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120241026271.jpg[/IMG]
Şelale filtrede kahverengi top top bişeyler ve üzerinde de elyaf filtre var. Onu başlarda çeşme suyuyla bile temizledim sonra öğrendim ki kültür ondaymış :) o süreçte bir ölüm olmadı. Son 1 aydır da sadece kabasını alıyorum çeşme suyu ile temas etmiyor. Su değişimimi dinlenmiş içme suyuyla 30 litre kadar yaptım. Kum kalkmadı gibi bişey çok az kum da çekildi tabi hiç olmadı diyemem. Ölümler başladı diye dün(ilkinden 1 hafta sonra) tekrar dip temizliği yaptım ve çeşme suyundan alınmış, 1 gün ağzı açık dinlenmiş ve conditionerdan uygun dozajda eklenmiş su ekledim. Isıyı da ana tanka yaklaştırmak için çok çok az kaynar su ekledim akvaryuma koymadan önce. Kalanlar biraz daha canlı gibi. Amonyak ya da nitrit ile ilgili bir problem olmuş olabilir ama kuyruklarında da erime oldu mikrobiyal de olabilir. Şelale filtre 120 lt akvaryuma uygun mu bilemedim. Forumda hep dış filtreden bahsedilmiş. Resmini de ekliyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120241026211.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120241026241.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/252302/081120241026271.jpg[/IMG]
Herkese merhaba. Ben yaklaşık 2 aydır akvaryumlarla ilgileniyorum . Oblong marka 120 lt bir akvaryumum var. İçinde de kendi içinde gelen bir şelale filtrem ve ısıtıcım. Bitkili bir akvaryum. Filtreler vs konusunda gerçekten hiçbir bilgim yok ve ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım. Aldığım yer su değişimini çok sık yapmama gerek olmadığını su bulandığı zaman yapmamı söylemişti ve o yüzden 1,5 ay sonra ilk temizliğimi yaptım. Ama yapmasaydım keşke.. aldığımdan beri birkaç günde bir bacteria feeder koyuyorum biraz ve su ekledikçe uygun miktarda conditioner.
Akvaryumda başta 24 yetişkin lepistes, 4 çöpçü 2 vatoz vardı. İlk dip temizliğimden sonra birden ölümler başiadı. Şu an 13 yetişkin sayamadığım kadar yavru lepistes var. Önce davranışları donuklaştı yukarıda durmaya başladılar öyle birkaçı öldü. Şu an da kuyrukları eriyor ve ölüyorlar. Halen donuk olanlar var. Bugün tekrar dip temizliği yaptım dinlenmiş su ile %20. İlk ölümler nitrit ya da nitrat ya da amonyaktan mıydı, bakteriyel bir durum mu oldu bu ayrımı nasıl yapabilirim? Hangi filtreyi kullanmalıyım? Çok kafam karıştı.
Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Forumda çok konu okudum kafam iyice gitti [:O] Destek olabilirseniz sevinirim.
Herkese merhaba. Ben yaklaşık 2 aydır akvaryumlarla ilgileniyorum . Oblong marka 120 lt bir akvaryumum var. İçinde de kendi içinde gelen bir şelale filtrem ve ısıtıcım. Bitkili bir akvaryum. Filtreler vs konusunda gerçekten hiçbir bilgim yok ve ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım. Aldığım yer su değişimini çok sık yapmama gerek olmadığını su bulandığı zaman yapmamı söylemişti ve o yüzden 1,5 ay sonra ilk temizliğimi yaptım. Ama yapmasaydım keşke.. aldığımdan beri birkaç günde bir bacteria feeder koyuyorum biraz ve su ekledikçe uygun miktarda conditioner.
Akvaryumda başta 24 yetişkin lepistes, 4 çöpçü 2 vatoz vardı. İlk dip temizliğimden sonra birden ölümler başiadı. Şu an 13 yetişkin sayamadığım kadar yavru lepistes var. Önce davranışları donuklaştı yukarıda durmaya başladılar öyle birkaçı öldü. Şu an da kuyrukları eriyor ve ölüyorlar. Halen donuk olanlar var. Bugün tekrar dip temizliği yaptım dinlenmiş su ile %20. İlk ölümler nitrit ya da nitrat ya da amonyaktan mıydı, bakteriyel bir durum mu oldu bu ayrımı nasıl yapabilirim? Hangi filtreyi kullanmalıyım? Çok kafam karıştı.
Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Forumda çok konu okudum kafam iyice gitti [:O] Destek olabilirseniz sevinirim.
SON MESAJLAR
- En güzel fotoğraflarınızı gösterin İskorpit, 15:18
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Anubias Yosun Problemi Aguamentist, 15:16
Bitki Akvaryumları Genel - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 14:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hangi Tür Karides Daha İyi Buğra.B, 14:17
Omurgasızlar - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? MasterChief, 14:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler Sogan, 14:08
Yeni Üye Forumu - Betta Balığı Çiftleştirme scorpion26, 14:08
Diğer Tatlı Su Canlıları - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 13:31
Canlı Doğuranlar - Shallow Tank twinsoul, 13:27
Akvaryum Tanıtımı - Betta Yumurta Mantarlaşması lKatarina, 13:09
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su ÇaĞRı, 12:54
Omurgasızlar - Akvaryum İçin En İyi Şey Hiçbir Şey Yapmamak! hounddog, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - İç Filtre darkaura, 12:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Bir Kesecik Çıkardı goko58, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtre Daha Uygun darkaura, 10:44
Filtreleme Seçenekleri - İstilacıların Peşinde MasterChief, 10:40
Deniz Canlıları - Akvaryumum Hala Berraklaşmadı Orhan76, 10:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Akvaryum Kurulumu MasterChief, 10:26
Yeni Üye Forumu - 35 Cm Bitkili Akvaryum Orhan76, 10:20
Akvaryum Tanıtımı - 180x60x60 Karma Güney Amerika Orhan76, 10:18
Akvaryum Tanıtımı - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 10:05
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangozuma Ne Oldu Berkayv, 08:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Harbi Black Water :) Aguamentist, 08:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumumdaki Canlı Rafayel, 08:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Hamile Lepistes Aguamentist, 08:02
Canlı Doğuranlar - Köpürme Ve Camda Tortu Aguamentist, 07:52
Yeni Üye Forumu - Kurt Mu? Rafayel, 07:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Tropheus Dişi Erkek aliburak11, 05:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bunun Cinsi Nedir MasterChief, 01:28
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Benek Ömer t, 01:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Sera Costapur Beyaz Benek Tedavisi mertsarikaya, 00:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Gerçek Taşlardan Arka Plan ahmetfiratozkaya, 00:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tropikal Goldfish Yem Balıklar Yemiyor GhostKoi, 23:52
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Camında Beyaz Leke Sorunu Larvaklm, 23:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Akvaryumda Bu Balıklar Sıkıntı Çıkarır Mı orkunatalay, 23:29
Yeni Üye Forumu - Hamile Lepistesim Böylemi Kalmalı Hobilik, 22:00
Canlı Doğuranlar - Sumplu Pipo Filtre Muhammedbedri, 21:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yarasa Melek writer, 21:17
Fiyat Forumu - Hızlı Yavru Büyütmek İçin Canlı Yem Kullanımı Ömer01, 20:53
Canlı Doğuranlar - Beta Balığım İçin Öneriler OptikPr, 20:52
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Erensrens, 20:45
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Kurulumu Taha Yanık, 20:31
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi Ömer01, 18:47
Bitki Akvaryumları Genel - Planarya En Etkili Ve Güvenli Tedavi Yolunu Buldum Bettamtailung, 18:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Doğum Yakınmı BozKar, 18:39
Yeni Üye Forumu - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme giyotyn, 18:23
Taban ve Gübreleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 15:11
- Iceman Ciklet Ariyorum.. ALTEMUR 15:11
- Karışık Cichledler vseckn 15:09
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 15:09
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 15:08
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 15:08
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 14:44
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 14:44
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 14:44
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 13:59
- Katil Salyangoz GokKurt 13:57
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 13:57
- 40x40x40 Akvaryum Ve Sobo Tepe Filtre Firefighter 13:37
- Leptosoma Kitumba Firefighter 13:37
- Albino Nigripinnis Firefighter 13:37
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:12
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:12
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 13:12
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:07
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:07
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:07
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:07
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:07
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 13:07
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 13:06
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 13:06
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 12:55
- Akvaryum Ve Malzemeler İlanı Shotokan 12:49
- Adi Ve Ramshorn Salyangoz Arıyorum oguzhanns 12:36
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 12:21
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 12:21
- Altın Kafa Melekler Tekin35 12:13
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 11:36
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 11:36
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 11:35
- L144 Takım, Süper Red Çiftler ersin ün 11:34
- Black Flame Wood cagdas_0606 11:32
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 11:28
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 11:28
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 11:28
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 11:25
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 11:25
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 11:25
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 11:19
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 11:19
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 11:14
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 11:14
- Kriza Gold emree06 10:34
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 10:34
- Led Işık Ledaqualight Ynsmr 10:29
KULLANICILAR
- 180 Online Kullanıcı, 98 Üye
Online Kullanıcılar
Iebowski,
sefa_nco,
pltcooper,
akomania,
ZET,
scorpion26,
senolerdivan,
Koksal Gurkan,
Orhan76,
Aguamentist,
İlksen Şahin,
hounddog,
Azizdurdenn,
laryscrl,
Heinzen,
kadirik,
muzunman,
egedin,
Gastropoda,
Ra93,
Buğra.B,
stranger592,
darkaura,
osmandbnl,
egeuchiha,
-RBG-,
Göksel D,
Akax,
alpmen,
AmatorAkvryumcu,
scrap,
Sogan,
hashüs,
samah,
M.ekinoks,
atiryaki,
KartalŞafak,
kdrackgz,
Budmo,
kenjori,
cpu1803,
seto,
sakpolat,
Ankaragucu,
alexmiladora,
BlueWhale,
ersin ün,
darkLightning0,
serinkebap,
EbrarBerkZeybek,
TuRKeR,
aserdar,
ezc06,
Derviş karsli,
ootkn,
JrMartini,
cyborghuman,
Emerse,
tripatano,
İskorpit,
Westrain,
Ardaaa..,
Sabotaj043,
Tolga1tunc,
Drmehmet,
diaslayt,
efsane07,
luciferbetta,
R0h1rr1m,
FiratOzcan,
cagdas_0606,
UmutHalac,
Erdem054,
JapoJupo,
EyupAsik3452,
sinor,
JerryStigo,
CharlesBlade,
ciways,
ercbyk,
hero14,
sfcscannow,
ilkertesko,
Mert akcan,
palio78,
ALTEMUR,
Rafayel,
emreemin,
Mirza Adar,
chimeric,
ilkayzeytun,
BurakCL,
Hiko,
vseckn,
MiSoSiKiaN,
ExceL,
Hasan usta,
twinsoul,
Mateach,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.