ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
GCan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
20
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Temmuz 2008 21:16
Son Ziyaret:
18 Eylül 2019 06:10
Toplam Mesaj:
102 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
GÜRKAN CAN
Doğum Tarihi:
11 Temmuz 1988
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Turizm
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gürkan Can
BİTKİLİ 60*30*45

SON 10 MESAJI

Medaka (oryzias Latipes) Pondlarım
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/53683/190520191755581.jpg[/IMG]

Can bey merhaba,
Böyle bir akvaryumum var uzun zamandır aradığım tür medakalar. Ben talibim bir kısmına. Özel mesaj gönderdim size.
Görüşmek dileğiyle. [EDIT]GCan ,2019-05-20 19:56:16[/EDIT]
Kozak Çayı Bergama İzmir
Tebrikler Mert yine harika bir tanıtım yazısı. Yazıyı okuduktan fotoğraflara bakmadan gözlerimi kapadım, Kozak çayını düşündüm ve çektiğin fotoğraflar tıpa tıp :) Bu arada ilk 4 fotoğraf için ayrı ayrı biotope kurulur. Çok güzel yazı ve fotoğraflar tebrikler.
Medaka Maceram
Hakan bey merhaba,
Ne mutlu size. Umarım yumurtalar açılır yavruları görmeye başlarız. Malum bu nadide canlıları besleyen şanslı insanlardan birisiniz :) Medakaların ülkemizde süs havuzlarinda bile beslendiğini görme ümidiyle.
Saygılarımla,
Vahşi Form Lepistes!
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/53683/151020182230111.jpg[/IMG] Yaklaşık 1yildir tek tür olarak beslediğim moscow blue erkeklerin bazıları bu şekilde form almaya başladılar. Aslında bu lepistes hobicileri için istenmeyen bir durum. Profesyonel lepistes üreticileri balıkların formlarının bu şekilde bozulmaması için çaprazlama üretim yaparlar. Benim gibi balıkları kendi hallerine bırakırsanız bir süre sonra form değişmeye başlıyor :)
Saygılarımla, [EDIT]GCan ,2018-10-15 22:45:13[/EDIT]
Barbatula Bergamensis - Habitat
Merhaba Mert,
Yeni kurulacak olan biotope akvaryumun içinde bol bol kaya göreceğiz sanırım. Belki ileride canlilari aldığın habitatın bize su altını gösterme imkanın olur.
Loachlari nasıl adapte ediyorsun? Bildiğim kadarıyla omnivor canlılar. Kuru yeme karşı hemen alisiyorlar mi? Grup halinde mi yoksa bölgeciler mi? Yakaladığın bölgede hangi canlılar ile komşular?
Saygılarımla,
Medaka Maceram
[QUOTE=Hakanfb]Evet bende nerdeyse 1 senedir medaka bakıyorum en son paylaşımda ben bulunmuşum hiç bilgi akmıyor uzun zamandır. [/QUOTE][QUOTE=Emerse]
Evet paylaşımlarım durdu çünkü taşınma nedeniyle sorunlar yaşadım.Biraz toparlanınca devam etmeye çalışacağım.Bu arada takip etmeye çalışıyorum ancak ben de pek aktivite göremiyorum.Özellikle Medakaları ülkemize kazandıran arkadaşın foruma 3 aydır girmemesi muhtemelen terki de büyük kayıp. [/QUOTE]

Hakan bey,
Siz devam ediyorsanız tecrubelerinizi paylaşır mısınız? 1 yılda neler yaşadınız? Zorlukları, kolaylıkları, türü edinmek isteyenlere tavsiyeleriniz neler?

Levent bey,
Emerse su bahçelerini severek takip eden biri olarak en kısa sürede sorunları aşmanız ve tecrübelerinizi aktarmanız dileklerimle. Bu arada temin edilebilirsem medaka sever olarak aranıza katılacağım.
Saygılarımla,
Medaka Maceram
Levent bey merhaba,
Yakın zamanda paylaşımlar yok. Medekacılar genel olarak sessiz paylaşımları yok. Umuyorum ki sizin için ve diğer medaka hobicileri için her şey yolunda gidiyordur. Son zamanlarda çok fazla ilgilenmeye başladım medakalar ile. Yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Saygılarımla,
Aphanius Mento- Yavaş Akan Seyhan Nehri Kıyıları
Mert merhaba,
Seni cani gönülden tebrik ediyorum. Harika gerçekten, akvaryum demeye dilim varmıyor. Farklı gözle bakmaya devam et. Senden çok şey ögrenecegimi düşünüyorum. Biotop işini çok iyi yapıyorsun yerinde olsam sadece buna yogunlasirdim. Bir gün tanışmak ümidiyle...
Saygı ve sevgilerimle,
Vivarium Tanıyalım
Erdal hocam tanıtım ve fotoğraflar çok güzel emeğinize sağlık. Peki sizin vivarium ile ilgili çalışmalariniz var mı?
Bol Bitkili, Channa Laos Fireback Tankım
Mert bey büyük geçmiş olsun. Gerçekten üzücü durum. Bizler bile gerek akvaryum kurulumunda, gerek canlıları beklerken sizin kadar heyecanlanmış ve sevincinize ortak olmuştuk. Bazen en iyisini yaptığımızı düşünürüz ancak yinede başaramayız. Bu hobinin en can sıkıcı yanı sanırım bu. Ancak söyle de bir gerçek var ki her canlı bir gün bu durumu yaşayacak.
Bu durumu en kısa sürede atlatmanız dileği ile, saygı ve sevgiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.