ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
raremc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Mayıs 2010 13:59
Son Ziyaret:
17 Mart 2012 21:29
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ender Girengir
Doğum Tarihi:
27 Kasım 1987
Yaş:
36
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Anlattıklarımız Karşı Tarafdakinin Anlayabildiği Kadardır.

SON 10 MESAJI

Antik Kent :)
[QUOTE=mutet]

Hayırlı olsun. Dekorasyona bayıldım. Efes' e gittiğim günden beri böyle bir bitki tankı hayali kurarım. Yanlız papağanlar konusunda dikkatli olmanızı öneririrm. Bir tanesi dahi diğer balıkları stres yapmaya yetebilir. 5 tanesi ise akvaryumunuzda küçük bir iç savaş çıkarabilir. Renklerine aldanarak, yapmamam gerektiğini bilerek akvaryumuma eklediğim 2 show boydan biri diğerini bir günde paçavraya çevirdi. Zor iyileştirdim ve aldığım yere iade ettim. Diğeri tankımda altı ay kadar kaldı ve sonunda yunus ve sarı prenseslerimin çiftleşirken aralarına girip yumurtalarını çalmayı adet edindi. Bu yüzden akvaryumdan çıkarmak zorunda kaldım. Çoğu arkadaşın belirttiği gibi bu boyut için biraz kalabalık bir akvaryum düşünmüşsünüz, ancak nitrat ve nitrit toleransı çok düşük olan yunusları bu tanka bence hiç eklemeyin.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
Balık ekleyince yeni fotoğraflar eklersiniz umarım.
Saygılar.
[/QUOTE]

Güzel ve Açıklayıcı Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim. Ben Yaklaşık 6 Senedir Ciklet Besliyorum. ve Son 4 Sene Kadardırda Papağan Besliyorum. Benim Gözlemlediğim Kadarıyla. Yavruyken Alınan İki Tür Arasında Pek Sorun Çıkmadan Barışçıl Olarak Yaşadığıdır. Tabiki Bu Gözlemi Sadece Sarıprenses ve Yunus da Hakim Kılabildim. Diğer Ciklet Türleri İle Bir Takım Uyuşmazlıklar Çıktı. Öte Yandan Eğer Yavru Alma Amacı Gücedseydim Bu Tankta Yunusları Tek Başına Bırakırdım Ama Uğraşmak İstemiyorum :) Biraz Seyir keyfindeyim Açıkçası. 
Antik Kent :)
Teşekkür Ederim. Baya Uğraştım Fakat Şimdi Keyfini Sürüyorum 
Antik Kent :)
Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim... 
Antik Kent :)
Yorumlarınızı Dikkate Aldım Şu Anda 2 Tane Sarı Prenses Var Koskoca Akvaryumda Ama Şunu Gördüm Kimse Belirtilen Litrelerde Belirtilen Balıkları Beslemiyor. Çoğu Sadece Lafta 
Antik Kent :)
Değerli Bilgileriniz İçin Teşekkür Ederim. 
Antik Kent :)
[QUOTE=forever047]Gercekten ok guzel olmus . Nerden temın ettınz acba. Benım ıcınde temın etme ımkanınız olursa haberleselım lutfen....
[/QUOTE]

 Tek Seferde Temin Ettiğim Bir Yer Yok Malesef, Bir Nevi Biriktirerek Denk Geldikçe Alarak Temin Ettim Dekorları.
Antik Kent :)
Plastik ve Bir Başka Madde Karışımı Diğer Maddenin Ne Olduğunu Bilmiyorum. Alçı Yapamazsınız Zaten Çünkü Suda erir. En Son Köşe Ve En Sağ Köşedeki Dekor Seramik ve Mermer. 

MrFaruk Güzel Dilekleriniz İçin Çok Teşekkür Ederim 
Antik Kent :)
Değerli Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar. Dediklerinizi Göz Önünde Bulundurdum ve Canlı Çeşitliliğini Olabildiğince Aza İndirgedim. Papağan- Sarı Prenses ve Yunus. 2 Adet Vatoz 2 Adet Çöpçü. Şuan Sorunsuz Görünüyorlar... Ben Zaten Yaklaşık Olarak 6 Senedir Ciklet Besliyorum ve Bunun Bana Öğrettiği, Portakal ve Kar prensesinden Uzak Durmak. Her zaman Akvaryum İçi Huzuru Bozuyorlar.   

[QUOTE=orcrist]Akvaryumlarda kullanılan doğal olmayan malzemeler kullanılacaksa bu şekilde olmalıdır bence, tebrik ederim... Umarım salınım testlerinizi yapmışsınızdır.. Hoş tasarım..[/QUOTE]

Çok teşekkür Ederim. Benim Kafamda Antik Tiyatro Vardı Fakat Bir Türlü Bulamadım. Yurtdışından Bile İstettim Fakat Yoktu. 
Antik Kent :)
[QUOTE=3NG3R3K]

''4 Sarı Prenses 4 Yunus 4 Mavi İmparator'' Son hali bile çok sayılabilir.Üstelik bunların üstüne papağan düşünüyorsunuz.Papağanla beslemenizi hiç tavsiye etmem açıkçası.

Bunların dışında akvaryum dizaynınız son derece farklı ve güzel olmuş. 

[/QUOTE]

Çok Teşekkür Ederim. Papağanla Birlikte Yaklaşık Olarak 3 Senedir Ciklet Besliyorum ve En Ufak Sorunla Karşılaşmadım. Sonuç Olarak Ben Elimde Damızlık Tutmuyorum. Aile Kurma Gibi Bir Niyetim Yok. Bundan Dolayı Balıklarımın Sayısının Gayet Yerinde Olduğunu Düşünüyorum. 
Antik Kent :)
Teşekkür Ederim Kardeşim. Baya Uğraştım, Fakat Değdi. Yapım Aşamasında Yanımda Olduğun ve Yardım Ettiğin İçin Sana Minnettarım. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.