ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
güvenlik
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Kasım 2008 21:38
Son Ziyaret:
01 Ekim 2009 15:25
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
sercan gündüz
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1985
Yaş:
39
İl:
Ankara
Meslek:
özel güvenlik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

sercan gündüz

SON 5 MESAJI

değişik bir tarz ışıklandırma

Peki şöyle bişey olabilirmi sizce,, bu hortum lambayı suyun içine döşesem, yine mavi ve beyaz olarak?(hortum lambanın lambayla elektrik bağlantı kısmı dışarda kaldığı sürece suya hiçbir şekilde elektrik salınım yapmaz)

güvenlik2009-07-24 22:14:47
değişik bir tarz ışıklandırma
Peki şöyle bi sistem yapsam faydası olurmu?... florasan setlerinin içinde florasanın arkasında bulunan yansıması için kullanılan malzemeden döşesem hortum lambanın altına bu şekilde olumlu bi sonuç alabilirmiyim?
havya konusunda
havya dediğiniz malzeme nasıl bişey? lehim aleti ilede olurmu
değişik bir tarz ışıklandırma
     Arkadaşlar ben sürekli forumu takip ederim hatta kendim bir dış filtre yaptım ve kullanıyorum sorunsuz olarak fakat ışıklandırma hakkında bi konu paylaşmak istedim... 
  
    elektrikçilerde satılan hortum lambalar var, boru lamba olarakta geçebilir belki, hatta bi çok kuruyemişcilerin tabelalarında olur bu lambalardan yada dükkan sahipleri dükkanlarının önlerindeki ağacın gövdesine ve dallarına dolarlar..  fazla sıkmadan sizleri konuma geçeyim.
   
     akvaryumuma ışıklandırma olarak bu lambalardan uygulamak istiyorum mavi ve beyaz renk olarak fakat kafama bişey takıldı ve sizlerden bilgi almak istedim, biliyorsunuzki led lambaların içinde yansıması için nikelaj denilen bir malzeme var fakat hortum lambaların içinde bu malzemeden ne yazıkki yok, bu hortum lambaları uygulasam sizce olumlu bir sonuç alabilirmiyim yoksa tamamen fiyaskomu olur? ayrıca maliyeti pek bişey değil,, metresi 2 liradan satılıyor ve genelde bütün elektrikçilerde mevcut, bu lambayı direk kablo ile eletriğe bağlıyorsunuz ve çalışıyor. şunuda belirtmek isterim, bu lambayı akvaryumun kapağına monte edicem ve kablonun lambaya bağlantı kısmı suyun dışında kaldığı sürece elektrik çarpması gibi bir durum asla söz konusu değil... bilgilerinizi, bildiklerinizi ve görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum, saygılar...
güvenlik2009-07-22 15:06:39
Pipetten Hava Taşı
Arkadaşlar daha dün denedim ben pipetlerden hava taşı yapmayı fakat hiçte hoş bi görüntü olmadı açıkçası, tavsiye etmem.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.