ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
h.ariman
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Ocak 2008 00:01
Son Ziyaret:
31 Aralık 2015 19:03
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hasan arıman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Zonguldak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

hasan ARIMAN     ZONGULDAK

SON 10 MESAJI

Şikayet - Yerlibitki.com
Serpent minyatür pellia aldı . +1 adette ücretsiz olmak üzere kendisine 2 öbek gönderdik . Bunlar kötü geldi bozulmuş böcekli vs gibi mesaj attı . Mümkün değildir moss türevi bir bitki yolda çürüsün . Hani olurya dedik belki kargoda bi sıkıntı olmuştur . Kendisine üzülmemesi için haftaya aynı malın tekrar geleceğini ve yenisi göndereceğimizi söyledik . Bakın ben 37 yaşındayım falan filan bir dünya edebiyattan sonra sen benim paramı geri ver . Haftaya ben sna yine eft yaparım diyince niyetinin farklılığını sezdik . Keriz değiliz malı iade etme düşünceside yok ben sen bana paramı verde ben sana yine öderim . Hani çocuğuzya yeriz bunu belki .....Peşinden uslubu değişti ben müşteriyim haklıyım istediğim herşeyi yazar çizerim vs gibilerinden aşağılamaya kalkmalar vs . Telefon ediyorsun açmaz.

reco G.g. üzerinden 1 tanesi kargo ücretsiz diğeri ücretli 2 ürün aldı . Aynı koliye koyalım koyduk .
Bacopalar için bunlar eğri büğrü vs gibi yazdı . Kendisine durumun normal olduğunu ekim yapıldıktan sonra kafalarını dikeceklerini yazdık
Vay sen kimsin ben senin eğri bitkinlemi uğraşcam gibisinden ukala ve aşağılar tutumlarla mesajlar yağdırdı . daha sonra forumlarda işi bilen arkadaşlar normal bu durum demişler.

Gelelim zurnanın zırt dediği yere .....
ücretsiz kargosu olan bitkiyi bir çöp poşetler gibi tobaya doldurup iade etti . Gidiş geliş kargosu tabi bize yazıldı
Sonra farkettiğimiz ince ayrıntımı işte oooo

5 liralık ürünü iade etmedi ve dolayısıyla kargosuda ona bedavaya gelmiş oldu .

Tüm tantana bu 5 liralık ürünün kargosunu bedavaya getirmek içinmiş .

csimitciden simit istemenin bile bir edebi adabı var .

Şu sayfanın insanları kavga ettirip hit kazanma siyasetininde bilincindeyim . Şu yazıyıda aylar sonra gördüm . Yoksa bu tür vızıltılara papuç bırakacak değilim

Ürün resimleri genellikle temsili kullanıyoruz . ürünler ise ilan açıklamalarında yazılı oldukları boy ve ebatlarda gelirler . Dileyene watsaptan canlı resimde atıp ilgileniyoruz . [EDIT]MaviYesil,2015-12-31 19:39:28[/EDIT]
Gittigidiyor'da Akvaryumcu_x (yerlibitki.com) !
    Esnaf kişi kimsenin oyuncağı değildir . Ben sana para ödedim seni istediğim gibi aşağılar, sana doya doya hakaret eder ve hiç bir karşılık almadan asar keserim  gibi düşünceler ile kimse kimsenin emeğine saygısızlık etme hakkına ve şahsına ukalaca tavırlar ile yaklaşımda bulunma özgürlüğüne sahip değildir  . 
 
   Yaşamımız içerisinde bizde çok yerlerle kişilerden alışverişler yapmaktayız  .Ama hiç birine vay efendim ben sana para verdim istediğim kelimeyi özgürce kullanırım, sana istediğimi yapar yaptırırım  , sana tavırlar ve haller yakıştırırım demiyoruz . Diyen var isede hoş görüp alkışlamıyoruz .  Her şeyin bir yolu yordamı uslubu var  . Şahsıma yapılan hakaretleri ve haketmediğim yakıştırmalara cevap vermek en doğal hakkımdır  . Çünkü iş artık alışverişten ileri gitmiştir . Alırsın madem beğenmedin efendi efendi yollarsın geri . Hakkımda konuşulan ve içimde olmadığı halde bana yakıştırılan düşünceler ile girilen hak benim Kul hakkımdır kimseyi ilgilendirmez ister helal ederim ya da helal etmem  . 

  İş alışverişe gelince görünün köy klavuz istemez bitkiler gayette sağlıklı idi ve birçok işi bilen akadaşında bildiği üzere kafa eğme olayı normal bir durumdur . Bu bitkinin yapılan paket içindeki sağlıklı kalma süresi 2 haftaya yakındır  . Esnaf kişi rafına onurunu değil malzemesini koyar . Aksini yapan var ise biz onlardan değiliz   . Paranı ödediğinde aldığın şey malzemedir  . Bilmediğin konu ise bilgi alırsın , insansan dostluk alırsın , sohbetin hoş ise gönül alırsın . Ama asla aşağılamaya kalkma özgürlüğü alamazsın . 

 Tüm dostlarımıza ve insana insanca yaklaşımda bulunan sevdiklerimize selamlar  . . . 
yerlibitki.com (Hasan arıman)
HASAN ÖZGÜR  .

 Googleden bikaç resim bakarak insan bitki bilimci olmaz  . Tarafına pelliada gönderelim canlı canlı farkı gör dedik ama nafile . Ukalalık diz boyu . 
h.ariman2013-01-18 17:58:13
Yerlibitki.com Pelia mı Monoselenium mu
 HASAN ÖZGÜR .

 Keşke herkes internetten bikaç resime bakarak bitki bilimci olabilse . Evvela tavrınız hiç hoş değil  . Tarafımızdan almış olduğunuz bitki monosolenium tenerumdur . Bananemiş illede bu pelli a dediğiniz tür bu bitki ile türdeştir. Görünüm hemen hemen aynı olmasına rağmen pelliada yapraklar daha küçük ve uç kısmı kıvırcık ve hafif tırtıllıdır  . Bunu size mail yolu ile anlattık ısrar etmeniz üzerine canlı olarak görerek karşılaştırabilmeniz için size pelli göndermeyide teklif ettik . Siz ise kendi bildiğinizi okuyarak bana farklı ürün gönderildi diye bir şikayet başlığı açtınız  . Şimdide al gününü gör diyorsunuz aklınız sıra . 
 
Gönderdiğimiz biki kılıç isimli kullanıcının bitkisi ile aynıdır   . Gelişip sargıları aşmaya başladığında aynı görünümü alacaktır .

 Monosolenium tenerum hakkında küçük bir tüyo verelim konuyla ilgili samimi ve gerçek hobici arkadaşlarımıza  ... 
 
 Normal şartlarda çok yavaş gelişen bir bitkidir . Bu bitki temiz suyu sevmektedir . Az karbondioksit , biraz maden suyu katkısı ve yüksek dozda ışık ile gelişimi çok hızlanmaktadır  . Özellikle yüksek dozda aydınlatma bitkinin olağan üzeri oksijen salgılama kapasitesini gözler önüne sermektedir  . . . 


 Tüm Samimi ve içten akvaryum hobicilerine sevgi ve saygılarımızla  

 hasan ARIMAN 

 
MiSoSiKiaN2013-03-27 13:57:32
yerlibitki.com (Hasan arıman)
 Tamer karakan ismi çok iyi hatırladığım bir isimdir  . 

 Yukarıda yazdığı açıkcası okumadım  . Bilsinki esnaf kişi kimsenin oyuncağı değildir  . Alımı öncesinde attığı ukala mesajlara cevap olarakta bu konu kendisine bildirildi . Lutfen emeğimiz hakkına saygılı olmayacaksanız alım yapmayınız diye uyarıda bulunuldu . 

 Satın almış olduğu riccia ve moss bitkileri çok sağlıklı bir şekilde kendisine gönderilmesine rağmen  . profilimize iftiraya ve aşağılamaya varan sözler yazdı  . Cevabende hakkettiği yanıtları aldı . 

  
 Yukarıdaki yazıları okumadım bile . Bir sürü acıtasyon yok telefonmuş yok hasta sanmış. Çağtı atmışız asla böyle bişey yok çağrı atmadık direk aradık  ve yaptığı soytarılığın sebebini sorduk ? 

Adamsa buyursun aldığı günkü ürünlerin aldığı günkü fotoları ile yayınlasın herkes görsün . Biz malımızın arkasındayız hodri meydan !

 Esnaf kişiler alıcı kişilerin oyuncağı ve gönlünce iftira atabileceği karalama tahtaları değildir. Kendisi binlerce kişinin göreceği yerlere haksız ithamlar , karalamalar yaparken mutlu oluyorsa alacağı cevapta batmasın.

 Tüm sevdiklerimize, tüm adam gibi adam olan dostlarımıza selamlar olsun , gönlümüz sizler ile . . . 

Salem2013-01-15 20:17:51
yerlibitki.com'un müşteriye tavırına bakın
Bu konuya tesadüfen rastladım . Ama hatrımda kalmış kısmen
Kendisine fiyatın uygun ve pazarlıksız net bir fiyat olduğu söylendi . Israrla ona buna vermişin banada ver adammı seçiyon vs gibi uslubu bozuk mesajlar gelmeye başlanınca , daha ucuzunu bulduğu taktirde gidip başka yerden alabileceği söylenmesinin haricinde, kimsenin önünde küçük düşürülmeye çalışılmadı . Bu görüşme iki kişi arasında geçti herhangi bir topluluk şahidi değildi . Ayrıca bu satışın ilanlandığı vakit adet fiyatı 2,5 lira - 10 adedi iskontolu 17,5 lira idi . Zaten bir indirim söz konusu idi . 9 adette talep edebilirdi . Kısacası Parası değildi yetmeyen . . . .
 Hadi bu genç arkadaşımız hırsına ve cehaletine yenik düşerek, Özel mesajlarında savaş açtığını ve tüm internet sitelerinde çamur atıp karalamalar yapacağı tehditleri savurup haset peşinde koşuyor . Ya Ona uyup konuyla hiç alakası ve bilgisi olmadığı halde fitneyi-fesatı hadislerle destekleye çalışıp, işini yapmaya çalışan kişilere karşı  açılan bu karalama kampanyasında kendini imamaqua ilan eden ve hiç tanımadığı insanlara manevi zarar verme çabasına girişen bu şuursuz kişinin hedef ve amelleri nedir ???? İnsanda biraz utanma sıkılma olur !
 
Allah herkesin kalbine göre versin diyelim .
İşimize devam edelim .
 
 
Yerlibitki.com hakkında?
 Yukarıda genç bir kardeşimiz kendi çapında savaş açmış ve özel mesajındada çamur sürmek adına kendini vazifelendirdiğini anlatmış . LAkin pekde anlattığı gibi gelişen birşey değildir  .
 Olay çok hoş gelişiyor .  Evvela o vakitler tanesi 2,5 liraya sattığımız midyelerin . 10 lu paketinin 17,5 lira olduğu halde 15 liraya verirsen alırım gibi bir mesaj atıyor . Aldığı cevap kısa ve net . ( fiyatımız uygun ve pazarlıksız nettir diyoruz . ) Akabinde ukalalık başlıyor . Şuna buna 15 e vermişin banada ver - Hani pazarlık yapmıyodun adamına göremi muamele yapıyon vs vs vs gibi bir sürü ıvır zıvır sözler . Bu lakaitlik karşısında Daha ucuz satan varsa ondan al diyip engelliyoruz . Kimse kimsenin oyuncağı değil ve kimse kimseye istediği fiyatta ulaşamayınca ukalalık yapma, iftira atıp göz önünde karalamaya çalışma hakkına sahip değil . Sonuçta bir iş yapılıyor üstelik canlı işi bu kimbilir belkide satıcı kar değil zarar ediyor . Zararına satış olurmu demeyin yeri geliyor oluyor . Sonuçta her malın bir değeri var firen çok diye zam yapamazsın . Akvaryumcu arkadaşlarım bilir bunu . Param yetmedi diyorsan 10 adet değil 9 adet almayı denersin ! Acıtasyona insanları karalamaya çalışmaya kitleleri peşine takmaya uğraşmaya gerek yok .
Neyse genç kardeşimize fazla yüklenmek istemiyorum zamanla öğrenir bu işleri .
---------------------------------------------------------- 
 
 Sitemizde ufak bir sorun oldu muhtemelen yarın gün içinde düzelecek . Acil siparişleri Telefon ile alabiliyoruz . Aklına takılan arkadaşlarımız için Ürünlerimizin ilan açıklamalarında boy ve özellik bilgileri mevcutur paketlerden harici bişey çıkmaz . 
 Cep tel hatlarımız sürekli açık ulaşabilirsiniz . 543 494 73 83 - 535 853 60 17
 
yerlibitki.com şikayet
 Web sitemizde satılan ürünlerin altlarındaki ürün açıklamalarında ürün boy bilgileri açık ve net bir şekilde yazılıdır  .  5 cm yazan ürünler 5 cm olarak, 50 cm olarak yazan ürünler 50 cm olarak gönderilir . Tüm ürünlerimiz seçme ve sağlıklıdır  .
  
    Yaşanılabilecek olumsuz durumlarda web sitemiz alıcılarına elinden gelen desteği ve yardımı yapmaktadır .  İletişim için destek hattı cep tel numaralarımız sürekli aktiftir  . . .
 
 www.yerlibitki.com 543 494 73 83 -535 853 60 17  - -
 Saygılarımızla
 
h.ariman2012-01-25 22:35:02
Yerlibitki.com hakkında?

  Sayın ibrahim kınalının . yapdığı karmaşık pazarlığın sonucunda ok cevabı alması ve sürekli ürünleri değişip o olmaz bu olur gibi . her mala tek tek pazarlık yapıp sonra yeni malın yeni pazarlığını yapıp eski ürünlerle değişdirecek kadar büyük bir madrabaz olmasıdır asıl konu  ..

  Paketleme anında bize yapılan üçkağıt pazarlığının farkına vardık ve prensip gereği satışı iptal edip kişinin parasını kuruşu kuruşuna geri akdardık ...
 
 
******************************************************
 
 
 Malımız Tc de su altında yetişen gelişimide hiç bir hormon veya zirai ilaç kullanılmayan organik üretim malıdır . Fiyatlarımız her akvaryum gönüllüsünün zorlanmadan alım yapabileceği makul fiyatlardır . Stoklarımız real ve güçlü stoklardır .   Satılan ürünlerin boy bilgileri site içerisinde ürün açıklamları kısmında açıkca yazılıdır ...
 
  Yeni başlayan hobici arkadaşlarımız  online olduğumuz her an gerek bitki temini , gerekse bilgi temini için bizimle direk irtibata geçebilir ...
  
 Ayrıca toptan ve büyük toptan satışlarımız vardır ( bunun için tel ile bağlantıya geçiniz ) ...
 
  web site adres www.yerlibitki.com
 
  Satıcınında , müşterininde hayırlısı ile karşılaşmanız dileklerimle
 
  saygılar
  hasan ARIMAN
 
 
 
 
 
h.ariman2009-04-10 23:26:45
Meriç Akvaryum Yenilendi (B.Çekmece'de)
  Merhaba ;
 
  Meriç beyle birkaç sene önce eski yerinde tanışmışdık.Kendisi dostca sohbetler eden çok samimi ve içten bir insan,iyi de ağırlamıştı bizi sağolsun.
 
  Yaptığı işe gelince gerçekten hakkını veriyor,işinin ehlirettiği balıklar güzel ve dürüst ticaret yapıyor.Yeni yerinin resimlerini şu an gördüm,çok daha güzel olmuş.Yakın bir zamanda yolum düştüğünde bir hayırlı olsuna gidicem yanına kısmetse. 
 Bol kazançlar diliyorum Meriç bey
 
  Hasan ARIMAN
  ZONGULDAK
lafayette2008-02-27 12:31:58

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.