ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
KARABURUN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Temmuz 2007 18:22
Son Ziyaret:
15 Temmuz 2010 14:32
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Alper Göçmen
Doğum Tarihi:
20 Şubat 1978
Yaş:
46
İl:
Izmir
Meslek:
Finans
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


60*35*25 Malawi

SON 10 MESAJI

Balıkların türü ne?(Resimli)
Acayip moralim bozuldu resmen kazıklandık. Bunları Ahli ve Red Rubin diye sattı adam bize. Red fin dediğinizi de Snow Prenses olarak satmış.
Balıkların türü ne?(Resimli)
Evdeki hazır olana kadar mecburen burda. Balık sayısını zaten azaltmaya calışıyoruz. Bunları ahli red rubin ve sarı prenses olarak aldıgımızı sanıyordum. Mavi imp. ve red fin nerden cıktı anlamadım.
Balıkların türü ne?(Resimli)
Mavi imparator mu? Red fin mi? Sanırım kandırıldım satıcı tarafından. goktugy2007-09-05 23:09:57
Balıkların türü ne?(Resimli)
Arkadaslar aşagıdaki resimlerdeki balıkların cinsleri ve türleri sizce ne?
İç Filitre Temizleme Sıklığı ve Yöntemi
Merhaba arkadaşlar.İmzamda gördüğünüz küçük yavrular ile dolu 52 litrelik tankım var. Shark 800 iç filitre aldım. İç filitrem 4 günde pislikle doluyor.Bu normal mi? Acaba iç filitremizi nasıl temizlemeliyiz? Kimileri "akvaryumdan alınan su ile" diyor,kimileri de "çeşmenin altına tutup" diyor. Acemiler başınızı ağrıtıyor olabilir ama bu hobi için yardımınıza ihtiyacımız var. Teşekkür ederim şimdiden.
Acemi Malawisi
Teşekkür ederim arkadaşlar. Zemin sağlam.Balıkların sayısı 2 türe inecek.Muhtemelen Sarı Prensesler ile Red Rubinler kalacak. Ben de soldaki filitrenin önüne kayaları çekip yeni kayalar da ekleyerek mağara benzeri yerleri arttırmayı düşünüyorum. Bi de pimaştan yaptığımız mağarayı koyacağız.Şimdi derzinin kurumasını bekliyoruz.Yeni resimleri bunları bitirdikten sonra koyacağız.
Acemi Malawisi
Çok teşekkür ederim. Zaten japonları çıkardık.Yeni kayaları haftasonu toplayıp dezenfekte edeceğim. Hepsini filitrenin önüne yığmayı düşünüyorum. Sağ tarafa da taşların rengine benzer hale getirdiğimiz pimaştan yaptığımız mağarayı koyacağım. Arka fonu da siyaha çevirmeyi düşünüyorum. Hepsini yapınca yeni fotolar koyacağım.
Acemi Malawisi
:-) Valla zaten yaşayamıyorlar. 1 tanesini ilk gece yediler. Diğerleri şimdilik sağ. Japonları akvaryumu ilk hazırlarken almıştık.
Acemi Malawisi
Selam arkadaşlar yukarıdaki akvaryumum için sizlerin görüşlerini bekliyorum. İç filitreyi kamufle etmek için önüne kayaları yığsam olur mu? Bunun temizliğe zararı olur mu? Her türlü eleştirilerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.
Acemi Malawisi
Fotoğraf:

Boyut (cm):60*35*25
Kapasite (litre):52
Canlılar:5 sarı prenses+3 red rubin+3 ahli+snow prenses+2 japon+2 cüce vatoz

Malzemeler:8 kilo midye kırıgı+shark 800 filitre+atman 3500 hava m.+75 cm. hava hortumu+10 wattlık  ışık+derece+kayalar+deniz salyangozu kabugu

Akvaryum Bakımı:Haftada bir %25 su değişimi 2 haftada 1 filitre temizliği

Kullanılan Yemler:tetra cichild sticks+sera flora+sera vipan+sera vipagran

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:m.mavi+sera aqutan+contra parazit temizleyici+karbon

Merhaba arkadaşlar. İlk fotolar işe başlarken çekildi.Tankın sağlamlığı için 2 gün su dolu bekledikten sonra kumları yıkayıp suyu değiştirip doldurduk,aldık çayımızı geçtik karşısına.İçine 3 japon attık ki test ediyoruz yaptıklarımızı. Bu arada siteden görüp beğendiğimiz magarayı yaptık.Fotoda beyaz taşlardan ama sonra derz dolgu ile siyah renk verdik. bir hafta suyu filitreleyip hava taşı ile havalandırdıktan sonra hava hortumunu gömüp düştük kafamıza koyduğumuz balıkları almak için yola. Akvaryum küçük,dükkanda ise balık yüzlerce.Karar veremedik hepsinden biraz alalım sonra karar veririz dedik.(2 türe inecek balıklar) Bu arada Malawileri akvaryuma koydugumuz gece, japonlardan birini hoşgeldin ikramı olarak görüp yemişler.
  

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.