ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Thunderhorn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Şubat 2012 10:50
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
sarp şevket öztürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
web tasarım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Çok Yakında Değişik Bir Sistemle . Sitemiz Açılacaktır
SON 8 MESAJI
yarim saat önce gelen canlarim(sari prensesler)
[QUOTE=yasa40] saol kardesim yarin en kalitelisinden bide yem aliyim en iyisi saol bakalim olmazsa buyusunler akvaryum gelicek insallah sarun cikmaz sariyla kac saat oldu kimse kimseye saldirmiyo simdilik....[/QUOTE]
Baktınmı cınsıyetlerıne varmı dısı :D merak ettım. Sp ler pek saldırmazlar bırbırlerıne fakat mutlaka ufak defek tatsızlıklar olur :)Thunderhorn 2012-02-11 05:42:00
[QUOTE=yasa40] saol kardesim yarin en kalitelisinden bide yem aliyim en iyisi saol bakalim olmazsa buyusunler akvaryum gelicek insallah sarun cikmaz sariyla kac saat oldu kimse kimseye saldirmiyo simdilik....[/QUOTE]
Baktınmı cınsıyetlerıne varmı dısı :D merak ettım. Sp ler pek saldırmazlar bırbırlerıne fakat mutlaka ufak defek tatsızlıklar olur :)
[QUOTE=ercan87]Aşağıda eklediğim resimlerdeki balıkların hepsinin sırt finleri siyah ve hepsininde ağzı dolu. Biraz daha açıklayabilirseniz çok makbule geçer. 20 adete yakın s.prensesim var ilerde koloni oluşturmak için cinslerini ayırmam gerek. Tekrar belirtiyorum bilmediğimden soruyorum aydınlatırsanız sevinirim.[/QUOTE]
Söyle Bi resimle Yardımcı olayım sana ayrıca ben resımlerden gordugum kadarıyla yorum yaptım %100 emın olmak ımkansız ama su sofotyla sanırım sen ayırt edebılırsın
Thunderhorn 2012-02-11 05:01:33
[QUOTE=ercan87]Aşağıda eklediğim resimlerdeki balıkların hepsinin sırt finleri siyah ve hepsininde ağzı dolu. Biraz daha açıklayabilirseniz çok makbule geçer. 20 adete yakın s.prensesim var ilerde koloni oluşturmak için cinslerini ayırmam gerek. Tekrar belirtiyorum bilmediğimden soruyorum aydınlatırsanız sevinirim.[/QUOTE]
Söyle Bi resimle Yardımcı olayım sana ayrıca ben resımlerden gordugum kadarıyla yorum yaptım %100 emın olmak ımkansız ama su sofotyla sanırım sen ayırt edebılırsın
yrıca Bembalar geldıyse yem cesıtıını bollastır derım :) form tutmaları masraflı bı tur
Hepsı Erkek Bunların :) bılgın olsun 1E 4D olarak mın sp kolonısı kurmak gereklı. hızlı bı sekılde bu tarz ayarlamanı tavsıye ederım hanı dıcektım kı 1 tane dısı denk gelmıstır o kadar balıkta sansa dıe ama resımlerden anlasıldıgı kadar hıc yok :S . sagdakı kaya kabugun ucuna desteklenmıs bence daha bı saglam sekle al kayma vs sonucunda cama yonelırse catlama veya kırma olasılıgı var esek sansıda olsa onlemını mutlaka al sonucta suda devamlı sırkulasyon var ve kumlar zamanla yer degıstırcektır erkekler hazır oldugunda kumları kazıp cıftlesmek ıstedıgındede genelde o tar kaya yakınlarını tercıh ederler sp ler guzel bı cınstır yavru alabılırsın sıklıkta fakat :D erkek erkege olmaz :D ( ufak formdakı balıkların fotolarından tam bellı olmuyor onları dıkkate almadan hepsı erkek dedım ) ayrıca yenı bır tank o yuzden bıraz alısma donemı gereklı cok sakın veya cok korkak olabılırler normal bı davranıs buThunderhorn 2012-02-10 16:10:17
Hepsı Erkek Bunların :) bılgın olsun 1E 4D olarak mın sp kolonısı kurmak gereklı. hızlı bı sekılde bu tarz ayarlamanı tavsıye ederım hanı dıcektım kı 1 tane dısı denk gelmıstır o kadar balıkta sansa dıe ama resımlerden anlasıldıgı kadar hıc yok :S . sagdakı kaya kabugun ucuna desteklenmıs bence daha bı saglam sekle al kayma vs sonucunda cama yonelırse catlama veya kırma olasılıgı var esek sansıda olsa onlemını mutlaka al sonucta suda devamlı sırkulasyon var ve kumlar zamanla yer degıstırcektır erkekler hazır oldugunda kumları kazıp cıftlesmek ıstedıgındede genelde o tar kaya yakınlarını tercıh ederler sp ler guzel bı cınstır yavru alabılırsın sıklıkta fakat :D erkek erkege olmaz :D ( ufak formdakı balıkların fotolarından tam bellı olmuyor onları dıkkate almadan hepsı erkek dedım ) ayrıca yenı bır tank o yuzden bıraz alısma donemı gereklı cok sakın veya cok korkak olabılırler normal bı davranıs bu
Akvaryumum için görüşlerinizi bekliyorum olumlu olumsuz . (YARDIM)
Su kayanın suya bulanıklık getırdıgını dusunuyorum bu tarz bı kaya ıle karsılasmstım daha once suda tuaf bı bulanıklık etkısı yaratıyordu kayayı bence kaldır hıc hos degıl ve balıklarının saglıgı konusunda etkı edebılecegı kanısındayım. Yapay bıtkılerın vasatlıgı ortada bu ıkı unsuru duzeltıp bırazda tur azaltıp aynı turlerı cogaltırsan daha hos bır akvaryum olucaktır ılerde 1 adetlik cınslerın yanlız kalma ve ezılme durumları olucaktır tankta baskın turler dıger turlerı yıpratır . Bıraz :D tv programı bugun ne gıysem gıbı oldu :D ıdare etThunderhorn 2012-02-09 11:15:53
Su kayanın suya bulanıklık getırdıgını dusunuyorum bu tarz bı kaya ıle karsılasmstım daha once suda tuaf bı bulanıklık etkısı yaratıyordu kayayı bence kaldır hıc hos degıl ve balıklarının saglıgı konusunda etkı edebılecegı kanısındayım. Yapay bıtkılerın vasatlıgı ortada bu ıkı unsuru duzeltıp bırazda tur azaltıp aynı turlerı cogaltırsan daha hos bır akvaryum olucaktır ılerde 1 adetlik cınslerın yanlız kalma ve ezılme durumları olucaktır tankta baskın turler dıger turlerı yıpratır . Bıraz :D tv programı bugun ne gıysem gıbı oldu :D ıdare et
60x60x60 Güney Amerika
Cok Hoş olmus. Melekler Haric En Kıl oldugum balık cınsı kıbırlı tuaf bı cıns :D
Cok Hoş olmus. Melekler Haric En Kıl oldugum balık cınsı kıbırlı tuaf bı cıns :D
100*40*50h Yeni akvaryumum :)
Arka fon guzel bıraz ustunde calısırsan daha da ıyı olur ara kısmı beyaz macun veya alcı ıle bıraz kapatıp ufak bı benzetme boya calısmasıyla kapatabılırsen cok daha hos olacak o fona bıraz daha acık renkte kum kullanırsan akvaryumun goruntusunu tamamen bogmamıs olucak su goruntusuyle pengasus veya astronot pırana akvaryum tankı olucak gıbı bır goruntu verıyor :=)alpino24 2012-02-13 22:55:46
Arka fon guzel bıraz ustunde calısırsan daha da ıyı olur ara kısmı beyaz macun veya alcı ıle bıraz kapatıp ufak bı benzetme boya calısmasıyla kapatabılırsen cok daha hos olacak o fona bıraz daha acık renkte kum kullanırsan akvaryumun goruntusunu tamamen bogmamıs olucak su goruntusuyle pengasus veya astronot pırana akvaryum tankı olucak gıbı bır goruntu verıyor :=)
160x60x60 Pangasius Sanitwongsei (Challenger) Akvaryumu EvrenErsoy
Evet Farkı Bılıyorum Her zaman uyum gostermeyebılıyor o yuzden soledım cınslerın farklı ama aynı aıleden geldıgınden bahsettım zaten famılya olarak soyları aynı gercı bahsettıgımız unsurlar balıgın cınsını bıle nazaran huyuna gorebıle degısıyor.
Evet Farkı Bılıyorum Her zaman uyum gostermeyebılıyor o yuzden soledım cınslerın farklı ama aynı aıleden geldıgınden bahsettım zaten famılya olarak soyları aynı gercı bahsettıgımız unsurlar balıgın cınsını bıle nazaran huyuna gorebıle degısıyor.
160x60x60 Pangasius Sanitwongsei (Challenger) Akvaryumu EvrenErsoy
Sadece ısıklandırma konusunda suphelıyım daha once 50 ve 60 cm ıkı tane pegasusumu kaybettım bu balıkların gorme yıtısı dıgerlerıne nazaran cok dusuk orandadır bunu dusunerek yola cıkarsak mavı vs ısıkların stress oranını arttıracagını dusunuyorum balıkta gereksız bır sıkıntı olucaktır. bence loş gro lux ler yerıne daha acık renkte ısıklandırma secın derım kucukken pek sorun cıkarmaz ama buyukken baya bı recep ıvedık tarzı olurlar stressten . zaten badozlama yuzen bı cıns bu kadar guzel bı akvaryuma silver s. daha guzel olurdu dıe dusunuyorum. Ayrıca Dıs fıltrenıze standart olculerı gecmıcek sekılde medya koyun bu turler hemen rahatsız duyucak sekılde suyun sertlıgının veya phsının yumusamasını pek kaldırıcak saglamlıkta degıllerdır devamlı aynı mıktarda kullanın medyalarınızı her zaman sabıt degerdekı bır akvaryum en saglıklı akvaryumdurThunderhorn 2012-02-07 14:27:57
Sadece ısıklandırma konusunda suphelıyım daha once 50 ve 60 cm ıkı tane pegasusumu kaybettım bu balıkların gorme yıtısı dıgerlerıne nazaran cok dusuk orandadır bunu dusunerek yola cıkarsak mavı vs ısıkların stress oranını arttıracagını dusunuyorum balıkta gereksız bır sıkıntı olucaktır. bence loş gro lux ler yerıne daha acık renkte ısıklandırma secın derım kucukken pek sorun cıkarmaz ama buyukken baya bı recep ıvedık tarzı olurlar stressten . zaten badozlama yuzen bı cıns bu kadar guzel bı akvaryuma silver s. daha guzel olurdu dıe dusunuyorum. Ayrıca Dıs fıltrenıze standart olculerı gecmıcek sekılde medya koyun bu turler hemen rahatsız duyucak sekılde suyun sertlıgının veya phsının yumusamasını pek kaldırıcak saglamlıkta degıllerdır devamlı aynı mıktarda kullanın medyalarınızı her zaman sabıt degerdekı bır akvaryum en saglıklı akvaryumdur
SON MESAJLAR
- Beyaz Benek HOPPALA, 04:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Elyaf Çok Pis KaanE, 03:33
Yeni Üye Forumu - Hangi Tür Karides Daha İyi MasterChief, 02:47
Omurgasızlar - Doğuma Daha Var Mı ? MasterChief, 02:44
Yeni Üye Forumu - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor MasterChief, 02:41
Yeni Üye Forumu - Karideslerim Ölüyor Mu? MasterChief, 02:13
Omurgasızlar - Kurt Mu? Kayrabarlas, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Doğurdu 6 Yavru BozKar, 01:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi ahmetfiratozkaya, 00:50
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 00:30
Sazansıgiller - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Akv Başkan çeto, 23:58
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Shallow Tank HarunYILDIRIM, 22:20
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Çürüme MCY4, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Kuyruk Erimesi Helpmep89, 18:27
Yeni Üye Forumu - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit Aguamentist, 15:45
Diğer Tatlı Su Canlıları - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? MasterChief, 14:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 13:31
Canlı Doğuranlar - Betta Yumurta Mantarlaşması lKatarina, 13:09
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su ÇaĞRı, 12:54
Omurgasızlar - Akvaryum İçin En İyi Şey Hiçbir Şey Yapmamak! hounddog, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - İç Filtre darkaura, 12:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Bir Kesecik Çıkardı goko58, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtre Daha Uygun darkaura, 10:44
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 03:16
- Altın Kafa Melekler Tekin35 02:26
- Filtre Malzemesi Ve Kum dark blue 01:54
- 12 Adet Damızlık Boy Katil Salyangoz dark blue 01:54
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 01:07
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 01:07
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 01:04
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 00:58
- Led Driver 36-48w ilh4n 00:43
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 00:43
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 00:43
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 00:40
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:24
- Satılık Japon Akvaryumu CnBrtcn 00:20
- Satılık Akvaryum Malzemesi CnBrtcn 00:20
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 00:17
- Black Flame Wood cagdas_0606 00:08
- Profıl Akvaryum Altlıgı Masa ootkn 23:40
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 23:39
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 23:27
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 23:27
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 23:25
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 23:25
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 23:25
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 23:10
- Clear Akvaryum Ve Mdf Dolabı Serdariekrem 22:51
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 22:50
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 22:43
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 22:43
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 22:20
- Christmas Moss Furkann 22:20
- Bronz Çöpçü Corydoras Aeneus akomania 21:56
- Kırmızı Kuyruk Kedi Balıkları vagus 21:18
- Dolaplı Akvaryum 8387gms 21:07
- Resun Ve Delsa Akvaryum vedat79 20:58
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 20:45
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 20:45
- Hb.white Big Dorsal Dişi jaloreef 20:44
- Eurostar Aquaclay Kum 7 K.g Bikti Kumu jaloreef 20:44
- Nano Led Armatür BywenzeL 20:37
- Mikro Kurt wallece 20:16
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 19:57
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 19:57
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:56
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 19:47
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 19:43
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 19:42
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 19:30
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 19:30
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 19:20
KULLANICILAR
- 36 Online Kullanıcı, 20 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.