ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
sayen21
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Aralık 2020 09:18
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mesut CENGİZ
SON 10 MESAJI
İlk Bitkili Akv.(Resim Ekl.-Yorumlarnızı Bekliyrm)
Sinan Bey önerileriniz için teşekkürler. Tabanın tane büyüklüğünün fazla olduğuna bende katılıyorum ve sanırım ilerleyen günlerde daha ufak tanecikli bir tabanla değiştireceğim, torf kullanmadım tablet gübreyle işi yürütmeye çalışıyorum. Tane iriliği bitkilerin zeminden sürgün vermesine engel olur mu, benim aklıma bu gelmişti, gübrelerin hızla suya karışma olasılığı hiç gelmemişti açıkçası, uyardığınız için teşekkürler.
Diğer arkadaşların tecrübelerindende faydalanmak isterim, yardımlarınızı bekliyorum.
Eğer başarılı olabilirsem ilerde daha büyük bir bitkili akvaryum kurmak isterim.
Saygılarımla...
Sinan Bey önerileriniz için teşekkürler. Tabanın tane büyüklüğünün fazla olduğuna bende katılıyorum ve sanırım ilerleyen günlerde daha ufak tanecikli bir tabanla değiştireceğim, torf kullanmadım tablet gübreyle işi yürütmeye çalışıyorum. Tane iriliği bitkilerin zeminden sürgün vermesine engel olur mu, benim aklıma bu gelmişti, gübrelerin hızla suya karışma olasılığı hiç gelmemişti açıkçası, uyardığınız için teşekkürler.
Diğer arkadaşların tecrübelerindende faydalanmak isterim, yardımlarınızı bekliyorum.
Eğer başarılı olabilirsem ilerde daha büyük bir bitkili akvaryum kurmak isterim.
Saygılarımla...
Hatayı düzelttim arkadaşlar, kusura bakmayın. Şimdi değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Hatayı düzelttim arkadaşlar, kusura bakmayın. Şimdi değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımlar
Selamlar, akvaryumumun resimlerini yükledim. İlk kurulum anından balıkların eklendiği duruma kadar resimler mevcut.
Haftasonu pazar günü balıları ekledim.
Şuan için ;
8 lepistes
5 valifera
5 neon
mevcut. Bir haftaya kadar 10-15 adet neon daha eklemeyi düşünüyorum.
Bitki olarak istediğim bitkileri ekleyemedim biraz aceleye geldi bitki işi. Eklediğim bitkilerde şöyle(emin olmamakla birlikte);
Echinodorus
Cabomba
Glossostigma
Glossostigma diktiğime pişman oldum çünkü daha gelişim gösteremedi zannedersem ışıktan kaynaklanıyor.
Size sormak istediğim eklediğim balıklar ve ekleyeceklerimin sayısı yeterli midir yoksa fazla mı, bitkilerin ihtiyacı olan CO2'yi karşılarlar mı. Türler hakkında ne düşünüyorsunuz, valiferaları çıkarmalı mıyım, sadece neonlar olsa nasıl olur, sizin tavsiyeleriniz başka canlı önerileriniz nelerdir.
Dibe tablet gübre eklemiştim 6 adet, bu sayıyı artırmalı mıyım ve bir daha ki sefere ne zaman tablet gübre eklemeliyim. Birde Cabombaların gövdelerinden ince ince şeritler uzuyor bunlar bitkinin dallarımı, bitki bu şekilde mi gelişiyor. Kurulumdan bu yana gelişim nasıl, değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Hayırlı günler herkese.
Bunlarda akvaryumumun resimleri;
sayen21 2008-07-01 12:08:55
Selamlar, akvaryumumun resimlerini yükledim. İlk kurulum anından balıkların eklendiği duruma kadar resimler mevcut.
Haftasonu pazar günü balıları ekledim.
Şuan için ;
8 lepistes
5 valifera
5 neon
mevcut. Bir haftaya kadar 10-15 adet neon daha eklemeyi düşünüyorum.
Bitki olarak istediğim bitkileri ekleyemedim biraz aceleye geldi bitki işi. Eklediğim bitkilerde şöyle(emin olmamakla birlikte);
Echinodorus
Cabomba
Glossostigma
Glossostigma diktiğime pişman oldum çünkü daha gelişim gösteremedi zannedersem ışıktan kaynaklanıyor.
Size sormak istediğim eklediğim balıklar ve ekleyeceklerimin sayısı yeterli midir yoksa fazla mı, bitkilerin ihtiyacı olan CO2'yi karşılarlar mı. Türler hakkında ne düşünüyorsunuz, valiferaları çıkarmalı mıyım, sadece neonlar olsa nasıl olur, sizin tavsiyeleriniz başka canlı önerileriniz nelerdir.
Bitkiler için neler diyorsunuz akvaryum için uygunmu, eklenmesi veya çıkarılması gerekenler var mı, varsa nelerdir.
Dibe tablet gübre eklemiştim 6 adet, bu sayıyı artırmalı mıyım ve bir daha ki sefere ne zaman tablet gübre eklemeliyim. Birde Cabombaların gövdelerinden ince ince şeritler uzuyor bunlar bitkinin dallarımı, bitki bu şekilde mi gelişiyor. Kurulumdan bu yana gelişim nasıl, değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Hayırlı günler herkese.
Bunlarda akvaryumumun resimleri;
Yunuslarla ilgili her şey.
Cevabınız için teşekkürler dikkatle uygulayacağım
Cevabınız için teşekkürler dikkatle uygulayacağım
Akvaryumumu kurdum, taban olarak dere çakılı ve tablet gübre kullandım. Resimleri yakında ekleyeceğim. Hagen sıvı gübre aldım, kurulumun üçüncü günü 10ml kadar ekledim. Co2 vermiyorum ve şuan için canlıda bulunmuyor. Günde 5a-3k-5a olmak üzere 10 saat aydınlatıyorum. Bitkilerimin bazılarında sararmalar var gün geçtikçe düzeleceğini umuyorum. Bakalım üstesinden gelebilecekmiyim.
Akvaryumumu kurdum, taban olarak dere çakılı ve tablet gübre kullandım. Resimleri yakında ekleyeceğim. Hagen sıvı gübre aldım, kurulumun üçüncü günü 10ml kadar ekledim. Co2 vermiyorum ve şuan için canlıda bulunmuyor. Günde 5a-3k-5a olmak üzere 10 saat aydınlatıyorum. Bitkilerimin bazılarında sararmalar var gün geçtikçe düzeleceğini umuyorum. Bakalım üstesinden gelebilecekmiyim.
Yunuslarla ilgili her şey.
Uğur Bey öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim sorum yavruları anaç yunusların arasına ne zaman bırakmak uygundur, birde yavruların hızlı ve sağlıklı gelişmesi için nelere dikkat etmek gerek.
Uğur Bey öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim sorum yavruları anaç yunusların arasına ne zaman bırakmak uygundur, birde yavruların hızlı ve sağlıklı gelişmesi için nelere dikkat etmek gerek.
Cevaplarınız içn çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Önerilerinizi dikkate alcağım. Yeni doğmuş sarı prenseslerimi atmayı düşünüyordum, serpilmeleri için daha sonra ana tanka geri koyacaktım, sarı penseslerin bitkili akvaryumlar için uygun olmadıklarını biliyordum ama yinede şansımı denemek istedim, yavru olmalarından dolayı. O halde Canlı olarak neon veya lepistes beslemeyi düşünüyorum.
Mustafa bey dediğiniz aparattan bulabilirsem kullanırım, bulmazsamda en kısa zamanda kendim yapmaya çalışırım, fikriniz için teşekkürler.
Aydınlatma inşallah bitkiler için faydalı olur, olumsuz sonuç verirse değiştiririm.
Cevaplarınız içn çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Önerilerinizi dikkate alcağım. Yeni doğmuş sarı prenseslerimi atmayı düşünüyordum, serpilmeleri için daha sonra ana tanka geri koyacaktım, sarı penseslerin bitkili akvaryumlar için uygun olmadıklarını biliyordum ama yinede şansımı denemek istedim, yavru olmalarından dolayı. O halde Canlı olarak neon veya lepistes beslemeyi düşünüyorum.
Mustafa bey dediğiniz aparattan bulabilirsem kullanırım, bulmazsamda en kısa zamanda kendim yapmaya çalışırım, fikriniz için teşekkürler.
Aydınlatma inşallah bitkiler için faydalı olur, olumsuz sonuç verirse değiştiririm.
Mustafa bey bilgilendirmeniz için teşekkürler.Çakılların salınım yapacağını düşünmüyordum, onun içi tuz ruhu testini yapmamıştım ama emin olmak için en kısa zamanda yapacağım, co2 olmadan ve mevcut ışıklandırma ila bakabileceğimi duyduğuma sevindim.
Peki filtre için ne dersiniz, atman f201 iç filtre var hava hortumunu iptal ederek kullansam sorun teşkil edermi, canlıları ekledikten sonra bu şekilde ki kullanım canlıların oksijen ihtiyacını karşılar mı.
Birde canlı olarak sarı prenses yavrularımı akvaryuma serpilmeleri için atsam, hem bitkiler hem de yavrular için sorun olur mu.
İlginiz için teşekkürler
Mustafa bey bilgilendirmeniz için teşekkürler.Çakılların salınım yapacağını düşünmüyordum, onun içi tuz ruhu testini yapmamıştım ama emin olmak için en kısa zamanda yapacağım, co2 olmadan ve mevcut ışıklandırma ila bakabileceğimi duyduğuma sevindim.
Peki filtre için ne dersiniz, atman f201 iç filtre var hava hortumunu iptal ederek kullansam sorun teşkil edermi, canlıları ekledikten sonra bu şekilde ki kullanım canlıların oksijen ihtiyacını karşılar mı.
Birde canlı olarak sarı prenses yavrularımı akvaryuma serpilmeleri için atsam, hem bitkiler hem de yavrular için sorun olur mu.
İlginiz için teşekkürler
Çağatay Bey bilgilendirmeniz için teşekkürler, benim düşüncem akvaryumun bayutlarından dolayı gelişimin normal seviyede olması, ne çok hızlı ne de çok yavaş. Co2 mayalı sistem kurmadan ve bu aydınlatma ile gelişim nasıl olur, tabanı dere çakılı ve tablette kurduğumu varsayarsak.
Elementler için düşündüğüm saf halde doğadan çıkarılan demir madenini ufalayarak taban malzemesi olarak kullanmaktı. Gübre olarak düşünmemiştim aslında.
Bu konularda diğer arkadaşlarında önerilerini bekliyorum,
Sağlıklı Akvaryumlar dileğiyle,
Çağatay Bey bilgilendirmeniz için teşekkürler, benim düşüncem akvaryumun bayutlarından dolayı gelişimin normal seviyede olması, ne çok hızlı ne de çok yavaş. Co2 mayalı sistem kurmadan ve bu aydınlatma ile gelişim nasıl olur, tabanı dere çakılı ve tablette kurduğumu varsayarsak.
Elementler için düşündüğüm saf halde doğadan çıkarılan demir madenini ufalayarak taban malzemesi olarak kullanmaktı. Gübre olarak düşünmemiştim aslında.
Bu konularda diğer arkadaşlarında önerilerini bekliyorum,
Sağlıklı Akvaryumlar dileğiyle,
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Konu başlığında da belirttiğim gibi ilk bitkili akvaryumumu kurmak istiyorum. Şuan için büyükçe bir malawi akvaryumum var ve az çok akvaryum konusunda deneyimliyim.
Kurmak istediğim akvaryumla ilgili bilgiler şöyle;
Boyutları; 61cm(boy) X 32cm(en) X 41cm(yükseklik)
Aydınlatma; 2 adet 18W Osram 827(2700 kelvin, 1350 lümen)
Bitkiler;
4 adet Cryptocoryne x willisi
4 adet Hygrophila difformis
4 adet Vallisneria gigantea
ve benim size sormak istdiğim konu şöyle, bilgilerini verdiğim akvaryumda taban malzemesi olarak nasıl birşey kullanmalıyım. Benim düşüncem ilk başlarda en alt kısma 1cm kadar bahçe torfu onun üstüne yine 1cm kadar zeolit ve en üstede 6 cm iri taneli dere çakılı koymaktı. Daha sonra forumda okuduğum konulardan şöyle bir alternatif yol buldum, tabana sadece iri taneli dere çakılı koyup bitki diplerine tablet gübre koymak. Sizce en doğrusu ve makul olanı nedir. Diğer bir sorum ise bitkilerin ihtiyacı olan elementleri örneğin demiri, doğadaki saf halini ufalayarak tabana koysam faydası olurmu? İşim itibari ile bu elementlere ulaşabiliyorum. Eğer bu uygun bir yöntemse hangi elementlerden koymam gerek.
Bir de tek başına iç filtre yeterli midir. İç filtre kullanımında da nelere dikkat etmeliyim, hava hortumunu iptal edip düşük debili kullanmam yeterli mi. Canlılar akvaryum oturduktan sonra makul miktarda eklenecek.
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum, sağlıcakla kalın.sayen21 2008-07-01 11:36:53
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Konu başlığında da belirttiğim gibi ilk bitkili akvaryumumu kurmak istiyorum. Şuan için büyükçe bir malawi akvaryumum var ve az çok akvaryum konusunda deneyimliyim.
Kurmak istediğim akvaryumla ilgili bilgiler şöyle;
Boyutları; 61cm(boy) X 32cm(en) X 41cm(yükseklik)
Aydınlatma; 2 adet 18W Osram 827(2700 kelvin, 1350 lümen)
Bitkiler;
4 adet Cryptocoryne x willisi
4 adet Hygrophila difformis
4 adet Vallisneria gigantea
ve benim size sormak istdiğim konu şöyle, bilgilerini verdiğim akvaryumda taban malzemesi olarak nasıl birşey kullanmalıyım. Benim düşüncem ilk başlarda en alt kısma 1cm kadar bahçe torfu onun üstüne yine 1cm kadar zeolit ve en üstede 6 cm iri taneli dere çakılı koymaktı. Daha sonra forumda okuduğum konulardan şöyle bir alternatif yol buldum, tabana sadece iri taneli dere çakılı koyup bitki diplerine tablet gübre koymak. Sizce en doğrusu ve makul olanı nedir. Diğer bir sorum ise bitkilerin ihtiyacı olan elementleri örneğin demiri, doğadaki saf halini ufalayarak tabana koysam faydası olurmu? İşim itibari ile bu elementlere ulaşabiliyorum. Eğer bu uygun bir yöntemse hangi elementlerden koymam gerek.
Bir de tek başına iç filtre yeterli midir. İç filtre kullanımında da nelere dikkat etmeliyim, hava hortumunu iptal edip düşük debili kullanmam yeterli mi. Canlılar akvaryum oturduktan sonra makul miktarda eklenecek.
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum, sağlıcakla kalın.
SON MESAJLAR
- Beyaz Benek HOPPALA, 04:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Elyaf Çok Pis KaanE, 03:33
Yeni Üye Forumu - Hangi Tür Karides Daha İyi MasterChief, 02:47
Omurgasızlar - Doğuma Daha Var Mı ? MasterChief, 02:44
Yeni Üye Forumu - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor MasterChief, 02:41
Yeni Üye Forumu - Karideslerim Ölüyor Mu? MasterChief, 02:13
Omurgasızlar - Kurt Mu? Kayrabarlas, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Doğurdu 6 Yavru BozKar, 01:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi ahmetfiratozkaya, 00:50
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 00:30
Sazansıgiller - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Akv Başkan çeto, 23:58
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Shallow Tank HarunYILDIRIM, 22:20
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Çürüme MCY4, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Kuyruk Erimesi Helpmep89, 18:27
Yeni Üye Forumu - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit Aguamentist, 15:45
Diğer Tatlı Su Canlıları - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? MasterChief, 14:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 13:31
Canlı Doğuranlar - Betta Yumurta Mantarlaşması lKatarina, 13:09
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su ÇaĞRı, 12:54
Omurgasızlar - Akvaryum İçin En İyi Şey Hiçbir Şey Yapmamak! hounddog, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - İç Filtre darkaura, 12:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Bir Kesecik Çıkardı goko58, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtre Daha Uygun darkaura, 10:44
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 03:16
- Altın Kafa Melekler Tekin35 02:26
- Filtre Malzemesi Ve Kum dark blue 01:54
- 12 Adet Damızlık Boy Katil Salyangoz dark blue 01:54
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 01:07
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 01:07
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 01:04
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 00:58
- Led Driver 36-48w ilh4n 00:43
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 00:43
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 00:43
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 00:40
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:24
- Satılık Japon Akvaryumu CnBrtcn 00:20
- Satılık Akvaryum Malzemesi CnBrtcn 00:20
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 00:17
- Black Flame Wood cagdas_0606 00:08
- Profıl Akvaryum Altlıgı Masa ootkn 23:40
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 23:39
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 23:27
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 23:27
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 23:25
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 23:25
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 23:25
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 23:10
- Clear Akvaryum Ve Mdf Dolabı Serdariekrem 22:51
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 22:50
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 22:43
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 22:43
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 22:20
- Christmas Moss Furkann 22:20
- Bronz Çöpçü Corydoras Aeneus akomania 21:56
- Kırmızı Kuyruk Kedi Balıkları vagus 21:18
- Dolaplı Akvaryum 8387gms 21:07
- Resun Ve Delsa Akvaryum vedat79 20:58
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 20:45
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 20:45
- Hb.white Big Dorsal Dişi jaloreef 20:44
- Eurostar Aquaclay Kum 7 K.g Bikti Kumu jaloreef 20:44
- Nano Led Armatür BywenzeL 20:37
- Mikro Kurt wallece 20:16
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 19:57
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 19:57
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:56
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 19:47
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 19:43
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 19:42
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 19:30
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 19:30
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 19:20
KULLANICILAR
- 36 Online Kullanıcı, 20 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.