ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
HarunYILDIRIM
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5843
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
31 dakika önce
Toplam Mesaj:
1789 [0.55 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
24 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Harun Yıldırım
Doğum Tarihi:
21 Ekim 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
SMMM-Denetçi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Her Firavunun bir Musa'sı vardır... instagram : turkey_apisto_world Facebook : Apistogramma TÜRKİYE 🇹🇷 Harun YILDIRIM

SON 10 MESAJI

180x60x60 Karma Güney Amerika
Yansın geceler , olmasın sabahlar [:3]

Efsane tankın tuz ve biberleri renk katmış, soyları daim olsun güle güle besle kardeşim...
Serkan'ın yaptığı tanka zaten yorum yapmak haddime değil, çok ama çok güzel...
Yine bekliyorum , her zaman başımın üstünde yerin var...[:iyi:]

[QUOTE=kdrackgz]
Saol abim dolap değişecek sıfırdan yapılacak yoksa çıldırtır beni [:D][/QUOTE]

[:D][:D][:D]

Bence koyu kahve veya siyah yaptır o zaman[:3]
[QUOTE=kdrackgz]Bu gün dekorasyon tamamlandı, çok içime sindi. Ancak dolabın kusuruna bakmayınız kendi mobilyacımız inanılmaz kötü bir iş çıkardı.
Yarın bitkiler eklenecek ve su basılacak.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223668/071120242255451.jpg[/IMG][/QUOTE]

Dolapta nazar boncuğu olsun , efsane olmuş valla Serkan yine kendine yakışanı yapmış. [:iyi:]
Güle güle kullan kardeşim, hayırlı olsun [:3]
4a Konsept Tanıtım
Çok güzel oldu maşallah Orhan Abi.[:3]

Huzur ve sağlıkla besle inşallah...[:3]
Betta Splendens
Samimiyetime inanıyorsan Erkut Ağbi şeklinde hitap etmek istiyorum. Yanlış anlamayın haksızsınız veya haklısınız tarzında yargılamak istemiyorum sonuçta ikiside herkes için göreceli kavramlar. Ben ilk mesajımda durumu biraz yanlış ifade ettim , öncelikle senden özür dilerim. Ağbi senin tecrübe ve bilgin çoğu insandan fazladır buna eminim ama ufak bişeyde hemen tersleniyorsun. Bende tersimdir inan belki senden kat ve kat fazladır [:)] ama kendimi bildiğim için öyle herseye karışmam ve yorum yapmam. Benim sana naçizane tavsiyem yorum yapacağın konuyu seç. Çabuk sinirlenip terslenince bu seni antipatik yapıyor sakın beni yanlış anlama. Bende çok yazıp çizsem benide eminim ki senden de fazla antipatik yapar. [:)] Ben senin yaptığın yorumları dikkatli şekilde okuyorum ki bişeyler öğreneyim ama işte sinirlenince üslubun ve kullandığın bazı kelimeler yüzünden olay bu noktalara geliyor. [:)]
Yanlış anlaşıldıysam hakkını helal et, iyi geceler...[EDIT]HarunYILDIRIM,2024-11-05 01:31:28[/EDIT]
Vitasand Dere Kumu Garip Cisim
[QUOTE=MasterChief]Derede yaşayan bir salyangoz veya uzaylı bir form olabilir. Yerinizde olsam suya koyup canlanıp canlanmayacağını gözlemlerdim.[/QUOTE]

Gece vakti ne güldüm, çok yaşayın [:)))]
Göz Fırlaması(popeye) Hastalığı
[QUOTE=HarunYILDIRIM]

Seachem Kanaplex , balık yem yemeyi bıraktıysa suya dozajlanabilir. Tabi ki en etkilisi yeme emdirip kullanmak...[:iyi:][/QUOTE]

[:)))]

Hallettin mi ?

[QUOTE=ahmetfiratozkaya]
Teşekkür ederim ama ürün yok maalesf.

[:)]

En çabuk zamanda halletmeniz dileğiyle.

Zaten bu ürün focus ile kullanılıyor ve her ikiside Türkiyede yok .. Focusun marifetide tadını iyileştiriyor olması. 🤷‍♂️[/QUOTE]

Benim bildiğim Focus ile Metroplex'in bağlandığı, Kanaplex için Focus'a gerek yok.[:iyi:]

[QUOTE=ahmetfiratozkaya]Teşekkür ederim @HOPPALA Burak Bey dediğiniz yöntemleri araştırıcam. [/QUOTE]

Açılmamış Kanaplex bende var, bulamazsanız yardımcı olurum.
Göz Fırlaması(popeye) Hastalığı
[QUOTE=ahmetfiratozkaya]@bendeniztayfun Tayfun Bey belki siz biliyorsunuz ama hiç olmazssa bu vesile ile bilmeyenler faydalanabilir. Antibiyotikli ilaçlar doğrudan suya dozlanmamalıymış balıklara bu şekilde geçmiyormuş illaki gıda ile alıyorlarmış ilacı. Hatta bunun için şunu diyorlar " Balıklar su içmez" Çok ilginç geldi bana paylaşayım dedim. Ben seachem kanaplex i suya dozlamıştım belki yemle verseydim iyleşebilirdi şimdide ürün yok piyasada büyük ihtimal pahalı kimse almaz diye getirmiyorlar. [/QUOTE][QUOTE=bendeniztayfun]

Teşekkürler bilgilendirme için Ahmet bey. Zaten ilacı yemle birlikte vermek çok daha kolay ve yaygın olan uygulamadır. Yem yememe durumunda pek iyi sonuç olmasada bir ihtimal enjekte uygulanıyor.

Bu tarz ilaçlarda kesin tedavi olmuyor malesef. oyuzden net bir şey diyemem sizin gibi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir. ama bencede en mantıklısı yemle verilmesi. ben ana tanka en az etkiyle nasıl ilaç verilirin ihtimalleri içinde enjekte antibiyotiği ekleyerek yorumlamıştım yoksa benimde tercihim ve tavsiyem yeme karıştırılmasıdır. belki suya katılması dış yaralanma ve enfeksiyonlarda etkisi olabilir ona bir şey diyemicem.

Tekrar Teşekkürler bilgilendirme için. Çok faydalı oldu.👍🏻 [/QUOTE]

Seachem Kanaplex , balık yem yemeyi bıraktıysa suya dozajlanabilir. Tabi ki en etkilisi yeme emdirip kullanmak...[:iyi:][EDIT]HarunYILDIRIM,2024-10-31 19:31:41[/EDIT]
Riverside Shallow Tank
[QUOTE=TayfunSylkn]Harun abi emeğin forumdan takiple de olsa bende çok, profesör kelimesi yerini bulmuş. Teşekkür ederim her ikinize de, saygılar :)[/QUOTE]

Değerli düşüncen için teşekkür ederim kardeşim, öyle diyorsan başımla eksik olma.
Selamlar, sevgiler [:3]
Riverside Shallow Tank
[QUOTE=Gökdeniz Kale]Konuyu baştan sona okudum.
Harikulade bir tasarım olmuş. [:iyi:]
Bu tarz kurulumlar ben buradayım diyor. Konuyu güncellemeniz ayrı güzel.

[B]Profesör[/B].[/QUOTE]

Estağfurullah öyle değilim. Tayfunun tankı gerçekten profesyonel derece güzel, övgü ona bana değil....
Selamlar, sevgiler...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.