ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dance_tr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Mart 2008 16:08
Son Ziyaret:
19 Ocak 2014 16:35
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İbrahim TOPAY
Doğum Tarihi:
27 Ocak 1979
Yaş:
45
İl:
Eskisehir
Meslek:
Bilgi sistemleri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İbrahim TOPAY

SON 10 MESAJI

150x60x60 Akvaryum yapıyorum (Resim eklendi)
Okan bey merhaba;
Çalışmanızı çok beğendim elinize sağlık, aslında bende camdan yapmayı planlıyorum bu boyutlarda bir tank. Mümkünse teknik çizimlerinizi gönderebilirseniz, çalışmama öncü olacaksınız.
Akrilik Levha Nasıl Birleşir...
Akrilik levha kloroform ve bazı özel yapıştırıcılar ile yapıştırılıyor. Yapıştırıcıya su değmeyecek şekilde silikonlamanda, kloroformun suyu zehirlemesini önleyecektir. Fakat neden akrilik levha kullanmayı düşündün, aynı masrafa cama cam daha güzel bir tank kurabilirsin.
Buda benim akvaryumum
Merhaba Ercan bey;
Üst kayıtları boydan boya yapmışsınız fakat, dış filtre kullanacaksanız emiş ve geri dönüş hortumlarını akvaryuma kolay yerleştiremeyeceksiniz. Birde üst iki kayıta dikeyde bir kayıt daha atarsanız esnemeyide bir ölçüde önlemiş olursunuz. Görebildiğim kadarıyla bunları söyleyebilirim.
Tropheus Red chimba (Yeni fotolar sayfa 3'te)
Harika, tek kelimeyle muhteşem. Maaşallah ne diyebilirim ki başka Tebessüm
Tropların renkleri
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Canımı renkleri için sıkmıyorum aslında. Önemli olan gelişimleri. Bülent bey, burada olduğunuzu görmek sevndirdi beni. Herkese sağlıklı balıklar.
Tropların renkleri
Ekrem bey,
Satın aldığım kişinin akvaryumunda damızlıklarını gördüm. Zaten bu türden başka balık da beslemiyor. Stres konusunda haklısınız, ilginize teşekkür ederim.
Tropların renkleri
Stres desem, diğerleri neden streslenmiyor diye gelmedi değil aklıma. Bir kısmı öyle bir kısmı böyle olunca ister istemez insan üzülüyor. Balığın rengi için mi besliyoruz, tabiiki de hayır. Yeterki gelişimleri doğru olsun.
Tropların renkleri
Atilla bey bildiğim kadarıyla yavrular 2 koloniden olma. Fakat renk değişimleri karışık oldu. Dediğiniz gibi zamanla oturacaktır renkleri.
Tropların renkleri
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 300 litrelik troplar için dizayn edilmiş tankım var. 23 adet Red Chimba besliyorum. Geldiklerinde 1-1,5 cm diler. 3 ay kadar sonra, yani şimdi 4-6 cm civarındalar. Fakat 12-13 tanesinin renkleri kırmızıya döndü, diğerleri hala olmaları gereken kırmızı rengi andırmıyorlar bile. Kırmızıya dönenler çeşitli boylarda, yani gelişime göre bir problem gözükmüyor gibi. (6cm lik 2 tanesini karşılaştırdığımda biri kıpkırmızı, diğeri hala doğduğu renkte). Sizce diğer balıklarda olmaları gereken kırmızı renge dönerlermi? veya bir sorun varda ben mi keşfedemedim.
Tropheus Yaşamından Bir Kesit!

Eline sağlık, faydalı olmuş.

Kusturmanın zararlarından birinide tekrar etmiş oldun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.