ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Ağustos 2020 23:09
Toplam Mesaj:
49 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Soykan Soylu
Doğum Tarihi:
10 Ekim 1991
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Soykan Soylu
SON 10 MESAJI
Sarı Prensesi Kusturmasam Sorun Olur Mu ?
İceman sarı prenses gibi balıklarım mevcut tankımda,ağzı dolu olan sarı prensesi ufak bir akvaryuma alsam orada istediği zaman yavrularını bıraksa bır problem olur mu ? İlle kusturmak zorundamıyım ve neden sürekli kusturuluyor ? Şuan balığım yem yemiyor yiyemediği için üzülüyorum ayrı akvaryuma koysam bir an önce orada güvende hissederse yem yemeye başlar mı ? yavrularını cıkartır mı ? böylesi daha sağlıklı değil mi ? İlle kuluckayamı koymam gerekiyor ? Yem yemesını ıstıyorum bu yuzden kusturmalımıyım ona bosu bosuna acı cektırmek ıstemıyorum
İceman sarı prenses gibi balıklarım mevcut tankımda,ağzı dolu olan sarı prensesi ufak bir akvaryuma alsam orada istediği zaman yavrularını bıraksa bır problem olur mu ? İlle kusturmak zorundamıyım ve neden sürekli kusturuluyor ? Şuan balığım yem yemiyor yiyemediği için üzülüyorum ayrı akvaryuma koysam bir an önce orada güvende hissederse yem yemeye başlar mı ? yavrularını cıkartır mı ? böylesi daha sağlıklı değil mi ? İlle kuluckayamı koymam gerekiyor ? Yem yemesını ıstıyorum bu yuzden kusturmalımıyım ona bosu bosuna acı cektırmek ıstemıyorum
Green Terror İlk Yavru Ne Yapmalıyım
Green terrorum doğum yapmıs yanı yumurtayı ne ara testıye bıraktı hıc haberım yok tatıldeydım bugun dondugumde akvaryum suyunu temızlemek ıcın elımı attım saldırdı sonra testıyı aldım bıraz suyunu bosalttım baktım yavru var cok kucukler zor goruluyor neredeyse bır cogu akvaryuma dustu tasa yapıstılar sonra testıyı gerı koydum,erkek bunları yer mı ? erkeği ayırmalımıyım ? Okuduğum kadarıyla yavrulara artemia verılıyormus,suan nasıl beslenecekler ? yapmam gereken bır sey var mı ,yumurta yapınca erkegı ayır dıyorlar ama yavrular artık cıkmıs ızlemem gereken yol nedır bılgınız varsa yardımcı olurmusunuz
Green terrorum doğum yapmıs yanı yumurtayı ne ara testıye bıraktı hıc haberım yok tatıldeydım bugun dondugumde akvaryum suyunu temızlemek ıcın elımı attım saldırdı sonra testıyı aldım bıraz suyunu bosalttım baktım yavru var cok kucukler zor goruluyor neredeyse bır cogu akvaryuma dustu tasa yapıstılar sonra testıyı gerı koydum,erkek bunları yer mı ? erkeği ayırmalımıyım ? Okuduğum kadarıyla yavrulara artemia verılıyormus,suan nasıl beslenecekler ? yapmam gereken bır sey var mı ,yumurta yapınca erkegı ayır dıyorlar ama yavrular artık cıkmıs ızlemem gereken yol nedır bılgınız varsa yardımcı olurmusunuz
1 Kaç Adet Sorum Mevcut Cevaplarsanz Memnun Olurum
Merhabalar,3 adet akvaryumum bulunmakta.Calvus,green terror,sarı prenses & iceman bu 2 akvaryumumu çok zaman önce kurdum şimdiki problem yaşadığım akvaryumu ise bir 2 hafta önce kurmuştum.Bu akvaryum suyumun rengi sapsarı ve bulanık,düzenli su değişimi ve dip çekimi yapıyorum.Diğer akvaryumlarım tertemizler,bazı yerlerde okuduğum kadarıyla akvaryum suyu oturmamış diyorlar ama böyle bir suda bu canlılar yaşabilecekler mi merak ediyorum,filtreleme sistemlerim mevcut,sadece bu akvaryumumun filtresinde kiremit rengi seramik halkalar bulunuyor bunları iyice yıkadım temizledim,sizce 2 hafta süresince rengini salması geçmemişmidir ? Yıkarken turuncu bir renk çıkıyordu ama suyum sarı ve bulanık bununla bir alakası olabilir mi ? balıklarım sağlıklı gözüküyorlar bu balıklarım ıcın bır problem teskıl eder mi ? diğer 2 akvaryumumda yuvarlak büyük süngerli dış hava motorundan kullanıyorum bu akvaryumumda ıse ıc fıltre sıstemı var,bununla ılgılı olabılır mı ? Suyun oturması nedir,ne anlam taşıyor ? 4 iceman 5 sarı prenses var akvaryumumda büyük bir akvaryum 1 metre uzerı yandan olcusude 50 cm cıvarında bu balıklarımın ıcıne green terror koydum 1 adet erkek suan sıkıntı yok sakin bır sekılde anlasıyorlar bu koydugum erkek dıger green terrorden baskın olamayan erkek ılerıde bu akvaryumda problem cıkartabılır mı ve kendı turunden bır balık olmadıgı ıcın yalnızlık ceker mı ? Yardımcı olursanız cok memnun olurum
Merhabalar,3 adet akvaryumum bulunmakta.Calvus,green terror,sarı prenses & iceman bu 2 akvaryumumu çok zaman önce kurdum şimdiki problem yaşadığım akvaryumu ise bir 2 hafta önce kurmuştum.Bu akvaryum suyumun rengi sapsarı ve bulanık,düzenli su değişimi ve dip çekimi yapıyorum.Diğer akvaryumlarım tertemizler,bazı yerlerde okuduğum kadarıyla akvaryum suyu oturmamış diyorlar ama böyle bir suda bu canlılar yaşabilecekler mi merak ediyorum,filtreleme sistemlerim mevcut,sadece bu akvaryumumun filtresinde kiremit rengi seramik halkalar bulunuyor bunları iyice yıkadım temizledim,sizce 2 hafta süresince rengini salması geçmemişmidir ? Yıkarken turuncu bir renk çıkıyordu ama suyum sarı ve bulanık bununla bir alakası olabilir mi ? balıklarım sağlıklı gözüküyorlar bu balıklarım ıcın bır problem teskıl eder mi ? diğer 2 akvaryumumda yuvarlak büyük süngerli dış hava motorundan kullanıyorum bu akvaryumumda ıse ıc fıltre sıstemı var,bununla ılgılı olabılır mı ? Suyun oturması nedir,ne anlam taşıyor ? 4 iceman 5 sarı prenses var akvaryumumda büyük bir akvaryum 1 metre uzerı yandan olcusude 50 cm cıvarında bu balıklarımın ıcıne green terror koydum 1 adet erkek suan sıkıntı yok sakin bır sekılde anlasıyorlar bu koydugum erkek dıger green terrorden baskın olamayan erkek ılerıde bu akvaryumda problem cıkartabılır mı ve kendı turunden bır balık olmadıgı ıcın yalnızlık ceker mı ? Yardımcı olursanız cok memnun olurum
Balığım Dişi Mi ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202251311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202250301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202249141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202248091.jpg[/IMG]
Fotoğraftan anlasılabılıyor mu ? Balığım dişi mi ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202251311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202250301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202249141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202248091.jpg[/IMG]
Fotoğraftan anlasılabılıyor mu ? Balığım dişi mi ?
Erkek Mi ? Help Me
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202247051.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202248091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202249141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202250301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202251311.jpg[/IMG]
Merhabalar, bu 2 balığı aynı zamanda almıştım ikiside kardeşler alırkende aralarında gelişim olarak farklı gözüken 1 numaradaki balıktı ve bu zamanla aynı sekılde devam etti yani 1 numara diğerine nazaran herzaman daha büyüktü şuanda da aralarında baya bır fark var benım merak ettiğim diğer balığımda erkek mi ? numara yazmayan,sade4 fotoğraftaki.İlk aldığım zamanlar aralarında problem vardı bunuda ilk defa deneyimlemiş oldum ağız ağıza verip birbirlerini iktiriyorlardı daha sonraları sanırım kavgayı 1 numara kazanmış olmalıki diğer balığı gördükce kovalıyor ama pek uzun sürmüyor bazen yan yana duruyorlar ama ıkısınınde bolgelerı farklı.Akvaryumumda 1 de vatozum var diğer balıgında erkek oldugunu dusunerek onu ayırmadım bıraktım.dişi olma ihtimali var mı ? dişi değilse ona ıyı bakabılecek bırıne vermek ıstıyorum herhangi bir ucret ıstemıyorum sadece bana hangı akvayumda bulunacagına daır fotograf atarsa guzel olur,cok kucuktu aldıgım zaman ıcım sınmesede malesef bır dısı almak zorundayım.İzmirdeyim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202247051.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202248091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202249141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202250301.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/199042/220620202251311.jpg[/IMG]
Merhabalar, bu 2 balığı aynı zamanda almıştım ikiside kardeşler alırkende aralarında gelişim olarak farklı gözüken 1 numaradaki balıktı ve bu zamanla aynı sekılde devam etti yani 1 numara diğerine nazaran herzaman daha büyüktü şuanda da aralarında baya bır fark var benım merak ettiğim diğer balığımda erkek mi ? numara yazmayan,sade4 fotoğraftaki.İlk aldığım zamanlar aralarında problem vardı bunuda ilk defa deneyimlemiş oldum ağız ağıza verip birbirlerini iktiriyorlardı daha sonraları sanırım kavgayı 1 numara kazanmış olmalıki diğer balığı gördükce kovalıyor ama pek uzun sürmüyor bazen yan yana duruyorlar ama ıkısınınde bolgelerı farklı.Akvaryumumda 1 de vatozum var diğer balıgında erkek oldugunu dusunerek onu ayırmadım bıraktım.dişi olma ihtimali var mı ? dişi değilse ona ıyı bakabılecek bırıne vermek ıstıyorum herhangi bir ucret ıstemıyorum sadece bana hangı akvayumda bulunacagına daır fotograf atarsa guzel olur,cok kucuktu aldıgım zaman ıcım sınmesede malesef bır dısı almak zorundayım.İzmirdeyim
Yem Dondurucuda Bozulur Mu ?
[QUOTE=BlueJardini] Balıklara vermeden önce ısınmasını beklediğiniz sürece dondurucunun sorun olacağını sanmıyorum. Sebze katmak da iyi fikir ancak balıkların yedikleri sebzeler olmalı. [:iyi:][/QUOTE]
Anladım,faydalı olabılecek sebzelerı ve bır tutam sarımsak ile üzerlerine kuru karidesi ve kullanamadığım 2 çeşit etçil yemı karıstırıp deneyecegım o halde,teşşekkür ediyorum[:cool:]
[QUOTE=BlueJardini] Balıklara vermeden önce ısınmasını beklediğiniz sürece dondurucunun sorun olacağını sanmıyorum. Sebze katmak da iyi fikir ancak balıkların yedikleri sebzeler olmalı. [:iyi:][/QUOTE]
Anladım,faydalı olabılecek sebzelerı ve bır tutam sarımsak ile üzerlerine kuru karidesi ve kullanamadığım 2 çeşit etçil yemı karıstırıp deneyecegım o halde,teşşekkür ediyorum[:cool:]
Yem Dondurucuda Bozulur Mu ?
Merhabalar bende kuru karides ve bir kaç çeşit yem mevcut lakin bu yemler dibe batmadığı için kullanıslı değiller,bazı balıklarım yüzeyden yem yemedikleri için kullanmıyorum hatta hıcbırı yemıyor desem yerıdır.Bu yemleri mikser gibi bir şeyde un ufak edip buzluğa koysam bir sorun olur mu ? Veya nebileyim bir havuc vb bırkac sebze koysam ıcerısıne yemlerı ekleyıp karıstırsam bır problem teskıl eder mı ? Kendimde yem yaptım balıklarıma sorun olmadı ama bu kuru yemlerden hıc kullanmadım belkı katkı maddesı vardır buzlukta dura dura bır sıkıntı cıkartır dıe dusundum,sızce bır sey olur mu ? yani yemleri öğütüp buzluğa atacağım daha sonra ara ara balıklara verecegım[EDIT]Soyki,2020-06-09 22:51:21[/EDIT]
Merhabalar bende kuru karides ve bir kaç çeşit yem mevcut lakin bu yemler dibe batmadığı için kullanıslı değiller,bazı balıklarım yüzeyden yem yemedikleri için kullanmıyorum hatta hıcbırı yemıyor desem yerıdır.Bu yemleri mikser gibi bir şeyde un ufak edip buzluğa koysam bir sorun olur mu ? Veya nebileyim bir havuc vb bırkac sebze koysam ıcerısıne yemlerı ekleyıp karıstırsam bır problem teskıl eder mı ? Kendimde yem yaptım balıklarıma sorun olmadı ama bu kuru yemlerden hıc kullanmadım belkı katkı maddesı vardır buzlukta dura dura bır sıkıntı cıkartır dıe dusundum,sızce bır sey olur mu ? yani yemleri öğütüp buzluğa atacağım daha sonra ara ara balıklara verecegım[EDIT]Soyki,2020-06-09 22:51:21[/EDIT]
Otçul Balık Etçil Beslenirse ?
Tamamdır teşekkür ediyorum 7 adet farklı etçil yemim mevcut 2 adette otçul yemim var,akvaryumda iceman ve green terrorlerim olduğu için yemleri bu zamana kadar bir etçil bir otçul olarak verdim hepsini iştahla yediler acaba bir problem olur mu dıe merak ettim yakın bır zamanda diğer akvaryuma alacağım bir problem kalmayacak o halde.
Tamamdır teşekkür ediyorum 7 adet farklı etçil yemim mevcut 2 adette otçul yemim var,akvaryumda iceman ve green terrorlerim olduğu için yemleri bu zamana kadar bir etçil bir otçul olarak verdim hepsini iştahla yediler acaba bir problem olur mu dıe merak ettim yakın bır zamanda diğer akvaryuma alacağım bir problem kalmayacak o halde.
Otçul Balık Etçil Beslenirse ?
Başlıkta da belirttiğim gibi otçul balık etçil ağırlıkla beslenirse bunda ne gibi problemler yaşanır ?
Başlıkta da belirttiğim gibi otçul balık etçil ağırlıkla beslenirse bunda ne gibi problemler yaşanır ?
En Çok Rağbet Gören Balık Türleri ?
[QUOTE=ukilavuz]Büyük boy derken ölçüler nedir ? Tropheus türleri revaçta heryerde üretiyorlar ,onun dışında özel tür lepistesler olabilir.[/QUOTE]
120 ye 60 cıvarında bır akvaryum
[QUOTE=ukilavuz]Büyük boy derken ölçüler nedir ? Tropheus türleri revaçta heryerde üretiyorlar ,onun dışında özel tür lepistesler olabilir.[/QUOTE]
120 ye 60 cıvarında bır akvaryum
SON MESAJLAR
- Teraryum / Paludaryum Konusunda Chatgpt Dökümüm KaanE, 09:03
Akvaryum Bilimi - Adi Salyangoz Cihankuzu34, 08:02
Omurgasızlar - İsiklandirma SangrionS, 07:56
Bitki Akvaryumları Genel - Malawi Çiklet İçin Dış Filtre Önerisi 250 Litre TropheusTRe, 07:19
Filtreleme Seçenekleri - Ani Ölümler MasterChiefHakan, 06:00
Yeni Üye Forumu - Su Mercimeği Ne Zaman Çoğalır MasterChiefHakan, 02:59
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum erencivelek, 02:45
Akvaryum Tanıtımı - Karides Yanına Eklenebilecek Balıklar? hagduug, 02:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyu Çamur Gibi tynoa, 02:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Karides Akvaryumu İçin Fikir hagduug, 02:19
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Balık Kitapları Akvaryumistoluca, 01:39
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 01:28
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Beyaz Benek / 68 Litre / Yavru Vatozlu Tortuga7, 01:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Rotifish Artemia Mix İlk Deneme Başarısızlık Hobimus, 01:04
Omurgasızlar - Akvaryumdaki Bitkilerin Yaprakları Yosun Oluyor Umut t., 00:27
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryumda Beyaz Yosunlar Var Tortuga7, 00:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettam Tanktan Atlamış ternapi, 00:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Tabanı Çatlak Hobiye Başlangıç, 23:56
Fiyat Forumu - Şelale Filtre Önerisi rupee, 23:40
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Tank İçin Raspberry Pi Tabanlı Otomasyon paratutmaz, 23:20
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre imuhendisi61, 23:11
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum ₩€€₩, 22:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En Basit Bitkili Karides Akvaryumu koray ulusoy, 22:50
Akvaryum Tanıtımı - Balığın Karnı Şiş Gibi? User4848, 22:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığı Hastalık Adasil, 22:42
Hastalıklar ve İlaçlar - 65x35x25 Akvaryum İçin Tür Önerisi Tata, 21:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yosundan Nasıl Kurtulurum 24med11, 21:21
Yosun - Eurostar Hbl 802 Detaylı Deneyimlerim Aguamentist, 21:13
Filtreleme Seçenekleri - İlk Bitkili Kurulum Ve Bloory Mary Karides rupee, 21:11
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Bir Japon Denemesi Aguamentist, 21:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 21:08
Akvaryum Dünyasından Haberler - 31w Powerled / Gün Simülasyonlu Armatür - Dıy emresycn, 21:06
Aydınlatma - Karides Akvaryumu Temizliği Ve Uyumlu Türler rupee, 20:59
Omurgasızlar - Blackwater Tür Önerisi Cyber_Scout, 20:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30cm Küp Betta Akvaryumu (yenilikler) Mirza Adar, 20:31
Akvaryum Tanıtımı - Xlpro 230 Mini Dış Filtre 210l/s gorkem41, 20:28
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum dimbeleth, 19:25
Akvaryum Tanıtımı - Transgenik Tetralar Vatozlara Zarar Verir Mi? mustafakrml, 19:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Altında Destek Malzemesi AtlasPoyraz, 19:04
Yeni Üye Forumu - Pothos Sarmaşığı Tamamen Su Altında? CoryCory, 17:33
Bitki Türleri ve Bakımı - Sunsun Hw 603b Dış Filtre Hak. onirmani, 17:26
Yeni Üye Forumu - Caridina Başlangıç :) AtlasPoyraz, 17:09
Akvaryum Tanıtımı - Çapa Kurdu Tedavisi CELALSUTCU06, 17:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Channa Auranti İnci Kefali, 16:22
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryumumda Pamuk İstilası caganf, 15:45
Yeni Üye Forumu - Yeni Bitkili Kurulum Cihankuzu34, 13:56
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum koraykbl, 12:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses Kerevit Akvaryumistoluca, 12:31
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu Temizlik Ve Uyumlu Türler Mehari, 12:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fluval 407 Yorumlarınız Srknatmn, 11:55
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tilki Kuyruğu sina cen 01:09
- Tetra Discus Yem thercan 00:54
- Afra Jalo Reef thercan 00:54
- Prl Karides Arıyorum Takas Yöntemli ILGIN 00:47
- Pinto Black Zebra ILGIN 00:47
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 00:22
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 00:22
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 00:21
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 00:21
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Gurit 23:51
- Ramshorn Ve Minare Salyangoz Ücretsiz Redrainbow 22:59
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 22:24
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 22:24
- Blackbline Tetra(muazzam Sürü Balığı) UraL 22:06
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 22:05
- Frodo Stone 7 Kiloya Yakın osmang 21:48
- Co2 Dıy Sistemi, İsta Difüzör, İndikatör Ve Birçok osmang 21:48
- Zebra Ciklet Çift. Eş Tutmuş osmang 21:48
- 1 Adet Kafalı Erkek Yunus,1 Adet Saulosi Erkek frthakan 21:47
- Yavru, Damızlık Altı Ve Damızlık Erkek Saulosi hoca0666 21:34
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 21:33
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:33
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 21:33
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-01/02/26 osmandbnl 20:54
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 20:07
- Akvaryum Malzemeleri sakal34 20:07
- Neocaridina Karides, Salyangoz, Özel Tür Endlerler yasiiinyldrm 19:19
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 19:15
- Afra Coube AlisBaba 18:50
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 18:50
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 18:45
- Akvaryum 30*30 metsi 18:45
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:17
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 18:17
- Akvaryum Çeşitli Malzemeler kilgarrah 17:08
- Katil Salyangoz stopsound 16:03
- 200 Adet Sarı Ve Beyaz Prenses tetikk 15:40
- Kök Arıyorum LionelMehmet10 15:31
- Betta Sahiplendirme LionelMehmet10 15:31
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 15:22
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 15:22
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 14:47
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:47
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:47
- Cüce Gurami Mystic3461 14:44
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 14:43
- Yati Kökü Ve Driftwood Kökleri ozan_1903 14:43
- Apistogramma Ve Cüce Ciklet Türleri rolll 14:32
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:25
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 14:25
KULLANICILAR
- 31 Online Kullanıcı, 17 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.