ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ins_brk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Mart 2009 01:58
Son Ziyaret:
06 Mart 2011 22:33
Toplam Mesaj:
48 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murak türk
Doğum Tarihi:
23 Şubat 1983
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
İnşaat mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



Ne yaparsan yap en iyisini yap

Murat Türk

SON 10 MESAJI

Joponumda siyahlaşma?
Bendede aynı şey olmuştu ve akvaryumcuya sorduğum zaman geldiği yerlerde çok hormon veriyorlar o yüzden demişti ama benimkisi yeni aldığım japondu ve kısa süredede ölmüştü.
Malawi için öneriler...
Bence sarı prensesin yanına başka bir tür koyma çünkü sp gerçektende cichletler içindeki en uysal tür ve başa türler strese sokoyor bu balığı bende aynı hataya düşüp karıştırdım ve eskisi gibi pek olmadı akvaryum. Taşlarının önce üzerlerindeki yosun gibi maddeleri temizle sonrada bi leğene koyup üzerine kaynar su dök ve son olarakta tuz ekle taşların dezenfekte olacaktır. Eski akvaryumun oturmuş bir akvaryum olacağından tekrar akvaryum kurman vakit alacaktır o yüzden sadece dekorlarını değiştirmen yetecektir birde eğer bitkin varsa sp bunları yiyecektir. Birde son olarak balık alacağın zaman koloni balıklardan uygun sayıda almaya çalış bununda faydasını göreceksindir.
Leopar Vatoz & Canlı Doğuran
Ben bu güne kadar bu tip bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama Murat Bey`in mutlaka bir tecrübesi olmuşki böyle söylüyor. Benim akvaryumumda hiç böyle bir sorun olmadı ve bana göre vatoz akvaryumda mutlaka olması gerekiyor çünkü gerçek anlamda çok iyi bir temizlik yapıyor.
canlı doğuran yem seçimi
SeraVipan
Tetramin
Nls fresh H2O flakes
Bu yemler bence iyi yemlerdir ve kalite olarakta aynı seviyededirler.
 
Lepistes akvaryumu
Şevket Bey gerçektende çok güzel bir yazı olmuş. Yazıdaki en güzel değindiğiniz noktaysa sabır olmuş çünkü birçok kişi hemen suyu koydum balıkları atayım mantığıyla ilk hatalarını yapıyor.
Malawi akvaryumuna küp

Aslında mümkün olduğu kadar doğal ortamı taklit etmek en güzelidir bence siz biraz yakalama zahmetini göze alıp kayaları arttırmalısınız. Ben saksılı cichled hiç denemedim ama sebebi bana göre birine girip öbürüne girmiyorlarsa hacim olabilir.

Balıklarım ölecek mi?
Bence dipte olmaları bi sıkıntı değil ama sürtünme varsa biraz kaya tuzu yada akvaryumcuda satılan tablet şeklindeki tuzlardan at mutlaka azalacaktır. Bide kum çok sorun değil çünkü ben yıllardır deniz kumu kullanıyorum ve balıklarında bi sıkıntısı yok kumla ilgili olarak.
New Life Spectrum yem canlı doğuranlara uygunmu?
[QUOTE=h_mustafa_k]Deneyin balık yiyorsa kullanın. [/QUOTE]
KahkahaGerçektende ilginç bir tavsiye olmuş ama daha gerçekçi yazıların yararının daha fazla olacağı kesindir. Yanıt yazan herkese teşekkürler...
Eheim iç filitremi yoksa Tetratec iç filitremi
Arkadaşlar Eheim 2010 aldım alırken çin malı diye gerçektende tereddütte kaldım ama yersiz bi tereddütmüş çünkü gerçektende sessiz ve suyu berrak tuttuyor. Tetratec`ler şekil olarak çok hoşuma gitmediler açıkcası. Alacak arkadaşlarada tavsiye ederim.
New Life Spectrum yem canlı doğuranlara uygunmu?
Arkadaşlar merhaba, uzun zaman sonra yeniden başladığım canlı doğuran akvaryumuma balıklar için en ideal yemi araştırıyorum acaba bu yemi canlı doğuranlara kullanan kimse varmı ve kullandıysa nasıl sonuçlar aldı. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.