ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
busra_cem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Ekim 2009 19:34
Son Ziyaret:
26 Aralık 2012 13:58
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
büşra aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Büşra Aydın

SON 10 MESAJI

diskuslarım yumurta döküyor
Teşekkürler ercüment bey evet zorlu bir süreç başladı.inşallah sağlıklı yavrular aldığımda da foruma yazacağım..
diskuslarım yumurta döküyor
Ben daha ne yapacağımı düşünürken maalesef erkek olan yavruları yedi. O kadar güzellerdi ki bir sürüydü. Hepsini yedi. Başta dişi yapıyor sandım ama bir müddet sonra erkek hepsini topladı. Stres yaptılar sanırım. Gerçi bu konularda bilgili bir arkadaşla konuştuk ilk seferde yavru alımının zor olduğunu söyledi ama yine de üzüldüm. .
diskuslarım yumurta döküyor
Merhaba 2 balığım bir müddettir beraber huni temizliyordu şuan yumurta döküyorlar. Tabi artık onları ayrı bir tanka almam mümkün değil ne yapmam lazım araya cam koymak içinde yarını beklemem lazım diğer balıklar yumurtalara zarar verir mi şimdiden yumurtlama esnasında bile gidip gidip diğerlerine vurup tekrar dönüyorlar akvaryum şuan çok gergin.

Bir de şimdi yumurtaları döllerken sanırım dişi olan ağzına toplamaya başladı normal mi acaba. Yoksa yiyor olamaz değil mi :(.
3-4 gündür yem yemiyorlar
Teşekkürler su piresi bulmak için yarın biraz dolaşırım petshopları. 
ahmet beyin ve ercüment beyin yazılarını okudum. Flagy etkili bir yönteme benziyor fakat bu konuda tecrübesizim. Açıkcası korktum diyebilirim. Birde ahmet beyin şırınga seçimi ile ilgili yazısını okuyunca balıklara zarar verebilirim diye de düşündüm. Hala yem yemiyorlar. Isıyı kademeli olarak arttırmaya başladım. Şuan elimden gelen bu ve umarım balıklarım zarar görmeden hastalık dönemini atlatırız. Ayrıntılı bilgi için çok teşekkürler. .
3-4 gündür yem yemiyorlar
Bilgiler için çok teşekkürler ısı ile tedavi şeklini deniycem. Filtreyi de gözden geçireyim. Eğer gerekirse sonra ilaç tedavisi bana da mantıklı geldi. .
3-4 gündür yem yemiyorlar
Hepinize teşekkür ederim
balıklarım ortalama bir yaşındalar. 8-9 cm den 13-14 cm kadar daha önce böyle bir problem olmamıştı. Ama iç parazit belirtilerine baktım bir kaç kere jel tarzı dışkılama oldu saydam. Biraz hareketlerde azalma bir yerde toplanma da bugün başladı bugün yine çok iştahsızlardı. 
eğer iç parazitse diye tevadi şekline baktım balığın ağzından ilaç vermek gibi yöntemler var ama benim bütün balıklarım aynı durumda gibi hepsine tek tek mi tedavi uygulamam gerekiyo bildiğiniz etkili bir yöntem var mı dış parazit için.
Discus kurlaşma
Bende bekliyorum bu soruya bir cevap. Net birşey yok sanırım eş tuttuklarında kesin anlarsın gibi bir cevap aldım :) öyle dediklerine göre sanırım vakti geldiğinde anlarız. Benim iki balığım bu ara sürekli beraber gezmeye diğerlerini yanlarına yaklaştırmamaya başladılar mesela. .
3-4 gündür yem yemiyorlar
Merhaba 
yumurtlamaydı,vatoz problemiydi derken onları hallettik ki bir baktım yem yemiyorlar. 3 gün oldu yeme gelmiyorlar. Çok isteksizler yemi attıktan bir süre sonra bir kaçının biraz yediğini gördüm ama çok iştahsızlar. Ev yapımı yemi de yemediler. (sanırım sarımsağı çok kaçırmışım sevmemişlerdi onu zaten yenisini yapıcam) yem yememenin dışında bir sıkıntı yok. Saklanma agresiflik falan. İştah açacak önerebileceğiniz birşeyler var mı ?
diskuslarımın cinsiyeti nedir acaba
Yaklaşık 10 gündür huniye vuruyorlar ikisi birden ama dediğiniz gibi yumurtlama dölleme işlemi görmedim. Sanırım dişi olma ihtimalleri yüksek. Şimdi birde erkek aramak lazım. ..
diskuslarımın cinsiyeti nedir acaba
Merhaba
eş tutmuş gibi yanyana geziyorlar ve yumrutlama hunisinin yanında sürekli huniye vuruyorlar ama yumurtlama olmadı acaba ikiside dişimi diye düşünmeye başladım bilen anlayan varsa bakabilirseniz sevinirim.





SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.