ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Artukbey
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Aralık 2008 09:59
Son Ziyaret:
13 Mart 2024 15:25
Toplam Mesaj:
110 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Avcı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
S.M.M.M.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa AVCI

SON 10 MESAJI

L144 Longfin Blueeye Üretim Projesi
Maşaellah ne güzel görüntüler. Rabbim emeklerinizi ziyan etmesin.
Ventralis Yavruları Yem Tavsiyesi
Arkadaşlar ventralis kolonimin yavrularını sağlıklı bir şekilde büyütebilmek için yem tavsiye edebilirmisiniz?
100×50×50 akvaryumda 2 tane lepistes beslenir mi
Bence 2 balık için fazla lüks :) o hacimde bir akvaryumda 2 balık yemi bulmakta bile sorun yaşayabilir. madem 2 balık olacak o zaman 50 lik bir akvaryumla başlayıp çoğaldıkça akvaryumu büyütseniz daha uygun olur gibi. 50'liği iç filtre ilede halledebilirsiniz ozaman.
Akvaryuma bölme yapmak için şeffaf pleksi
Arkadaşlar akvaryuma geçici bölme yapmak için sineklik vs ile uğraşmadan cam görünümlü şeffaf pleksi alıp matkapla delerek kullanmak istiyorum. Acaba bu malzemeyi nereden tenin edebilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
C.Microlepidotus Kasaî ( Yumurtlama Video S.3 )
Balıkların maşallahı var dostum baya iriymişler :) Erkek sayısı azalırsa güzel bir koloni ve düzenli yavru verimi olur inşaallah.
Teleskop akvaryum
Cem bey tabi ki o konuda tartışmasız haklısınız. Karşılıklı saygı ve hoşgörülü yaklaşımlar insana bir şey kaybettirmez aksine değer kazandır. 
Askerliğinizi Nerede Yaptınız ?
273/KD 
Adana 106. Topçu Alayı Karargah Bölüğü
Taymur Akvaryum mu? Aksan Akvaryum mu?
Ucuz mala para verecek kadar zengin değilim diye klasik bir söz vardır herkesçe bilinir. Akvaryum hele ki büyük bir akvaryum özenli olmayan ellerden çıkmışsa evde bir saatli bomba var bile denebilir. O açıdan kaliteden şaşmamak gerekir. Yıllardır tercihim Taymur oldu en ufak sıkıntı olmadı. Ama Aksanında çok kaliteli olduğunu biliyorum. Benim  tercihimde taymurdaki ikili ilişkiler etkili olmuştur. Hatta şimdi Temaks akvaryum var oda çok çok kalitelidir. Bence Ankara da bu 3 markadan da alışveriş yapan kolay kolay pişman olmaz.
ULUS AKVARYUMCULAR ÇARŞISI
Ulus balık halinin karşısındaki halden bir farkı yok ikiside ölü balık satıyor :) Ama karşıdakiler hiç değilse yenilebiliyor avantajı orada. Acemilerin ilk uğrak ve öpüldüğü! yerdir. Daha sonra önünden geçmek istemezsin. En azından 10 yıl önce öyleydi epeydir 10 yıldan fazladır :) önünden geçmedim bir iki dürüst esnaf girdiyse oraya inşaallah imajı düzeltirler.
Teleskop akvaryum
Arkadaşlar bence sanal alışverişlerle bir telefon açıp stok durumunu sorsak bunlar başımıza gelmez. Ha tamam  eğer elinde yoksa ozmana neden orada var yazıyor da denilebilir ama bu tür şeyler heryerde olabiliyor. Bende 15 gün önce teleskop akvaryumdan su düzenleyicisi alacaktım iletişim bilgilerinden arayıp son kullanma tarihini sordum bana başka bir telefon verdiler sanırım depo yada mağazanın gönderim yapan ilgilisi onu aradım arkadaş bir saniye dedi ve baktı bilgilendirdi ve Ürün ertesi gün dedikleri tarihle elime ulaştı. Amacım kimsenin avukatlığını yapmak değil aman sakın yanlış anlaşılmayalım ama bu ve bezer durumlar sanal alemde çok oluyor onun için işimiz garantili olsun istiyorsak telefonla da teyit ettirip öyle alışveriş yapalım ozaman üzülmeyiz. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.