ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
selim__42
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Nisan 2009 05:03
Son Ziyaret:
30 Nisan 2016 00:25
Toplam Mesaj:
58 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
selim koçak
Doğum Tarihi:
11 Nisan 1989
Yaş:
35
İl:
Konya
Meslek:
kalıpcı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SELİM KOÇAK

SON 10 MESAJI

Starbia Çöpcü Bıyıklarını Ve Kuyruğunu Yemişler
Demosoni denen yaratık kendinden küçük bulduğu ne varsa hırpalıyor ben leopar vatoz koydum 12cm falan ona dokunamıyorlar tavsiye ederim.
Starbia Çöpcü Bıyıklarını Ve Kuyruğunu Yemişler
Hocam bıyıkları sadece biri yok kuyrukta aynı şekilde ucundan tırtıklamışlar.
Peki hocam yavru almak için ne yapmam lazım 25 cm bi akvaryumum var bununla bi nano butkili yapmayı düşünüyorum 25 cmlik bi tankta yavru alabilirmiyim.
Starbia Çöpcü Bıyıklarını Ve Kuyruğunu Yemişler
Arkadaşlar birçift starbia cinsi çöpcüm vardı bunları demosonilerin yanına koydum ilk başta sıkıntı olmadı fakat dişinin kuyruğunu ve bıyıklarını yemişler şimdi ayrı bir tanka aldım sizce nasıl bir tedavi uygulayabilirim bir çözümü varmı.
Tetra Ex 1200 Için Filtre Malzemesi
[QUOTE=BabySoul]Karbon yapıldığı malzemesine göre 1 hafta ile 15 gün tutulur genelde. Aktif karbon 1 hafta sonunda yeterli doygunluğa ulaştığında kusma yapacaktır.
Ben tetranın süngerlerini, bioballarını çıkardım. Yerine eheim süngeri ve substrat pro koydum, bir sepettede diatomite kedi kumu var.[/QUOTE]
Hocam öneriniz için çok teşekkürler böyle bir durumun olabileceğini hiç duymamıştım biran evvel karbonu çıkartıyorum ozaman.
Tetra Ex 1200 Için Filtre Malzemesi
Arkadaşlar 1 ay önce tetra ex 1200 marka dış filtre aldım ve 1 ay sonra temizlemeyi düşünüyorum ve her 2 ayda 1 temizlemeyi düşünüyorum.
Size sorum filtrenin en üst sepetinde siyah karbon var sizce bu karbonla devam etmelimiyim veya yenisinimi almalıyım veya bunun yerine sünger veya elyaf koysam temizleme performansında bi sıkıntı olurmu.[:?]
Demosoni Yavru Bakımı
Hocam yavru yemi derken hangi yavru yemlerini vermeliyiz demosoni yavrularına ben tetra diskus ve sera discus yemlerini ezip veriyorum yavrulara ayrıca sera florayıda ezip veriyorum başka verebileceğimiz yavru yemi ne var.
Demasoni Yem Tavsiye
[QUOTE=Onurekrem][QUOTE=selim__42]Bende 250 lt de demosoni ve albino red cheek besliyorum arkadaşlar size tavsiyem tetra discus veya sera discus listenizde olsun 2 veya 3 günde bir verin derim.
Benim görüşüm bitksel yemler balığın karnını doyurmaz özellikle malavide bir çok çeşitli yem kullandım henüz hiç bir sıkıntı yaşamadım.[/QUOTE]
Hangisini onerirsiniz sera ve tetradan ? Bide nls cichlid formula bitkisel mi merak ettim simdi :)[/QUOTE]

Hocam ben hem tetra discus hem sera discus kullanıyorum ikisininde içeriği aynı.
Nls cichlid formula kullanmadım ama kullanmaya başlayacağım bi sakıncası olacağını düşünmüyorum.
Demasoni Yem Tavsiye
Bende 250 lt de demosoni ve albino red cheek besliyorum arkadaşlar size tavsiyem tetra discus veya sera discus listenizde olsun 2 veya 3 günde bir verin derim.
Benim görüşüm bitksel yemler balığın karnını doyurmaz özellikle malavide bir çok çeşitli yem kullandım henüz hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Bu kaya nasıl?
Kayaları akvaryumunuzda ise resim paylaşabilirmisiniz aynı kayadan bende buldum. Eğer kafama yatarsa bende kullanmak istiyorum.
Demasoni Diyet Önerisi
Ben tetra discus ve sera discus kullanıyorum ve sabah birini akşam birini veriyorum bunu yanıda sera flora ile beraber veriyorum bi sıkıntı olurmu

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.