ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
vpsxx01
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Ekim 2025 10:30
Toplam Mesaj:
4 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
poyraz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

poyraz

SON 4 MESAJI

Beta Balık Besleme
[QUOTE=Samnastrp]
2.5 yıl yaşadıysa fanusta baktığınızı düşünmüyorum. Bütçe ne. Balık olarak yine Beta mi bakacaksınız. Bu bilgileri bilmeden bir şey söylemek zor. Kum olarak bitkiler için uygun hagen önerebilirim. İçine koyabileceğimiziz bitkileri lowtech co2 istemeyen bitkiler olarak arattırsanız bulursunuz. aynı zamanda Emremein adlı kullanıcının Çok çeşitli ve güzel bitkilere ve balıkları var Bitki çeşidi yüzü geçiyor sanırım. Ve çok ucuz. Kendisi İzmir’de ama kargo yapıyor. Alışveriş yaptım kargodan sıfır kayıpla geldiler ve çok sağlıklılardı. Tavsiye ederim tabi İstanbul gibi bir şehirdeyseniz kargosuuzda işi halledersiniz. Bir de araştırmanızı böyle formlardan yapın Pet shop şunun dediğine kanmayın https://www.akvaryum.com/akvaryum_seruvenine_ilk_adim_makaler_21_197.asp
[/QUOTE]

fanus değildi dikdörtgen bir cam akvaryumdu tutuğum oda sıcak olduğu için ısıtıcı almadım suyunuda haftada 3 te 1 ini değiştiriyordum son 1 hafta zaten garip yüzüyordu bitki falan yoktu. şimdi ise 25x25x25 veya 20x20x20 bir akvaryum düşünüyorum daha doğrusu araştırıyorum hala bu sefer içine bitki falan koymak istiyorum gene bir beta alacağım. ilk balık bana 2.5 yıllık güzel bir deneyim sundu şimdi bitkili yapmak istiyorum.
Beta Balık Besleme
Merhaba Yaklaşık 2.5 yıldır baktığım beta balığım bu gün öldü malesef şimdi ise içnide bitkilerinde buluna bileceği bir akvaryum yapmak istiyorum. çok büyük bir akvaryum alamiyacağım ama mesala içine ne bitki koyabilirim ne tür kum koyabilirim içine dekorasyon alırken nelere dikkat etmeliyim gibi şeyleri yazarsanız sevinirim.
2.5 Litre Fanusta Beta Bakılırmı
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Bakılmaz, yazık etmeyin hayvana.[/QUOTE]

en az kaç litrelik olsun
2.5 Litre Fanusta Beta Bakılırmı
2.5 litre çiçek fanusum vardı 1 hafta önceden yıkadım duruladım içine beta almak istiyom ama 2.5 litelik fanusta beta balığı bakılırmı[EDIT]vpsxx01,2023-08-20 21:52:21[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.