ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ehtiyar
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3570
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
44 dakika önce
Toplam Mesaj:
2193 [3.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
502 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Bozat
Doğum Tarihi:
25 Haziran 1963
İl:
Kocaeli
Meslek:
Emekli
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Bozat

SON 10 MESAJI

Anubias Kesimi
[QUOTE=Tuna2002]

Rizomlarda hiç bir sorun olmuyor.Işık ihtiyacı zaten az.Düşük ışık hiç bir sorun yaratmaz.Ben günde sadece 3 saat ışık veriyor.(28w wolfmar kullanıyorum.)

Sarkan ince kökler uzadığında 3cm. ye kadar kısaltıp bırakıyorum.Hiç bir katkı maddesi de kullanmıyorum.

Sararıp düşen yaprakların yerine de yenileri kısa sürede çıkıyor.

Siz saksıdan çıkartıp,vantuz ile cama sabitleseniz çok iyi olacak.Arka cama sabitleyin.Saksı içerisindeki taşyünü belli bir zaman sonra yada balıkların tırtıklamasıyla dağılıyor.

[/QUOTE]
Merhaba, ince köklere dokunmasanız. Bırakın onlar da uzasın, hatta kuma girsin. Rizom dediğimiz sap- dal- gövde kısmı kuma girmesin yeter. Yoksa ince köklerin kumda olmasının zararı yok. Hatta faydasını göreceksiniz.
200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım
Bu sizin kararınız olmalı, uygun saklanma alanları ile denenebilir veya geri verilebilir.

Bu sizin kararınız olmalı, uygun saklanma alanları ile denenebilir veya geri verilebilir.
Geçmiş olsun, tamamen boşaltınca ortqmı hepten kaçacak yeri kalmayacak albinonun. Kafes teli ile ayırın veya beş on litrelik su damacanasına koyun epeyce küçük delik açıp tankın içinde ayrı kalsınlar bari.
Ulaşılmayan Bölgelerde Yosun
Güneşi keseceksiniz sanırım, yemlemeyi de biraz azaltabilirsiniz. Nüfus bi tık fazla mı, size mi toplandılar öyle.
Ulaşılmayan Bölgelerde Yosun
Onlar yosun değil sanırım [;)]. Bakteri kolonileri.
Direk dalıyor alttan, iç organlara. Kaya ve dalları kullanarak göz önünden kaçıp saklanabileceği ortam yapmalısınız. Böyle nefes aldırmıyor albinoya, filtreye saklanmaya çalışıyor. Bir köşeye doğru kaçıp dinlenebileceği yer ayarlamak lazım dallardan.
Anubias, Salyangoz Ve Işık
Siz onu bitkili tanka alın iyisimi, yoksa ya açlıktan ya saldırıdan mefta. Salyangozlar normal olarak sürekli gezinirler biliyorsunuz, kumda ise camlarda pek yosun oluşmamış demektir, yada farkedemedi henüz. Bu arada çok az haşlanmış sebze verebilirsiniz.
Anubias, Salyangoz Ve Işık
Merhaba, hayırlı olsun. Boynuzlu neriteniz de hayırlı olsun, adedine 60 lira veriyoruz artık. Boynuz gözükmüyor, yok ise düz neritedir. Anubiaslqrı nekadar önce yerleştirirsrniz o kadar iyi olur, zaten yavaş büyüyorlar, yer,ortam vs değişiklikleri beklemeye aldıracaktır. Kalender meşreptir anubias her türlü yaşar, ışık süreniz fazla bile gelir.
O büyüyünce fena devrilebilir amman dikkat, sağlam tutturun.[EDIT]Ehtiyar,2025-09-15 20:50:07[/EDIT]
Alt yüzgeçten biraz didiklemiş başkaca zayiat yok.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.