ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SelimTUNCA
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
14
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Ocak 2022 11:53
Toplam Mesaj:
21 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Selim TUNCA
Doğum Tarihi:
03 Şubat 1953
İl:
Istanbul
Meslek:
Emekli - Türk Telekom
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Selim TUNCA
SON 10 MESAJI
Biolife Kare ( Dikey ) Akvaryum Kurulumu Tavsiye
Emre kardeşim iyi akşamlar.Mesajını şimdi gördüm ve cevap yazma ihtiyacı duydum.İstanbul gibi yerde oturuyorsun ve burada yüzlerce akvaryumcu var.Bunlardan oturduğun semte yakın olanlara gidip biraz inceleme yapsan iyi olur. O beğendiğin akvaryumun ölçüleri japon balıkları için yeterli değil.Yanında verilen malzemelerde ( deniz kabukları, 2 adet
plastik bitki, renkli çakıl,) uygun değil.Reklamlardaki resimler insanı yanıltır.Balıklar küçük olabilir.Neticede o akvaryumda bana kalırsa japon beslenmez.Bir kaç akvaryumcu gezersen ne demek istediğimi kendi gözlerinle görüp daha iyi karar verirsin.Maalesef hepimizin yaptığı iyice araştırmadan acele karar vermek.Bende hala bazı konularda acele etmesem bile yanlış kararlar verebiliyorum.Yardımcı olabildiysem ne mutlu Tekrardan herkese iyi hobiler ve iyi akşamlar.
Emre kardeşim iyi akşamlar.Mesajını şimdi gördüm ve cevap yazma ihtiyacı duydum.İstanbul gibi yerde oturuyorsun ve burada yüzlerce akvaryumcu var.Bunlardan oturduğun semte yakın olanlara gidip biraz inceleme yapsan iyi olur. O beğendiğin akvaryumun ölçüleri japon balıkları için yeterli değil.Yanında verilen malzemelerde ( deniz kabukları, 2 adet
plastik bitki, renkli çakıl,) uygun değil.Reklamlardaki resimler insanı yanıltır.Balıklar küçük olabilir.Neticede o akvaryumda bana kalırsa japon beslenmez.Bir kaç akvaryumcu gezersen ne demek istediğimi kendi gözlerinle görüp daha iyi karar verirsin.Maalesef hepimizin yaptığı iyice araştırmadan acele karar vermek.Bende hala bazı konularda acele etmesem bile yanlış kararlar verebiliyorum.Yardımcı olabildiysem ne mutlu Tekrardan herkese iyi hobiler ve iyi akşamlar.
Akvaryum
Herkese iyi günler diyerek başlasam fena olmaz diye düşündüm.Televizyonlardaki yarışma programlarını seyredenler bilir.Yemek yarışmaları bile kavgalar ile saatler sürebiliyor.Programı yöneten kişide yanlarından ayrılarak kavganın uzaması için ortam hazırlıyor.Tabiki bilinçli olarak.Şimdi buradaki ortamda ona benzemiş.Ben bu yaşıma ve tecrübeme rağmen sadece fikirlerimi belirtirken, misal 15 yaşındaki bir arkadaşımız maalesef herhangi bir konuda uzman gibi laflar ediyor.Üstelik saygısızca yapılan yazışmalara dönüyor.Böylece bilgi kirliliğine sebep olunuyor iken yönetici arkadaşlar bu konuda neden gerekeni yapmıyor.Bunu merak ediyorum.Yoksa bu tip yazışmaların uzamasından menfaatmi elde ediliyor.Bu yazdıklarımdan dolayı bana kızabilir hatta üyeliğimi bile iptal edebilirler:Bu da hiç umurumda değil.Çünkü yazılanları okuyunca çok sinirlendim.Herkese iyi günler ve güzel hobiler.
Herkese iyi günler diyerek başlasam fena olmaz diye düşündüm.Televizyonlardaki yarışma programlarını seyredenler bilir.Yemek yarışmaları bile kavgalar ile saatler sürebiliyor.Programı yöneten kişide yanlarından ayrılarak kavganın uzaması için ortam hazırlıyor.Tabiki bilinçli olarak.Şimdi buradaki ortamda ona benzemiş.Ben bu yaşıma ve tecrübeme rağmen sadece fikirlerimi belirtirken, misal 15 yaşındaki bir arkadaşımız maalesef herhangi bir konuda uzman gibi laflar ediyor.Üstelik saygısızca yapılan yazışmalara dönüyor.Böylece bilgi kirliliğine sebep olunuyor iken yönetici arkadaşlar bu konuda neden gerekeni yapmıyor.Bunu merak ediyorum.Yoksa bu tip yazışmaların uzamasından menfaatmi elde ediliyor.Bu yazdıklarımdan dolayı bana kızabilir hatta üyeliğimi bile iptal edebilirler:Bu da hiç umurumda değil.Çünkü yazılanları okuyunca çok sinirlendim.Herkese iyi günler ve güzel hobiler.
15 L Akvaryum İçin İç Filtre Modeli Onerirmisiniz
Eurostar Ege 400 daha kullanışlı,temizlemek için vantuzlu bölümü sökmene gerek yok.Zamanla vantuzların aşınmasını engellemek bakımından.Fiyat olarak da 30-35 TL civarı.İyi akşamlar.
Eurostar Ege 400 daha kullanışlı,temizlemek için vantuzlu bölümü sökmene gerek yok.Zamanla vantuzların aşınmasını engellemek bakımından.Fiyat olarak da 30-35 TL civarı.İyi akşamlar.
Yeşil Su
Arkadaşlar yeşil su yazımı yanlış anlayanlar olmuş.Bazı arkadaşlar( Karides yemi ve sitrik asit dışında hiç bir şey vermedim.)veya (spurilina tozu ile olayı çözdüm) yeşil suya ihtiyaç yok diyorlar.Siz pireleri o şekilde besliyorsunuz ben ise sadece yeşil su ile besliyorum.Fark burada.Ben yeşil su için hiç bir ücret ödemiyorum yani sıfır masraf.Bu yeşil su efsanesi değil.Vede çok kolay yeşil su elde edebildiğim için hiç sorun olmuyor.Neticede herkesi yoğurt yemesi farklı oluyor.Herkese iyi günler.
Arkadaşlar yeşil su yazımı yanlış anlayanlar olmuş.Bazı arkadaşlar( Karides yemi ve sitrik asit dışında hiç bir şey vermedim.)veya (spurilina tozu ile olayı çözdüm) yeşil suya ihtiyaç yok diyorlar.Siz pireleri o şekilde besliyorsunuz ben ise sadece yeşil su ile besliyorum.Fark burada.Ben yeşil su için hiç bir ücret ödemiyorum yani sıfır masraf.Bu yeşil su efsanesi değil.Vede çok kolay yeşil su elde edebildiğim için hiç sorun olmuyor.Neticede herkesi yoğurt yemesi farklı oluyor.Herkese iyi günler.
İstanbulda Akvaryumcu Tavsiyesi
Yiğit kardeşim öncelikle iyi günler.Malawi İzmir hakkındaki yazını okudum.Ancak ne kadar yanlışlarla dolu bir yazı olduğunu belirtmeden geçemiyeceğim.Bir yazı yazmadan önce basit de olsa kafanda bir plan yapıp öyle yazmalısın,plan yapmadan yazdın ise önce yazdıklarını okuduktan sonra gönder.Bunlar basit tavsiyeler.Diğer arkadaşların cevaplarını herhalde okumuşsundur.Belki sende hata yaptığını fark etmiş olabilirsin.Adı geçen firmadan ne aldığını ve de kaça aldığını bile yazmadan böyle bir ortamda kazıklandığını söyleyemezsin.Malawi İzmir firmasından bir alış verişim olduğunu hatırlamıyorum.Belki olmuştur.Demem oki firma ile de bir bağım yok.Son sözüm,Türkiye'de yaşıyorsun ve burada serbest ekonomi mevcut.Bu konuda söyelenecek çok şey var fakat forumu daha fazla meşgul etmek istemiyorum.Diğer arkadaşların cevaplarını tekrar okursan belki onların haklı olduklarını anlarsın.Herkese iyi günler.
Yiğit kardeşim öncelikle iyi günler.Malawi İzmir hakkındaki yazını okudum.Ancak ne kadar yanlışlarla dolu bir yazı olduğunu belirtmeden geçemiyeceğim.Bir yazı yazmadan önce basit de olsa kafanda bir plan yapıp öyle yazmalısın,plan yapmadan yazdın ise önce yazdıklarını okuduktan sonra gönder.Bunlar basit tavsiyeler.Diğer arkadaşların cevaplarını herhalde okumuşsundur.Belki sende hata yaptığını fark etmiş olabilirsin.Adı geçen firmadan ne aldığını ve de kaça aldığını bile yazmadan böyle bir ortamda kazıklandığını söyleyemezsin.Malawi İzmir firmasından bir alış verişim olduğunu hatırlamıyorum.Belki olmuştur.Demem oki firma ile de bir bağım yok.Son sözüm,Türkiye'de yaşıyorsun ve burada serbest ekonomi mevcut.Bu konuda söyelenecek çok şey var fakat forumu daha fazla meşgul etmek istemiyorum.Diğer arkadaşların cevaplarını tekrar okursan belki onların haklı olduklarını anlarsın.Herkese iyi günler.
Hava Motoru Veya İç Filtre Seçimi Hakkında
Şu anda ihtiyacım yok.Fakat gördüğüm kadarı ile Sunsun marka CHJ 502 7 Wat veya aynı markanın bir üst modeli CHJ 602 8 Wat gözüme iyi göründü.Fiyatları satıcıya göre değişiyor.En son baktığımda 66 TL den başlıyordu.Kullanışlı ve düşük enerjili fiyatlara kargoda dahil bana kalırsa bir göz atıver.Çin sitelerinden çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.İyi akşamlar.
Şu anda ihtiyacım yok.Fakat gördüğüm kadarı ile Sunsun marka CHJ 502 7 Wat veya aynı markanın bir üst modeli CHJ 602 8 Wat gözüme iyi göründü.Fiyatları satıcıya göre değişiyor.En son baktığımda 66 TL den başlıyordu.Kullanışlı ve düşük enerjili fiyatlara kargoda dahil bana kalırsa bir göz atıver.Çin sitelerinden çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.İyi akşamlar.
Hava Motoru Veya İç Filtre Seçimi Hakkında
Barış kardeşim uygun bütçeli ve düşük enerji harcamalı olsun diyorsun fakat baktığın filitrenin harcaması 40 wat.Bence çok fazla.Benim kulandığım JBL 701 dış filtre bile 9 wat Çin sitesinde çok güzel daha düşük enerjili iç filitreler var.Bence bir göz gezdir.Yerli malı olsun dersen zaten hepsi oradan geliyor.Sadece kargodan geliş süresi biraz uzun.Bir ay kadar. Acelen yoksa problem yok.İyi akşamlar.
Barış kardeşim uygun bütçeli ve düşük enerji harcamalı olsun diyorsun fakat baktığın filitrenin harcaması 40 wat.Bence çok fazla.Benim kulandığım JBL 701 dış filtre bile 9 wat Çin sitesinde çok güzel daha düşük enerjili iç filitreler var.Bence bir göz gezdir.Yerli malı olsun dersen zaten hepsi oradan geliyor.Sadece kargodan geliş süresi biraz uzun.Bir ay kadar. Acelen yoksa problem yok.İyi akşamlar.
Yeşil Su
Öncelikle iyi akşamlar.Ben kendi tecrübemi anlatayım gerisi size kalmış.7-8 senedir sadece yeşil su ile pire yetiştiriyorum.Bunun yanında başka hiçbir şeye gerek yok.Su piresi üretimi ile ilgili kaç sayfa yazı okuduğumu hatırlamıyorum.Yüzlerce sayfa ve hala su piresi üretimi ile ilgili yazı gördüğümde okumadan duramıyorum.Bu güne kadar okuduklarım içinde en faydalısı yanlış hatırlamıyorsam bu sitede Hüseyin 75 diye Denizli 'li bir arkadaşın yazılarıdır.Ne zamandır aklımda olduğu halde Hüseyin arkadaşa bir türlü teşekkür edemedim.Bu vesile ile arkadaşa çok teşekkür ederek bu yüktende kurtulmuş oldum.Bu siteden arkadaşın yazdığı su piresi üretimi ile ilgili yazısını üşenmeden sonuna kadar okursanız çok faydasını görürsünüz.Benim balkonda 5 litrelik bidonlardan 10 adet bulunuyor.Pirelerin bulunduğu akvaryuma ara sıra en baştakinden ekleme yapıyorum,eksilen suyuda akvaryumdan yaptığım dip çekimi ile tamamlıyorum.Tansiyon aletinin içindeki pilli hava motorundan yaptığım düzenekten her gün 1saat kadar hava veriyorum.Dediğim gibi başka hiç bir şeye gerek yok.Herkese iyi akşamlar.
Öncelikle iyi akşamlar.Ben kendi tecrübemi anlatayım gerisi size kalmış.7-8 senedir sadece yeşil su ile pire yetiştiriyorum.Bunun yanında başka hiçbir şeye gerek yok.Su piresi üretimi ile ilgili kaç sayfa yazı okuduğumu hatırlamıyorum.Yüzlerce sayfa ve hala su piresi üretimi ile ilgili yazı gördüğümde okumadan duramıyorum.Bu güne kadar okuduklarım içinde en faydalısı yanlış hatırlamıyorsam bu sitede Hüseyin 75 diye Denizli 'li bir arkadaşın yazılarıdır.Ne zamandır aklımda olduğu halde Hüseyin arkadaşa bir türlü teşekkür edemedim.Bu vesile ile arkadaşa çok teşekkür ederek bu yüktende kurtulmuş oldum.Bu siteden arkadaşın yazdığı su piresi üretimi ile ilgili yazısını üşenmeden sonuna kadar okursanız çok faydasını görürsünüz.Benim balkonda 5 litrelik bidonlardan 10 adet bulunuyor.Pirelerin bulunduğu akvaryuma ara sıra en baştakinden ekleme yapıyorum,eksilen suyuda akvaryumdan yaptığım dip çekimi ile tamamlıyorum.Tansiyon aletinin içindeki pilli hava motorundan yaptığım düzenekten her gün 1saat kadar hava veriyorum.Dediğim gibi başka hiç bir şeye gerek yok.Herkese iyi akşamlar.
Filitre Soru
İyi günler diyerek söze başlamak istiyorum.Sorduğun soruya yanıt verilmesi için daha detaylı bilgi gerekli.Tankın hakkında,beslemek istediğin türler ve bitkili bitkisiz bunun gibi daha fazla detay gerekir.
İyi günler diyerek söze başlamak istiyorum.Sorduğun soruya yanıt verilmesi için daha detaylı bilgi gerekli.Tankın hakkında,beslemek istediğin türler ve bitkili bitkisiz bunun gibi daha fazla detay gerekir.
Filitre Tavsiyesi
(akvaryumcu elektrik kesintisinde dış filitrenin suyu geri atacagını ve eve zarar vereceğini söylüyor. )Bunu size söyleyen kişi neye dayanarak söylemiş anlamak mümkün değil.Eğer onun dediği gibi olsa benim evdeki parkeler çoktan çürümüştü.Herhalde o kişinin elinde sağlam dış filitre mevut değil ki iç filitre satma sevdasında.200 litrelik tanka iç filitre diğer arkadaşların da söylediği gibi olmaz. Boş yere para vermeyin.Kullanınca yararsız olduğunu görüpte pişman olmayın diye söylüyorum.Maddi olarak hesaplı olsun derseniz internetten 2.el sağlam bulabilirsiniz.Araştırmanızı tavsiye ederim.İyi akşamlar kolay gelsin.
Ben size cevap yazarken biolife sorusu gelmiş.Biolife' fın C 160 S modeli tahmini olarak iyi görünüyor.Fiatı motor hariç 50 TL civarı.
(akvaryumcu elektrik kesintisinde dış filitrenin suyu geri atacagını ve eve zarar vereceğini söylüyor. )Bunu size söyleyen kişi neye dayanarak söylemiş anlamak mümkün değil.Eğer onun dediği gibi olsa benim evdeki parkeler çoktan çürümüştü.Herhalde o kişinin elinde sağlam dış filitre mevut değil ki iç filitre satma sevdasında.200 litrelik tanka iç filitre diğer arkadaşların da söylediği gibi olmaz. Boş yere para vermeyin.Kullanınca yararsız olduğunu görüpte pişman olmayın diye söylüyorum.Maddi olarak hesaplı olsun derseniz internetten 2.el sağlam bulabilirsiniz.Araştırmanızı tavsiye ederim.İyi akşamlar kolay gelsin.
Ben size cevap yazarken biolife sorusu gelmiş.Biolife' fın C 160 S modeli tahmini olarak iyi görünüyor.Fiatı motor hariç 50 TL civarı.
SON MESAJLAR
- Yaş 26 Güvercine Başlamak İçin Geç Mi? 2wing, 10:43
Yeni Üye Forumu - 60 Litre Akvaryuma Uygun Türler 2wing, 10:39
Yeni Üye Forumu - 200 Litre İçin Filtre Tavsiyesi Ajjaks, 10:15
Filtreleme Seçenekleri - 7 Yıl Aradan Sonra Yeniden Merhaba :) Murat27, 09:52
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Murat27, 09:48
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Ankara’da Natteri Pirana Satan Yer MustafaŞ, 05:44
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryum Güncellemesi wolxa, 01:20
Yeni Üye Forumu - Tatil Yemi Kullanılmalı Mı? AquaVita, 00:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Toplu Ölüm Cyber_Scout, 00:46
Hastalıklar ve İlaçlar - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Cyber_Scout, 23:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Trichopsis Vittata - Yavrular 2. Sfda ArifhbsAquatics, 23:14
Akvaryum Tanıtımı - Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası Bakımı BayburtluBozkurt, 22:32
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Bodur Bitki Önerisi NightWist, 22:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Crs Caridina Cantonensis Karides Tanki SunkenShrimps, 21:54
Akvaryum Tanıtımı - Bu Nedir Cyber_Scout, 21:42
Labirentliler - Sparking Gurami Cinsiyet Belirleme Kaya Özyurt, 20:29
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sarı Silis Kum Satın Alma Önerisi akvryumbaliklazm, 19:33
Taban ve Gübreleme - 90x40x50 Yeniden volkan12, 19:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Dolabı baron70, 18:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 17x17x180 Cm High-tech Bitkili Tank yildiztech, 18:03
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Ölecek Cyber_Scout, 17:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Hamile Lepistesim Midesi Garip Erenguven, 17:23
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Akvaryum/bakım Cyber_Scout, 17:21
Yeni Üye Forumu - Yeni Poster Deniz Balıkları (sayfa 5) kolombo_449, 16:54
Yeni Üye Forumu - Ankara Akvaryum Samnastrp, 16:50
Yeni Üye Forumu - Hasta Balık KaanE, 16:34
Hastalıklar ve İlaçlar - 40 Litre Akvaryuma Balık Önerisi Tata, 16:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Mobilyası NotEvenBeginner, 15:59
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum - Balık Atlama Problemi KaanE, 14:58
Yeni Üye Forumu - Senegal Bichir Cengizhans, 12:38
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Daechir, 11:09
Yeni Üye Forumu - Pul Dökümü Cyber_Scout, 10:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Sp Yanına Iceman Veya Demasoni Mi? Orhan76, 08:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Benek Mi? Orhan76, 08:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkimi Nasıl Canlı Hale Getireblirim? Kuro, 08:37
Bitki Türleri ve Bakımı - Lepistes Albino Full Red Ribbon Ne Kadar Acaba? Aguamentist, 07:59
Fiyat Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 03:18
Güney Amerikan Cichlidleri - Caridina Karides Tanki Kurulumu SunkenShrimps, 02:40
Omurgasızlar - Bitkili Lepistes Ve Karides Tankında Dip Temizliği Plapropem, 02:23
Bitki Akvaryumları Genel - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi Plapropem, 01:09
Akvaryum Tanıtımı - Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası Cyber_Scout, 00:40
Diğer Tatlı Su Canlıları - Kırmızı yanaklı su kaplumbağası BayburtluBozkurt, 22:47
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Armatür İçin Ayak ali özer, 22:11
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bitki Akvaryumlarında Vatoz? Jemaisvu, 21:49
Bitkili Akvaryum Canlıları - Pothos Sararması KaanE, 21:31
Bitki Akvaryumları Genel - Psikoloğum K0L0Ni, 21:03
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Sump Boyama NightWist, 19:38
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu cagrikarabas, 19:36
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Yeni Tank Kurulumu AmatorCichlidci, 19:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kaplumbağalara Yeni Akvaryum Hakkında Begumtar, 16:33
Sürüngenler ve Amfibyumlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 10:27
- Genç Çiftler Cacatuoides Triple Red German Bred AtlasPoyraz 10:27
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 10:26
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 10:26
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 10:26
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 10:26
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 10:17
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 10:15
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 10:15
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:00
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 09:58
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:05
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 06:24
- Microfex Kültürü sefailgaz 01:47
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 01:47
- Hb White Lepistes omererbas 01:19
- Electric Blue Acara / Melek (beyaz) omererbas 01:19
- Garra Rufa(doktor Balığı) Ve Kum livadi 00:06
- 4 Adet Kribensis fth0507 21:55
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 21:37
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:37
- Full Set Hobi Sonu Resim Yüklenmiştir harunefe 20:36
- 2.67 Tüp Furcifer 20:11
- Dennerle Akvaryum Furcifer 20:11
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 20:11
- Creaqua Nano Elit Furcifer 20:11
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak Ve Frodo Stone Kaya Karides hobicisi 19:47
- Severum, Geophagus, Guianacara djally 19:12
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 18:29
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 18:29
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 18:29
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 17:52
- Son 2 Adet Kök hll_aquascaping 17:52
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 17:52
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 17:52
- 80.40.40 Ultra Clear 45kesim+ Lake Dolap Full Set Cihanmir 17:34
- Çeşitli Malzemeler Cihanmir 17:34
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 17:15
- Albino Full Red Lepistes Weys01 17:09
- Kırmızı Karides Weys01 17:09
- Aquael Leddy 60 Xl Ers1905 17:04
- Brichardi Eş Tutmuş Çift Ciyus 16:32
- 130x60x50h Emas Sumplu Akvaryum Ve Set ThunderstrucK 16:22
- 80x60 Sehba Dolap Arıyorum ThunderstrucK 16:22
- Takaslık Anubias ogurcay 16:10
- Eheim Jager 300 Watt Isıtıcı ogurcay 16:10
- 40*40*40 Tam Takım Veya Parça Parça Akvaryum ogurcay 16:09
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 15:32
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 15:32
- Zemin Bitkileri cagdas_0606 15:32
KULLANICILAR
- 51 Online Kullanıcı, 29 Üye
Online Kullanıcılar
BaldGuy,
aktugsedat,
nejalt,
Cyber_Scout,
BatuhanNDR,
muhoni,
feritakan,
TahaOrenboz,
MiSoSiKiaN,
EfeC,
CevdetSERBEST,
sedaterdem,
Öğretmen Ali,
Murat27,
sina cen,
EKAR,
Mateach,
sinan3805,
Omercn06,
sefailgaz,
Ibrahm27,
Rafayel,
AlbertTrafe,
Rüzgar eser,
Sadel,
Tuby,
MertSoyumert,
Haymanalı Musa,
AylutumTR,
scorpion26,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.