ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
46yildiz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Temmuz 2008 17:32
Son Ziyaret:
06 Aralık 2011 22:46
Toplam Mesaj:
99 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
rabia üstün
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Dikkat Dikkat Melek Dünyasına Girdiniz." E_C_N--rcall--gozturk"
Ercan bey;balıklarımın suyunu  ozmos cihazından koyuyorum.2 saatte şimdiye kadar hiç bir yumurtam mantarlaşmamıştı,benim de aklıma 15 gündür yumurtalar dişinin karnın da durunca herhalde bozuldular diye düşündüm,Ayrıca metilen mavisi akvaryum işine ilk başladığımdan beri var,yazdığınız konuları sürekli tarıyorum ve sürekli takip ediyorum  edindiğiniz tecrübelerinizi de bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim ,iyi günler.

Dikkat Dikkat Melek Dünyasına Girdiniz." E_C_N--rcall--gozturk"
[QUOTE=E_C_N][QUOTE=46yildiz]Merhabalar,yumurtlamaları için dişi ve erkek meleğimi cam cama olan akvaryuma koyalı 15 günü geçti,dişinin karnıçok şiş olmasına rağmen haala yumurtlamadı.Bir türlü yeni yerlerine alışamadılar,kapılarının önünden geçsem bile kendilerini sağa sola çarpıyorlar ne yapaağımı bilmiyorum. [/QUOTE]
 
Rabia hanım, stres faktörü ortadan kalkmadıkça balıklar sizi mutlu etmeyeceklerdir. Çünki kendileri huzursuz! bunların bu haliyle yumurta dökmelerini beklemeyin.
 
8-En büyük hastalık Stres bkz. sayfa 14
[/QUOTE]Dediğiniz gibi camları kapattım 2 gün sonra yumurtladılar,fakat yumurtalar anne karnın da çok durduğundan mıdır nedir 2saat bile geçmeden mantarlaştılar.Şimdi tekrar yumurtlamalarını bekliyorum.
Dikkat Dikkat Melek Dünyasına Girdiniz." E_C_N--rcall--gozturk"
Merhabalar,yumurtlamaları için dişi ve erkek meleğimi cam cama olan akvaryuma koyalı 15 günü geçti,dişinin karnıçok şiş olmasına rağmen haala yumurtlamadı.Bir türlü yeni yerlerine alışamadılar,kapılarının önünden geçsem bile kendilerini sağa sola çarpıyorlar ne yapaağımı bilmiyorum.
Dikkat Dikkat Melek Dünyasına Girdiniz." E_C_N--rcall--gozturk"
Eşleri de yumurtalarla birlikte bırakacağım. Annesi ve babası baksın onlara, yavrular serbest yüzüşe geçincede kendi tanklarına almayı düşünüyorum. Yavru işini hobi olarak yapmak istiyorum.Çok fazla yavuyu ne yapabilirim ki?
Dikkat Dikkat Melek Dünyasına Girdiniz." E_C_N--rcall--gozturk"
Merhabalar Gürkan bey, cevap yazdığınız için teşekkürler. Ayrı bir tank açmıştım zaten fakat yavru alma işi de zamanla becerebileceğim bir şey galiba. Sadece bu seferlik deneyip göreyim dedim. Sabah kalktığım da yumurtaların hepsini yemişlerdi. Bundan sonrakiler için ayrı tanka bırakacağım dişiyle erkeği, yalnız bir sıkıntı var, yukarıdaki yazıda belirttiğim gibi dişi erkeği değiştirdi diye şimdi ise ikisine de yaklaşıyor gibi hangisiyle birlikte ayırmamı tavsiye edersiniz? rastlantısal2011-10-27 23:59:33
Dikkat Dikkat Melek Dünyasına Girdiniz." E_C_N--rcall--gozturk"
Merhabalar Ramazan bey, yumurtalar bugün öğle itibariyle mantarlaşmaya başladılar. Şu ana kadar yumurtaların %80'i mantarlaştı. İşin tuhafı bizim dişi mantarlaşan yumurtaları yemiyor, yavru olacak temizleri yiyor (bir anlam veremedim). Tankta bir erkek melek, 2 tetra, 1 de çöpçü var. Zaten mekanlarına hiç birini yaklaştırmıyorlar. Bu seferkileri böyle bırakacağım nasibleri olan varsa görürüz inşallah. Diğer yavrulardan 5 tane kaldı, şimdilik sıvı yemle beslemeye devam ediyorum. Yalnız bu sıvı yemin daha püre olanı yok mu yem de kurt ve böcek var tam ezilmemişler, kolay kolay karışmıyorlar suya, yemi tıpkı yumurta yemi gibi suya karıştırıp öyle veriyorum. Bu yavruları tül yavruluğa alıp ana tanka koysam olmaz mı?
rastlantısal2011-10-27 05:10:02
Dikkat Dikkat Melek Dünyasına Girdiniz." E_C_N--rcall--gozturk"
Merhabalar Ramazan bey, benim çiftim yine yumurtladılar. Yalnız dişi erkeğini değiştirdi. Yumurtalar öğlenden beri ana tanktalar. Mantarlaşma yok, illa ayrı tanka almam gerekiyor mu? (her ne kadar zor olduğunu bilsemde çiftimin yumurtalara olan yaklaşımları beni engelliyor) Veya bu yumurtalardan da vazgeçeriz... rastlantısal2011-10-26 15:37:51
betam hasta mı?
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:halsizlik

Akvaryum Kapasitesi (litre):15 lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:yok

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):

Filitrasyon:iç filitre

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
hafta da 1 kere su değişimi ,Arkadaşlar betam yaklaşık 1 haftadır çok halsiz yüzmüyor dipte veya filitrenin yanın da duruyor ,yem verirken bile yeme gelmek için zorluyor kendini, uzun zamandır benimle yaşlanmış olabilir mi?
Kedilerle ilgili forum sitesi var mı?
Arkadaşlar,yetim bir kedi yavrusu buldum.Bakmaya çalışıyorum. Ama daha önce hiç kedi bakmadığım için nasıl bakılır tam bilemiyorum,akvaryum com gibi bir sitede kediler için var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
Göz Fungusu Tedavi Süreci...!
Akif bey, verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.Benim melek balığımda da aynı sorun oldu.Sizin yöntemi denemeye başladım inşallah iyileşir.Yalnız karantina akvaryumuna ilaçladıktan sonra mı koyacağız?Balığı ayırdık diyelim daha çok strese girmez mi?Bir de ana tanka tuz meselesi var.Tuzu mantarları öldürmek için mi koyacağız? İyi günler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.