ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
31 Temmuz 2013 13:31
Toplam Mesaj:
47 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Barış Tekin
Doğum Tarihi:
30 Ağustos 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
Gıda Sektörü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Barış Tekin
80.40.50 Bitkili Karma
PI 50 ALBASTAR MAKİNA
2770 ALBA STAR KAMIŞ 350CM
80.40.50 Bitkili Karma
PI 50 ALBASTAR MAKİNA
2770 ALBA STAR KAMIŞ 350CM
SON 10 MESAJI
Balıklarım Ekmek Yiyor :D
[QUOTE=oturhanoglu]Arkadaşlar hayır bencede bu konu çok gerekli değil ancak form köşelerinde her şeyi paylaşalım konuşalım orta bir yolda buluşalım.Ama bende bir çok arkadaş a katılıyorum vermiş olduğunuz o şeyler balıkların sindirim sistemlerine çok fazla zarar verebilir,metabolizmalarına kesinlikle zarar verecektir.Hazır yemleri varken bunu denemek çok gereksiz bencede..
Hayırlı akşamlar arkadaşlar..
[/QUOTE]
Aksine konunun acılması gayet iyi olmuş bu eyilimdeki arkadaşlar okuyupta vazgececektir, emin ol (arama) yerinde X balıga ekmek verilirmi diye aranmiştir.
[QUOTE=oturhanoglu]Arkadaşlar hayır bencede bu konu çok gerekli değil ancak form köşelerinde her şeyi paylaşalım konuşalım orta bir yolda buluşalım.Ama bende bir çok arkadaş a katılıyorum vermiş olduğunuz o şeyler balıkların sindirim sistemlerine çok fazla zarar verebilir,metabolizmalarına kesinlikle zarar verecektir.Hazır yemleri varken bunu denemek çok gereksiz bencede..
Hayırlı akşamlar arkadaşlar..
[/QUOTE]
Aksine konunun acılması gayet iyi olmuş bu eyilimdeki arkadaşlar okuyupta vazgececektir, emin ol (arama) yerinde X balıga ekmek verilirmi diye aranmiştir.
Balıklarım Ekmek Yiyor :D
Balıklara zararı varmıdır kesin bişey söylemek zor ama hamurun kesin olmamakla birlikte sindirimde sıkıntı yaratabilecegi kanisindayım ama ölümcül sonuç olasılıgı yok bence. Kesin zararlı diyen arkadaşlar bitkisel yemlerdeki buğdayı ne yapıcaz? :) Birde Allah'tan hangi konunun acılıp acılmayacağına üyeler karar vermiyor yoksa forum anlamını yitirirdi.!
Bilgi paylaştikca büyür...
Edit: Konuyu acan arkadaş 14 yaşında bu onu azarlama hakkı vermez kimseye dogruyu tatlı dillede anlatabilirlerdi 1 2 sene sonra bu cocuk kendinden ufaklara aynı tonda cevap verecektir büyüklerinden böyle gördü şuanda bende herkezle ayni fikirdeyim aslada kendi balıklarıma hamur vermem insanda bile sindirimde sorun yapıyor, ama bunu 14 yaşinda bir cocuga anlatirken dikkat edilmeli kendimizden örnek alalim 14 yaşindayken nasildin inatcılık vardi sanırım hepimizde yapma denileni inatla yapardik ama birşeyin zararlı oldugunu güzel güzel anlatilırsa nedenleri güzelce anlatilirsa hak verirdik büyüklerimize.. Konuyu kapatın diyipte kolaya kacma eyilimi yanlış bunu belirtmek istedim cocuk dogruyu nasıl bulacak ozaman?
Gece memlekete doğru yola cıkacam sağlam bir doğa gezisi yapmayi planliyorum umarim umut ettigim güzellikleri görürüm, önceden at gözlükleriyle bakıyormuşum bu hobi bana onu öğretti..
BTKN 2012-08-22 23:09:32
Balıklara zararı varmıdır kesin bişey söylemek zor ama hamurun kesin olmamakla birlikte sindirimde sıkıntı yaratabilecegi kanisindayım ama ölümcül sonuç olasılıgı yok bence. Kesin zararlı diyen arkadaşlar bitkisel yemlerdeki buğdayı ne yapıcaz? :) Birde Allah'tan hangi konunun acılıp acılmayacağına üyeler karar vermiyor yoksa forum anlamını yitirirdi.!
Bilgi paylaştikca büyür...
Edit: Konuyu acan arkadaş 14 yaşında bu onu azarlama hakkı vermez kimseye dogruyu tatlı dillede anlatabilirlerdi 1 2 sene sonra bu cocuk kendinden ufaklara aynı tonda cevap verecektir büyüklerinden böyle gördü şuanda bende herkezle ayni fikirdeyim aslada kendi balıklarıma hamur vermem insanda bile sindirimde sorun yapıyor, ama bunu 14 yaşinda bir cocuga anlatirken dikkat edilmeli kendimizden örnek alalim 14 yaşindayken nasildin inatcılık vardi sanırım hepimizde yapma denileni inatla yapardik ama birşeyin zararlı oldugunu güzel güzel anlatilırsa nedenleri güzelce anlatilirsa hak verirdik büyüklerimize.. Konuyu kapatın diyipte kolaya kacma eyilimi yanlış bunu belirtmek istedim cocuk dogruyu nasıl bulacak ozaman?
Gece memlekete doğru yola cıkacam sağlam bir doğa gezisi yapmayi planliyorum umarim umut ettigim güzellikleri görürüm, önceden at gözlükleriyle bakıyormuşum bu hobi bana onu öğretti..
Lepistes almayı düşünüyorum ama dogumdan sonra ölüyorlar
4 5 aydır lepistes besliyorum lepistesinim birisi tam 3 kere doğum yaptı bu kadar zaman icinde 3 kere doğum yapabiliyorsa lepistes demekki ölme nedeni doğum olamaz. Kendimden örnek vereyim sana ben asla yavruluk kullanmiyorum 1 keresinde hamile olmayan bir lepistesi yavrulara saldiriyor diye yavruluga koymuştum ve lepistesim öldü :( bunu anlatmamım nedeni normal saglıklı bir lepistes bile o daracık yere girip ölüyorsa hamile olan balığın yaşaması mucize olur zaten.. Bazı şeyler tecrübe edilmeden öğrenilmiyor lepistesimin benim aptallığım yüzünden ölmesi cok kötü bişey, lepistes besliceksen yavruluk denen malzemeyi tanktan uzak tut..
BTKN 2011-12-09 20:48:37
4 5 aydır lepistes besliyorum lepistesinim birisi tam 3 kere doğum yaptı bu kadar zaman icinde 3 kere doğum yapabiliyorsa lepistes demekki ölme nedeni doğum olamaz. Kendimden örnek vereyim sana ben asla yavruluk kullanmiyorum 1 keresinde hamile olmayan bir lepistesi yavrulara saldiriyor diye yavruluga koymuştum ve lepistesim öldü :( bunu anlatmamım nedeni normal saglıklı bir lepistes bile o daracık yere girip ölüyorsa hamile olan balığın yaşaması mucize olur zaten.. Bazı şeyler tecrübe edilmeden öğrenilmiyor lepistesimin benim aptallığım yüzünden ölmesi cok kötü bişey, lepistes besliceksen yavruluk denen malzemeyi tanktan uzak tut..
Dün Kusturduğum MP Yavruları Napıcam Bilgi Bekliyorum.
[QUOTE=oscarus]50-60 litrelik cama cam bir akvaryum da yaptırabilirsiniz.Pipo filtre ve ısıtıcı olmak şartıyla balıklar daha sağlıklı büyür ama plastik akvaryumlar daha ucuz oluyor.Ben 75 litre plastik kabı 20 tl'ye almıştım.[/QUOTE]
Bende ufak bir akvaryum almayı düşünüyordum plastik kap iyi fikir aslında bayada ucuza geliyor :) şu kabı alsammı diye düşünmüyor degilim :) http://www.elektrodepo.com/?urun-14554-75-lt-Tekerlekli-HP-65.html
[QUOTE=oscarus]50-60 litrelik cama cam bir akvaryum da yaptırabilirsiniz.Pipo filtre ve ısıtıcı olmak şartıyla balıklar daha sağlıklı büyür ama plastik akvaryumlar daha ucuz oluyor.Ben 75 litre plastik kabı 20 tl'ye almıştım.[/QUOTE]
Bende ufak bir akvaryum almayı düşünüyordum plastik kap iyi fikir aslında bayada ucuza geliyor :) şu kabı alsammı diye düşünmüyor degilim :) http://www.elektrodepo.com/?urun-14554-75-lt-Tekerlekli-HP-65.html
Kristal Taşlar
[QUOTE=onur_0606]
Görselik bakımından bende balıkların önüne geçeceği konusunda hemfikirim lakin bu taşların balıkların görselliğini artıracağınıda düşünmüyor degilim, birde o tankta doğacak yavrularin renklerinin daha canlı olabilme iktimalinin yüksek olduğunu düşüncesindeyim tabi hep varsayımla konuşuyoruz denemeden bilemeyiz ;)
[QUOTE=Mert D.] Konuyu görür görmez hemen gidip yıllardır özenle seçtiğim nadine tesbih koleksiyonumda değerli/yarı değerli taş tesbihlerime baktım. Gözüme ilk çarpan akuamarin taşı oldu, sıcak ıslak bezle iyice temizledikten sonra karides akvaryumunun içine koydum. Değerli dostlar bu kadar mükemmel bir görüntü olamaz. Odanın ışıklarını kapatıp akvaryumun ışığıyla gözlemledim. Daha sonra spinel (yakut ve lal karışımı) ile denedim, tekrar hayran kaldım. Tek kelimeyle mükemmeldi! İmamesi gümüş olduğu için hemen çıkarttım, suya zarar vermemesi için. Bu güzel fikir için teşekkür ederim. Fakat bilmeliyiz ki taşlar ağır metaller içermekte, suyun sertliğini kesinlikle arttıracağı su götürmez bir gerçek.
Ek: Ahmet bey söyledikleriniz dış parazit belirtisi. [/QUOTE]
Cesaret edip böyle bir deneme yaptığınız için sizi kutluyorum hayranlığımı kazandınız :) Eminimki o tesbihleri gözünüzden sakınıyorsunuzdur. Oluşan görsel şölenden öyle bir bahsetinizki gözümü kapayınca akvaryumun icinde Adrian Lima'yı görür gibi oldum :)
Tüm değerli taşların kökeni, yeryüzü çekirdeğinin sürekli hareket halindeki ve daima dış yüzeye ulaşmaya çalışan erimiş magmasına dayanır. Bu kızgın kütlenin sadece küçük bir kısmı volkanik faaliyet ve lav akışı meydana getirir ve magma, çoğunlukla gezegenin alt tabakasındaki yeraltı çatlaklarına akar. Bu erimiş kaya ve mineraller kütlesine, kaynayan sular, buhar ve gazlar da eşlik eder. Bunlar soğurken bu yarıklarda biriken birçok mineralle birleşerek, kristalleri ve değerli taşları meydana getirirler. Oluşum ve gelişimlerini milyonlarca yılda tamamlayan bu değerli taşlar, sürekli olarak içlerine, güçlü elektromanyetik enerji de depolarlar. İşte insanları şifalandıran şey, taşların içindeki mineral yapılarıyla birleşmiş olan bu elektromanyetik güçtür.
Kaynak: reikimaster4.com
Bu sitede saglam bilgiler var http://www.sizinti.com.tr/konular/ayrinti/taslardaki-geometri.html
BTKN 2011-12-05 02:46:24
[QUOTE=onur_0606]
Benim söylemeye çalıştığım akvaryumda doğal gözükmeyeceği. Bu taşlar çok renki ve parlak gibi duruyor, Şahsi fikrim; ışığı verdiğiniz zaman görsel olarak balıkların önüne geçer bu taşlar ve hiç bir dekorun balıkların rengi ve güzelliğini gölgelememeli diye düşünüyorum.
[/QUOTE]Görselik bakımından bende balıkların önüne geçeceği konusunda hemfikirim lakin bu taşların balıkların görselliğini artıracağınıda düşünmüyor degilim, birde o tankta doğacak yavrularin renklerinin daha canlı olabilme iktimalinin yüksek olduğunu düşüncesindeyim tabi hep varsayımla konuşuyoruz denemeden bilemeyiz ;)
[QUOTE=Mert D.] Konuyu görür görmez hemen gidip yıllardır özenle seçtiğim nadine tesbih koleksiyonumda değerli/yarı değerli taş tesbihlerime baktım. Gözüme ilk çarpan akuamarin taşı oldu, sıcak ıslak bezle iyice temizledikten sonra karides akvaryumunun içine koydum. Değerli dostlar bu kadar mükemmel bir görüntü olamaz. Odanın ışıklarını kapatıp akvaryumun ışığıyla gözlemledim. Daha sonra spinel (yakut ve lal karışımı) ile denedim, tekrar hayran kaldım. Tek kelimeyle mükemmeldi! İmamesi gümüş olduğu için hemen çıkarttım, suya zarar vermemesi için. Bu güzel fikir için teşekkür ederim. Fakat bilmeliyiz ki taşlar ağır metaller içermekte, suyun sertliğini kesinlikle arttıracağı su götürmez bir gerçek.
Ek: Ahmet bey söyledikleriniz dış parazit belirtisi. [/QUOTE]
Cesaret edip böyle bir deneme yaptığınız için sizi kutluyorum hayranlığımı kazandınız :) Eminimki o tesbihleri gözünüzden sakınıyorsunuzdur. Oluşan görsel şölenden öyle bir bahsetinizki gözümü kapayınca akvaryumun icinde Adrian Lima'yı görür gibi oldum :)
Tüm değerli taşların kökeni, yeryüzü çekirdeğinin sürekli hareket halindeki ve daima dış yüzeye ulaşmaya çalışan erimiş magmasına dayanır. Bu kızgın kütlenin sadece küçük bir kısmı volkanik faaliyet ve lav akışı meydana getirir ve magma, çoğunlukla gezegenin alt tabakasındaki yeraltı çatlaklarına akar. Bu erimiş kaya ve mineraller kütlesine, kaynayan sular, buhar ve gazlar da eşlik eder. Bunlar soğurken bu yarıklarda biriken birçok mineralle birleşerek, kristalleri ve değerli taşları meydana getirirler. Oluşum ve gelişimlerini milyonlarca yılda tamamlayan bu değerli taşlar, sürekli olarak içlerine, güçlü elektromanyetik enerji de depolarlar. İşte insanları şifalandıran şey, taşların içindeki mineral yapılarıyla birleşmiş olan bu elektromanyetik güçtür.
Kaynak: reikimaster4.com
Bu sitede saglam bilgiler var http://www.sizinti.com.tr/konular/ayrinti/taslardaki-geometri.html
BİTKİLİ TETRA
Merhaba.. Aradığın bilgilere bu linkten ulaşabilirsin..
http://www.akvaryum.com/Forum/yeni_baslayanlar_burayalow-tech_k208779.asp
Merhaba.. Aradığın bilgilere bu linkten ulaşabilirsin..
http://www.akvaryum.com/Forum/yeni_baslayanlar_burayalow-tech_k208779.asp
Kristal Taşlar
[QUOTE=nazimtolga]
Kristallerden oluşan taşlardan yapılacak tank zaman ve ciddi maddiyat gerektiriyor, beyaz kuvars zonguldak-Maden Köyünde bolca var Zonguldak'lı arkadaşlar deneme amaclı bir tank kurup gözlemleyip durumu bizimle paylaşsalar ne iyi olurdu.. (Verelim gazı dönemeçte toslasınlar :) )
Arkadaşlar kristalin kenarlarına taktık cogumuz emin olun işlenmemiş kristal bulmak cok zor (yumruk kadar ametist Min: 300TL Max: ... uzar gider fiyat :) beyaz kuvars ve fiyat olarak ona yakın kristaller iş görür..
Birde şu Opal taşı cok enteresan geldi bana fosilleşmiş ağaç köküymüş :) Bilgi yumağı oldum valla :) keşke zamanında haytalık yerine derslerime önem verseymişim cahil kalmışım. (orta 2 terk)
BTKN 2011-12-03 14:05:52
[QUOTE=nazimtolga]
Hayırlısı ne diyelim mineral salgılarsa tabiki yararlı olur da balıklar inş ona sürtünmeye kalkmaz. Birde kuvars demir salgılasada aşırı oranda değildir ve zaten aslında az miktarda demire balıklarda bitkilerde ihtiyaç duyar. Ama sizin sonucu merak ediyorum tabi sağgılar.
[/QUOTE]Kristallerden oluşan taşlardan yapılacak tank zaman ve ciddi maddiyat gerektiriyor, beyaz kuvars zonguldak-Maden Köyünde bolca var Zonguldak'lı arkadaşlar deneme amaclı bir tank kurup gözlemleyip durumu bizimle paylaşsalar ne iyi olurdu.. (Verelim gazı dönemeçte toslasınlar :) )
Arkadaşlar kristalin kenarlarına taktık cogumuz emin olun işlenmemiş kristal bulmak cok zor (yumruk kadar ametist Min: 300TL Max: ... uzar gider fiyat :) beyaz kuvars ve fiyat olarak ona yakın kristaller iş görür..
Birde şu Opal taşı cok enteresan geldi bana fosilleşmiş ağaç köküymüş :) Bilgi yumağı oldum valla :) keşke zamanında haytalık yerine derslerime önem verseymişim cahil kalmışım. (orta 2 terk)
Kristal Taşlar
[QUOTE=fbozdag]Barış Bey salınımdan kastım, zararlı olabilecek salınımlar.
:))
Okuduğum onca yazıdan cıkardığım en önemli bilgi bu kristallerin salgıladığı minerallerin yararlı olduğudur. Kuvars kumu yerine kristalini koyucam ;) Amaç salgıladikları minerallerin balıklar üzerindeki etkisi, emin konuşmak istemiyorum elde veri yok ama balıkların üstünde iyi bir etki yapıcana inançım tam..
[QUOTE=fbozdag]Barış Bey salınımdan kastım, zararlı olabilecek salınımlar.
Elbette hiç bir akvaryum doğal olamaz ama ben doğallıktan kastım o değildi.
Yani balıkların doğasında böyle bir taş yok demek istemiştim.
Sizin de söylediğiniz gibi kuvars kumları taşıdığı mineraller için kullanılıyor.
Buna çok güldüm
[QUOTE=BTKN] (uzaylı gören masum Barış) :)
[/QUOTE]
[/QUOTE]:))
Okuduğum onca yazıdan cıkardığım en önemli bilgi bu kristallerin salgıladığı minerallerin yararlı olduğudur. Kuvars kumu yerine kristalini koyucam ;) Amaç salgıladikları minerallerin balıklar üzerindeki etkisi, emin konuşmak istemiyorum elde veri yok ama balıkların üstünde iyi bir etki yapıcana inançım tam..
Kristal Taşlar
[QUOTE=fbozdag]Bir de salınım yapıp yapmadığını bilmek gerekir.
[/QUOTE]
Hangi akvaryum doğalki? akvaryum tabanında kullanılan kuvars kumuda kuvars taşından yapılmıyormu? kuvars kristali uzaylımı (uzaylı gören masum Barış) :)
Kuvars taşının demir salınımı yapanları varmış Hangi şehirden cıkarılan kristal oldugunu hatirlayamadim wikipedia'da okudumuştum sanırım.. mineral salıyor kristal taşları öyleki bu taşları bardağın içine koyup su içenler var.. 30TL civarı :)
NOT: Süpersiniz tartışmaya devam lütfen her fikir dile getirilsin tartışa tartışa ikna ede ede dogruyu bulucaz bakarsınız 1 2 kişi kıyar paraya rengarek bir tank yapar :) (ben niyetlendim bu işe ama taşları edinmem uzun zaman alıcaktır.)
BTKN 2011-12-03 02:54:41
[QUOTE=fbozdag]Bir de salınım yapıp yapmadığını bilmek gerekir.
[QUOTE=BTKN] Tabiatta olan bir taşın doğallığını tartışmayalım ;) [/QUOTE]
Sanırım akvaryumdaki doğallıktan bahsediliyor.
Hangi akvaryum doğalki? akvaryum tabanında kullanılan kuvars kumuda kuvars taşından yapılmıyormu? kuvars kristali uzaylımı (uzaylı gören masum Barış) :)
Kuvars taşının demir salınımı yapanları varmış Hangi şehirden cıkarılan kristal oldugunu hatirlayamadim wikipedia'da okudumuştum sanırım.. mineral salıyor kristal taşları öyleki bu taşları bardağın içine koyup su içenler var.. 30TL civarı :)
NOT: Süpersiniz tartışmaya devam lütfen her fikir dile getirilsin tartışa tartışa ikna ede ede dogruyu bulucaz bakarsınız 1 2 kişi kıyar paraya rengarek bir tank yapar :) (ben niyetlendim bu işe ama taşları edinmem uzun zaman alıcaktır.)
Kristal Taşlar
[QUOTE=furrion]Güzel işlenmiş derken_?[/QUOTE]
Kristal taşlarindan kolye, yüzük, bardak içine koymak için ufak upak parcalar, akvaryum içine koymak için yapilan deniz canliları vb. işlem :)
[QUOTE=onur_0606]Eğer balığınızı yaralarsa ,bu tür keskin kenarlı taşlar, balığınızın hastalık kapma riski yüksek olur, açıkçası bu tür taşlar çokta doğal görünmüyor tabi zevk meselesi.[/QUOTE]
İşlenmemiş degerli veya yarı degerli taşlarinin yer tarafı keskin degildir zaten koca koca taşlarda degildir, Tabiatta olan bir taşın doğallığını tartışmayalım ;)
Edit:
BTKN 2011-12-03 02:28:11
[QUOTE=furrion]Güzel işlenmiş derken_?[/QUOTE]
Kristal taşlarindan kolye, yüzük, bardak içine koymak için ufak upak parcalar, akvaryum içine koymak için yapilan deniz canliları vb. işlem :)
[QUOTE=onur_0606]Eğer balığınızı yaralarsa ,bu tür keskin kenarlı taşlar, balığınızın hastalık kapma riski yüksek olur, açıkçası bu tür taşlar çokta doğal görünmüyor tabi zevk meselesi.[/QUOTE]
İşlenmemiş degerli veya yarı degerli taşlarinin yer tarafı keskin degildir zaten koca koca taşlarda degildir, Tabiatta olan bir taşın doğallığını tartışmayalım ;)
Edit:
SON MESAJLAR
- Beyaz Benek HOPPALA, 04:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Elyaf Çok Pis KaanE, 03:33
Yeni Üye Forumu - Hangi Tür Karides Daha İyi MasterChief, 02:47
Omurgasızlar - Doğuma Daha Var Mı ? MasterChief, 02:44
Yeni Üye Forumu - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor MasterChief, 02:41
Yeni Üye Forumu - Karideslerim Ölüyor Mu? MasterChief, 02:13
Omurgasızlar - Kurt Mu? Kayrabarlas, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Doğurdu 6 Yavru BozKar, 01:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi ahmetfiratozkaya, 00:50
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 00:30
Sazansıgiller - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Akv Başkan çeto, 23:58
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Shallow Tank HarunYILDIRIM, 22:20
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Çürüme MCY4, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Kuyruk Erimesi Helpmep89, 18:27
Yeni Üye Forumu - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit Aguamentist, 15:45
Diğer Tatlı Su Canlıları - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? MasterChief, 14:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 13:31
Canlı Doğuranlar - Betta Yumurta Mantarlaşması lKatarina, 13:09
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su ÇaĞRı, 12:54
Omurgasızlar - Akvaryum İçin En İyi Şey Hiçbir Şey Yapmamak! hounddog, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - İç Filtre darkaura, 12:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Bir Kesecik Çıkardı goko58, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtre Daha Uygun darkaura, 10:44
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 07:13
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 07:13
- Fırsat - Karides , Salyangoz . gyunda 07:13
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 03:16
- Altın Kafa Melekler Tekin35 02:26
- Filtre Malzemesi Ve Kum dark blue 01:54
- 12 Adet Damızlık Boy Katil Salyangoz dark blue 01:54
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 01:07
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 01:07
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 01:04
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 00:58
- Led Driver 36-48w ilh4n 00:43
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 00:43
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 00:43
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 00:40
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:24
- Satılık Japon Akvaryumu CnBrtcn 00:20
- Satılık Akvaryum Malzemesi CnBrtcn 00:20
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 00:17
- Black Flame Wood cagdas_0606 00:08
- Profıl Akvaryum Altlıgı Masa ootkn 23:40
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 23:39
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 23:27
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 23:27
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 23:25
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 23:25
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 23:25
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 23:10
- Clear Akvaryum Ve Mdf Dolabı Serdariekrem 22:51
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 22:50
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 22:43
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 22:43
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 22:20
- Christmas Moss Furkann 22:20
- Bronz Çöpçü Corydoras Aeneus akomania 21:56
- Kırmızı Kuyruk Kedi Balıkları vagus 21:18
- Dolaplı Akvaryum 8387gms 21:07
- Resun Ve Delsa Akvaryum vedat79 20:58
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 20:45
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 20:45
- Hb.white Big Dorsal Dişi jaloreef 20:44
- Eurostar Aquaclay Kum 7 K.g Bikti Kumu jaloreef 20:44
- Nano Led Armatür BywenzeL 20:37
- Mikro Kurt wallece 20:16
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 19:57
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 19:57
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:56
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 19:47
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 19:43
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 19:42
KULLANICILAR
- 36 Online Kullanıcı, 20 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.