ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
saygı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Temmuz 2010 14:54
Son Ziyaret:
15 Temmuz 2012 16:03
Toplam Mesaj:
459 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Deniz Durmaz
Doğum Tarihi:
05 Nisan 1995
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

    

VATAN sana minnettardır.

SON 10 MESAJI

15.05.2012 Doğumlu Yavrularım!
Maşallah. Hayırlı olsun yavrularınız.
Malawi Cichlid Akvaryum İçin Tavsiye..
Eğer imzanızdaki akvaryumsa bahsettiğiniz malesef bu balıkları besliyemezsiniz. Yanık kalırlar gelişemezler bir sürü sıkıntı çıkar. İmkanınız varsa akvaryumunuzu büyütün, eğer imkanınız yoksa elinizdeki akvaryumu canlı doğurana çevirin.
doğum var acele bilgi lazım
Yetişkinlere verdiğiniz yemleri ufalayıp verebilirsiniz az ama sık olarak.
doğum var acele bilgi lazım
Balıklarınızın türü ne?
Sp ve Yunusa Siyah Hagen Kum
Hiç böyle bir işe girişmeyin derim. Cikletler kumla oynamayı seven balıklardır. Hagen kumda iri parçalı olduğu için balıklarınıza zarar verebilir. Birde diğer arkadaşlarında dediği gibi siyah renk balıklarınızın doğal renklerini sergilemesini engeller.
Duboisi krallığı yeni resimlerle beraber
Öncelikle hayırlı olsun. İleride akvaryumu büyütmezseniz ve çok yakın bir zamanda dış filtre almazsanız çok sıkıntı yaşarsınız. En azından akvaryumu büyütene kadar bir dış filtre edinin derim.
Pengasus - Japon
Pengasus 1 metre boya gele ve geçen bir balıktır bence o balıktan bir an önce kurtulman lazım hemde japon balıklarını strese sokarlar çok hızlı hareket ettikleri için.Akvaryumunun litresi gayet güzel bence pengasusları çıkarıp yoluna kalan balıklarınla devam et.
200 lt de tropheus yada yunus olur mu?
Merhaba okan bey öncelikle hayırlı uğurlu olsun balıklarınız. Size kimse bakamazsınız demiyor, bakarsınız hatta yavruda alırsınız ama balıklarınız için sıkıntı olur. Troplar sürü balığı olduğu için genelde 10 lu gruplar halinde bakılmalı daha az bakıldığında erkekler dişilere baskı yapıp(sayı az olduğu için genelde hep aynı dişilere) strese sokuyor birde akvaryum küçük olunca daha kötü bir hal alıyor vaziyet. Arkadaşlar bunu demek istiyor.Birde ileride bu balıkların büyüyeceğini göz önüne alırsak durum dahada kötüleşiyor.(Ben trop sevdasına yeni başlıyacağım , ama forumdan tanığım abilerimden biliyorum bu durumları )
Neler oluyor ?
Benimde başıma gelmişti. Hobimin ilk zamanlarında balıklarım tek tek kayboluyolardı en sonunda bir baktım iç filtrenin içine girip pervaneye yakalanarak ölmüşlerdi. O anki duygularım anlatılmaz yaşanır cinsnden.
Duboisi Maswa akvaryumum
Konunuzun takipçisiyim 2 ay kadar bir süre sonunda bende trop akvaryuma kurmaya niyetliyim yavaş yavaş topluyorum malzemeleri :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.