ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Rüzgar.57
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Saat 5 Dakika önce
Toplam Mesaj:
41 [0.89 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
38 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Rüzgar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Rüzgar

SON 10 MESAJI

Nerite Salyangozu
[QUOTE=monster07]
elma salyangozu da besleyebilirsiniz nerite yerine onların uretimi sizin elinizde olur.[/QUOTE]

Bildigim kadariyla bitkileri yiyorlarmis
Nerite Salyangozu
Merhaba akvaryumuma bir tane zebra nerite salyangozu almayı düşünüyorum ama forumda okuduğum kadarıyla yumurtalarını temizlemek sıkıntıymış kazısak bile anladığım kadarıyla izi kalıyormuş onların izini yok etmek için yol var mı yoksa yumurtalarını temizleyen bir canlı var mıdır
Tetrazon Karides Uyumu ?
Tamamdır teşekkürler
Tetrazon Karides Uyumu ?
[QUOTE=Mirza Adar ]Tetrazon için hacım yetersiz olur,ilerleyen süreçte. Tetrazon yerine 6-8 adet neon daha sağlıklı olur.

İki türde karides yavrularını yiyecektir.
[/QUOTE]

Karides yavrularını yemeyen bir tür var mıdır ve bu hacim de 4 tane transgenetik tetra olur mu

bide ek olarak akvaryum suyu düzenleyicisi katarken pipo filtrenin süngerini çıkarmama gerek var mı
ve
akvaryum suyu düzenleyicisi ile bakteri besinini aynı anda akvaryuma dökmem de bir sıkıntı olur mu
[EDIT]Rüzgar.57,2024-11-15 09:29:24[/EDIT]
Tetrazon Karides Uyumu ?
Merhaba Karides akvaryumu kuruyorumda akvaryumun net hacmı 30 lt civarında 5 karides 2 nerite salyangozu 1 cüce vatoz , 2 tane neon tetra, 2 tane tetrazon beslemeyi düşünüyorum bir sıkıntı olur mu bide ek olarak akvaryum suyu düzenleyicisi katarken pipo filtrenin süngerini çıkarmama gerek var mı
ve
akvaryum suyu düzenleyicisi ile bakteri besinini aynı anda akvaryuma dökmem de bir sıkıntı olur mu
Bitkili Karides Elma Salyangozlu Akavryum
[QUOTE=Ehtiyar]
Akvaryumu hazırlayıp su doldurduktan sonra bir ay canlı eklemenizi önermem, eğer ki bakteri kültürü ve bakteri besini kullanmıyorsanız. Bu halde bile bir hafta beklenmeli.[/QUOTE]

tamamdır teşekkürler
[QUOTE=Tulpar99]
Hocam su eper dinlenmişse, bakteri döngüsü oluşmuşsa, atabilirsiniz, eğer balteri döngüsü hakkında bilgi almak isterseniz
[URL]https://www.akvaryum.com/yeni_tank_sendromu_ve_azot_dongusu_makaler_21_5823.asp[/URL]
İhtiyacınız olan bilgiler burda.
Kumu biraz yıkayıp 2 saat suda bekletmenizi öneririm. [/QUOTE]

tamamdır tekrardan teşekkürler
[QUOTE=Tulpar99]
Tabi ki yazın, elimden geldiği kadar yardımcı olurum, bilmediğim bir şey olursa bildiğim hobicileri etiketlerim[;)][/QUOTE]

Bide dere kumu veya siyah toprağı aldıktan sonra akvaryuma nasıl yerleştircem yıkama işlemi fln yerleştirdikten sonra 2 3 saat sonra karidesleri ekleyebilir miyim
[QUOTE=Tulpar99]
Işık yeterli[:iyi:][/QUOTE]

Tamamdır önerileriniz için çok teşekkürler aklıma bişey takılırsa tekrar yazarım

[QUOTE=Tulpar99]
Işık yeterli[:iyi:][/QUOTE]

Bide dere kumu veya siyah toprağı aldıktan sonra akvaryuma nasıl yerleştircem yıkama işlemi fln yerleştirdikten sonra 2 3 saat sonra karidesleri ekleyebilir miyim
[QUOTE=Tulpar99]Size tavsiyem cam yüksekliği 30 u geçmesin eğer daha akvaryumu yaptırmadıysanız, çünkü ışık zemine zor ulaşıyor.
En iyi bitki yetiştirebileceğiniz nötr kum kalınlığı bence 3 mm, aquamins california black sand 3,5 mm yazıyor gayet yeterli.
Siyah kum ve dere kumu arasında pek fark yok ikisi de nötr kum, size kalmış hangisini alacağınız, tasarımı siz yapacaksınız[;)]
Pipo filtre yeterlidir, bide size yukarıdaki önerdiklerim içerisinden kesinlikle eledoayı öneriyorum, çok güzel bir bitki.
Gübre düşünürseniz Reeflowers all inclusive öneriyorum, kullanmadım ama bir dostum bana çok önerdi, nasipse kullanacağım, içerisinde tüm eser elementler var diye biliyorum nitrit hariç.[/QUOTE]

Akvaryum hazır varda bende ışığı yeni sipariş verdim
https://ty.gl/dmocoe6q58tcb
Bu ürünü aldım yeterli gelir mi tam bilmiyorum gelene kadar haftaya pazartesi gelecek sanırım olmazsa iptal edebilirim başka öneriniz varsa önerinizi bekliyorum en kotu masa lambasıyla desteklemeyi dusunuyorum bitkiler gelene kadar masa lambasıyla desteklerim en kotu

Işık yeterli gelmezse arkaya doğru yükselti verip bitkileri yükseğe dikmiş olurum diye düşünüyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.