ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
OnurTaşkın
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Haziran 2010 18:28
Son Ziyaret:
15 Mart 2024 18:45
Toplam Mesaj:
716 [0.14 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
onur taşkın
Doğum Tarihi:
24 Ekim 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Güvenlik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]//i.hizliresim.com/pgOkbm.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

Yeni Site (Hataları Rapor Ediniz)
Merhaba arkadaşlar defalarca denememe rağmen profil fotoğrafımı değiştiremedim.Her defasında yeni fotoğraf eklendi desede hala eski fotoğraf mevcut.[:geek:][EDIT]OnurTaşkın,2015-07-01 17:54:03[/EDIT]

Problem çözüldü teşekkürler...[3)]
Site İle İlgili Tavsiyeleriniz
Cep telefondan giriyorum her zaman bugün tabletten siteye giriş Yaptım Hoşuma gittiğindenmi alıştığımdanmı bilmiyorum site Değişimi hakkındaki düşüncem Değişiyor sanki hepimiz için Hayırlısı olsun.
Yeni Site (Hataları Rapor Ediniz)
Yönetim bu kadar olumsuz yoruma karşı düşüncesi nedir öğrenme imkanımız varmı?10 yorumdan 9 u olmamış derken tavrınız değişiklik gerekli yada zorunda kaldıklamı kalacak?Biz böyle güzel bir forma sizin gibi yöneticiler sayesinde bağımlısı olduk hobiye olan şevkimiz doruklara ulaşmışken bizlerin istediğine lütfen kullak asın.Elimiz gitmiyor forma girmeye ben şahsi fikrimi söylüyorum ben bu forumda 6 seneyi geçgin misafir ve üye olarak vakit geçirdim bu site yeni haliyle gerçekten kötü ve kullanışsız emeğinize saygım büyük ama malesef olmamış sizden en kısa zamanda eski sürümümüze geçiş olsun istiyorum lütfen.
Yeni Site (Hataları Rapor Ediniz)
Emeğinize sağlık ama en büyük hata sitenin yeni tasarıma geçişi olmuş.Ben uzun zamandır bilgisayar yerine cep telefonumdan giriyorum siteye ilan veriyorum,bazı konulara yorumlar yapıyorum ve devamlı ilanlara göz atıyorum.İşin en güzel tarafı eski tasarımın cep telefonundan girilse dahi görünümü pc den girildiği gibi olmasıydı.Sizden rica ediyorum bu azaptan kurtarın bizi emin olun bu forumda üye kaybından ve devamlı online olan üyelerin yavaş yavaş elini ayağını cekmesinden başka hiç bir şeye faydası olmayacak.Emek veriyorsunuz emeğiniz kayıba yol açacaksa siz bizden daha çok üzeleceksiniz.Saygılar..
Site İle İlgili Tavsiyeleriniz
Görünüm bakımından güzel dursada eski kullanım kolaylığından eser kalmamış ilk defa bugün gördüm biraz kurcaladım ama kullanımdan kaynaklı sıkıldım ve hemen forumdan çıktım.Lütfen seçenek imkanı tanınsîn istiyen bu şekilde isteyen eski görünümünde kullansın yada bir anket yapılıp ikisinden biri seçilsin.Emek için ellerinize sağlık.
Flower Horn Çeşitleri
Videodaki bütün akvaryumlarda var sanki dış motor emiş ucu aparatı gibi gelmedi bana
Hava motoru
Hava motoru seni rahatsız etmeyecekse akvaryumun tavan mesafesine yada üstüne koy ve 2 mt hortumu kısaltman hava motoruna yardımcı olabilirsin fikrimce.
Flower Horn Çeşitleri

Arkadaşlar yeni bir fh akvaryumu kurdum.Her şey tamam balık,okiko marka yem setim ama resmini paylaştığım FH arkasında filitre mevcut bunun markasını bilen varmı?
Beylikdüzü'lü akvaristler kaynaşalım...
Merhaba arkadaşlar elimde odyssea marka 18 w uv filtre var.İsteyen olursa iyi bir iç filitre artı hava motoru ile takas yapabilirim.Ücretli almak isterseniz ilanıma göz atabilirsiniz.
Süper Red Dragon Flowerhorn (syf 2 Yeni Resim)
Maşallah çok güzel, ben de şuan fh akvaryum hazırladım ama sıkıntı iyi bir kandan gelen fh bulmakta. Bir de okiko yemi nereden temin ettiniz? Cenk Bildir2015-05-02 15:22:41

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.