ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
kirazkentli44
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
29
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Ekim 2017 12:57
Toplam Mesaj:
84 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Malatya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
%100 Yerli Sosyal Medya
www.finkafe.com
SON 10 MESAJI
Elma Salyangozunun Kabuğu Hakkında
Selamlar. Bir kaç hafta önce elma salyangozu almıştım.. akvaryumdaki ilk deneyimim elma salyangozları.. japonlarımla birlikte besliyorum ancak kabukları pürüzlü duruyor konu hakkında bilgi sahibi olanlara danışmak istedim.. genelde böylemidir yoksa bir hastalık mı.. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186428/130920172040011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186428/130920172040011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186428/130920172041281.jpg[/IMG]
Selamlar. Bir kaç hafta önce elma salyangozu almıştım.. akvaryumdaki ilk deneyimim elma salyangozları.. japonlarımla birlikte besliyorum ancak kabukları pürüzlü duruyor konu hakkında bilgi sahibi olanlara danışmak istedim.. genelde böylemidir yoksa bir hastalık mı.. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186428/130920172040011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186428/130920172040011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186428/130920172041281.jpg[/IMG]
Akvaryum Taşıma Ve Oksijen Tableti
Teşekkür ederim.. hayırlı bayramlar
[QUOTE=Kromatit]Şehirlerarası gönderimde oksijen basıyorlar. Öyle çok etkili bir şey olsa tablet de koyarlardı.
Oksijenin suda çözünmesi yüzey dalgaları ile olur. Araç sallanırken akvaryum suyu hiç olmadığı kadar sallanınca oksijene doyacak.
Oksijen veya co2 tabletleri pek verimli değiller. Baloncuk halinde havaya karışıyorlar.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.. hayırlı bayramlar
[QUOTE=Kromatit]Şehirlerarası gönderimde oksijen basıyorlar. Öyle çok etkili bir şey olsa tablet de koyarlardı.
Oksijenin suda çözünmesi yüzey dalgaları ile olur. Araç sallanırken akvaryum suyu hiç olmadığı kadar sallanınca oksijene doyacak.
Oksijen veya co2 tabletleri pek verimli değiller. Baloncuk halinde havaya karışıyorlar.[/QUOTE]
Cevaplar için teşekkürler. Akvaryum bitkili değil. Midye kırığı kum ve bikaç dekor amaçlı taş mevcut. Arabada şahsi arabam devrilme riski olmayacak biri tutacak yanında ama aslında asıl sormak istediğim öğrenmek istediğim o tabletler akvaryumda da işlev görürmü? Yoksa tamamen kapalı poşetler içinmi daha uygun oksijen tabletler?
[QUOTE=Akvaristadam]
İyi günler,
Yarısını boşaltıp dediğiniz gibi taşınır ben bunu tecrübe ettim. Akvaryum araba salladığı için 5 cm hagen kumdan sökülen kökler oldu. Akvaryum suyu çöp oldu su bulandı. Tavsiye etmiyorum. Petshoplarda büyük balıklar için büyük poşetler var. Onlardan alıp iki tane balıklarınızı ona koyun bi sıkıntı yaşamazsınız. Ama suyu fazla doldurun.
Saygılar...[/QUOTE][QUOTE=Lodos muhafızı]
Merhaba hayırlı bayramlar
Eğer akvaryumun suyunu yarıya kadar boşaltıp o şekilde taşıyacak iseniz oksijen tableti yerine pilli hava motoru tavsiye ederim.Sonuçta her zaman bulundurulması gerekir.Fiyatı çok pahalı değil.En azından taşıma bahanesi ile elektrik kesilme durumlarında kullanabileceğiniz bir hava motorunuzda olmuş olur.saygılar [/QUOTE][QUOTE=Kromatit]Pilli hava motoru ekipman olarak güzel bir şey ama 2 saat için sadece kendi suyu ile kovaya koyup ara ara kapağını açsanız yeter.
Akvaryumu bütün olarak taşıması zor. Hem ağır olur hem de doluyken su sürekli sallanıyor. Devrilme riski var. [/QUOTE]
Cevaplar için teşekkürler. Akvaryum bitkili değil. Midye kırığı kum ve bikaç dekor amaçlı taş mevcut. Arabada şahsi arabam devrilme riski olmayacak biri tutacak yanında ama aslında asıl sormak istediğim öğrenmek istediğim o tabletler akvaryumda da işlev görürmü? Yoksa tamamen kapalı poşetler içinmi daha uygun oksijen tabletler?
[QUOTE=Akvaristadam]
İyi günler,
Yarısını boşaltıp dediğiniz gibi taşınır ben bunu tecrübe ettim. Akvaryum araba salladığı için 5 cm hagen kumdan sökülen kökler oldu. Akvaryum suyu çöp oldu su bulandı. Tavsiye etmiyorum. Petshoplarda büyük balıklar için büyük poşetler var. Onlardan alıp iki tane balıklarınızı ona koyun bi sıkıntı yaşamazsınız. Ama suyu fazla doldurun.
Saygılar...[/QUOTE][QUOTE=Lodos muhafızı]
Merhaba hayırlı bayramlar
Eğer akvaryumun suyunu yarıya kadar boşaltıp o şekilde taşıyacak iseniz oksijen tableti yerine pilli hava motoru tavsiye ederim.Sonuçta her zaman bulundurulması gerekir.Fiyatı çok pahalı değil.En azından taşıma bahanesi ile elektrik kesilme durumlarında kullanabileceğiniz bir hava motorunuzda olmuş olur.saygılar [/QUOTE][QUOTE=Kromatit]Pilli hava motoru ekipman olarak güzel bir şey ama 2 saat için sadece kendi suyu ile kovaya koyup ara ara kapağını açsanız yeter.
Akvaryumu bütün olarak taşıması zor. Hem ağır olur hem de doluyken su sürekli sallanıyor. Devrilme riski var. [/QUOTE]
Selamlar. Hayırlı bayramlar.. 60 Lt Akvaryumu yaklaşık iki saatlik mesafedeki evime taşıyacağım.. içinde üç japon iki çöpçü ve üç tanede danio zebra (zebra danio??) Var. Akvaryumcu bir adet oksijen tablet verdi bunu poşete koy bişey olmaz gider dedi. Benimde aklıma akvaryumun suyunu yarısına kadar boşaltıp balıklar da akvaryumdayken oksijen tableti atmak geldi.. pek fazla bilgim yok böyle birşey mümkün olurmu..[:?]
[EDIT]kirazkentli44,2017-09-01 19:31:41[/EDIT]
Selamlar. Hayırlı bayramlar.. 60 Lt Akvaryumu yaklaşık iki saatlik mesafedeki evime taşıyacağım.. içinde üç japon iki çöpçü ve üç tanede danio zebra (zebra danio??) Var. Akvaryumcu bir adet oksijen tablet verdi bunu poşete koy bişey olmaz gider dedi. Benimde aklıma akvaryumun suyunu yarısına kadar boşaltıp balıklar da akvaryumdayken oksijen tableti atmak geldi.. pek fazla bilgim yok böyle birşey mümkün olurmu..[:?]
[EDIT]kirazkentli44,2017-09-01 19:31:41[/EDIT]
Sobalı Evde Yaşayan Hobicilere Sorum Var
Kıymetli yorumlarınız için hepinize cok tesekkur ederim.kolay gelsin..
Kıymetli yorumlarınız için hepinize cok tesekkur ederim.kolay gelsin..
[QUOTE=muratdeg]Tavsiyem 100 watt ısıtıcı kullanmanız. Akvaryumda buhar cam olursa elektrik tüketimi de çok azalır.[/QUOTE][QUOTE=fkarakaser]Merhaba, 50 litre akvaryumu 100 watt bır ısıtıcı kolaylıkla sabit sıcaklıkta tutar. Kaldı ki Japonlar için 22 derece bile çok sorun olmaz, çok soguk kış aylarında akvaryum derecesını gecici olarak 23-24 derece gıbı ayarlayabılırsınız.[/QUOTE]
Yorumlariniz icin tesekkur ederim. ilk kışımızı kazasız belasız atlatırız inşallah. İlk fırsatta buhar camını yapacam.[:iyi:]
[QUOTE=muratdeg]Tavsiyem 100 watt ısıtıcı kullanmanız. Akvaryumda buhar cam olursa elektrik tüketimi de çok azalır.[/QUOTE][QUOTE=fkarakaser]Merhaba, 50 litre akvaryumu 100 watt bır ısıtıcı kolaylıkla sabit sıcaklıkta tutar. Kaldı ki Japonlar için 22 derece bile çok sorun olmaz, çok soguk kış aylarında akvaryum derecesını gecici olarak 23-24 derece gıbı ayarlayabılırsınız.[/QUOTE]
Yorumlariniz icin tesekkur ederim. ilk kışımızı kazasız belasız atlatırız inşallah. İlk fırsatta buhar camını yapacam.[:iyi:]
Arkadaşlar merhaba.
Malatya' da yaşıyorum ve evim sobalı. 50 Lt. Akvaryumda 5 japon 1cüce vatoz besliyorum. Bu hobiyle bu yaz tanıştım ve hiç kış geçirmedim balıklarimla.akvarymda dophin marka ısıtıcim var suanda oda sicakligi 22 derece akvaryum sicakligida 26 derece. Merak ettigim konu tam kar kışta sobali evde malum geceleri soba sonmeye mahkum ediliyor tekrar yakilmiyor haliyle ev sovuyor sabaha kadar bu sure icersinde isitici suyu kisin dahi olsa sabit sicaklikta tutabiliyirmu sobali evde yaşayan arkadaşlarim tecrubelerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum.
Arkadaşlar merhaba.
Malatya' da yaşıyorum ve evim sobalı. 50 Lt. Akvaryumda 5 japon 1cüce vatoz besliyorum. Bu hobiyle bu yaz tanıştım ve hiç kış geçirmedim balıklarimla.akvarymda dophin marka ısıtıcim var suanda oda sicakligi 22 derece akvaryum sicakligida 26 derece. Merak ettigim konu tam kar kışta sobali evde malum geceleri soba sonmeye mahkum ediliyor tekrar yakilmiyor haliyle ev sovuyor sabaha kadar bu sure icersinde isitici suyu kisin dahi olsa sabit sicaklikta tutabiliyirmu sobali evde yaşayan arkadaşlarim tecrubelerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum.
Akvaryuma 1 Hafta Tatil Verdim. Bakarmısınız..
[QUOTE=capo di capi]Filtreyi kendi suyuylamı yıkadınız. Bu tarz temizlikleri akvaryumdan aldığınız su ile yaparsanız döngüye zarar gelmez.
Aynı şey kum için de geçerli. [/QUOTE]
Filtreyi bu zamana kadar hep çeşme suyuyla yikadim.ama kumu akvaryumun içinde sadece bolca karistirdim yani içinde normal akvaryum suyu varken havalandirdim dip çekimiyle alamadigim pislikleri filtre ceksin diye. bir hafta sonra baliklari koyunca temiz olsun diye.bu arada filtre bir hafta balik yokken calisacak.
[QUOTE=viscool]
Keşke kuma hiç dokunmasaydınız. oksijensiz bakteriler kumda yaşar ve nitriti nitrata dönüştürürler. Bir süre nitrit düzeyini kontrol edin akvaryumunuzdaki[/QUOTE]
Oylemi diyosunuz[:(] nitriti nasil kontrol ederim bilmiyorum ama sizce döngü bir haftada filtre bir fiil calisir vaziyette içine havayi verir pisliği temizlerse oturmazmi yinede
[QUOTE=capo di capi]Filtreyi kendi suyuylamı yıkadınız. Bu tarz temizlikleri akvaryumdan aldığınız su ile yaparsanız döngüye zarar gelmez.
Aynı şey kum için de geçerli. [/QUOTE]
Filtreyi bu zamana kadar hep çeşme suyuyla yikadim.ama kumu akvaryumun içinde sadece bolca karistirdim yani içinde normal akvaryum suyu varken havalandirdim dip çekimiyle alamadigim pislikleri filtre ceksin diye. bir hafta sonra baliklari koyunca temiz olsun diye.bu arada filtre bir hafta balik yokken calisacak.
[QUOTE=viscool]
Keşke kuma hiç dokunmasaydınız. oksijensiz bakteriler kumda yaşar ve nitriti nitrata dönüştürürler. Bir süre nitrit düzeyini kontrol edin akvaryumunuzdaki[/QUOTE]
Oylemi diyosunuz[:(] nitriti nasil kontrol ederim bilmiyorum ama sizce döngü bir haftada filtre bir fiil calisir vaziyette içine havayi verir pisliği temizlerse oturmazmi yinede
Akvaryuma 1 Hafta Tatil Verdim. Bakarmısınız..
Arkadaşlar merhaba
Bir haftalığına şehir dışına cıkacağımdan 4 moli balığımı 50 litrelik akvaryumdan 20 litreye aldim komşuya verecem dönene kadar gitmeden birgün ben gözlemleyem diye erken aldim yeni akvaryumlarina. Bu arada da diğer büyük akvaryuma dip cekimi yaptim debisi daha yüksek olan iç filtremi taktim(normalde şelale filtre) yalniz bu bir haftada kumda temizlensin diye kumu alt üst ettim su iyice bulaniklasti aksama doğru suyun bulanikligi geçti tekrar filtreyi yikayip ayni işlemi yaptim hazir içinde balik yokken yanliz acaba hatami yaptim biyolojik döngüye zararmi verdim bilemedim eğer verdiysem bir haftada tekrar otururmu döngü bunu danışmak istiyorum size...
Arkadaşlar merhaba
Bir haftalığına şehir dışına cıkacağımdan 4 moli balığımı 50 litrelik akvaryumdan 20 litreye aldim komşuya verecem dönene kadar gitmeden birgün ben gözlemleyem diye erken aldim yeni akvaryumlarina. Bu arada da diğer büyük akvaryuma dip cekimi yaptim debisi daha yüksek olan iç filtremi taktim(normalde şelale filtre) yalniz bu bir haftada kumda temizlensin diye kumu alt üst ettim su iyice bulaniklasti aksama doğru suyun bulanikligi geçti tekrar filtreyi yikayip ayni işlemi yaptim hazir içinde balik yokken yanliz acaba hatami yaptim biyolojik döngüye zararmi verdim bilemedim eğer verdiysem bir haftada tekrar otururmu döngü bunu danışmak istiyorum size...
Yeni Erkek Molim Hakkinda(yem Savaşı)
Teşekkürler yorumun için Barış abi[:iyi:]
Teşekkürler yorumun için Barış abi[:iyi:]
SON MESAJLAR
- Farklı Türler Balık Tavsiyesi Hk. Cyber_Scout, 16:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Dip Cekimi rampapa16, 16:46
Yeni Üye Forumu - Yunus Cikletim Dibe Oturdu Tahayasin123, 16:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Betamın Sağlığı Ehtiyar, 16:28
Yeni Üye Forumu - Kribensislerimin Cinsiyeti Ne ? Batuhank06, 15:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Macropodus Opercularis (cennet Balığı) Cyber_Scout, 15:35
Labirentliler Tanıtımı - Discus Besleyen Arkadaşlar İçin Bir Grup ykara, 15:30
Akvaryum Dünyasından Haberler - Vatozun Türü Ne? Cyber_Scout, 15:20
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Co2 Set Tavsiye Cyber_Scout, 15:18
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Albimarginata Ve Vaillanti ogurcay, 15:04
Akvaryum Tanıtımı - Ramireziler Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var MCY4, 14:50
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Yeni Başlıyorum Destek Rica Ediyorum serkanavc, 14:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nüfus Kontrolü Tortuga7, 13:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eriyen Ve Sararan Yapraklar WRotala, 13:03
Bitki Akvaryumları Genel - Hamilemi HydroLeaf, 12:53
Canlı Doğuranlar - Karma Bitkili Akvaryum HydroLeaf, 12:48
Akvaryum Tanıtımı - Axolotla Başka Hangi Yemleri Vermeliyim Aguamentist, 12:31
Yeni Üye Forumu - Silindir Walstad Çalışması HydroLeaf, 11:53
Akvaryum Tanıtımı - Kumun Suya Batmaması... mutlubaba, 11:41
Yeni Üye Forumu - Yavrulama Sorunu mesuteroglu, 10:43
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum İçin Tavsiyelerinizi Bekliyorum AtlasPoyraz, 10:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bu Akvaryumda Ne Besleyebilirim? GÖKBÖRÜ🇹🇷, 09:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60 40 40 Akvaryum Dış Filtre İhtiyacı -Ma-, 08:28
Filtreleme Seçenekleri - Solungaclari Disarda BurakErensoy, 03:30
Hastalıklar ve İlaçlar - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin BurakErensoy, 03:27
Yeni Üye Forumu - Akvaryumunda Beyaz Kurtlar Var BurakErensoy, 03:23
Yeni Üye Forumu - Transgenetik Tetra BurakErensoy, 03:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Seachem Matrix Ve Pomza Taşı Hobimus, 01:14
Akvaryum Bilimi - Akvaryum Kurulum Önerileri nanxique, 00:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pengasus Köpek Balığım Kuyruğu Böyle Oldu Cyber_Scout, 00:12
Yeni Üye Forumu - Sarı Prenses Erkek Çok Baskın Cyber_Scout, 23:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu İzler Nasıl Geçer Cyber_Scout, 22:54
Yeni Üye Forumu - Axolotl Kum Olur Mu gork1syo, 22:03
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Karma Malawi Akvaryumu BeratCavus, 21:31
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Carinotetraodon Travancoricus - Pigme Puffer SahinTaskin, 21:11
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Yeni Betta Akvaryumu Kuracağım. Tata, 21:10
Labirentliler - Medaka Fry+neocaridina Cyber_Scout, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Aydınlatma Renk Güncellemesi Berkay45, 19:35
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Transgenetik Tetra Üretimi Amatör balıkçı, 19:18
Amerikan Tetraları - Beyaz Betta Balığı 🫠 sedatyagci, 18:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Demir Profil mertsert, 18:11
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Melek Akvaryumu mutlubaba, 18:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Parosphromenus Deissneri eackgzz, 15:10
Labirentliler Tanıtımı - Şelale Filitre Üveys can, 15:05
Filtreleme Seçenekleri - Dış Filtre Seçimi darkaura, 14:52
Filtre ve Sump Yapımı - Bitkilerin İsmini Öğrenmek İstiyorum CoryCory, 14:39
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Bitki Önerisi fishhyy, 13:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığı fishhyy, 13:47
Yeni Üye Forumu - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 13:32
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 13:23
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:59
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 16:59
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:59
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:59
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 16:59
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 16:21
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 16:08
- Apistogamalar Ve Blue Ramirezzi Antepli 15:43
- Marlieri Yılan Çiklet Antepli 15:43
- Sirke Kurdu Kültürü Aguamentist 15:20
- Aquael Ultra Filter 900 Yem Çeşitleri Driftwood Uriel 15:06
- Hb White Lepistes omererbas 14:20
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 14:20
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 13:55
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:55
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 13:55
- 70x40x25cm Akvaryum Ve Malzemeler livadi 13:49
- Otomatik Yemleme Makinesi livadi 13:49
- Turuncu Rili Karides livadi 13:49
- Kolombiyalı Köpekbalığı sud☆ 13:21
- Amazon Frogbit(hydrocharis Laevigata) aupqua 13:17
- Low Tech Akvaryum Bitkileri FurkanTezcan 13:11
- Ramshorn Salyangoz FurkanTezcan 13:11
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 13:09
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 12:58
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 12:58
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 12:58
- Hongsloi-candidi Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 12:14
- Grindal Kültür AtlasPoyraz 12:14
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:02
- Calvus - Tretocephalus - Oph. Whitecap Moba Hiko 12:02
- Chihiros Stand Vivid & Wrgb Hiko 12:02
- Mobilyalı İthal Akvaryum Best Fish 11:58
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 11:58
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 11:56
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 11:47
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:59
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 10:59
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 10:58
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn & Java Moss scorpion26 10:58
- Leleupi & Brichardi scorpion26 10:58
- Eheim West Germany Üretimi İç Filtre. abunil 10:43
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 10:26
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 10:26
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 10:20
- Albino Heckelii Damızlık MurathanM 10:20
- Albino Vatoz, Tetra, Çöpçü akvaryum12 10:12
- Gökkuşağı Boessemani Rainbow palankesli 10:07
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 10:00
- Rasbora Arıyorum Miller 10:00
KULLANICILAR
- 134 Online Kullanıcı, 73 Üye
Online Kullanıcılar
hknbal28,
blokurlu,
hasan_tr_01,
Koksal Gurkan,
rcnkr28,
omer9,
metalhead,
umut353535,
osmandbnl,
K0L0Ni,
Fishbone,
xfuriousx,
Oquanus,
Laetacara,
tuzlufistik,
bugra_81,
redsilver,
aktugsedat,
emrepablo11,
rampapa16,
Mahir06,
onuR,
olcay14,
Mikail Erdoğan,
AbdullahKurcaduz,
EKAR,
vel1d,
Kabasakal34,
serkanavc,
Aguamentist,
hasancn,
sina cen,
falconx,
Tortuga7,
Jamesenfor,
mrah,
koagulant,
efkango,
egijfz,
mendos06,
eackgzz,
ka2n,
Aqua Discovery,
bnmz,
fma3280,
Ehtiyar,
OsmanKoknar,
Umit2003,
Guramilks,
pitsem,
ersin1981,
Keyif,
dblost06,
flanormimar,
isacan,
Maiestas,
MehmetAkif,
Tahayasin123,
yorgunsair,
ferhattt,
Denizsiyahı,
KaanE,
UEK,
Baykara50,
MuratOzdemir,
livadi,
Yiğen,
AtlasPoyraz,
BurakErensoy,
serdar131977,
Rafayel,
merutay,
asliaral,
HydroLeaf,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.