ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
akaycv
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Temmuz 2009 23:00
Son Ziyaret:
10 Aralık 2013 21:39
Toplam Mesaj:
41 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ozan gün
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ozan Gün

SON 10 MESAJI

balıklarımın türü nedir acaba
Beyaz olan albino zebra
sarı prenses cinsiyetleri
flagy ne dozda verdiniz belki de fazla dozdan öldu danismadan arastirmadan ilac kullanmayin baliklara sarimsak karisimi granul yem verin en azindan gunde 1 defa bu dedigim yemlerden verirseniz bagisikliklarini guclendirirsiniz
Bu Ciklet Türü Nedir ?
2.kobalt mavisi oldugu kesin gibi 1. dediginiz gibi Saulosi erkegi gibi gorunuyor yardimlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar.akaycv2013-12-10 21:15:49
Bu Ciklet Türü Nedir ?
[QUOTE=aponogeton]Afra white top olabilir. [/QUOTE]

Kuyruk tarafına doğru hafif sarı renk var 1. ciklet de


[QUOTE=Simao]1. Mavi prenses (çizgileri stresten kaynaklanıyor)
2. Kobalt mavisine benziyor [/QUOTE]

kardeş yorumun için teşekkür ederim bir şey daha soracam bu 1. ciklet yani senin mavi prenses dediğin sarı prensen olabilir mi  kuyruğuna doğru sarı renk çünkü birde akvaryuma bırakdığımdan bu yana hep aynı sarı prensesin peşinde devamlı takip ediyo aynı sarı prensesi.
Bu Ciklet Türü Nedir ?
Arkadaşım dan aldığım  bu 2 cikletin türünü belirleyemedim araştırdım ama  sadece malawi gölü cikleti olduğunu biliyoruz ama arkadaşımda bende amatörüz yardım edin lütfen..

1.) çizgili olanı soruyorum , 2 balık var resimde mücevhe ciklet değil diğer çizgili olanı soruyorum..



2.) ciklet


 2. olan bazen koyu renk alıyor bazen açık renk fotografda açık renk almış hali var koyu renk alınca lacivert ve kahverengine dönüyor malawi gölü oldukları belli tanganyika balıklarını araştırdım ama bu tip hiç ciklet yok malawi gölüne ait olduğunu düşünüyoruz aşırı agresif de değiller yardımınızı bekliyorum..

Bügüngü Yaptıgım Kapak 5 Saat Uğrastım
bende yaptım yapıştıramadım bu ahşap görünümlü folyoyu sen nasıl yapıştırdın
ALÜMİNYUM KAPAK HAKKINDA
[QUOTE=zephyrr]

Sizin yapmayı düşündüğünüzün bir değişiğini ben uyguladım. Sert straforun üstüne alüminyum folyo bantla kapladım. 3 hafta kadar oldu kararmalar (kahverengileşmeler) oluştu. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor ama daha önce denemiş olanların sonuçlarını açıkcası merak ediyorum.

[/QUOTE]

Alininyum folyo buharı veya suyu görünce kararır şu ahşap görünümlü veya tek renkli yapışkanlı kaplama kağıtları ile yapıştırdığında sorun olmaz seninkinin kararması normal.


ozi00002013-11-13 02:06:04
360 lt strafor kapak, profil kaplama
Bende foamboard dan(sertstrafor) kapak yaptım ama bu ahşap desenli folyoyu yapıştıramadım  sen nasıl yapıştırdın?
Strafordan kapak yapımı
Resimde tam net göremedim ama led şeridleri korumasız yapıştırdığın zaman zamanla hatta 1-1,5 ay içinde kullanılamaz hale geliyo. Benim tavsiyem led şeritlerin sığacağı şeffaf  hortumlar var ondan alıp şeritleri içine yerleştirip uclarını sıkıca silikonla yapıştırırsanız ömürleri daha uzun olur .Dediğim sistemin hazır olanlarıda var ledler içinde olanlardan ondanda kullanabilirsiniz.
Kolay gelsin..



İlk defa arka fon yaptım
arkadaşlar ilk defa arka fon yaptım fugaflex 2900 bulamadım 2300 ile yaptım malum kahramanmaraşın ilçesinde oturuyorum burada bulamadım internette getirtmek istemedim kargo falan olduğu için.
fugaflex 2300 havuzlar,su depoları için olandan
2 tane 5 cm lik strafor
1 tane polisan su bazlı renklendirici
kullandım
akvaryumuda yeni yaptırdım ama baya maceralı oldu burada 1 tane akvaryum yapan camcı vardı ben uğraşmayayım diye camcıya yaptırdım hani bir atasözü var koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler diye.İşte yaptırdım 10 mm camdan 100 tl verdim ama adam hiç özenmeden yapmış eve gelince su kaçırdı bende jiletle  silikonları söktüm kalın bir silikon çektim  kayıt kuşak hak getireydi onalrıda ben attım baya bir silikon parası harcadım ama hobi için parayı gözüm görmedi.
Şimdi size soum şu bu akvaryum fonunu nasıl yapıştıracam silikonla yapıştırsam suyu koyunca hareket edermi birde salınım süresini beklemek için kaç gün su içinde bekleteyim ?.Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler. Herkese hayırlı hobiler...







ozi00002013-11-05 03:23:43

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.